*
včera
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Report ze zápasu s Příbramí

31.07.2011, neděle, 16:32
choreo_pribram3072011.jpg

Úvodní zápas Slovácka nového ročníku 2011/2012 připadl na sobotu 30.července a v období konání tradiční Letní filmové školy se v Uherském Hradišti za „podzimního“ počasí představila Příbram. Utkání předcházelo několik očekávání, z nichž lze vypíchnout jeden bod fotbalové stránky a jeden bod fanouškovské. V rámci fotbalové stránky byli diváci zvědaví, jak se mužstvo bude prezentovat bez baviče tribun Petra Švancary, za to s Liborem Doškem, a pak zejména skalní fanoušci vyhlíželi, kolik příznivců přijde znovu podpořit modrobílý klub po mírné pachuti z konce loňské sezóny a jaká bude atmosféra. Okomentovat výkon mužstva je naprosto jednoduché. Hráči předvedli parádní výkon, nechybělo nasazení, bojovnost, vůle po vítězství, překrásné kombinační akce, obrovské množství příležitostí, chybělo „jen“ jediné – dát více branek než soupeř… Slovácko tak smolně podlehlo 2:3, ale mnoho diváků se nechalo slyšet, že tak pohledný fotbal od svých favoritů nevidělo od dob silného Jarolímova výběru a jestli bude pokračovat v nastavené cestě, tak se zcela jistě dostaví i radostnější výsledky. No a jak to vypadalo na tribunách, to si přečtěte níže.

DIVÁCI: Na utkání bylo ohlášeno 4 823 platících osob, takže lze hovořit o slušném standardu. Nicméně všichni věří, že na Městském stadionu Miroslava Valenty v některých dalších soubojích bude znovu atakována hranice šesti či sedmi tisíc diváků.

ULTRAS: Hned po startu utkání bylo prezentováno choreo, které zasahovalo až do sektorů B2 a B4. V ohnisku chorea byla plachta s modrobílým srdíčkem, v něm znak klubu a ve spodu nápis “MY JSME SLOVÁCKO“. Plachtu obklopovaly obouručky se znakama velkých měst Slovácka a po stranách byly nataženy pásy. V průběhu zápasu v kotli vlály již tradiční obouručky a samozřejmostí jsou vlajky na síti a na zábradlí.

SUPPORT: Kotel nepraskal ve švech jako v minulé sezóně, ale obsazen byl plně a nesla se z něj směrem k hráčům velmi kvalitní podpora. Sice se opět našla hluchá místa, ale taky naopak velmi často to parádně burácelo. Pojmenoval bych to jako dobrý rozjezd a připojil bych i malou pochvalu, je dobře, že skalní příznivci si našli své správné místa, bavili se a snažili se mužstvu pomoct k úspěchu. Mirek na stupínku se sice několikrát rozčertil, ale tak to má být, aby se nespalo na vavřínech. Za velice pozitivní lze hodnotit i projev zbytku stadionu na výzvy kotle. Suma sumárum členové B3 předvedli své support umění prostřednictvím chorálů a jiných projevů a atmosféra byla naprosto v pořádku.

POD ČAROU: Slovácko odehrálo nešťastný zápas a já bych na tomto místě vyzdvihl kotelníky a i příznivce na jiných místech stadionu, kteří ve velkých emocích zachovali klidnou hlavu, neprovedli blbosti á la Brno a uvědomili si, že hráči předvedli skvělý výkon a zaslouženě jim zatleskali. Odchozí diváci si nezaslouží ani větu pozornosti… Věřím, že to všichni cítíte stejně, co je výše napsané a společně pomůžeme mužstvu k náhradě těchto ztracených bodů a proč ne už příště proti Spartě ;-)

VIDEOZÁZNAM FANDĚNÍ

Jméno Heslo
text
  • Babu - 05.08.2011, pátek, 12:35
    (0)

    Mark: je to pravda, je to už dávno potvrzené. A není to chyba Slovácka, když televize zavelí, tak se nedá nic dělat.

  • Slovácko Kingdom - 04.08.2011, čtvrtek, 21:04
    (0)

    Je zbytečné pičovat lidi kteří odchází. Třeba to piče sou, ale to jsou i nekteří lidi v kotli. prostě piče sou všude, ale ať je to jak chce, tak nadávat si, je pičovina. To že de někdo dříve je čistě jeho věc. Kotel taky odešel při zápase s brnem a nikdo nám do pičí nenadával. Sere mě, když lidi odchází dřív, ale to že je vypičuku určitě nepřinese efekt, že zůstanou.

  • Mark - 03.08.2011, středa, 23:26
    (0)

    je fakt že se spartou to bude v neděli v 17:00 ? :-( doufam že ne :( ... vždyť to budou snad všechny okolni tymy hrat zapasy :(

  • Babu - 03.08.2011, středa, 20:25
    (0)

    lajtra: hej doufám, že nemáš pravdu s tů cévků :D on se vzteká furt a já ho uklidňuju všemožnými způsoby, ale máloco zabírá ;) dokonce se už prikláním i k troše mírného násilí :D

  • Babu - 03.08.2011, středa, 20:24
    (0)

    to je to samé, jak když za nama stojí desetileté děcka, valí sprosté výrazy jeden za druhým, semtam zafandí a jak se začne řvat rozhodčí je pi nebo nějaká jiná sprosťárna, tak řvů jak o život. Fakt to nechápu. eLucky jim dává kapky, ale nevím nevím, jestli to zabírá, jestli si neřeknou:hm, je to debil a nejedou dál. Nulový respekt ke všem, a to je jim fakt maximálně dvanáct. To samé ty pipiny tupé.

  • juancarlos - 03.08.2011, středa, 19:45
    (0)

    když už jsi to Luckouši vzpomněl,tak jsem opět byl překvapen,kolik tohoto druhu vandráctva, tam zas v sobotu bylo. Příkladem, přede mnou 2 takový jelimani, co sem tam nikdy neviděl, a asi 4 rozjuchané pipiny(tím se nijak nechci dotknout našich fanynek,protože jich znám dost co do toho dávají celé srdce a vážím si jich),nefandili ani na fotbal se nedívali,jen se blbě tlemili ostatním fanouškům,natáčeli si je, bez jejich vědomí na mobil(což mě přišlo obvzvlášť odporné), aby se pak mohli tlemit ještě víc,pochopitelně do půlpasu odmítli jít a když už jsem je okřikl co, že sem jako vůbec lezou,tak se pochopitelně tvářili, jako co si to dovoluju,po poločase odtáhli.Rozežraní smradi, co se prostě jen nudí.Jejich věc,ovšem jen do té doby,než si uvědomíš,že pak nefandí kvůli takovým všichni okolo,protože narušují continuitu. Já prostě nechápu lidi kteří tam jdou a vlastně už od začátku ví,že fandit nechtějí. Jóó tak se svést na vlně euforie nebo když se to zvrhne a začne se p.č.vat..to by jim šlo. Bohužel pokrytci vlezou i do Kotlu,těžko tomu zabránit.

  • eLucky - 03.08.2011, středa, 19:02
    (0)

    to Lajtra: je pravda, ze ta skupinka pubertelnich slecen a jejich nochsledu sa tam cely zapas hihnala kravinama a otevrela hubu enom pri tomto, ale bohuzel se tim nechalo strhnout dost clenu kotle... takove kreteny v kotli nechcu KURVA!

  • Lajtra - 03.08.2011, středa, 16:59
    (0)

    Co ja vim, tak ty sprostosti tam rvala skupinka pubertackych slecen, ktere si asi myslely, ze je to cool..pokud ne, tak jsem spatne slysel a videl.. Elucky: Tobe z toho vstekani jednou praskne cevka a budes tahat nohu..to ti povidam :)

  • duffino - 03.08.2011, středa, 11:02
    (0)

    Mirek: Byl jsi o maličko rychlejší "nejste fanoušci"...

  • duffino - 03.08.2011, středa, 11:00
    (0)

    Koštuříka neznám a je mi v podstatě jedno, co si kde píše. Je ale fakt, že je občas zábavné, cosi dovolí napsat. Ano, atmosféra byla super, hra se mi taky moc líbila, skoro jako den a noc oproti závěru loňské sezony. Zůstal jsem osobně do konce a hráčům zatleskal za předvedenou hru. Nikoho tady neobhajuju ani nehaním. Jenom mi to "skandování" z prostor kotle přišlo docela debilní, sorry. Když už jste chtěli vyjádřit nevoli a nesouhlas s těmito "fanoušky", tak máte přeci své oblíbené "nejste fanoušci.....". Říkal jsem si, první zápas nové sezony, vezu děcka na fotbal. Zaplaťpánbu, že jsem je nevzal. Asi nevím, jak bych jim to vysvětloval :-(. PS: slovo "vy" chápejte jako kotel, ne jednotlivci.

  • Mirek - 03.08.2011, středa, 10:59
    (0)

    Začal jsem řvát ze stupínku "NEJSTE FANOUŠCI" a to čistě z toho důvodu, aby si uvědomili, jak píše Juancarlos, že jsou pokrytci. A co se stalo s Brnem beru taky jako svoje selhání a taky jsem to v nějakém rozhovoru přiznal jako chybu. To, že se z kotle začalo ozývat i tvrdších výrazů jsem ihned zastavil, a vysvětlil jsem, že nechceme urážet fanoušky Slovácka, ale chceme jim jen ukázat jak se chovají.

  • juancarlos - 03.08.2011, středa, 01:24
    (0)

    můj názor je ten,že kdo se za takového stavu a po takové hře,uraženě zvedne a odchází,čímž ostatním dává najevo,že už s tím jako nechce mít nic společného, je normální pokrytec. Faktem je,že ti jsou všude i mezi fans FCS

  • Babu - 02.08.2011, úterý, 21:02
    (0)

    duffino: říkáš tady něco o tom, že vlastně nevíme, co chceme, ale sám se vyjadřuješ stejně. Ten fotbal byl skvělý, chyběly mu jen góly a pokud se sto lidí zvedne a odejde kvůli tomu, že se prostě za žádnou cenu ne a nedaří, tak věř, že my, kotelníci, jsme z toho frustrovaní a sere nás to. Já osobně sem na ně sprostě neřvala, to je pod mou úroveň, každý máme právo odejít, vyjádřit se atd, ale na druhou stranu je to nefér vůči hráčom. Ke Koštuříkovi se vyjadřovat nebudu, asi je to tvůj kámoš, jinak bys věděl, co je to za sprostého debila, který se po slovácku vozí dycky, když može a neváhá nás poplivat a zničit za každou cenu. Jestli ti ty dva výkřiky přišly dost na to, abys nás ohodnotil za 3 a zapomněl, že jsme fandili zbylých 90 minut v mezích a myslím, že lehce nadprůměrně, tak si předpojatý. Mrkni někdy v telce, jak hraje Jablonec, Liberec a jiní - fandění na podprůměrné úrovni, tři výkřiky za poločas a hotové. A ti majů stejně bodů jak my. Jenže vypadá, žes nikdy na výjezdu nebyl a myslíš si, že je v české lize normální, že se 90 minut fandí a maká a podporuje. Promiň, ale není :D A jestli ti nikdy neujeli nervy, jestli nikdy nezařvals po někom, kdo si to nezasloužil, jestli ses nikdy nepohádal s nikým jen ze špatné nálady, tak si fakt dobrý. Ale nevěřím tomu, že vždy udržíš nervy a nevybiješ si vztek třeba jen hloupou nadávkou na někoho, kdo je zrovna k mání. UF.

  • eLucky - 02.08.2011, úterý, 20:55
    (0)

    to duffino: ja je rozhodne takto neurazim, nerval sem to a taky mne to pride jako kravina. Nicmene vzhledem k fanouskovskemu pohledu na tento nekolikaty predcasny odchod chapu, ze nekteri fanousci takto dali najevo nevoli. Fanaticos, kotel, fanclub,... činní fanoušci - všichni chceme přitáhnout do hlediště co nejvíc fanoušků Slovácka! Tito lidi nejsou fanoušci Slovácka - stojíme o fanoušky!

  • juancarlos - 02.08.2011, úterý, 19:19
    (0)

    odcházet před koncem v tomto případě byla zbabělost, jaký je kdo fanoušek ať si každý zhodnotí sám, hodnocení či známkování kotle je nejspíš nový trend kecálistů ala Koštuřík. Se mě líbí Duffino, že ty se pozastavuješ nad výkřiky některých lidí v kotlu a sám vlastně obhajuješ stejný zkrat jedinců,což je demoralizující odchod 10minut před koncem:-).Akce reakce,normálka,všichni byli nějak frustrovaní. Já sám jsem odešel z kotle při zápase s Brnem a už v tu chvíli jsem měl pochybnosti, jestli je to správně. Nebylo! Čistě osobně ,jsem to bral jako selhání

  • Dany-Hull City - 02.08.2011, úterý, 00:25
    (0)

    Odchozí diváci si nezaslouží ani větu pozornosti - ja si tu vetu dovolim rict, vse je pravda, ale tem co odchazeli nadavat ze nejsou fanousci nebylo zrovna to spravne, ja taky sel, ale meli by se zamyslet ti co odesli z brnem. Ja tam zustal a nikomu sem nenadaval do pic.i a toho co jsou za fanousky. Proste nekdy toho ma uz clovek plne zuby a musi odejit. Ale neznamena to ze neni fanousek, to by byli pak vsichni,kdyz si vzpomeneme na brno.

  • duffino - 01.08.2011, pondělí, 13:38
    (0)

    Já jen vyjádřil svůj názor a postřeh. Nic víc. Na stupínku mě jistě neuvidíš,na to si vsaď klidně poslední krejcar:-). Naopak si myslím, že Mira ten kotel ovládnout umí a pokud se takové excesy budou opakovat (a podle tebe ano), tak asi nejste takoví fajn fans, jak se pasujete. Ano, nejsem fanoušek dle vašich kritérií, ale na fotbal chodím již řádku let a držitelem permice jsem již od 2.ligy. Na jednu stranu chcete přilákat do hlediště více diváků (finanční podpora týmu, kulisa), na druhou stranu je urážíte. Připadáte mi jako malé dítě, které neví, co chce :-D

  • eLucky - 01.08.2011, pondělí, 12:51
    (0)

    to duffino: kotel neni JEDINEC a stejne tak neni stado, ktere se da bez problemu ukocirovat... ze rada jedincu takto soptila na ostatni tribuny je pochopitelne, i kdyz je to fakt blbost, ale jestli si myslis, ze dokazes ovladnout 300 hlavy kotel bez takovych excesu, tak te radi uvitame na stupinku nekdy. Nicmene to nic nemeni na tom, ze tady ti odchozi NEJSOU fanousci Slovacka! A jelikoz toto je report o fanouscich, tak ti sem nepatri.

  • duffino - 01.08.2011, pondělí, 12:46
    (0)

    Na zápase jsem byl a až na opětovné neumění v zakončení to byl dost dobrý fotbal. Co mně ovšem zkazilo náladu, tak bylo skandovánína ke konci zápasu na odchozí návštěvníky (Choďte do p...). Pokud se zde v reportu vyjadřujete, že to nestojí ani za větu pozornosti, měli jste se toho držet hlavně po dobu fandění. Koštuřík byl k vám v hodnocení ještě shovívavý. Být to na mně, dal bych vám za zmíněné známku max. 3.

  • Babu - 31.07.2011, neděle, 18:02
    (0)

    Společně pomoct mužstvu musíme už proti Boleslavi, jakápak Sparta? To je AŽ třetí kolo, ne? Herdek už.

pristi
 Další články:
26.08.2011, pátek, 22:15 - Výprodej Fanaticos suvenýrů
18.08.2011, čtvrtek, 09:45 - Příručka Fanaticos - díl pátý- respektuj barvy!
15.08.2011, pondělí, 20:49 - Report ze zápasu se Spartou
11.08.2011, čtvrtek, 19:06 - Summer Fanaticos turnaj
21.07.2011, čtvrtek, 17:49 - Šokující výměna – Došek – Chmelíček – Messi aneb Jednání ve vlčnovských búdách
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace