*
21.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Patrik Blahút po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po Plzni
18.04.2024
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Melichárek ve Slovácku skončil, nahradit ho má Daněk

05.01.2015, pondělí, 17:51
melicharek FCS_velky.jpg

Sněhové vločky provázely fotbalisty 1. FC Slovácko na jejich prvním tréninku v novém roce. Kouč Svatopluk Habanec přivítal takřka totožný kádr s jedinou změnou – místo Dušana Melichárka, který ve Slovácku definitivně ukončil smlouvu, se s brankářskými rukavicemi objevil na tréninku někdejší gólman Plzně, Teplic či Českých Budějovic Michal Daněk.

„Během tohoto týdne bychom měli doladit všechny podrobnosti jeho příchodu k nám. Trenér Habanec si Michala Daňka vybral jako náhradu za Dušana Melichárka, se kterým jsme v pondělí definitivně podepsali předčasné ukončení smlouvy," informoval ředitel klubu Vladimír Krejčí.

Dnes už bývalý gólman Slovácka jeho slova potvrdil. „Myslím, že jednání dopadla k oboustranné spokojenosti," poznamenal s úlevou v hlase Dušan Melichárek. Kam povedou jeho další kroky, zatím neprozradil. „Nabídky mám, dokud ale nebude nic hotové, tak bych k tomu nerad cokoliv říkal." Exkluzivní rozhovor s Dušanem Melichárkem si můžete přečíst ve středečním vydání.

Na zasněženou umělku na Širůchu ve Starém Městě vyběhlo 23 hráčů. Žádný fotbálek či populární „báčko" je ale na úvod nečekalo. Trenér Habanec svým svěřencům hned na začátku pořádně naložil.

„Ta doba, kdy se začínalo fotbálkem, je už pryč. My to máme postavené na přihrávkovém drilu, intervalových hrách a práci s míčem, všechno v určité tepové frekvenci. Určili jsme si takové desatero, kde se chceme zlepšit, to bych ale nechal v kabině," poznamenal Svatopluk Habanec.

Jméno Heslo
text
  • WojtaFcs - 07.01.2015, středa, 22:03
    (0)

    Souhlasím, Heča si své odseděl, vytrval ten čas na lavičce a potom dostal příležitost, kterou velmi dobře využil a chytá určitě na úrovni Melichárka ne-li lépe :)) Jsem rád že to tak dopadlo, je škoda že Dušan odchází ale takový je sport a tak to všude běží a běžet bude

  • tomrs - 07.01.2015, středa, 19:18
    (0)

    Já si myslím, ze to udělal Svaťa dobře pro klub, kdy se Hečovi podařilo v době zranění Melichárka vychytat několik nul a podávat velmi dobré výkony, tak by to byl nesmysl toho nevyužít:) Holt takový je sport, jednou je sportovec nahoře a jednou dole a člověk musí čekat na šanci, tak jako hráči na lavici do pole a je jenom dobře pro klub, že není výkonnostní propad mezi lavici a základem a buď to zkousne a bude čekat na šanci nebo odejde a bude třeba pokračovat v Příbramí:) Myslím, že nikdo se nespokojí s doživotní rolí dvojky a radši odejde, tak jak Melichárek. Myslím, že Heča se nečekal dost, a když měl příležitost, tak ji chytl za pačesy. Jak píše eLucky, brankářskeho postu bych se vůbec nebál, jsou na cestě kvalitní gólmani.

  • eLucky - 07.01.2015, středa, 06:49
    (0)

    Dušan je podle mě mrštnější a ve hře na čáře je minimálně krapet lepší než Hečis, ale zase jeho hra nohama je dost mizerná a k tomu ještě pusobí při centrovaných míčích dost nejistě. Objektivně vzato jej momentálně Heča přerostl prostě. Dušan si svoje odchytal, ale rozhodně nebyl takovou neotřesitelnou jedničkou jako Mira Filipko v době jeho příchodu a stejně dostal šanci Dušan na úkor Miry Filipka. Přesto si myslím, že kdyby nedošlo k jeho zranění tak by Dušan byl v bráně jedničkou možná aj doteď, stejně jako si ale myslím, že by tu doteď klidně mohl chytat Mira Filipko... seběhlo se to ale jinak a Dušan tu rozhodně šanci stát se novou neotřesitelnou jedničkou v bráně dostal, bohužel se jí moc nechytil a vlastně o post jedničky přišel při prvním zranění, což je samozřejmě zásluha také Milana, potažmo trenéra gólmanů, který vlastně dokázal připravit gólmana bez zkušeností pro první ligu. Taky mňa mrzí, že odchází takový srdcař jako je Dušan, ale bohužel se to tak seběhlo a nechat ho chytat a odstavit Hečisa, jenom proto abysme tu udrželi srdcaře by bylo padlé na hlavu a navíc extrémně nefér vůči Hečovi, který je momentálně opravdu lepší. O Daňkovi - dvojce - to tu vůbec není, předpokládám, že tu vydrží tak rok a půl na postu dvojky, zachytá si tak 4 zápasy a pak se popakuje a na post dvojky se zapracuje Semanko nebo Nemrava, který časem zase vystrnadí Heču. Samozřejmě tuto cestu může ovlivnit ještě případný budoucí velký zájem o Milana, ale teď je to poměrně jasně nalajnované takto.

  • andretti - 07.01.2015, středa, 05:46
    (0)

    Jak říká Babu... Dusanovi rozehravky me kolikrát mírně řečeno zvedali ze židle. Milan si to zaslouží a Daňka tam taky nepustí

  • Babu - 06.01.2015, úterý, 22:24
    (0)

    rim: to je přece nesmysl.. je samozřejmě smůla, že se Dušan zranil, ale toto je sport, ne klub dam u čaje. Milan si svoje na lavce odseděl, Dušana zastoupil při zranění, ale chytal prostě dobře, tak nebyl důvod nic v bráně měnit. Jak by to bylo fér vůči Hečovi, kdyby naráz přestal chytat? Taky si myslím, že jsou s Dušanem nastejno, ale Milan je lepší na zemi nohama a už si svoje odehrál. Zaslouží si hrát a chytá, a tak to prostě je. Dušanovi jen to nej, ať se mu daří.

  • Pivo10 - 06.01.2015, úterý, 21:26
    (0)

    Chytat může jen jeden a záleží jak ten druhý svou roli dvojky unese.Oba dva jsou bezpochyby výborní golmani.Milan prostě jen využil šance a přesvědčil že na ligu má.Nevzpomínám si že by udělal nějakou větší chybu kromě zápasu v Liberci.A jak píše Rim že jednička by se měla vrátit tam kam patří,tak by to bylo nefér k Milanovi že chytá dobře a zas bude dvojka.Taky by ho to pořád nebavilo.

  • Michal fcs - 06.01.2015, úterý, 21:04
    (0)

    to rim: srovnávat Neunera a Dušana je jaksi mimo, pravda je ta, že Dušan měl nějakou výkonost, ale Heča ji měl krapet lepší a já jsem si říkal, že pokud Habanec vrátí Dušana na úkor Milana, tak je něco špatně, jednoduše Milan byl lepší jak Dušan, proto se stal jedničkou

  • huhu - 06.01.2015, úterý, 21:01
    (0)

    Jako golmani kvalitně stejní, Heča je však o třídu dál při hře nohama.

  • Survival - 06.01.2015, úterý, 20:54
    (0)

    Srovnáváš nesrovnatelné. Většina lidí mi asi dá za pravdu, když napíšu, že Heča Melichárka už předrostl nebo se mu minimálně vyrovnal.

  • rim - 06.01.2015, úterý, 20:52
    (0)

    milé huhu a ostatní: já taky nevidím důvod, proč by jednička měla dělat náhradu neustále se učící dvojce a jen bych vám chtěl připomenout, že ho Heča nevytlačil, ale nahradil po dobu jednoho zranění. A je velký rozdíl se zachovat férově nebo nalézt společnou řeč. Klub by se zachoval férově, kdyby se Dušan jako jednička vrátil tam, kam patřil. Opět do branky. Uvedu příklad, co nedávno řekl jeden můj známý a dávám mu zcela za pravdu. Vůbec si nedokážu představit, že by se třeba v Bayernu zranil Neuer a po svém uzdravení by zůstal zahřívat lavku a v bráně zůstala jen učící se náhrada. Prostě nepředstavitelná situace. Jednička se má prostě automaticky vrátit tam, kam patří a přes to nejede vlak. To, že si opět vypuzujeme kvalitu svědčí jen o naší neprofesionalitě a o tom, že se pořád budeme plácat jen tam, kde se plácáme. A jste banda blbů - teď zase budete všichni lézt do řitečky jakýmsi Daňkom atd. Ocasi!

  • eLucky - 06.01.2015, úterý, 10:52
    (0)

    to elucky: O tom samozřejmě vím, ale nic to nemění na faktu, že klub se mohl cukat a chtít po Dušanovi dodržení smlouvy, případně ho prodat standartně bez rozvázání smlouvy.

  • zdrh - 06.01.2015, úterý, 10:36
    (0)

    ekucky: Ano klub se zachoval férově. Ale je pravda, že odstupné za něj by bylo malé, navíc pokud by přestupoval v rámci ČR, tak tabulkové odstupné dostane i teď po rozvázání smlouvy. Taková jsou pravidla v českém fotbalu, Melichárek je pořád registrovaný ve Slovácku, dokud nepožádá o přeregistraci jinam. A pokud by to bylo v rámci ČR (což ale nepředpokládám), tak klub nějaké odstupné dostane.

  • eLucky - 06.01.2015, úterý, 07:59
    (0)

    to rim: Nechcu ti do teho kecat, ale klub se v tomto vůči Dušanovi zachoval naprosto férově, skoro až neuvěřitelně na poměry v českém fotbale. Dušan požádal o rozvázání smlouvy, což v jeho pozici i chápu, na druhou stranu klub mu vůbec nemusel vyhovět a to, že mu klub vyhověl, tak bylo od něj trošku velkorysé, tímto se klub vlastně vzdal možnosti na odstupné a Dušan tím má samozřejmě daleko větší možnosti pro hledání angažmá. Hodně štěstí Dušane! V naší situaci, kdy máme dnes kvalitní mladou jedničku a navíc odchovance, by byl zbytečný luxus si tu držet Dušana jako velice luxusní dvojku! To može dvojku dělat ten Daněk teď rok a půl a pak na jeho místo nastoupit Fryšty. V ideálním případě do dvou let vyroste Semanko nebo Nemrava v náhradu za Heču na post jedničky! Na gólmanském postu teď rozhodně máme z čeho vybírat!

  • tomrs - 06.01.2015, úterý, 06:04
    (0)

    Přesně tak, nespokojil se s rolí dvojky, tak si to zvolil sám, že odejde, přece nebude trenér dělat z Heči blbce a bude ho využívat, jen když se zraní jednička v týmu a pak ho posadí zase na lavici. Heča na svou šanci čekal více jak dva roky a dočkal se, to že se mu daří musel Melichárek skousnout nebo odejít, vydrželo mu to něco kolem roku a odchází. Nezbývá než mu přát ať se mu daří v jiném působišti a dát také větší prostor mladým brankářů jako je Nemrava nebo Semanko.

  • huhu - 05.01.2015, pondělí, 21:48
    (0)

    rim: klub nedokáže podržet? Heča ho prostě vytlačil z postu jedničky, Dušan nezvládl roli dvojky, proto odchází. Klub v tom nehraje roli a už vůbec to že je Dušan rodák :)

  • rim - 05.01.2015, pondělí, 21:38
    (0)

    Duje, ať se daří. Je to z mého pohledu velká škoda, že si klub nedokáže podržet tak kvalitního golmana a především rodáka a srdcaře!!! Přeju kvalitní angažmá a spoustu vychytaných nul! Měj se Velehraďáku.

  • Babu - 05.01.2015, pondělí, 20:40
    (0)

    Přes svátky jsem byl v kontaktu jenom s Došálem (Liborem Doškem), se kterým jsme se jednou náhodně potkali v Rakousku, kde jsme byli otrávení s manželkami na nákupech.... /// Tak to pobavilo :-D

  • ostuda slovácka - 05.01.2015, pondělí, 18:40
    (0)

    Tak Daněk není špatný golman, dobrá dvojka k Hečovi, určitě si myslím, že někdy bude chytat i místo něj

pristi
 Další články:
07.01.2015, středa, 12:21 - Dušan Melichárek: Že jsem se pohádal s trenérem Habancem? To je kravina
06.01.2015, úterý, 12:39 - Ve Slovácku budu čekat na šanci, tuší na startu přípravy brankář Daněk
06.01.2015, úterý, 12:35 - Michal Kordula „lovil" v Ghaně posily. Jsou tam šikovní fotbalisté, prozradil
06.01.2015, úterý, 08:03 - Michal Daněk: Slovácko jsem zvolil po domluvě s rodinou
05.01.2015, pondělí, 14:33 - Nový trávník bude až na jaře, Slovácko hledá vhodný termín
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace