*
DNES
Rozhovory | Slovácko - Slavia
17.03.2024
Milan Heča a jeho hodnocení utkání v Teplicích
17.03.2024
Z PLOCHY | Jan Kalabiška po zápase v Teplicích
16.03.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Teplicích
14.03.2024
Rozhovory | Teplice - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 978 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku
06.11.2023
Fanoušci v zápase proti Hradcu

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

13.04.2024 od 15:00

Městský stadion MB

Přihlášeno
18
fanoušků

Nenakupujem a neprodáváme!

09.05.2011, pondělí, 12:48
3539

Sobotní utkání s Brnem pro mě znamenalo velké zklamání. Sám moc dobře nevím, co si o tom všem mám myslet. To co se dělo v minulém týdnu (spekulace o "moravské klice", padání kursů na výhru Brna atd.) ve mně po zápase vyvolalo zklamání a nechuť, stejně jako u většiny fanoušků našeho Slovácka.

Kamkoliv jsem se po sobotě hnul, tak jsem slyšel - „Slovácko to Brnu pustilo.“ Nevadí mi, že Slovácko prohrálo. Vždyť od konce září jsme doma dokázali zvítězit pouze jednou, ale vadí mi, že i dvanáctileté děti se na hřišti baví o tom, že utkání s Brnem bylo prodané.

Jako fanoušek a zároveň jako zaměstnanec klubu mohu garantovat, že žádná dohoda mezi Brnem a Slováckem, potažmo mezi Olomoucí a Slováckem na úrovní klubů neexistovala a ani neexistuje!

Kdo mě zná tak ví, že nemám znak Slovácka na zádech vytetovaný jenom tak pro zábavu a nikdy bych nedopustil, aby se Slovácko zaprodalo hazardování s důvěrou svých fanoušků. Pokud by tomu totiž bylo jinak, tak bych s okamžitou platností v klubu skončil, jak jsem tomu učinil koncem roku 2006, kdy jsem dal výpověď a vyvolal jednání se zástupci města Uherského Hradiště, kde jsem poukazoval na něco shnilého ve Slovácku. Při této příležitosti jsem založil nyní nejnavštěvovanější fanouškovský server www.fcslovacko.com, kde jsme v těžkých časech informovali fanoušky o dění v klubu.

Vždyť tehdy jsme byli ve velmi podobné situaci jako je nyní Slavia Praha, která zoufale hledá majitele. Měli jsme velké štěstí, že společnost Z-Group pana Zemka do slováckého fotbalu vstoupila a současný majitel klubu uhradil dluhy ve výši několika desítek milionů korun, které v klubu zůstaly po době temna. Díky příchodu pana Zemka jsme obdrželi profesionální licenci a po účasti ve finále poháru jsme se dočkali znovu prvoligové příslušnosti.

Slovácko nechce a ani nemůže hazardovat s důvěrou svých fanoušků a obchodních partnerů. Jak naši fanoušci, tak obchodní partneři zajišťují naplňování nemalého rozpočtu klubové pokladny a bez jejich přízně se fotbal na ligové úrovni v našem regionu hrát nedá. A je to právě vysoká návštěvnost a výjimečná atmosféra, které dělají ze Slovácka něco víc než jenom klub do počtu.

Do hlavy hráčů nevidím, ale chci věřit, že sobotní vystoupení bylo jenom další nezvládnuté utkání, jako třeba s Bohemkou, kterou jsme dvakrát pustili za půlku a prohrávali 2:0. Tehdy ale nikdo nepískal a fanoušci neopouštěli houfně tribuny, protože neexistovala žádná konspirační teorie o "prodaném zápase". Proč jednou Slovácko prostě nemůže utkání zvládnout, udělat tak radost svým fanouškům a dát na frak všem těm spekulacím. Místo oslavy a radosti ze záchrany, musíme všichni poslouchat - "To bylo jasné že jim to pustí..."

Jméno Heslo
text
  • mates - 09.05.2011, pondělí, 19:28
    (0)

    souhlas s Drat_BWA ...........

  • Máža - 09.05.2011, pondělí, 16:52
    (0)

    Je jasné, že musí přijít nějaká personální změna. Pan Zemek do nás, respektivě do klubu tlačí peníze a jeví se mě to tak, že se hráči nesnaží. Nebo jak se jim chce. V Brně se nedalo nic jiného dělat než to brát z nadhledem a valit např. mašinku. Odplatu jsem čekal, ale místo toho a ještě doma smršť, hrůza a utrpení. Přesto všechno nasrání a nespokojenost pořád jsem fanoušek a fandím ikdyž nejsou výsledky. Kolikrát nevidím ani celý zápas protože fandim jako vždycky fanaticky. Óóóóóóóóóóóóóóó

  • Jerry1984 - 09.05.2011, pondělí, 16:40
    (0)

    Babu: eště mě nikdo nikdy nic (bohužel) nenabídl..:) ale takový výkon jak v sobotu doma už tolerovat taky nebudu..věřím Slovácku, kdyby ne, nechodím fandit a prašule utrácím jinak..to ale všichni tu.

  • Babu - 09.05.2011, pondělí, 16:31
    (0)

    jerry: ty mluvíš jak kriminálník, takže nechápu :D já su pyšná furt na klub, akorát sem odložila nákup bundy z fanshopu o týden :D:-) člověk si to mosí vyžrat no ;)

  • Jerry1984 - 09.05.2011, pondělí, 16:23
    (0)

    u nás v práci to byla změna, ti co se furt ptají "jak sme hráli" nebo "jak si to fandil" tak dneska bylo.."aj tys to prodal?" takže trochu změna..Babu máš pravdu v tom, že když si to člověk promítne zpátky, co se už prožilo za výjezdy a podobně...tak na tohle hráči neměli právo..na druhou stranu ne všichni háží lokty, nekteří mlčí..a ví proč..a já už taky..na netu:)

  • stolmor - 09.05.2011, pondělí, 16:21
    (0)

    to babu: já si dneska přál být muslimkou, abych mohl být zahalený v tom jejich hábitu a nikdo mě v práci neviděl :) zbrojováci a že jich tu je mi to dali pěkně sežrat

  • Babu - 09.05.2011, pondělí, 16:18
    (0)

    drat_bwa: jenomže to není mediální skandál.. su schopná přejít výbrky mistrů ondřejky a kubáňa, ale takové sraní na hlavu zas ne.. za ty prachy majů makat jak fretky 90 minut za týden.. to, že chcete fandit, je moc dobře, ale nevím nevím, jak se k tomu zbytek lidí postaví... za mě je to NE, já si to odsedím a užiju si to radši na béčku..

  • Babu - 09.05.2011, pondělí, 16:15
    (0)

    myslím, že velice málo lidí si myslí, že to bylo prodané.. a o to je to možná horší! Takové lemráctví, co tam předvedli! Se to plouží jak šneci, nedá to milionprocentní tutovky a poprvé za sezónu se k nim otočíme zády a hned na nás letí slova jako: proč sme to udělali, neumím je podpořit, když to potřebují.. tolerovali sme totální propadáky s ústím doma aj venku, doma s bohemků, venku např se slávií a jinýma, a tak prostě jednou kalich přeteče, a to se stalo v sobotním zápase! Nic hráčom nedává právo vyčítat nám odchod z tribun po totálně odfláklém zápase! Srat na hlavu si fakt nenecháme.. nevím, jestli sme si je rozmazlili, že si zvykli, že aj po prohraném a prosraném zápase jim zatleskáme? Klidně by se to stalo aj teďka, kdyby jich víc než pár nechalo na hřišti dušu.. tak my sme zachránění a místo klidného zápasu, který si máme užit, vidíme tento humus a na konci za to podle tych žoldáků možeme my.. ježiš, asi sem se odklonila od původního tématu, ale po dvou dnech sem čekala zklidnění a vře to ve mně čím dál víc!!! Dneska ve škole se mě ptali, jak sme hráli, tak sem zatla pěsti, zatlačila slzu a prohlásila: o tom se prosím nebudeme dneska bavit. Kurva už!:-)

  • Jerry1984 - 09.05.2011, pondělí, 15:57
    (0)

    co tě nezabije, to tě posílí....

  • Jerry1984 - 09.05.2011, pondělí, 15:53
    (0)

    a co sem dneska slyšel v práci já...až bude klidněj tak to aj zveřejním..což doufám bude co nejdřív..už jsem si z toho po zápase dělal srandu, ohledně té "moravské strojky" :D eště takový dovětek..ať si každý položí otázku sám na sebe, jestli by na Brno šel, i kdyby věděl nebo měl náznaky, že je tam nějaká dohoda..za sebe říkám, že nešel...howk

  • FCS84 - 09.05.2011, pondělí, 14:51
    (0)

    drat_BWA: To se mi líbí! Přesně tak zachovat se tak jak by to nikdo nečekela. Nechat si to projít hlavou a na Boleslav celých 90 minut oooooooooooooooooooooo-ooo!

  • Drat_BWA - 09.05.2011, pondělí, 14:44
    (0)

    Neverim, ze to bylo prodane, pokud to vypustil nejaky hrac a nezahral tak, jak by mohl, tak to stejne vi jen on a nikdo mu to zrejme uz nedokaze. Me sympatie k Brnu, jakozto k Moravskemu klubu ale nijak neminimalizuje zklamani ze sobotniho zapasu. Nicmene podle me je prave TED ta spravna prilezitost najit v sobe toho FANATIKA a ukazat, ze nas nejake pomluvy a ani nepriznivy vysledek minuleho kola neodradi, dat za Slovacko vsechno a fotbalisty, at uz mene ci jeste min oblibene, proti Boleslavy hnat tak, jak jen to pujde a ukazat cele republice, ze modrobile srdce fanatika se dokaze prenest pres jakykoli medialni skandal a klub podporovat na 100% v dobrem, i ve zlem. BWA stoji za Slovackem v plnem poctu!

  • SYNOTEK - 09.05.2011, pondělí, 14:08
    (0)

    Pěkně napsáno. Hráči přicházejí a odcházejí ale klub zůstává. Pete naopak přijď a finančně podpoř klub aby si mohl dovolit nakoupit jiné hráče a nebo si je vychovat. takové, kteří budou hrdí na to, že můžou oblékat modrobílý dres Slovácka!!!!!

  • Pete - 09.05.2011, pondělí, 13:51
    (0)

    Dnes jsem četl MF Dnes a redaktor a Švanci se tam vyjadřují v tom smyslu,že nemají šanci spekulace o prodaném zápase vyvrátit. Jenže to je omyl. Kdyby tam jezdili po zadku a proti deseti vybojovali aspoň remízu,spousta lidí by neřeklo ani slovo. Mohli všem škarohlídům a spekulantům zavřít ústa. Místo toho předvedli špatný výkon,který všem spekulantům nahrává. Divím se,že hráči v sobě nenajdou špetku hrdosti a nesnaží se všemi silami odčinit opravdu ostudný debakl proti nejslabšímu týmu ligy z podzimu. I když u mě hlavně po tom zápase v Brně převládaly pocity ze skvělé zábavy v kotli,tak za výsledek jsem se musel tak trochu stydět. Tím víc jsem se ale těšil na domácí zápas,že jim tu prohru vrátíme a pošlem tento klub(který nemám příliš v lásce)do druhé ligy. Místo toho jsem musel sledovat ploužící se hvězdy bez charakteru,kteří si nejspíš myslí,že slovácký fanoušek snese naprosto vše. Osobně si nemyslím,že to bylo přímo prodané,ovšem někteří hráči ukázali,jaký mají charakter. Trenéra bych z toho nevinil a je mi líto pana Zemka,že toto musel sledovat. Jak už tu někteří psali,kalich přetekl-stejně tak i u mě. Stále mám FCS v srdci,ale tyto primadony jak finančně,tak i hlasivkami už podpořit nepřijdu.

  • eLucky - 09.05.2011, pondělí, 13:18
    (0)

    tak... a prave o toto ide, kdyz budu k zapasom takovym zpusobem pristupovat hraci, tak to bude uplne o necem jinem... do te doby to nebude o nicem jinem nez o tom lesti to vyde, nebo ne... protoze zatim se nasi hraci takrka pravidelne po prvnim problemu v zapase sesypu.

pristi
 Další články:
18.05.2011, středa, 08:22 - Report ze zápasu v Liberci
16.05.2011, pondělí, 22:51 - Jednotní zesílíme, rozložení padnem.
15.05.2011, neděle, 09:24 - Sezení se zástupci kabiny aneb Všechno vysvětleno
09.05.2011, pondělí, 19:43 - Nikdy svůj klub neopustím - !AKTUALIZOVANO!
08.05.2011, neděle, 21:50 - Report ze zápasu s Brnem
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace