*
včera
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Zlomit boleslavský komplex. Slovácko sní o pohárovém semifinále

14.04.2015, úterý, 10:12
clanek_znak_boleslav_velky.gif

Kdy jindy než teď mají fotbalisté Slovácka zlomit komplex z Mladé Boleslavi? Na hřišti středočeského klubu, nad nímž už dva a půl roku nevyhráli, se budou v úterý snažit o postup mezi nejlepší čtyři týmy domácího poháru.

Domácí zápas v Kunovicích před dvěma týdny skončil remízou 2:2, čímž Slovácko aspoň ukončilo sérii osmi porážek s Boleslaví v řadě.

„Jedeme tam dát gól a vyhrát, protože remíza by znamenala náš postup až od stavu 3:3,“ připomíná pohárovou matematiku slovácký kouč Svatopluk Habanec.

Ačkoliv domácí remíza není pro Slovácko úplně špatná, favoritem zůstává bohatá Boleslav. „Postupem bychom si splnili náš další sen,“ poznamenal Habanec.

Šance Slovácka mírně zvyšuje, že se Mladé Boleslavi aktuálně příliš nedaří. V ligové tabulce má sice na čtvrtém místě o osm bodů víc než slovácký protivník, zároveň však tým trenéra Jarolíma už proti Slovácku nepředvedl dobrý výkon, pak vyhořel 0:5 v Teplicích a doma jen remizoval s Libercem.

Jméno Heslo
text
  • Sodík - 16.04.2015, čtvrtek, 16:09
    (0)

    Je to však fajn a oceňuju vaše zapálení pro věc, ale podle mě se to má tak, že pokud majitel neprojeví skutečnou ambici hrát o poháry, tak se nic nestane. A nejde jen o to, že si hráči (zaměstnanci) uvědomí, že bez stabilních výkonů vytýčeného cíle nedosáhnou, ale taky o to, že FAČR preferuje/napomáhá vybraným klubům soutěžit o poháry, protože má zájem na minimalizaci rizika, že do pohárů půjde ekonomicky slabý klub, který brzy vypadne = menší koeficient = menší šance na 2 zástupce do LM = menší peníze pro český fotbal = větší zákulisní boj Sparty a Plzně o titul. Ze strany FAČR to je obyčejný cynický kalkul, a proto hlavně majitel musí dát jasně najevo, že to myslí vážně (větší rozpočet, posily, vliv), Krejčí se pak přizpůsobí...

  • eLucky - 16.04.2015, čtvrtek, 15:23
    (0)

    to KEIKIN: všechny indície mluví o tom, že klubům a jejich zástupcům v LFA současná situace nevadí, nebo dokonce vyhovuje;)

  • eLucky - 16.04.2015, čtvrtek, 15:22
    (0)

    to huhu: Klub taky útoky na poháry nevyhlašuje, protože je si vědom toho, že s aktuálním hráčským kádrem na to prostě nemá;) Ono to není o tom, že by naši hráči měli výrazně horší kvalitu. Rozhodně ne fotbalově, v záloze máme dnes vlastně samé velmi fotbalové hráče. Jediný zatažený záložník Šumi rozhodně není jen bořičem bez fotbalového myšlení. Problémem našeho týmu ale je velká nezkušenost a z toho plynoucí nestálost hráčských výkonů. Projevuje se to víceméně na všech do jednoho. Ani dříve víceméně spolehlivá dvojice Rada-Kuncl se lets nevyvaruje školáckých chyb, ty pak sráží výkon celého týmu do průměru. Nevýhodou naší kreativní zálohy je navíc to, že se dá poměrně snadno přehrát zvýšenou tvrdostí a bojovností, čehož skvěle využil Hradec v obou vzájemných zápasech. Nicméně to chce čas. Mladí nezkušení hráči se postupně otrkávají a získávají jistotu a zkušenosti. Takový tráva v této sezóně, i přes zranění, zaznamenal nemalý progres. Stejně tak momentálně zraněný Břečka. Bohužel ruku v ruce s tím tu máme hráče, kteří nedokáží dloudobě předvádět výkony na které mají předpoklady. Dle mě je momentálně v klubu solidní mix mladých stále-talentů s určitými zkušenostmi (Hlúpik, Tráva, Havlas, Biolek, Šimko,...), benjamínků prakticky bez zkušeností (Civič, Sadílek, Zajíc, Galuška, Prajza....) velké zkušenosti (Šumi, Došál, Rada, Kuny), střední generace se zkušenostmi (Heča, Koši, Kalouda, Valenta, Mezla, Diviš, Kebin). Je to jen o tom, že ti mladí musí dostávat více a více šancí se otrkat v ligovém prostředí a vypracovat se na ligové hráče. Bohužel většině z nich se to nepodaří, někteří se na ně vypracují až v jiném klubu, ale jsou tu příklady z nedávné minulosti, které mluví za vše, že se pracovitý talent se prosadí. Před 3rokama byl Hečis třetí gólman a měl jít na hostování do tehdy čerstvě druholigové Opavy. Na poslední chvilku z toho sešlo a Hečis ostal a chytal za béčko, tehdy to nevypadalo, že by se přes Miru Filipka a Dušana mohl dostat do áčka... a dnes je neotřesitelnou jedničkou! Na podzim se zase přes nevýrazného Košiho prodral do základu v béčku skvěle hrající Břečka, nebýt jeho zranění, možná v ní byl i na jaro.

  • huhu - 16.04.2015, čtvrtek, 14:07
    (0)

    buchlovjak: já nic nenapsal o stavu diváků a urovni supportu na bolce nebo v příbrami..., jen sem napsal, že boleslav je pořád o krok dál než my co se týče kvality hráčů, lavičky a finančního zázemí. Dále sem poznamenal, že za prohry s Hradcem a vzádlenou 4. příčku si můžeme z velké části sami. Na Slovácku si přeju poháry tak jako každý z Vás tady. První se ale musí Slovácko dostat na úurovneň bolky nebo tepláků. S nestabilníma výkonama prostě nemožem myslet na 4. příčku nebo na výhru v poháru. Chcu se dožít toho, že se tu vyhlásí útok na poháry a já budu každé kolo sledovat tabulku a sledovat boj o 4. místo. Tento rok je to pro nás zase bohužel už pasé..

  • Buchlovjak - 16.04.2015, čtvrtek, 13:26
    (0)

    Ámen Rídlsku :-)

  • riedlss - 16.04.2015, čtvrtek, 13:10
    (0)

    Buchlovjak: bohužel to píšou lidi, kteří se rádi chytají každého neúspěchu našeho klubu a ještě jim to snad dělá dobře, pro klub nebo kotel nebo fotbal samotný udělali hovno. Pak tu každý tydýtuje jak je objektivní a spravedlivý, chce se mě blut :)

  • Buchlovjak - 16.04.2015, čtvrtek, 12:54
    (0)

    :-D lol a potěšilo mě že i když nás tam bylo tuším 14 tak nás bylo o pár kusů více jak domácích :-D. No k zápasu v Bolce bych poznamenal to co už tu padlo a to je to že za kopnutí balonu naším hráčem do břicha soupeře se opravdu penalta nepíská a taky to že už jsem opravdu naprosto neštastný z koncovky Filipa Hlůpika. Kdyby v 65. minutě dal z metru do prázdné a nekopl to pánu bohu do oken tak bylo na drama zadělané. Ale bohužel by ten kluk potřeboval nějakého psychologa nebo já nevím už. No a vy chytrolíni tady co furt ťápete že jsme dostali za dva zápasy 7 gólů a dali 5 jste úplně mimo. Viděli jste ty sporné zákroky sudích jak venku tak především doma v Kunovicích? Nechcete doufám souhlasit s tím, že na Kerbra nebyla tutová penalta a že z dalšího protiútoku v domácím zápase nám neuznali regulérní gól? Hoši hoši hoši....tím bych Vám připomněl, že by to bylo v 30. minutě prvního zápasu 3:0 a hrálo by se mnohem lépe a hlavně by se do Bolky jelo s mnohem lepší výchozí pozicí. A to se nebavím ani o tom jak by to soupeře rozhodilo a třeba by u nás ani góla nedal. A to že v tom má prsty Pelta, Berbr a taktéž náš pán říďa Krejčí je více než jasné. Uvědomte si to co už tu psal Juancarlos. Pokud se nezmění poměry v našem fotbale a hlavně to vedení plné prasečích hlav na svazu tak tu nikdy na fotbal nebudou chodit lidi. Huhu, Vajdiku, Vám se líbí, že třeba v Bolce, Příbrami a na Dukle chodí pravidelně maximálně 400 až 500 lidí a ještě jim některým pochlebujete, že nemůžeme my hrát poháry místo nich? To je fakt směšné pánové. A někteří tu plancete nesmysly o postupu z ligy, což se samozřejmě uhrát mohlo, ale je třeba si narovinu říct že dostat se do Evropy ze 4. nebo 5. místa je pro nás mnohem horší výchozí pozicí než-li z poháru, kde by byla mnohem výhodnější pozice než z ligy.Takže Krejčí Ven a příští roky povinné poháry! Howg domluvil jsem :-). FCS nafurt!

  • KEIKIN - 16.04.2015, čtvrtek, 11:23
    (0)

    eLucky: Jo jenže my radši budem držet hubu, abychom nedostali pokutu. Takhle se dál nikdy nepohnem. Dokud tento tristní stav nebude vadit samotným majitelům klubů, tak to bude vypadat stejně. Liga se má osamostatnit, ale dokud si nesednou spolu majitelé klubů a nedomluví se, tak bude pořád vládnout Berbrovsko-peltovská mafie.

  • riedlss - 16.04.2015, čtvrtek, 09:46
    (0)

    toto je jiný rozbor tady :D :D někteří můžou jít z fleku do kotle Boleslavy :) trošku jej rozšířit :D

  • eLucky - 16.04.2015, čtvrtek, 09:30
    (0)

    ... a pak se eště někteří diví, že Kuncl-Rada mají žluté za kecy! Rok zpátky nám Šumi říkal, že na hřišti to vypadá tak, že soupeř rozhodčímu nadává do všeho možného a nic. Pak si náš hráč odplivne před sebe a má za to žlutou! Pak se člověk nemože divit, že sme nejtrestanějším týmem v lize;)

  • Babu - 16.04.2015, čtvrtek, 09:16
    (0)

    mně se líbí, jak i když nás totálně zařeže sudí, tak někteří pořád frckají na hráče, že kdyby dali tu a tu šanci, tak se to nemuselo řešit. No jasně, nemuselo, ale pro toho hráče to asi není vůbec frustrující, když proti němu odpískají všechno a pak zároveň vidí, za co se píská pentle na druhé straně. Prostě klasický dvojzápas s Boleslaví.. už potřetí to samé..

  • Artigas - 15.04.2015, středa, 22:20
    (0)

    Jo, holt problém je v cajzlech, kteří prostě nechtějí v pohárech moravské, potažmo slezské mančafty, tam musí hrát kopyta z embolie, které ve dvou zápasech kaprligy dostanou kanára, ale FCS je už roky není schopné přehrát...

  • vajdik - 15.04.2015, středa, 18:56
    (0)

    podepisuji se pod HUHU - dve prohry s HK neovlivnil ani Pelta, ani Berbr ale sami hraci..mit o +6b tak se pohybujeme nekde jinde, a ani Pelta ani Berbr nedal ze dvou utkání Slovacku 7 branek! A jaky je herne rozdil mezi Slovackem a MB? I s formou totalne v prdeli uhrala MB se slovackem remizu a vyhru v poharu a dala nam sedm branek!!! a jak pise HUHU, stojí za ní Skodovka! A to nepisu o tom ze skladba tymu je o stupinek jinde co se tyce kvality...

  • huhu - 15.04.2015, středa, 18:17
    (0)

    všiml jsi si toho, že slůvko ,,herně" někoho přehrát je uplně k ničemu? dostali sme 7 golů, ale jo..herně sme je přejeli na plné čáře :). Jinak, serou tě poměry ve fotbale, neříkám, že mě ne...ale za naše dvě prohry s ubohým a body rozdávajícím hradcem nemůže ani Pelta ani Berbr. A kde bysme byli.....

  • juancarlos - 15.04.2015, středa, 17:56
    (0)

    huhu nepovidej, fákt ? Všiml jsi si toho nenápadného slůvka herně ?

  • huhu - 15.04.2015, středa, 17:38
    (0)

    juancarlos: ten rozdíl mezi námi a boleslaví je jediný a to jsou peníze a silná Škodovka v zádech

  • juancarlos - 15.04.2015, středa, 17:22
    (0)

    to Vajdik: prostě nesouhlasím s tebou, vždy se zapomíná na to, co takové verdikty udělají z psychikou hráče a průběhem mače. Rovnež neberu ty alibistické,ušlápnuté keci o venkovském klubu.Upřímně jich mám plné zuby. Řekni mě v čem je herně nějaká posraná Boleslav, kde chodí na fotbal 500 lidí, dál než my ? Když může hrát pohár Boleslav tak mi klidně taky. Mě prostě ty naprosto šílené poměry v našem fotbale serou čímdál víc a dokud s něho nevypadnou lidi jako Pelta,Berb a jejich přisluhovači,do kterých patří i Krejčí,tak se nic nezlepší a nikam se to neposune ani u nás.

  • kecipep - 15.04.2015, středa, 16:27
    (0)

    Valheru: videl jsi to video s tou penaltou? Vsak ho cutnul nekam do bricha

  • eLucky - 15.04.2015, středa, 16:00
    (0)

    to vajdik: No tak se stavajicim rozlozenim sil v ceskem fotbale stejne nemame absolutne zadnou nadeji se nekam dal posunout, takze za aktualni mocenske konstelace v ceske fotbale se vubec nedivim, ze klub rezignuje na snahu rvat se o pohary... bohuzel:(

  • vajdik - 15.04.2015, středa, 15:49
    (0)

    Fandím slovácku ale objektivně i Kosiho gol na 2:2 byl z ofsajdu...rikam nes resit co kdyby tak to nas nikam neposune..

  • Valheru - 15.04.2015, středa, 15:41
    (0)

    vajdik: jenže Slovácko dalo gólů 7 a další mohlo přidat z penalty, jenže 2 nebyly uznány pro vymyšlený ofsajd a penaltu v Kunovicích nepískl a v Bolce si ji vymyslel :-(

  • vajdik - 15.04.2015, středa, 14:20
    (0)

    No podle me rozhodlo to, že MB dala 7 branek a slovacko 5, vic se nebudu tady dohadovat, me nezajima co kdyby penalta byla nebyla, faul byl nebyl.. Ono jde i rict kdyby se hraci nevysrali na zapasy s HK tak mame +6b a hrajeme o 4.místo, ale je to o KDYBY...

  • juancarlos - 15.04.2015, středa, 12:52
    (0)

    tak čtvtfinále rozhodly dva momenty, neodpískaná jasná penalta v Kunovicích a odpískaná velmi sporná penalta v Boleslavy. Vajdič jestli tady argumentuješ tím,že Boleslav dala 7 gólu přizdisráčskýma kecama ohledně fačru, tak si u mě s prominutím vůl co nerozumí fotbalu a fandí Spartě, protože náš výkon byl naprosto v pořádku a kdyby se pískala rovina, tak jsme postoupili my. Naprosto ostudný přístup Boleslavy k pořádání poháru je skoro na stížnost, ale vždy se najde nějaký blb,který řekne, že to tak vlastně bylo lepší,protože tam byly lepší záchody. Jde o princip a jméno fotbalu,kteří takový lidé jako rozhodčí a bezohlední nadutci z Boleslavy,který nechájí Růženku šlapat 2 km,aby se dostala do stejného místa kde byla,totálně kurví. Pak ať mě tu soudruh Krejčí uboze neargumentuje,že se nemohlo hrát na Širůchu po tom co předvedl ty hovada včera,se klidně mohlo hrát ve Zlechově. Takže se vrátím úplně na začátek, tím,že se hrálo v Kunovicích( nic proti Kůnuvkách,aby to zas někdo blbě nepochopil) nám byl vyslán jasný signál,že v poháru přes Boleslav ani letos nepostoupíme. Kdo to nechce vidět,je slepý a hluchý. Krejčí ven !!

  • KEIKIN - 15.04.2015, středa, 12:27
    (0)

    Tak já jsem to myslel, tak že s tou dotací a celkově s přípravou stadionu má klub dost velké starosti. A ještě k tomu řešit poháry...;-) On vlastně už postup do semifinále by byl bojem o poháry.

  • eLucky - 15.04.2015, středa, 12:05
    (0)

    to KEIKIN: moc nechápu co má společné pohár s ME U21? Ale tak v českém fotbale je možné všecko;)

  • KEIKIN - 15.04.2015, středa, 10:42
    (0)

    eLucky - bohužel letošní sezona je tak trochu ve stínu ME U21. Mám pocit, že klub si na sebe uvázal docela břemeno v podobě té dotace. Jako by se s tím i dopředu počítalo, že vypadnem. :-(

  • eLucky - 15.04.2015, středa, 09:40
    (0)

    to kecipep: Teda obrany z obou stran mi silně připomínají běžné zápasy juniorské ligy:D Takové hrubice od ligové sestavy! Nechcu šahat hráčům do svědomí, ale připadá mi, že i z jejich strany se na pohár dívají jenom jako na další přátelák trochu;)

  • kecipep - 15.04.2015, středa, 09:20
    (0)

    Tak beru zpět svou reakci na penaltu, po shlédnutí Slováckého dohrána musím říct, že byla jasná a rozhodčí neměl píšťalku ani v jednom gólu..

  • vajdik - 15.04.2015, středa, 09:16
    (0)

    No nehledejme náš nepostup JEN v rozhodčím a bůh ví kde.. Boleslav dala za dva zápasy 7 branek!!!! Slovácko 5. Jinak první gol jasný Kuncla který hráči MB nahrál..možná bých se víc zaměřil na výkon Slovácka než na rozhodčí a činovníky FAČR!!! A ano, FAČR uvidi v poharu raději Jablonec MB...protože tam jsou alespoň u těch týmů peníze, viz Pelta tým a škodovka... Už vidím naše vedení (pouze Krejčí) jak všechno sám zvládá :D My jsme vesnický klub který opravdu prozatím na poháry ani z dálky nemá, jak skladbou týmu, skladbou personální a tak hlavně finanční!!!

  • Skein - 15.04.2015, středa, 08:25
    (0)

    Měli málo lidi na práci, tak uzavřeli sektor hostů, traponost a pak prej pohár je také důležitý, KOMEDIE. Penalta až moc přísná, a jeden gol z ofsajdu, jinde by to pískalo, že tam je hráč. Prostě a jasně, karty už byly dávno rozdány. Což je hnus velebosti a pak si budeme plácat po zádech jaký byl šampionát U21 u nás. ble

  • kecipep - 14.04.2015, úterý, 23:13
    (0)

    Byl.. přišli jsme až v 15. minutě.. museli jsme obejít celý stadion a jít vchodem pro domácí a pak si stoupli vedle mříže u sektoru hostí

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 21:55
    (0)

    kecipep: sektor pro hosty byl zavřený?! To snad ani nejde, ne? Co toto je za bordel?

  • dominikha - 14.04.2015, úterý, 20:04
    (0)

    Teda co jsem viděl v TV tak penalta minimálně sporná, spíš vymyšlená a jeden gól mi přišel tak metrovy ofsajd.Asi už bylo fakt dane kdo postoupí..

  • kecipep - 14.04.2015, úterý, 19:54
    (0)

    O zavřeném sektoru pro hosty asi nemá cenu ani mluvit, ale ta penalta byla dost přísná, co jsem teď viděl v TV.. Hlúpik hrál balón

  • FcS - 14.04.2015, úterý, 18:54
    (0)

    ten zápas bych chtěl vidět :D to musela byt přestřelka :D

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 18:52
    (0)

    5 3 :D :D tak aspoň se kluci naši rozstříleli :D

  • ostuda slovácka - 14.04.2015, úterý, 18:51
    (0)

    No 5-2 hotovo, určitě hráli vabank, takže jedno jestli 3-2 nebo 5-2, tak teď na Bazaly pro 3 body

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 18:50
    (0)

    ty brďo, 5 2 a 477 diváků, prestižní pohárový zápas s docela nečekaným výsledkem..

  • ostuda slovácka - 14.04.2015, úterý, 18:48
    (0)

    No nic, pochybuju že sudí nastaví víc jak 3 minuty :D

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 18:38
    (0)

    jóóó :D

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 18:37
    (0)

    4 1, už asi hrajeme vabank a vzadu to neřešíme.. tři góly během 15minut asi nedáme, co? :-D

  • ostuda slovácka - 14.04.2015, úterý, 18:29
    (0)

    Teď sem viděl na ČT4 záběry z první půle a měli jsme tam 3 tutovky, škoda no

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 18:28
    (0)

    fcslovacko: upřímně tomu nerozumím, proč je boleslavi tak tlačena kára. Stadion v pohodě, ale lidi tam nechodí a v pohárech dycky neuhráli nic, to tam možeme byt v klidu my, ale prostě svaz asi preferuje tady ty Jablonce, Boleslav, Příbram místo táborů s fanoušky, ti jsou jen na obtíž. Dva góly nám asi nebude dovoleno vstřelit :D

  • ostuda slovácka - 14.04.2015, úterý, 18:26
    (0)

    jaká náhoda že penalta, hold koho chce FAČR v semifinále Boleslav nebo FCS? Museli jim to nějak pojistit, to by byla sranda kdyby kluci dal ted 2 goly a postoupili by

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 18:24
    (0)

    a jéje, penaltička a je hotovo

  • pablol - 14.04.2015, úterý, 18:21
    (0)

    FcS jj díkes

  • FcS - 14.04.2015, úterý, 18:19
    (0)

    onlajny.com

  • pablol - 14.04.2015, úterý, 18:17
    (0)

    Babu a kde je ten text on line,na seznamu jsem našel jen Jablonec

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 18:15
    (0)

    pablol: nikde to není, jen textový online

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 18:14
    (0)

    o jéj. Hoši bojovat!!!

  • pablol - 14.04.2015, úterý, 18:14
    (0)

    Hola, kde to sledujete??

  • FcS - 14.04.2015, úterý, 18:00
    (0)

    joo jakakoliv vyhra ..2:2 penalty a 3:3 vyhra slovacka..1:1 postup bolky

  • ostuda slovácka - 14.04.2015, úterý, 17:56
    (0)

    doufám že pojedou hoši ve 2 poločase na krev, teď nebo nikdy! 1-2 teda zaručuje postup?

  • FcS - 14.04.2015, úterý, 17:51
    (0)

    já věřííím, že postoupímeee 1 :2 ..nebo 2:2 a vyhrajeme na penalty ...slovackooooooooooo

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 17:44
    (0)

    joooo

  • ostuda slovácka - 14.04.2015, úterý, 17:23
    (0)

    už tečeme :( hold boleslav no :(

  • Babu - 14.04.2015, úterý, 17:23
    (0)

    už prohráváme :(

  • Pan Puk - 14.04.2015, úterý, 17:03
    (0)

    Keikin: a nakonec setava ligova:
    1. FC Slovácko: Heča – Šimko, Košút, Rada, Kuncl – Trávník, Valenta – Diviš, Kalouda, Kerbr – Došek Náhradníci: Nemrava – Civič, Hlúpik, Prajza, Mezlík, Havlík, Zajíc

  • Witeek - 14.04.2015, úterý, 14:12
    (0)

    riedlss: Ticketing - pravda,i tak se toho dá využít a podpořit Milana tím,že na zápas nepojedem - jen třeba kdyby se našli pár dobrovolníků,kteří by do Ovy jeli a třeba tam jen do sektoru hostí vyvěsily transparent(y) s téma ať už ticketingu či právě podpořit Milana. Jinak souhlas,Milan není žádný obětní beránek,ale je šance této aféry využít a sesadit ty čuráky z vedení.

  • riedlss - 14.04.2015, úterý, 14:00
    (0)

    otázkou je, jak moc pravdivý tento článek je. Na jednu stranu je třeba se Milana zastat, na druhou stranu je to právě on, který rád a často pokouší, na co rozhodčí skočí nebo ne. další věc je adresný ticketing na Baníku, takže otázka, zda tam někdo bude mít chuť pro tu pakáž zase jet.

  • Witeek - 14.04.2015, úterý, 13:11
    (0)

    http://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/665647-berbr-vyzyval-disciplinarku-zastavte-barosovi-cinnost-tohle-si-za-20-let-jeste-nikdo-nedovolil.html#hp-sez Měli bychom táhnout za jeden provaz a Baryho v Ostravě podpořit!

  • KEIKIN - 14.04.2015, úterý, 13:03
    (0)

    ...kromě řady dlouhodobých marodů nejistý start i několika dalších hráčů... Respekt všem, co i po tomto výroku pojedou podpořit FCS do dalšího kola poháru :-(

  • riedlss - 14.04.2015, úterý, 12:43
    (0)

    opravdu prestižní představení ten náš pohár. To jsou takové kurvy zkurvené :)) nemám slov

  • tvojemama - 14.04.2015, úterý, 11:50
    (0)

    V tv jsou Jabka se Spartou, stream zadny nebude :(, jinak dneska 4:4 a postupujem

  • riedlss - 14.04.2015, úterý, 11:06
    (0)

    zdar fanatici, Dá se zápas někde sledovat? Nebo je u nás vlastně pohár tak věhlasný, že jej zachytím na každé stanici?! :)

pristi
 Další články:
19.04.2015, neděle, 12:53 - Střelec Valenta byl rád, že rozhodčí nechal po faulu pokračovat ve hře
16.04.2015, čtvrtek, 10:59 - Habanec: Rozhodčí hodnotit nebudu, dostal bych pokutu
16.04.2015, čtvrtek, 10:56 - Slovácko si semifinále poháru nezahraje
15.04.2015, středa, 13:58 - Výjezd jara .. Pojeď na baník ! + Info k poháru
14.04.2015, úterý, 21:41 - Info k výjezdu na Baník + lístky ve fanshopu
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace