*
včera
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Slovácko cítí šanci. Teplice jsou na dostřel, připomíná Navrátil

30.03.2019, sobota, 12:39
navratil slovacko_velky.jpg

Natahují šňůru remíz, po třech nerozhodných výsledcích ale potřebují fotbalisté Slovácka bodovat naplno. V cestě za výhrou nyní stojí Teplice, které před pauzou překvapivě skolily mistrovskou Plzeň. Moravané se ale konkurenta v boji o pozici v desítce nebojí.

„Musíme hrát naši agresivní hru. Být nepříjemní, dostupovat soupeře, nenechat mu prostor a mít odražené míče. To je asi základ úspěchu,“ věří křídelník Slovácka Jan Navrátil.

Svědíkův tým jde do sobotní bitvy z jedenáctého příčky a s dvoubodovou ztrátou na deváté Teplice. V případě triumfu se Moravané dostanou v tabulce před Severočechy, což je velká motivace pro hostující hráče.

„Čeká nás velmi důležité utkání, protože řekněme si to na rovinu, teď jsme poztráceli body a Teplice jsou na dostřel. Pokud by se to zvládlo, tak by se nám ještě lépe pracovalo, protože se chceme dostat do první desítky,“ připomíná Navrátil s tím, že Slovácko má Teplicím co vracet.

Podzimní duel Daníčkovi a spol. vůbec nevyšel, v odvetě ale budou borci ze Slovácka připravení ještě lépe.

Oba týmy využily reprezentační pauzu k tréninkovému drilu. Mančafty hlavně nabíraly fyzickou kondici a ladily formu na závěr dlouhé sezony.

„Hráči v minulém týdnu absolvovali intenzivnější tréninky, měli jsme tam víc posilovny a v pátek jsme týden zakončili modelovou hrou. I když hráči dostali o víkendu volno, tak ke konci týdne si opravdu mákli,“ hlásí kondiční trenér uherskohradišťského celku Miroslav Mikšíček.

Jméno Heslo
text
  • Buchlovjak - 31.03.2019, neděle, 21:51
    (0)

    Pedro já to pochopil naprosto správně a proto jsem ti napsal v předchozím příspěvku že se to za ty roky co jezdím stalo už tak stokrát po bídném výkonu a že jsem vždycky nadával jak blázen, ale prostě je to tak jak to je a i takové zápasy jako fanoušek musíš zkousnout. Prostě to tak je a hotovo. Já se z toho taky neraduju, ale ani nehroutím, prostě to beru jako realitu.

  • Pedro - 31.03.2019, neděle, 21:45
    (0)

    to Buchlovjak: Vůbec jsi to nepochopil. mne neštve cesta do Teplic a neříkám, že se vždy musí vyhrát...ale prohrát s otevřeným hledím, po boji a odevzdání se...a pak zatleskám i po prohře. Ale ty výkyvy jsou neskutečné, to si nikdo nemůžeme v práci dovolit, a to jejich práce je!!! A neúměrně lépe placená.

  • Buchlovjak - 31.03.2019, neděle, 21:21
    (0)

    Pedro: pokud tě štve cesta za fotbalem do Teplic tak nikam nejezdi. Fanoušek holt musí zkousnout spoustu věcí a musí i počítat s tím, že třeba přijde o řidičák, ale taky hlavně že prohraje i po bídném výkonu mančaftu. A že se to stalo už snad stokrát. A co jako? Mám začít fandit židům, jen proto že jsou první? Já furt nechápu, co někteří čekají....jako že budeme vyhrávat furt a všecko a že dáme tři tituly v řadě? Pokud chcete fandit nějaké takové nabubřelé pitomosti jako Real Madrid, Manchester City nebo Barceloně tak si kup přes internet klubové suvenýry a můžeš sedět u internetu...

  • Buchlovjak - 31.03.2019, neděle, 21:10
    (0)

    Artigasu, tak prvotně jsem udělal dva překlepy ale to spolu vůbec nesouvisí. Narozdíl od tebe mám spoustu úkolů a práce než jen sedět tu na fóru. Víš o čem by jsme se bavili? A zopakuju to tak už snad po sté. Bavili by jsme se o tom, co ty máš z toho že na ten mančaft furt tak bliješ? Dál by to bylo o tom, co ty jsi za zhrzelého bývalého zaměstnance klubu, fanouška nebo co tě vlastně motivuje do toho furt vrtat jen v okamžiku, kdy se prohraje a proč nikdy neprojevíš třeba radost když se vyhraje. Nebo se prostě jen ukájíš aby jsi svoji nicotnost nějak zvedl? To že jsi mě urazil už neberu vůbec v potaz a nebudu se ti určitě svěřovat co jsem vystudoval. Ještě by jsi se cítil za většího blba než ve skutečnosti jsi. Tak místo urážek by jsi měl konečně mít koule na to aby jsi to nám "blbým fanouškům" příšel říct osobně na zápas. Takto budeš jen jeden z těch kdo si hraje na internetové piráty a skutek utek. No a poslední věc stokrát opakovaná. To že náš tým je takový jaký je víme aj bez moudrých informací od tebe nebo jiných haterů tady na fóru. A druhá věc. Tobě může být u zádele, kdo je a nebo není fanoušek, protože ty jsi jim nebyl nikdy. Já chodím na fotbal od třetí ligy už 25 let a nikdy nehodlám fandit jinému klubu v Česku ani kdyby Slovácko zaniklo. Takže o tom to pane Artigasi internetový je....FCS nafurt!

  • riedlss - 31.03.2019, neděle, 13:04
    (0)

    Artigas: moc mě bavíš :) nevím koho a o čem tady chceš zrovna ty moralizovat. Každý si jede svoje jestli jsi si za tu dlouhou dobu nevšimnul, akorát ty tady chceš fanoušky stále přesvědčovat o svém. Ze svého mozku jsi vyždímal opravdu maximum. Zjisti si něco o jiných táborech a něco o fanoušcích a pak se můžeš divit, zatím ale nemáš čemu, protože to máš v hlavě trošku vyosené. Jsi takový ,,nefanoušek,, úspěchu. Vylezeš jen když se podá dobrý výkon, to je ti najednou i Svědík dobrý :) Mně se zdá, že přeceňuješ hlavně sám sebe ty dvanáctko ;)

  • Skein - 31.03.2019, neděle, 12:24
    (0)

    Pan Puk: pobavil, automat z ruska :-DDD

  • Pan Puk - 31.03.2019, neděle, 11:24
    (0)

    Artigas> já jen že náhodný spojovač tvých vět (díky Ondicz)z roku 2012 říká stejné nic neříkající žvásty jako ty o 6 let později. Plně tě to nahradí. Možná by ti Ondicz mohl udělat dialog s automatem a mohli by jste si pěkně popovídat. :-D

  • Pan Puk - 31.03.2019, neděle, 10:18
    (0)

    Ok pokračujeme:
    Jsem rád, že mi to dnes nevyšlo a zůstal jsem doma. Příští zápas bysme neměli fandit, aby si ti kašpárci uvědomili že si nenecháme srát na hlavu. To, co předvádějí v GL, to by nestačilo v takovém Německu ani na okres... A ještě za tu holomajznu, co včera předvedli, platit?!?! Ani omylem... furt stejné kecy, první zápas a podobné nesmysly-hovno, holt nic neumíte a hlavně si to neumíte přiznat, tak je to. No jo, hrajte si v klidu, pěkně jste to prodali. Co dál? Nic dál ... sifon, dva... letošní ročník je pro FCS v kaprlize konečná; hráči dřeváci, nekeří nemají ani na divizi, Zemek směr Bory a je vymalované.

  • Artigas - 31.03.2019, neděle, 10:16
    (0)

    Pan Puk: a co jako? To se náhodou přesně hodí na včerejší "výkon" ...

  • Artigas - 31.03.2019, neděle, 10:14
    (0)

    GarryR: hm, tak já sem chodím trolit ... hlavně že jiní "inteligenti" neumí nic jiného, než mě napadat a pořád tupě obhajovat to svoje ... a pokud jde o ten přehled, čemu se divíš? Vyjadřování takových riedlssů apod. má úroveň 12ti letého haranta a to ho ještě hodně přeceňuju ...

  • Pan Puk - 31.03.2019, neděle, 10:14
    (0)

    Tak jo, tak si dame Artigasuj neděli:
    Počítám tak max. 2 mače a normální člověk se na vás vysere, protože nato, aby viděl, jak pár kašparů, kteří celý týden nedělají NIC, krom tréninku a skutečně pracují 90 min. týdně za velice slušné prachy. Hoši by měli přijít o polovinu výplaty a potom by si možná uvědomili, že jsou placeni za výkon na hřišti a nikoliv za devádesátiminutové znechucené ploužení. Tragédi hráli tužku, ale všeci "věrní fans" si pucují hubu o mně a Plasátko... njn, holt potrefená husa... Hej, za ty prachy, co dostávají, si normálně dělají z lidí 3,14ču!!!!!!! S takovýma dřevákama prohrát to je hnus... Bych vás pěkně všecky struhl na penězoch,dřeváci.

  • Artigas - 31.03.2019, neděle, 10:05
    (0)

    to Pedro: a přesně o tom píšu, jenomže tady někteří nekritičtí troubelínci pořád melou to svoje ... vůbec se ti nedivím, drncat se přes půl republiky, abych za čtvrt hodiny znechuceně odešel? Před začátkem sezóny řeči o nákupech a výsledek? Harba si sem došel akorát odpočinout, silně pochybuju, že vůbec někdy nastoupí, Hološko má dávno po sezóně, zbytek snad kromě Navrátila a Kadlece na ligu nemá. S tím bohužel Svědík nic nenadělá, ale kdybych aspoň viděl snahu, jenže to je furt dokola-tupá hra na jeden hrot, bez nápadu, nákop dopředu a ono to nějak dopadne ...

  • GarryR - 31.03.2019, neděle, 09:59
    (0)

    Pedro a ty si tam byl s nama v sektoru hostí nebo nekde jinde? Jen at vim jestli ti přiřadit odznacek toho sympatického dědáčka, co tam s nami stal ;-)

  • Pedro - 31.03.2019, neděle, 09:50
    (0)

    to riedlss: Na cestu se nevymlouvám, jen že člověk valí takový kus cesty a pak je znechucen, co tam předvádí ten výběr...

  • GarryR - 31.03.2019, neděle, 09:41
    (0)

    Pedro - Artigas zadnou frustraci nema, on neni zadny fanousek a sem chodi jen trolit. Mimochodem, hraci uz tam jeli v patek, takze od hrani na mobilu asi meli dost casu se odreagovat ;-) nas 7 co jelo melo aspon hezke pocasi, kdyz uz teda nic ;-)

  • riedlss - 31.03.2019, neděle, 09:41
    (0)

    Pedro: souhlasím, ale co jako? Co s tím tady ty nebo já uděláme? Totální lejno. Tak proč bych měl po hráčích plivat. Včerejšího výkonu se nezastávám. Vždycky ale budu stát za Slováckem jako takovým, ale pokud se chcete přidat k Artigasům a jemu podobným tak prosím, dveře jsou otevřené :) a nevymlouvejte se na cestu proboha, buď chci jet nebo ne :) pokud jedu, počítám, že se může stát cokoliv....!

  • Pedro - 31.03.2019, neděle, 09:32
    (0)

    Nechcete těch "tenisových" výměn nechat? Nebo běžte někam jinam. Tady se máme vyjadřovat k tomu excesu, co provedli naši boys v Teplicích a někoho to prostě frustrovalo poněkud více. Nicméně je pravdou, že jsme předvedli opět velice netaktický a nedisciplinovaný výkon. Jakoby jsme zase chrápali po dlouhé cestě autobusem...asi jsme měli plnou hlavu her na mobilech...a v povědomí pocit, že jsme uhráli na jaře nějaké body. Takže jsme byli jaloví...a budeme se trápit do konce jara i když se nám podaří někoho porazit. A spoléhat se na to, že to doma s někým uhrajem, je velmi liché. Nakonec poslední zbytečné remízy i doma to ukázaly. Ta naše ofenzíva, to je dlouhodobě obrovský problém a p. Svědík to velmi dobře ví. Nakonec o tom mluví jeho nespokojenost v reportáži. tyhle obrovsky nevyrovnané výkony nás sráží a střelecká impotence je do nebe volající, takže se nedivím, že někteří fans to těžce skousávají. Jestliže jedete přes celou republiku a vidíte tu hrůzu, co tam předvádějí...a to jsem to hnal od Prahy přes limitní rychlostí a málem za ně platil pořádného flastra od PČR, naštěstí chytli kolegu přede mnou, ale to byl Pražák.

  • riedlss - 31.03.2019, neděle, 09:30
    (0)

    Gary: je to nezmar, který nevyjel ani na tu Horní Dolní a bude tady někomu cpát svoje názory. Existuje stovky komunit ať už jakýchkoliv, ale nikdy by mě nenapadlo do nějaké vlézt a dělat tam ze sebe totálního idiota. Říkám, je to člověk s defektem na mozku. Na takového manťáka si chvilku vždycky udělám a připomenu mu, kde se lidé a takovými poruchami léčí:)

  • Osel - 31.03.2019, neděle, 09:23
    (0)

    Toto je test,inteligence!

  • GarryR - 31.03.2019, neděle, 09:23
    (0)

    Riedlss - akorat sem to chtel napsat, ze jde videt jaky ma přehled ;-) ty si podle nej dvanáctileté decko, buchlov absolvent pomocné skoly a babu je urcite chlap :-D divim se ze na nej nekteri jeste reagují, kdyz podle vseho nikdy nebyl fotbale, nebo aspon na tom nasem. Neznat buchlova je jako neznat řeku moravu :-D

  • riedlss - 31.03.2019, neděle, 09:17
    (0)

    Artigas: vidím, že máš přehled.... nechám tě v tom. Jen těžko ti může někdo s tvou psychickou poruchou pomoct...je mi tě líto

  • Artigas - 31.03.2019, neděle, 09:13
    (0)

    tak od osla to opravdu sedí ... teda to je tady poslední dobou výkvět pablbů ...

  • Osel - 31.03.2019, neděle, 09:11
    (0)

    Slovo,lidu ,slovo Boží.Debile!

  • Artigas - 31.03.2019, neděle, 08:57
    (0)

    to tak max. pustila mama tebe, ty magore .... divím se, že dvanáctileté děcka možú k PC ...

  • riedlss - 31.03.2019, neděle, 08:48
    (0)

    Repre pauzu mají všichni a ne každý za ni hraje, že??! :D ještě něco chytrého tam máš? :D

  • riedlss - 31.03.2019, neděle, 08:42
    (0)

    Artigas pustil mamu k PC, aby za něj něco napsala :D ty jsi zase zaslepený zamindrákovaný idiot, který nemá na práci nic jiného než od mobilu roztahovat křídla. Jsi úplně směšný, neumíš nic. Jak říkám, odpad, nic víc... :)

  • Artigas - 31.03.2019, neděle, 08:39
    (0)

    A až budete po prohře v Plzní zas fňukat, že hráli s "mistrem", tak to hrály Teplice taky, akorát ho porazily ...

  • riedlss - 31.03.2019, neděle, 08:37
    (0)

    Artigas je odpad tohoto fóra, to každý ví kam patří :)

  • Artigas - 31.03.2019, neděle, 08:37
    (0)

    Buchlovjak: hm, udělat ve dvou větách tři hrubky, to vypadá na absolventa pomocné školy ... O čem by ses chtěl "konstruktivně" pobavit? O těch chodcích, co nemají šanci ani vystřelit, natož trefit bránu? Nebuď směšný, naprostí blbci jste vy, zaslepení tzv. fandové, kteří budou omlouvat i debakl s Horní Dolní ... mančaft, který má, nevím proč, reprezentační pauzu, když nikdo z těch kopyt v repre není, zřejmě místo tréninku fláká v Hradišti po hospodách, protože včera nepředvedli absolutně nic. Trmal začíná dobře hečovatět, o zbytku netřeba mluvit, každé slovo zbytečné ...

  • Šovkovskij - 31.03.2019, neděle, 08:15
    (0)

    To je paráda. Hlavně termín "žebrácká holota", zase je člověk obohacen. Artigas na Hrad! A mohl by si s sebou vzít i Ladislava a napodobit duo Zeman - Ovčáček.To jsou taky podobní kašpaři😀

  • Valheru - 30.03.2019, sobota, 23:43
    (0)

    ondicz: fantastické :-D Skutečný skvost - náhodný Artigasračkometátor :-)

  • Buchlovjak - 30.03.2019, sobota, 20:11
    (0)

    Artigas: mě by jsi opravdu udělal radost, kdyby jsi se za mnou zastavil se konstruktivně pobavit před jakýmkoli zápasem ke stánku fans věcí vedle ofikko fanshopu. Pokud tak neučiníš budeš provždy navždy na naprostého blbca...sorry jako :-)

  • Artigas - 30.03.2019, sobota, 19:58
    (0)

    A prý Teplice jsou na dostřel, to jo, akorát že vy ste na odstřel, dřevácí...

  • Osel - 30.03.2019, sobota, 18:05
    (0)

    Komanči na plac!

  • ondicz - 30.03.2019, sobota, 17:51
    (0)

    artigasova zdravotni dokumentace k nahlednuti zde: http://sbrigada.net/artigasuj/index.php

  • Osel - 30.03.2019, sobota, 17:49
    (0)

  • karagavrylydys - 30.03.2019, sobota, 17:17
    (0)

    A zase hrajeme o sestup.

  • Greif - 30.03.2019, sobota, 16:56
    (0)

    Baráž s Brnem ? Kolikáté že to Brno je ? :D

  • Skein - 30.03.2019, sobota, 16:52
    (0)

    a jedou zase ho... :-DD, diky těm co vyjeli...

  • kecipep - 30.03.2019, sobota, 16:50
    (0)

    Tak michat sem baraz je velmi predcasne. Zvlast pred domacim zapasem s Bohemkou a Pribrami

  • Ondra - 30.03.2019, sobota, 16:49
    (0)

    Efekt Svědík se od duelu na Slávii pomalu vytrácí a desítka se zdá být nedostižná. Začínám se obávat baráže s Brnem :(

  • kecipep - 30.03.2019, sobota, 16:37
    (0)

    Takovy hnup jako ty je nepripustny na strankach fans Slovacka.Ladislav je aspon obycejny trapny troll, ktery se za nic neskryva, ale ty jsi ztraceny pripad.

  • Artigas - 30.03.2019, sobota, 16:35
    (0)

    Babu: stát za "takovým" klubem, to je se čím chlubit...

  • Artigas - 30.03.2019, sobota, 16:34
    (0)

    Sračky meleš ty, tukane jakýsi. Pokud vím, tak cenzura je nepřípustná, tady zřejmě ne.

  • Valheru - 30.03.2019, sobota, 16:26
    (0)

    Měl jsem sto chutí ty Artigasovy sračky smazat, ale čím víc lidí uvidí, co to je za hňupa, tím líp... :-)

  • Skein - 30.03.2019, sobota, 16:17
    (0)

    55 ;)

  • Babu - 30.03.2019, sobota, 16:17
    (0)

    Ladislav: v jednotkách kusů, ale jsou tam a fandí a stojí za svým klubem. Co děláš ty? provokuješ.

  • Skein - 30.03.2019, sobota, 15:46
    (0)

    že jsi p....!

  • kecipep - 30.03.2019, sobota, 15:45
    (0)

    Takze nefandis Slovacku? Konecne sis to priznal, my to jiz vime

  • Artigas - 30.03.2019, sobota, 15:43
    (0)

    Už se kurva probuďte! Takovému mancaftu fandit, to je na důkladné psychologické vyšetření... Dělají Slovácku akorát ostudu...

  • Skein - 30.03.2019, sobota, 15:24
    (0)

    a krysa vylezla

  • kecipep - 30.03.2019, sobota, 15:22
    (0)

    Nesplachly! Ty hloupy clovece. Asi budes opravdu dementi osoba za klavesnici

  • Artigas - 30.03.2019, sobota, 15:20
    (0)

    Hlavně že minule tu po mě držkovali že Teplíce Plzeň nesplachly: FCS sfukly za 15minut...

pristi
 Další články:
01.04.2019, pondělí, 08:33 - Kouč Slovácka: Někteří hráči by si měli uvědomit, že hrajeme o záchranu
31.03.2019, neděle, 12:38 - Takhle se za Slovácko nehraje, zlobil se na hráče trenér Svědík
30.03.2019, sobota, 18:20 - Slovácko srazila v Teplicích hrubka Trmala
30.03.2019, sobota, 18:14 -  Teplice - Slovácko 2:0, góly v úvodu, Hora se trefil z dálky
30.03.2019, sobota, 12:32 - Trmal: Reprezentovat svoji zemi? To je to nejlepší
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace