*
včera
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Kouč Slovácka byl po zápase v Boleslavi naštvaný, připustil změny

30.03.2013, sobota, 12:07
Habanec_velky.jpg

Byla to pro první ligu nedůstojná kulisa: na stadion v Mladé Boleslavi dorazilo v pátek pouhých pár stovek diváků. A fotbalisté Slovácka za to mohou být jenom rádi. Sami totiž také nepředvedli výkon důstojný nejvyšší domácí soutěže. Jejich avizovaná snaha o získání bodů totiž zůstala jen u slov.

Slovácko prohrálo 0:2, když zcela selhalo hlavně v prvním poločase, v němž inkasovalo oba góly. Poměr střel na bránu v něm byl 6:1 pro domácí a bilance rohů 9:1.

"Vzhledem k tomu, co jsme předvedli v prvním poločase, se mi utkání hodnotí velmi špatně," přiznal slovácký trenér Svatopluk Habanec. "Hráči se lekli tak, jako bychom přijeli na Barcelonu. Nebylo tam od nás nic, Boleslav zaslouženě vyhrála, bylo to ale vinou našeho přístupu."

Kouč přitom nemíní prohru s týmem, který předtím na jaře, stejně jako Slovácko získal ze čtyř zápasů jen čtyři body, jen tak přejít.

Celý článek čtěte zde.

Jméno Heslo
text
  • Greif - 03.04.2013, středa, 12:45
    (0)

    Ty vole tady je zas chytrých .. hovno víte jak fotbal probíhal a vaše fikce sou fakt úsměvné prostě .. nepohlídané standartky ..chyby Dušana a je to .. a samozřejmě neproměňování šancí včera Bolka nebyla vůbec fotbalovější .. pouze dělal méně chyb .. a byla méně trestanější .. taky stále chybý někdo kdo to tam prostě práskne .. proto říkám fakt banda debilních diskutérů ..nic víc ..

  • Šovkovskij - 03.04.2013, středa, 11:59
    (0)

    Souhlasím tady s kolegy pode mnou (v diskusi). Na jaře prostě tito hráči ukázali (a konec konců i v některých utkáních či fázích zápasů na jaře) , že fotbal hrát umí, kombinační, pohledný, ofensivní. Vždyť jsme to viděli na vlastní oči. Ať mi nikdo netvrdí, že tento tým nemá kvalitu a že se musí klepat o udržení. Pánové si prostě na sebe upletli bič a takové výkony chceme vidět pravidelně. Samozřejmě, ne vždy se daří, ale páteční zápas v Boleslavi byl katastrofální a extrémně nepovedený. Nevím, čím to je, zda-li se jedná prostě o ztrátu formy, nebo to jen flákají. Já to vidím na takovou sinusoidu, euforická výhra v Teplicích 4:0, jedeme na poháry, pak nepovedený poločas doma proti Příbrami, ve druhé půlce se hrálo na jednu branku, milion zazděných šancí a od té doby se to s námi vleče, hrůza v Boleslavi, včera další porážka v poháru, i když po obměněné sestavě už přece jen přijatelnější výkon. Nevěřím na to, že to utkání bylo ze strany hráčů sabotováno, pokud by jej chtěli projet, určitě by to šlo daleko jednodušeji a nenápadněji než inkasovat dva góly v samotném závěru. Navíc se jedná o hráče, kteří bojují o základní sestavu, proč by to dělali? Teď jedeme do Jablonce, chce to nějaký impuls trošku štěstíčka, protože ty góly, co dostáváme, jsou veskrze zbytečné. Alfou a omegou vidím ten projetý zápas doma proti Jardovi, já jsem říkal, že toto utkání nás bude hodně mrzet a od té doby panuje taková blbá nálada. Nezbývá, než věřit a ukopat konečně nějaké body!

  • riedlss - 03.04.2013, středa, 11:05
    (0)

    nevím, nechci do toho ani vidět..vypadá to ale, že hráči jsou za vodou tak proč to řešit??! měli by se opravdu nad sebou hluboce zamyslet...nepřijde mi ani, že fungujou jako tým, mě to tak teda nepřipadá když je na hřišti vidím, kdyby tak fungovali, vypadalo by to jinak(alespoň bojeschopně, tak abychom i po prohře odcházeli se vztyčenou hlavou.....to se nenajdou alespoň dva tři hráči nějakého rozumného názoru, kteří by tu partu strhli a něco s tím kolektivem dělali...opravdu nepochopitelné co se tu děje-do série dílů Akta X by tento zapadl jako jeden z nejzáhadnějších....ale znovu říkám, je to o hráčích, tohle mi nikdo nevymluví, jejich kvality totiž nechci ani trochu podceňovat, víme co jsme předváděli, sledujeme fotbal už nějakou dobu a prostě víme, že nejsme jelita, které by měli hrát o sestup, od toho jsou tady jiní,,, teď to tak ale bohužel vypadá, protože nám chybí srdíčko do té hry....když chce jeden nebo dva, je to málo !!!

  • Hory - 03.04.2013, středa, 10:57
    (0)

    Problém je ten, že p. Habanec to vzal kamarádsky s hráči, ze začátku to fungovalo díky efektu nový trenér, nový přístup k hráčům, ale ve finále se to zvrhlo vůči němu a teď to nedokáže zastavit. A jedna věc je taky ta, ať si to málo kdo chce připustit, že určitý čas fungoval z toho, co tu vybudoval p. Soukup a teď už musí čerpat ze svého a ono to v kombinaci s tím co jsem psal výše, prostě nefunguje. Mužstvo je v krizi, trenér taky a bude hůř!

  • Pecan - 03.04.2013, středa, 10:43
    (0)

    Pokud jsou v kabině hráči, kteří dělají nějakou revoltu vůči trenérovi, nesnaží se, nemají, tak by si měl sednout Habanec, Krejčí a Zemek a dát Habancovi mandát udělat v kabině pořádnou čistku. Radši je nahradit i horšími hráči, chvilkově se to podepsat na horší výkonnosti než je tam trpět...Já o tom ale nic nevím, jak to tam je nebo není. Hráči se nemají co bouřit proti trenérovi. Je to jejich šéf a oni mají plnit to co jim řekne a pokud to nefunguje, tak by měl jít trenér. Ale pokud hráči neplní, co jím trenér říká, tak to není chyba trenéra ale charakteru těch hráčů a měli by jít hráči. Jak už jsme psal v jiné diskusi na těchto stránkách, opravdu nechápu, jak můžeme hrát půl roku dobře a pak se pod stejným trenérem se stejnými hráči úplně změnit, hrát úplně jiný styl a jít to úplně do háje. Soukup taky nebyl špatný a dlouhou dobu to pod ním dobře fungovalo, ale paamtuju si, jak minulou zimu vyhlásil, že změnil herní styl (na podzim jsme předtím hráli taky dobře). Nový herní styl potom spočíval v tom, že se nakopávalo. Možná to vyhlásil až v létě, teď přesně nevím :D. Je to pro mě ale nepochopitelné prostě - půl roku hrát dobře a pak úplně jinak

  • Artigas - 03.04.2013, středa, 10:41
    (0)

    Tak hradišťská kocábka se zas začíná potápět; zajímavé, že Salák, který hrál velice dobře, se jaksi zasekl. V lize už taky FCS 180 min. nedal góla, ale tentokrát nevidím chybu v trenérovi. Tito v podstatě žoldáci mají nějaké Slovácko na háku, jim je jedno kde a za koho kopou, nejdůležitější je za kolik. Smutné, ale tak to je. Doufám, že těch 6 bodů ukopou, aby se aspoň zachránili, když už nic...

  • eLucky - 03.04.2013, středa, 08:53
    (0)

    to KEIKIN: co to tu vykládáš za kraviny?:D Koho mladého sme za posledních 5 let prodali? Kromě Kovářa nikoho:D Sme stabilizovaným klubem, který nemusí prodávat za každou cenu. To že odešli za akademie kluci jako Jara Diviš, Přema Kovář, Ondra Sukup, Honza Silinger, kteri dnes hraju ligu jinde se da mozna povazovat za selhani tehdejsiho managementu, ale to se stava ve vsech klubech cas od casu. Honzu Lukáša vyhodili taky z dorostu v Ševcově. Ve druhé lize by mladí měli motivaci ukázat se a prodat se především! Je už na tobě a tvých schopnostech je přesvědčit, že místo přestupu by měli pomoct vykopat ligu a ukázat se u nás. Jenže mladí kluci pod tlakem agentů těžko odolávají lákavým nabídkám. To kdo, kdy, jak moc hraje není otazka sportovního managementu vedení klubu, ale především trenéra. Trenér který by si nechal kecat do sestavy od vedení, není trenér! Vzhledem k našim možnostem jdeme vždycky u přestupu buď do hráče, který jinde nehrál a je levný, je bez smlouvy, nebo hráč druhé ligy. Při takovém posilování máš daleko větší pravděpodobnost, že se ti nákup nepodaří než, že se ti podaří bohužel. Co se týká hostování, tak ja su od Řezníka odpůrcem jakéhokoli typu hostování, až na pár vyjímek nám hostující hráči z dlouhodobého hlediska nic nepřinesli. Takové nekoncepční kroky k hovnu nesnáším! Takový Hála je tu třeba na hostování zatím úplně k ničemu, na jaro tu byl zase Kuzma... není to nic víc než zostření konkurence na lavičce. Jenže proč sem tahat cizí hráče, kteří nedosahují ve velké většině ani kvalit našich dorostenců?? To mi hlava nebere prostě.

  • KEIKIN - 03.04.2013, středa, 08:30
    (0)

    E-Lucky uvědomuju si, že markentigově i co se týče sportovní stránky je I. liga určitě lepší. Ale moje námitky oproti tvému tvrzení jsou tyto: - mladí by právě měli motivaci postoupit do I. ligy, aby se ukázali - veřím tomu, že pokud mladé hráče zaplatíš stejně jako v první lize, tak odvedou stejné výkony a neutečou - a jaká naděje sme do našeho klubu nalákali ? Dyť skoro všechny posily co přišli, tak se neujaly (čest vyjímkám Libore a Trusko) A teď my napiš pro koho ty mladé vychováváme ? Za pár šušňů je pak stejně prodáme těm klubům jako je Olomouc. Mladí první ligu neudrží, nemají zkušenosti, dycky tam musí být starší a zkušenější. Jenže tenhle model se za poslední dobu stejně moc neosvědčil. Místo mladých z akády hrají posily nebo hráči co jsou na hostování. Vždycky je nakonec hlavní za každou cenu udržet ligu ne budovat koncepčně kádr.

  • riedlss - 03.04.2013, středa, 07:58
    (0)

    Asi tak...Hlavně jak tady zaznělo, v druhé lize čekat na to až bude tým stabilizovaný a postoupit? co to je za blábol..jak můžem mít ambice dostat se z druhé ligy na klidný střed taluky v lize první ??!co to vidí oči mé...hlavně se zase dostáváme úplně mimo, hledají se chyby tam kde nejsou....je to o hráčích, je to v jejich hlavách...tým tady nemáme vůbec špatný..kdo si to myslí, ať jde sledovat volejbal do staráku...

  • eLucky - 03.04.2013, středa, 07:39
    (0)

    to Marwik: hlavne slova o tom, ze sme zápas prodali jsou dost ostrá a jako majitele by mě DOST srala... prakticky se jim vlastně nejde bránit. Kdybys z toho vyvozoval nějaké důsledky, hned se rozvíří spekulace, že na tom asi něco pravdy bude. Když nic neudělaš, tak zas, že se to snažíš zamést pod koberec... není správné řešení prostě:(

  • eLucky - 03.04.2013, středa, 07:36
    (0)

    to KEIKIN: neuvedomujes si dost zasadni vec! To ze momentalne mame nadprumernu mladez, na nase pomery, neni zasluha jenom Slovacka, ale predevsim souhra okolnosti kolem celeho fotbalu na Morave. Na cele Morave je momentalne jeden jediny opravdu stabilizovany klub v Olomouci, Brno a Banik se dostavaji z bahna, v kterem sme byli pred lety my. Pad do druhe ligy by nam velmi rychle zacal zase odvavat vyrazne talenty v akademii, protoze ti top talenti, az na vyjimky v opravdovych srdcarich, chcou dostat sanci v ligovem klubu, ne v druholigovem. A jakmile by po nich hodila laso Sigma nebo kdokoli z ligy, neudrzel bys je. Stejne tak nenalakas ty nejvetsi nadeje do klubu, jehoz a-tym hraje pouze druhou nejvyssi, ti pujdou za lepsim do ligovych klubu. Navic je tu celkem jasny fakt, ze jako druholigovy klub bysme takrka urcite nedostali ani to, co ted na mladez dostavame. Pokud proste chceme budovat tym z nasich mladych, musime to delat v prvni lize, v druhe lize to je takrka nemozne, proste ty nejlepsi, kteri by se mohli stat oporami, neudrzis v druhe lize.

  • Marwik - 02.04.2013, úterý, 22:29
    (0)

    KEIKIN: Nemaluj čerta na zeď, nemuselo by to na 2. ligu stačit. A jak nalákat fanoušky? Po pravdě nevím, když v boji o 1. polovinu tabulky po výhře 4:0 venku nepřijde ani půlka stadionu. Bayern: Také si velmi vážím obou. Ale slova typu sabotáž, podplácení, sázky a SERETE na nás... od některých diskutujících se můžou dotknout i nich.

  • Babu - 02.04.2013, úterý, 21:26
    (0)

    Bayern Munchen: ale jo, máš pravdu, že nějaká stížnost skoro vždycky nic nezmění, ale zase já su pro to podat, jestli se cítíme být ukřivdění, trochu to pomože v tom smíření se s tím. Navíc si nemyslím, že by se Habanec někdy vymlouval, třeba i po výhře v Teplicích moc nechválil, obecně mluví spíš o hráčích než o faktoru náhody, štěstí nebo sudího..kecipep: jojo střídání jak za Soukupa, furt čekat do 70. a víc, ale pak už je pozdě. Tohle není řešení, když se nám nedaří, tak se to musí změnit nějakým způsobem, dneska tam měl určitě Došek během druhé půlky přijít a rozhýbat to, změnit hru zase na trochu jiný styl..

  • Bayern Munchen - 02.04.2013, úterý, 21:20
    (0)

    Marwik: Trošku nechápu proč mluvíš o panu Zemkovi. Na něho tady nikdo neřekl nic špatného a já si toho člověka hrozně moc vážím za to co tady pro tento klub dělá, že je na to vše sám. A vůči trenérovi taky nic nemám pan Habanec je podle mě velmi dobrý trenér a můžu říct co předváděl tým na podzim pod jeho vedením to jsem tu dlouho neviděl. Takže moje zlost je spíš vůči hráčum a jejich charakteru a myšlení a přístupu ke Slovácku a odflákáním zápasů. To je můj údiv, že některé takové hráče v tomhle klubu pan Zemek strpí. Neříkám, že všichni hráči jsou stejní, ale myslím si že ti co mají k tomu klubu aspoň nějakou lásku tak by měli těm ostatním dát jasně najevo o co jde a za jaký klub hrají.

  • KEIKIN - 02.04.2013, úterý, 21:20
    (0)

    Marwik: A jak chceš nalákat fanoušky na domácí zápasy ? Tím, že budem prohrávat hrát, hrát tužku o udržení, bez ambicí, bez vize do budoucna ? To radši hrát druhou ligu s mladýma z akademie a počkat si na dobu, kdy budeme mít nejen na spodek první ligy ....

  • Marwik - 02.04.2013, úterý, 21:04
    (0)

    Všem kritikům. Pan Zemek také není bezedná studna a buďme rádi, že tu liga je. Já být majitel nebo trenér a číst komentáře po každém prohraném zápase...

  • kecipep - 02.04.2013, úterý, 20:10
    (0)

    Jinak od 70. minuty jsem čekal, kdy tam dá Doška, abychom to vzadu nějak uhlavičkovali (Johana, Dosoudil, Magera..), ale opět nic.. nechápu. Jediné, co mi na Sváťovi již od jeho příchodu vadí, je jeho střídání. A dnes tam prostě Libor na ten konec měl být.

  • Bayern Munchen - 02.04.2013, úterý, 20:10
    (0)

    Šovkovskij: Já nepíšu, že podáváme stále někde nějaké stížnosti a protesty, protože stejně nám to nikdy v ničem nepomůže, body se nevrátí a prohry se nezmění. A to že si někde nějaký rozhodčí odsedí za nějakou minelu pár zápasů a pak zase se vrátí a píská tak to mě opravdu za to nestojí. Ale sere mě, když se vždy hledá chyba někde jinde. Že nám prohrál zápas rozhodčí nebo snad někdo jiný. Víš pokud ten tým hraje a bojuje a je lepší tak rozhodčí s tím zase až tak neudělá, protože pak by to bylo jasně okaté než u týmu který hraje hovno tam to tak složité není někde něco písknout. A nechi mluvit o tom že někdy ten rozhodčí pomůže i nám.

  • kecipep - 02.04.2013, úterý, 20:06
    (0)

    Trenér hostů Habanec byl už v prvním poločase za protesty vykázán rozhodčím na tribunu a zloba z něj nevyprchala ani po utkání. Novinářům nedal na tiskové konferenci prostor k žádnému dotazu: "Dneska to tady byla jedna velká komedie, děkuji za pozornost." Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/pohar-ceske-posty-mlada-boleslav-slovacko-fg9-/fot_dsouteze.aspx?c=A130402_153546_fot_dsouteze_min

  • Šovkovskij - 02.04.2013, úterý, 20:00
    (0)

    Bayern Munchen: Prosimtě, kolikrát si Slovácko stěžovalo na rozhodčího a kolikrát podávalo protest? Naopak, Slovácko podává protesty minimálně a to i v případech, kdy bylo zjevně poškozeno, stížnosti na rozhodčí nepodává. Takže pokud tak učiní po tomto zápase, má k tomu jistě dobrý důvod a v Boleslavi to muselo být hodně velké maso! A tak nějak jsem to tušil, řeknu to otevřeně, Bolka peníze a kontakty má, z ligy se do poháru nepodívá a tudíž jedinou cestou je pro ni právě pohár.

  • vajdik - 02.04.2013, úterý, 19:56
    (0)

    Vše se dalo čekat..kvalita našeho kádru se nedá porovnat s tou, která je v Boleslavi, v Jablonci, Plzni, a ani na Slavii..tudiš snad nějaký bod získáme s ČB, pak snad Jihlava, Baník a Brno, to jsou tými se kterýma se můžeme měřit, taková je realita. Doufám tedy ještě z těch 4 zápasů se soupeři na naší úrovni a ve VYBOJOVÁNÍ 6 bodů a tím záchrany. Když se podíváme na to, že nemáme žádného krajního záložníka (na tomto postu krom šmatlavého Hlůpika, hrají útočníci, v útoku je to taky hrůza, když si někdo vysoký stoupne k Doškovi, moc šancí nemá..záloha? Valenta není bůh ví jaký středopolař, Volešák - prokázala se nekvalita na postu sport.managera, tento hráč měl být prodán do Plzně, to mi nikdo nevymluvý že to byla chyba.. Snažil jsem se jen shrnout to, proč náš tým předvátí co předvádí, je to jednoduché, MY NA VÍC NEMÁME HRÁČSKÝ POTENCIÁL...BOHUŽEL! Ale ať se na mě hráči nezlobí, proč šlo ze začátku pod panem Habancem hrát s nasazením, důrazně, napadat, hrát po zemi..atd, a proč to teď nejde? Klidně ať Slovácko prohraje ale ať je vidět BOJOVNOST. Pro trenéra, jestli po zápase v MB se zlobí na rozhodčího..tak ten zápas neprohrál, ať si udělá pořádek v kabině a snaží se být profesionál, který je povinnen odpovídat na pozápasové tiskovce na dotazi novinářů. Tady je vidět že ten fotbal se "dělá" pro fanoušky, pane trenére, to odpovídáte do novin pro NÁS...pro fanoušky fotbalu a ne že jste naštván že to týmu nejde a SERETE na nás...

  • Bayern Munchen - 02.04.2013, úterý, 19:51
    (0)

    Mě to strašně sere tyhle výkony, já nedokážu pochopit jak se tým může takhle během zimní přestávky změnit. A fakt jsem každým zápasem víc a víc rozčarovaný a myslím si že nejsem sám. Jestli zase hráči bojují za výměnu trenéra tak bych nejraději vyházel je z nich a nechal si jen ty co bojovat za tento klub chtějí. A když v lize nebojují a stačí jim aby se nějak udrželi místo boje o výšší příčky tak pak si myslím že pohár je snadná možnost jak na sebe upozornit ukázat se a mít možnost se prodat, dále i sehnat sponzory a navýšit návštěvnost a do poháru je z poháru opravdu blízko. A trochu mě mrzí, že mi se vždy vymlouváme na rozhodčí a podáváme protesty, jako kdybychom to chtěli na něco nebo někoho hodit tu naší neschopnost aby diváci nevytvářeli tlak na změny. Tak mi to připadá prostě máme bojovat a dřít a soupeře jasně přehrát a pak se teprve můžeme vymlouvat na rozhodčí.

  • Jerry1984 - 02.04.2013, úterý, 19:41
    (0)

    no nevím jestli je ideální v tomto období po sobě štěkat a zdůrazňovat, to co je špatně atd.. v této diskuzi se fakt dá dočíst cokoliv až nechápu, ale možná je to tím že přenosy našich zápasů nesleduju a nikdy sledovat nebudu

  • guerero - 02.04.2013, úterý, 19:37
    (0)

    babu,promiň,ale dostat dva góly za 3 minuty na samém konci zápasu není normální,ty píšeš,že jsou to jelita,já tvrdím,že postoupit v poháru nechtěli,ovšem nechápu proč!

  • Ykarus - 02.04.2013, úterý, 19:21
    (0)

    Svat'a bojoval když ho museli vykázat, ale u hráču je to pořád stejná písnička.Bohužel ne veselá.

  • ondicz - 02.04.2013, úterý, 19:06
    (0)

    sorry, píšu jak pema: co se týče sabotáže (o které su přesvědčený v případě Soukupa na začátku této sezóny) doufám, že ta se nestala běžným prostředkem na dosažení změn na postu trenéra:)

  • ondicz - 02.04.2013, úterý, 19:03
    (0)

    co se týče sabotáže, o které su přesvědčení v případě začátku této sezóny v případě Soukupa, tak snad se to nestalo běžným prostředkem na dosažení změn na postu trenéra:) zase období nahovno... doufal sem v remízu a pak super zápas s naším pohárovým postupem, ale takhle to bude dost těžké. v současné formě skoro nereálné

  • Bayern Munchen - 02.04.2013, úterý, 18:53
    (0)

    Opět pouze jeden gól a zase ho dal obránce, což velká čest Trousilovi na to kolik mu je let tak už dal kolikáty šestý gól v této sezóně, ještě že ho máme jinak nevím jak bychom na tom byli.

  • Bayern Munchen - 02.04.2013, úterý, 18:49
    (0)

    No sabotáž to asi nebyla, ale je škoda, že když ten boj v poháru vzdali, že to mohli aspoň vyměnit za body v lize. A ne že prohrají dvakrát za sebou o dva góly se stejným týmem a nemají vůbec nic ani body v lize ani šanci postoupit dál v poháru. Je to fakt smutné ale mám pocit, že tři prohry po sobě jsou teprve jen začátek a předzvěst dalších a jsem zvědavý kdy se to zastaví.

  • Babu - 02.04.2013, úterý, 18:42
    (0)

    guerero: sabotáž? to jako když to neprodáme, tak sabotujeme? Podle mě sou prostě jelita, protože od 60. minuty přestali hrát a nakopávali a hráli na náhodu..

  • guerero - 02.04.2013, úterý, 18:15
    (0)

    Pánové,tak toto je neuvěřitelné,dostat gól minutu před poločasem a dva góly v posledních 3 minutách,to není náhoda,jsem momentálně nasraný jak už dlouho ne,vypadá to jako sabotáž proti trenérovi,nezlobte se na mne!!!!

  • riedlss - 02.04.2013, úterý, 12:55
    (0)

    vždy můžeme získat jenom víc, každý by si přál lepší výkon,,takto tady nemusíme ten fotbal vůbec hrát...co je smutnější,tady jsme se nikdy ani trochu nepřiblížili k takovým výsledkům, aby jsme očekávali víc!! že jsme jednou skončili pátí, no Bóže..... udržet ligu jde i jinak než hrávat o záchranu.....jenže nemáme ani na to, aby jsme v klidu uhráli střed..to je asi jednodušší říct, pojďme hrát o udržení se v lize...takto budou mít lidi určitě lepší chuť na ten fotbal chodit......

  • Moravian - 02.04.2013, úterý, 12:25
    (0)

    to Keikin: S těmi ambicemi máš bohužel pravdu. 1.FCS není klub co chce vždy a za každou cenu uhrát dobrý výsledek. Tady je to jen o udržení ligy a sem tam třeba překvapit. Hlavně nerozmazlit fanoušky stabilně kvalitními výkony, to by pak mohli (nedej Bože) očekávat víc.

  • Artigas - 02.04.2013, úterý, 09:16
    (0)

    V každé případě by měl trenér udělat pořádek. Mám z posledních mačů takový dojem, že je nahrané, tych 30 bodů ukopem a máme zas po starosti...

  • riedlss - 02.04.2013, úterý, 09:13
    (0)

    každopádně, hrát nám na nervy každý rok nemusejí, především sami sobě !!

  • KEIKIN - 02.04.2013, úterý, 09:03
    (0)

    Riedless: Obávám se, že efekt "Habanec" už vyprchal. TeĎ už budeme muset dřít jako za Soukupa. Už žádné řeči o útočné pěkné hře, ale poctivě makat dozadu na nulu a s tím, že snad se nám z jednoho dvou útoků podaří skórovat. Ale uvědomme si přátele, že naše ambice nejsou hrát o čelo tabulky. Představenstvo klubu to svými kroky jasně dává najevo. Proto se ani nedivme přístupu hráčů.

  • riedlss - 02.04.2013, úterý, 08:23
    (0)

    eLucky: to není no, jen jsem tě opravil,,Soukup s tím určitě nic neudělá;)jen by mě zajímalo, kam se vytratila ta hra, co jsme předváděli po jeho příchodu...

  • eLucky - 02.04.2013, úterý, 08:11
    (0)

    to riedlss: ono to není prostě o Soukupovi-Habancovi... je to o těch co sů na hřišti... a očividně je jedno kdo je na lavce, kluci si to prostě hrajů po svém;):D Takový Limberský taky neposlůchá moc Vrbu, akorát temu to ide trošku líp;):D

  • riedlss - 02.04.2013, úterý, 08:03
    (0)

    eLucky: myslel jsi Habance.....souhlasím,,nemáme co ztratit,,navíc po tom, co jsme odehráli v Bolce v pátek, to chce změnu ! začít hrát 20minut před koncem je prostě pozdě. Co jsem si všiml, tak hráči Bolky ještě pět minut před koncem jezdili jak pily, tohle nám chybělo.Někteří by jsi měli na tento zápas posedět, myslím, že by jim to prospělo....

  • eLucky - 02.04.2013, úterý, 07:40
    (0)

    Habanec podobně jako Soukup tvrdošíjně dává šanci stále těm samým, kteří na jaro prostě nestačí. Uvidímě co udělá s týmem Soukup teď. V poháru má celkem ideální příležitost dát šanci jiným, narozdíl od ligy nemusíme, ale můžem. Navíc je tu pravidelná čtyřletka, takže bysme měli postoupit tak jako tak;):D

  • eLucky - 02.04.2013, úterý, 07:37
    (0)

    to guerero: loni v Budějicích právě byli ve většině na hřišti hráči, kteří víceméně nebyli nijak svázáni, nemohli nic ztratit, mohli jenom získat. Čtvrtňa, který vyrovnal, přišel na hřiště snad 20 minut před koncem. Kluci prostě dostali šanci se ukázat a chytli se toho ukázkově.

  • Michal fcs - 01.04.2013, pondělí, 08:08
    (0)

    to pema: prosím o překlad do češtiny

  • fcs - 31.03.2013, neděle, 22:39
    (0)

    5 bodu od sestupu ://

  • pema - 31.03.2013, neděle, 20:43
    (0)

    To je co - pokud dotaz, či kritika - výmaz, či uveřejnění jen příspěvku? Žádám tímto Adminisrtrátora o výmaz z diskusního zdejšího fóra a ze seznamu FC SLOVACKO.com - děkuji všem za příspěvky, pokud jsme se bavili o fotbalu.

  • pema - 31.03.2013, neděle, 20:33
    (0)

    kade to se Habanec bojí ??mie v kádru | týmu 3/ proč v A týmu nemají šanci hráči jko např, Haša, Břečka, Chvojka

  • michchal - 31.03.2013, neděle, 13:01
    (0)

    Hasa na plac jinak to nevidim!!!

  • rim - 30.03.2013, sobota, 18:57
    (0)

    naprosto nepochipetlné je, proč stále zůstáváme u sestavy, která až tolik ovoce nenese. Co se dalo čeakat, že vy hrajeme jak v Teplicích? Asi vlasy....

  • Hory - 30.03.2013, sobota, 18:39
    (0)

    Stačí vzpomenout utkání na Dukle, po odchodu p. Soukupa...

  • guerero - 30.03.2013, sobota, 17:10
    (0)

    mám dojem,že hráči nemají bojovného ducha,když si vzpomenu,že loni v Budějovicích dokázali srovnat dvougólové manko a teď po jednom gólu rezignují,je to zarážející,přitom stačí i po obdržené brance dál bojovat o výsledek.....

  • Jerry1984 - 30.03.2013, sobota, 16:52
    (0)

    je trochu škoda, že dostanem branku je po nás :-D

  • Michal fcs - 30.03.2013, sobota, 15:54
    (0)

    to fcs : to máš pravdu, ale rozdíl u některých ve výkonu oproti podzimu je obrovský a pár borců by si mohlo zkusit zahrát za béčko, aby zjistili, jestli aspoň tam budou vynikat.

  • fcs - 30.03.2013, sobota, 15:52
    (0)

    Kdyby se měl dívat na poslední výkony,tak by v zakladu nezustala ani polovina hráču,ale taky doufám že aspon trochu přehází sestavu

  • Michal fcs - 30.03.2013, sobota, 14:52
    (0)

    Doufám, že ukáže na ty správné a nebude se dívat na jména, ale na poslední výkony

  • Moravian - 30.03.2013, sobota, 14:44
    (0)

    Nejde o to, že jsme prohráli v Boleslavi, ale způsob jakým jsme prohráli. A to si skutečně žádá vyvození důsledků. Jsem rád, že to Habanec zmínil a doufám, že v tomto případě nezůstane jen u slov ...

  • fcs - 30.03.2013, sobota, 14:22
    (0)

    Když někteří psali že důvodem špatné návštevnosti v domácích zápasech je,že se hraje klidný střed tabulky a že o nic nejde,tak doufám že ted začně chodit mnohem víc lidí když se hraje o záchranu a to uplně zbytečně o záchranu ... :(

  • Jerry1984 - 30.03.2013, sobota, 13:36
    (0)

    hlavně se z toho nepos*at..

pristi
 Další články:
05.04.2013, pátek, 13:04 - Záložník Jiří Valenta: Nejde o krizi. Smutek je, ale určitě nemáme hlavy dole
05.04.2013, pátek, 10:58 - Rozhodčí Adam zápas Slovácka pískat nebude, komise změnila delegaci
04.04.2013, čtvrtek, 10:19 - Rozhodčí si má slova špatně vyložil, říká kouč Slovácka o svém vykázání
02.04.2013, úterý, 21:54 - Další prohra Slovácka? Převrat v sestavě zastínila zloba na sudí
29.03.2013, pátek, 10:14 - Habanec chce v Boleslavi získat ztracený klid
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace