*
včera
Rozhovory | Budějovice - Slovácko
21.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Patrik Blahút po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po Plzni
18.04.2024
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024

Konec ve Slovácku mě mrzí, chtěl jsem tady zůstat, říká Lukáš Zelenka

21.05.2010, pátek, 12:31
zelenka_hlava_velky.jpg

Příjemného obklopení svými malými potomky si včera odpoledne užíval Lukáš Zelenka. Přes klidnou rodinnou atmosféru doma v Praze na něm však bylo zcela zřejmé, jak fotbalového záložníka zasáhla zpráva, že s ním Slovácko už dál nepočítá.

"Moc mě to mrzí, chtěl jsem zůstat. Hlavně díky fantastickým lidem, kteří Slovácku fandí, na tu sezonu rozhodně nikdy nezapomenu. Za ten rok jsem zažil i spoustu pěkných věcí," říká třicetiletý Zelenka.

"Hlavně, že jsme nesestoupili. Po fotbalové stránce to pro mě naopak dobré nebylo," dodává rozmrzele špílmachr, který do Slovácka přišel v září z belgického Westerlo.

Vidíte chyby na své straně?
Měl jsem některé slabší zápasy. Vím, že jsem na podzim hrál naprosto tragicky v zápase v Příbrami. Na jaře už jsem cítil, že mi v klubu tolik nevěří. Ve finále se přitom ukázalo, že bez nás zkušených hráčů bychom se zachránit nedokázali.

Alespoň z úplného závěru jara tedy máte dobrý pocit?
Ano. Vnitřně jsem si dokázal, že jsem pro tým platný.

Jméno Heslo
text
  • david007 - 27.05.2010, čtvrtek, 21:57
    (0)

    zelenka by měl zustat takový hráč který umí rozehravat balony typu zelenky není stakovou jak sleduju výprodej hraču tak by měli propustit soukupa a krejčího to už jsme tu jednou měli podobě řezníka a jak to dopadlo prostě zelenka a abrham musí zustat jinak to dopadne se slovackem špatně a to nemužem dopustit

  • juancarlos - 27.05.2010, čtvrtek, 20:56
    (0)

    Buchlov: Naprostý souhlas,včetně té předpojatosti na Němču,můžem tady klidně káždého hráče rozebrat a když budem chtít,tak zjistíme,že na to vlastně nemá a nebo když budem chtít,tak můžem věřit tomu,že to bude lepší jak letos a Zelenka,Abrhám,Němčický,Švancara a další...budou hrát dobře,sedne to a budou postrachem ligy,radši volím to druhé a jsem přesvědčený,že Zelenku z Abrcem teď pouštět, by byla chyba. Nebabral bych se v tom.

  • Buchlovjak - 27.05.2010, čtvrtek, 19:48
    (0)

    Dan, endy : no já se ho opět zastanu...sice budu házet hrách na stěnu, ale dobře...možná už nemá takovou rychlost jak jiní ale situace ve kterých měl prsty a my z něj dostali gól byly mnohdy chybami jiných hráču a soupeř šel na Němču v přečíslení a to by ani extrémně rychlý obránce neuhrál když s ním hráli útočníci bago a půl mančaftu našeho se na to dívalo jak se tam Něma s Mirou plácají...co si já uvědomuju tak udělali chybu s Košůtem především v Teplicích při druhé brance Doška kdy si špatně přebrali hráče a o vlastních gólech se nemá smysl bavit to je logické že je dává stoper nebo obránce a protože to je na náhodu a on má na ně bohužel smůlu...zajímalo by mě proč většina fans co tu píše vidí chyby jen na něm...nepříjde vám to paranoidní některým? V mančaftu je hromada hráčů a každý prošel krizí letos....

  • Dan - 27.05.2010, čtvrtek, 19:19
    (0)

    endy: vystihl si to výtečně.Také si myslím že na to nemá.Poslední zápasy jsme vyhráli když nebyl na hřišti.

  • h23 - 27.05.2010, čtvrtek, 17:20
    (0)

    OK - ta alternativa je věc názoru, ale Abrahám byl taky (imho stejně chybně) odejit (svůj názor na to jsem dnes psal na fóru/diskuzi), takže náhrada není v každém případě. P.S. tak buď jsem špatný v zeměpisu nebo to svedu na špatnou paměť s Postřelmovem. Je to ještě dál, tak musím smeknout podruhé ;-)

  • Moravian - 27.05.2010, čtvrtek, 17:08
    (0)

    h23: Nebudu se vyjadřovat ke všem bodům které uvádíš, protože to by bylo na delší diskuzi, která pod příspěvky nepatří. V lečems máš snad pravdu, ale já to přesto vidím trochu jinak. Jen podotknu, že alternativou za Zelenku jsem v žádném případě nemyslel Svízelu. Neoopodstatněná důvěra a obhajoba jeho výkonů byla pro mne nepochopitelná. Já osobně bych viděl v centru zálohy nejraději Valentu s Abrahámem. Jsem přesvědčen, že pokud by se stabilizovala sestava, dokázali by tito dva dát hře úspěšnou myšlenku. ALe uvidíme, jak se to celé vyvine a jaká sestava v červenci bude hájit barvy 1.FCS. P.S. Postřelmov je spíš brán jako Šumpersko (v respektive mikroregion Zábřežsko) což je ještě dál :D . Ale původ mám na Hané takže svým způsobem máš pravdu. Slovácku (Synotu) fandím už 11 let.

  • h23 - 27.05.2010, čtvrtek, 16:55
    (0)

    To Moravian: Dovolím si nesouhlasit. IMHO: 1) změnu prostředí (mnohem menší – z velkoklubu do velkoklubu) neunesla spousta opravdových světových hvězd 2) po zápase na Kladně (od kdy začal znovunastupovat) se zvedl jak výkon jeho, tak Švanciho i celého mužstva – minimálně na podzim měl ještě dostat šanci 3) alternativy (bohužel) nemáme – protločování mladého Svízeli bylo nepochopitelné (paradoxně mohlo tomuto hráči jen ublížit) 4) smlouva Zelímu teď (pokud vím) nekončí 5) stojím si za tím, že díky finálním přihrávkám vypracoval (společně s centry Švanciho) nejvíce skutečných gólových šancí. Podle ohlasů pod tímto článkem i hlasování na spřízněném webu (94% fanoušků proti odchodu Zelího) nejsem v tomto názoru osamocen. Možná jsi nebyl na všech zápasech, když jseš až z Olomoucka nebo máš možná jen jiný názor. Snad se mýlím a na podzim uvidím kreativního plejera, který to bude dirigovat a rozdávat. Kroky vedení mě však spíš připomínají „dobu temna“ FCS. Např. trenér to má na sklonku roku nahnuté a místo vyhazovu dostane smlouvu na celý rok… Proč ne jen do konce května s opcí? Vlastně z cizího krev neteče... Jinak velká poklona, že fandíš na takovou dálku. Měj se.

  • Moravian - 27.05.2010, čtvrtek, 14:52
    (0)

    h23: Souhlasím s Tebou, že fotbal je i opsychice, ale to je tak vše. Zelenka když k nám přišel, tak nastupoval od začátku. Jeho posazení na lavičku přišlo až po nepříliš povedených utkáních. Dejme tomu, že tam mohla být i nějaká neshoda s trenérem v respektive s trenéry, ale v žádném případě nesouhlasím, že by nám vybojoval nejvíc gólovek. Zelenkovi se povedly 2-3 utkání, kdy skutečně vynikal a to je opravdu zoufale málo. Omlouvat jej, že je to hvězda zvyklá na jinou klubovou atmosféru? To přece nemůžeš myslet vážně. To máme čekat až se aklimatizuje a uvědomí si, že jeho chlebodárce je regionální klub hrající o záchranu? Myslím, že Petras má v jednom pravdu; k tomu aby si Zelenka zasloužil prodloužení své vcelku dobré smlouvy, měl stabilně prokázat, že převyšuje ostatní a to se nestalo. Na jeho postu máme jiné alternativy a nevidím důvod proč mu prokazovat solidaritu za ty 2 - 3 povedená utkání.

  • h23 - 27.05.2010, čtvrtek, 13:06
    (0)

    to Petras: Zkus pochopit, že nám je ukradené, kam to mohl Zelí dotáhnout a jaký má (podle tebe) potenciál. Je/byl tady právě toho, že má vrchol kariéry za sebou – jinak by o 1FCS ani nevěděl. Zkus pochopit, že fotbal je i o psychice – z velkoklubů přišel hrát do malého klubu o sestup, trenér ho posílal na hřiště v 75., resp. 85. min. A přesto v zápase dokázal vytvořil nejvíc gólovek a ke konci se dostával „do pohody“… Na fyzičce pracoval – několikrát jsem ho viděl samotného běhat. Přišel zadarmo, plat měl určitě vyšší, ale kreativních záložníků je málo, takže všichni jsou drazí. Pokud by šlo o peníze, tak s ním vedení mohlo jednat o změně smlouvy, ale to se (téměř jistě) nestalo. Bez kreativního záložníka, kterého téměř jistě neseženeme, se IMHO bude hrát nakopavaná o sestup... Jinak pokud jseš stejný maximalista i na sebe, tak jsi to musel v životě hodně daleko dotáhnout…

  • Petras - 27.05.2010, čtvrtek, 10:43
    (0)

    juancarlos: Jako sorry, ale ten borec je placený hodně dobře na to, aby tu fyzičku získal. Pokud na to nemá, tak prostě je pro první ligu ztracen. Nepřál bych si nic jiného, aby Zelenka u nás předváděl výborné výkony, ale on musí začít u sebe. Je to mladý borec, 30 roků dneska nic není. Já si myslím, že takový hráč, aby dostal přednost před místníma, musí je převyšovat a to se rozhodně nedělo. Talentu má habakuk, ale ten rozhodně neprodal. Mimochodem Zelenka s Rosický spolu hráli v dorostu na podobné úrovni, a kde se svou pílí dostali je prostě vidět. Můj pohled je povětšinou střízlivý, jestli si někdo nasazuje růžové brýle, kupředu levá.

  • juancarlos - 25.05.2010, úterý, 20:08
    (0)

    Petras: se mě líbí, jak ty hned víš, co je kdo čeho schopen a jak jsi hotový ze soudama hráčů...a nejspíš si myslíš,že hráč je jen stroj co potřebuje nabrat výkon a pak jede..hmm nemohl bych žít s takovým pohledem na svět..ale zas máš ve všem pěkně pořádek :-))

  • Petras - 25.05.2010, úterý, 13:58
    (0)

    Zelenka jednoznačně ven. To že někdo dá za rok jeden gol, nic neznamená. Zůstat musí Ondřejka, Švancara a podobní. Stejná histerie tady panovala loni, a nakonec se ukázalo, že byla zbytečná. Zelenka měl téměř rok na to, aby nabral fyzičku, ale s jeho přístupem to prostě nejde. On je schopen hrát jenom dopředu, a to ještě musí mít čas na balon, jinak je to zlé.

  • Moravian - 23.05.2010, neděle, 18:13
    (0)

    Už jsem psal jinde, ale domnívám se, že je na tyhle soudy skutečně brzo. To co zde napíšem určitě nepohne vedení k tomu, aby se Zelenkou počítalo nadále a vyjednalo třeba racionálnější smlouvu. Můj názor je ten, že Zelenka u nás zdaleka neprodal vše co umí a ty 2-3 utkání kdy opravdu zahrál, je zoufale málo na hráče, který má dočasnou smlouvu a touží po jejím prodloužení. To je zkrátka fakt. My přece nemůžeme spoléhat na hráče který má sice jméno, ale jehož výkony jsou značně nestabilní. Počkejte s kritikou na podzimní výsledky ať jsou všechna ta "moudra" alespoň objektivní ....

  • dominikha - 23.05.2010, neděle, 18:05
    (0)

    su zvědaví jakého záložníka najdů. zeli prostě musí zůstat.

  • JUVE - 23.05.2010, neděle, 17:45
    (0)

    ZELENKA ZUSTAT !!!!!!.

  • Pařez - 22.05.2010, sobota, 19:22
    (0)

    Su pro to, aby se jednalo se Zelenkou, aby eště ostál, aspoň rok. Abrc je smypaťák a srdcař, aj jeho bych si nechál, třeba by vysedával vjecej na lavičce. Clebera bych si taky nechál eště, je běhavý, na určité zápasy by se hodil. FCS Forever!!!!

  • cervik - 22.05.2010, sobota, 19:00
    (0)

    Takto se fakty nikdy nesehrajeme a budeme bojovat o sestup doufám,že se pletu

  • Buchlovjak - 22.05.2010, sobota, 01:56
    (0)

    JoKeR: přesně tak jak říkáš v tom pravdu máš ale to přece nejde tak rozsekat mančaft...jako kde jsme, vim moc dobře, že doba je zlá a prachy hýbou vším, ale proč musí zmizet jeden z největších bojovníků Abrc (polakuj babi ať ho tu podrží) :-) a Zelí který si to krásně dával se Švanckem do nohy? A osobně nevím, jak Clebi se smlouvou a jaká já je, ale tomu bych taky šanci dal...osobně jsem zvědavý na Sládka a Reinberka...ale to neřeší klíčový post středního záložníka... FCS123: určitě jsem ti někdy něco psal a napíšu to znovu...bez ohledu na to, že taky nejsem "odvázaný" z toho, co je tady na programu dne. Prostě jsi typ člověka, který i v dobách, kdy se bojovalo jak na úvod ligy, tak uprostřed i ke konci šíří zbytečné negativismy, které i klidně můžou být pravdou....ale to nás fanoušky nemůže zajímat!!My můžeme jen věřit a fandit! A to se vyplatilo takže tak...FCS nafurt!

  • JoKeR - 21.05.2010, pátek, 22:55
    (0)

    Tady ty rychlé soudy hned první týden "okurkové sezóny" jsou k smíchu. Už teď se nemožu dočkat až začnou aspoň přípravné zápasy a ať tu hraje Franta nebo Karel a trénuje je Pepik nebo Mirda, stejně budu na svém místě v kotli řvat z plných plic a fandit jim jak v boji o poháry tak o záchranu!

  • major - 21.05.2010, pátek, 22:47
    (0)

    To je hrůza toto zeli mi bude chybet..=(

  • fcs123 - 21.05.2010, pátek, 21:53
    (0)

    Běžte všichni do prdele!!!!! Mam rad Synot ne Soukupa s Krejcim!!!! Dva nefotbalisty!!!!!! Chlapci to dokurvi totalne!!!

  • tomek - 21.05.2010, pátek, 21:12
    (0)

    Tak já tedy doopravdy nerozumím těm rošádám co se tu dějí.Hráči kteří mají 30 let jsou staří nebo co? Vždyt Abrahám patřil na konci podzimu k těm nejlepším na hrišti a za odměnu si sedl na zacatku jara na lavku.Pokud budou ve Slovacku hrát dorostenci kteří nato nemají tak se doopravdy bude opět hrát o záchranu.A Zelenka to byl po dlouhé době tvořivý záložník,který má hrát dopředu a rozdávat balony,na bránění tam jsou přece jiní hráči.

  • 1FCS - 21.05.2010, pátek, 21:07
    (0)

    Randa,Formanek nemeli muzstvu uz co dat!!!Chmelda nevim ze zacatku sezony se me libil!!! Abrca bych urcite nikam nepoustel a se Zelim bych taky jeste neco vymyslel treba navrch na snizeni smlouvy kterou mel obrovskou no a Cleber to je tak 50 na 50.

  • Ecthelion - 21.05.2010, pátek, 19:41
    (0)

    juancarlos: teda, teď jsi mě dostal :) To, že už i ty ses dal na stranu většiny, to je opravdu už vážné. Teď vážně, samozřejmě s tebou souhlasím. Zelí a Abrc jsou platní hráči ve správném věku. Jejich zkušenosti jsou k nezaplacení, proto tito dva by měli zůstat. Dát šanci mladíkům je správné, ale ne na úkor kvality fotbalu. Jedině, že by byl v jednání třeba Ronaldinho, to bych potom chápal. ;)

  • juancarlos - 21.05.2010, pátek, 19:33
    (0)

    "z toho zůstává rozum stát"pravil Gold. Jakkoliv jsem byl vždy ke kritice vední opatrný,tak tentokrát se přidávám an stranu většiny, ZELENKA a ABRHÁM musí zůstat, vždyt nám eště rok dva můžou být velmi platní a z dorostem se opravdu liga hrát nedá. Fakt to vypadá,že minimálně jedno jméno na transfér listině chybí,že by mister Taylor ??

  • JUVE - 21.05.2010, pátek, 19:06
    (0)

    Tak proste musi dojit novy kreativni tvorivy hrac neda sa nic delat,dyz Zeli odchazi,do budoucna tam chcou urcite zapracoat Svizelu,ale ted to jeste porad chce ostrileneho mazaka.

  • Artigas - 21.05.2010, pátek, 19:04
    (0)

    už to zas začíná... kuwa, taktak sme se udrželi a švec či krejčí či co je to zas za odborníka "jede"-Zelí s Polách byli JEDINÍ dva pořádní záložníci, co tu kdy byli!!! krejčoch ven!

  • JUVE - 21.05.2010, pátek, 19:01
    (0)

    Fcs 123: Tak to si pletes dojmy s pojmy,ja sem nic o tobe takoveho pokud vim nerikal a hrat s dorosty urcite nebudem jeste nezacala ani priprava.

  • FC-Synot - 21.05.2010, pátek, 18:59
    (0)

    Jakýkoliv hráč Slovácka, třeba i ten, který je dlouhodobě zraněný nebo fotbalově nejslabší, je pro klub důležitější a potřebnější, než pan Vladimír Krejčí.

  • Pett - 21.05.2010, pátek, 18:57
    (0)

    To je konec.Jeho odchod je zaviněn i tím,že kritizoval Mazurovi tréninky,prý že běhají po Rochuzu jak dorostenci.Pak byl na koberečku u Křejčího a spol.Švancek se ho zastal a proto pak seděli spolu pár zápasů na lavce.Zemek pak zakročil,že nejlépe placení hráči nemůžou sedět na lavce.A jestli odejde ˇAbrc,tak to je další pčovina :-(

  • ondicz - 21.05.2010, pátek, 18:12
    (0)

    to snad není možné.....

  • milanh - 21.05.2010, pátek, 18:06
    (0)

    Mě taky některá jména mrzí.Na druhou stranu se podívejme co udělal před rokem v Jablonci Komňacký.Taky tak pročistil kádr a podívejme se kde jsou teď.

  • Pecan - 21.05.2010, pátek, 18:03
    (0)

    Oba musí zůstat!!! Abrahám mně pil krev na začátku sezóny, kdy po několika jeho špatných odkopech jsme dostali góly a ztratili body, ale postupně musím uznat, že se rozehrál a ke konci byl velkou oporou. Abrc za jeho bojovnost, nasazení a týmového ducha jednoznačně hráč, který by tu měl být. Zelenka je kreativní hráč, kterého tu potřebujem. Jak se tu už psalo Polách a Zelenka - jediný kreativní hráči, kteří tu kdy hráli. Je pravda, že není takový bojovník, ale tak to zkrátka u technických hrůčů je. Takový Ronaldinho v tom formě taky do obrany a do získávání míčů byl jaloví, ale jakmile se dostal k balonu, tak to byly kouzla. Zelí je kreativní technciký hráč, který by se měl soustředit na tvorbu hry a vymýšlení šancí a na bojovnost a zíkávání balónů jsou tam jiní. Na černou práci tam máme jiné lidi. Když se postaví ve středu zálohy Zelenka a Kordula, tak ¨Kordula to odběhá, Zelí to rozdá a máme ideální střed. Pokud ho tu neudrží, tak běžte do prdele vedení! Tˇo, že má 30 let není žádná výmluva - stejný věk má Lampard v Cheslea a Xavi v Barceloně a taky je nikdo kvůli věku nechce vyhazovat, 30 je pořád dobrý věk, se podivte na Miru Filipka - sice brankář, ale jak valí. Píšou, že chcou přivést kvalitního středního záložníka, v Česku takový ale není, leda tak možná Lukeš v Baníku a pochybuju, že ten by sem šel. A v zahraničí pochybuju, že by někoho pořádného sehnali s naším "velmi dobrým zahraničním skautingem."

  • mates - 21.05.2010, pátek, 17:58
    (0)

    to RNA: taky bych to uvítal.........

  • Survival - 21.05.2010, pátek, 17:52
    (0)

    Sakra Zelí musí zůstat!

  • RNA - 21.05.2010, pátek, 17:33
    (0)

    doufám, že se dožiju toho, že Krejčí tady skončí!

  • JUVE - 21.05.2010, pátek, 16:38
    (0)

    Nova anketa o odchodu hracu Zeliho a Abrce. na strance www.fcsfans.mypage.cz

  • Matúš - 21.05.2010, pátek, 16:38
    (0)

    mě ale zase přijde že nehral s nasazenim...treba taky kordula nebo nemca kdyz hraje tak to jde videt jak makaju ikdyz jim to nejde kolikrat...ale makaju a to se mi i nekdy libi vic...a zeli si myslim ze opravdu ma navic ale tady to nepredvadel

  • Buchlovjak - 21.05.2010, pátek, 15:18
    (0)

    no tak v další sezóně jsem čekal postup tabulkou vzhůru a po tomto infu to vidím na stejný boj jako letos...ještě že skoro celou první půlku sezóny neuvidím....pane Krejčí styďte se....vím, že je krize, ale vyházet vše co má nohy a bojovnost nikam nevede....

  • stachin - 21.05.2010, pátek, 14:53
    (0)

    U Zelího je problém nejspíš jediný a to v penězích..hráčů jeho kvality a zkušeností moc v kaprlize něběhá.kvalita je pak samozřejmě otázkou peněz..Jestli s ním pan Soukup už dopředu nepočítá do základu, pak by to byl stejný luxus jako skoro celé jaro..Hráče typu Zelího potřebujeme jako sůl a měl by dostat šanci, pomohl nám zachránit ligu!Myslím že by přes léto chytl fazónu jako loni Švanci.

  • Filoman - 21.05.2010, pátek, 14:37
    (0)

    Zelenky je veelká škoda..nwm proč píší takové výmluvy a nenapíší tam jednoduše: kvůli penězům..ale nevím taky kde chce Slovácko najít středopolaře za takové peníze.. už vidím jak dojde někdo z druhé ligy který se výkonostně bude rovnat Svízelovi...s takovou budeme každý rok hrát o udržení a jednou prostě bohužel spadnem..možná jsem nenapravitelný pesimista ale je to tak..a za Abraháma se bude náhrada hledat taky těžko..nemáme v klubu moc takových srdcařů..doufám aspon že se Reinberk a spol. v 2. lize rozehráli a budou aspoň důstojní hráči na střídaní když ne víc..

  • JaRon - 21.05.2010, pátek, 14:37
    (0)

    připojuji se, s Odchodem Zelenky ABSOLUTNĚ NESOUHLASÍM. Vzhledem k tomu jak k nám přišel (zadarmo bez agenta), myslím že nebyl ani nijak výrazně platově předražený. A za ty roky byl po Poláchovy 2. konstruktivním záložníkem. Mě už fakt nebaví dívat se na to, jak hrajeme beton na 0:0. Prostě nesouhlas, to radši jsem pro odvolání sportovního úseku než Zelenky.

  • JUVE - 21.05.2010, pátek, 14:25
    (0)

    Vasek,Forman,Randa,Chmel,Necas to sa dalo urcite cekat, ale ze konci Zelenka a Abraham je celkem rana.

  • JUVE - 21.05.2010, pátek, 14:15
    (0)

    Taky je mi Zeliho lito,chtel sem ho nadale v tymu,myslim ze postupne na jare sel s vykonama nahoru,je to kazdopadne skoda.I clebicovi bych dal sanci defacto na jare vubec nehral,je to skoda,ted sem zvedavy na posily,Abrc to same je dobry do party,a na post praveho beka na zaver podaval spolehlive vykony a vyhodu velkou ma taky v tom ze je univerzal,zatim teda nejsem vubec nadsen s nicim.

  • Šovkovskij - 21.05.2010, pátek, 13:57
    (0)

    FansHonza: A Abraháma bere jako beka. Abrc je sice univerzál, ale já jej preferuju na postu záložníka. V případě nouze může zaskočit i v obraně. O důvod víc, proč se jej nezbavovat. Ale vedení to zase bere jinak, než všichni ostatní. karagavrylydys: K tomu, abys je spočítal, by Ti stačila jedna ruka zaslouženého lesního dělníka pracujícího s motorovou pilou.

  • FansHonza - 21.05.2010, pátek, 13:52
    (0)

    A Urbanka ma kde ? Levonohy obrance nebo zaloznik a pritom mista Clebera uveden Valenta, Nestorovski... tak ho mel taky nabidnout, jestli s nim nepocita...

  • sumar - 21.05.2010, pátek, 13:50
    (0)

    Nějak se mu z toho výčtu vytratilo těch 3-5 dorostenců se kterýma počítá!

  • FansHonza - 21.05.2010, pátek, 13:50
    (0)

    To ja si myslim uz tricvrte roku... a nekteri hned od pocatku...

  • stachin - 21.05.2010, pátek, 13:49
    (0)

    to karagavrylydys: myslíš jako prvoligových fotbalistů, možná 4 (kúdela, kadlec, valenta, ondřejka, možná se pletu a je jich víc, ale nemůžu si vzpomenout...akorát mezi těmito talenty byl odstup 3-5 let..takže nevím jestli letos akademie vyprodukuje 5 ligových fotbalistů.

  • karagavrylydys - 21.05.2010, pátek, 13:49
    (0)

    to Dejf: Třeba Němča převezme dirigentskou taktovku po Zelenkovi.

  • Bilardos - 21.05.2010, pátek, 13:47
    (0)

    Zelenku jste měli ponechat, smlouvu má, pokud vím, platnou. Tohle by byla chyba. Zase začíná na naše anitikoncepční práce. Začínám si myslet, že p . Krejčí není člověk na správném místě.

  • Dejf - 21.05.2010, pátek, 13:41
    (0)

    A co Němča, tomu tady dali definitivu?

  • karagavrylydys - 21.05.2010, pátek, 13:40
    (0)

    to Šovkovskij: S jakým dorostem? Kolik ligových fotbalistů vyprodukovala slavná Akademie?

  • Idea205 - 21.05.2010, pátek, 13:36
    (0)

    osobně si také myslím, že vyhodit Zelenku a Abraháma je chyba, jejich zkušenosti a nasazení nám zachránili ligu! nad tím by se mělo vedení zamyslet

  • dominikha - 21.05.2010, pátek, 13:28
    (0)

    souhlasím s vámi zeli by měl zůstat nevím na co se vedení dívá.ach jo

  • Šovkovskij - 21.05.2010, pátek, 13:28
    (0)

    Jinak nevím, s čím tu ligu chtějí hrát. S dorostem? Hráč, který má 31. roků, je starý? Dobře fungující tým prostě musí být vyvážený mladými hráči, střední generací i staršími hráči, kteří přinesou patřičné zkušenosti. S takovou vidím příští sezonu hodně bledě. Nemluvě o tom, že cca 9 měsíčních platů, které budeme do konce roku vyplácet Mazurovi, nebude jistě žádný pakatel a tyto peníze šly využít rozhodně jinak.

  • stachin - 21.05.2010, pátek, 13:27
    (0)

    Myslím, že zbavit se Abrca se Zelím bude velkou chybou, stejně jako se ukázalo jejich umístění z počátku sezóny i s Víťou Valentou na střídačce. !Abrc jako univerzál patřil v závěru k nejlepším obráncům v týmu!Zelí i přes pár rozpačitých momentů byl jediný schopný vymyslet gólovou přihrávku. Pan Soukup konečně pochopil (sice až poslední 2 kola) že v jednom zápase můžou nastoupit v základu Valenta, Zelenka i Abrhám, ne pouze jeden. Pokud tyto borce má nahradit 5 nadějných dorostenců stejné výkonostní úrovně jako nás v zimě posílil Svízela, tak si to s koupí pernamentky ještě rozmyslím.

  • dominikha - 21.05.2010, pátek, 13:27
    (0)

    takového záložníka už nezískáme .byl bych velice rád kdyby zůstal ale je tam malinká šance

  • mates - 21.05.2010, pátek, 13:21
    (0)

    Abrahám a Zelenka by měli jednoznačně zůstat a pokud né tak jděte pane Krejčí do Pr.....

  • Šovkovskij - 21.05.2010, pátek, 13:16
    (0)

    S uvolněním Randy, Formánka, Chmelíčka i Vaška souhlasím, ale odchod Abraháma, Zelenky a dá se řící i Clebera se mi vůbec nelíbí. Jsou to právě tito hráči, kteří mají kvalitu a díky nim se tady ta liga zachránila. Rovněž dle toho, co jsem měl možnost si přečíst, tak oni by ve Slovácku rádi pokračovali a na podmínkách by se s nimi snad dalo domluvit. Na jednu stranu Soukup říká, jak byl např. Abrahám ohromně pozitivní, byl oporou a jaký přínos měl pro kabinu, na stranu druhou jej nechce. Máme tu špičkového tvůrce hry Zelenku, kterého pustí a zase budou hledat konstruktivního záložníka, kterých je u nás jak najezených Somálců. Pokud tito hráči odejdou, tak zůstanou následující: Valenta, Perůtka, Kordula, Svízela, Fujerik a Hlúpik. S tímto chtějí hrát první ligu? To nechci raději ani vidět... nehledě na to, že kádr by byl hodně úzký. Pan Krejčí pořád omílá, jak je těžká doba, že se musí šetřit, chod klubu se musí zefektivnit a každý musí nést zodpovědnost. S tím naprosto souhlasím a ztotožňuji se s tím. Nicméně bych v tom případě bych panu Krejčímu připomněl, že to byl on, kdo v zimě, kdy Slovácko balancovalo na hraně sestupu a fanoušci i odborná veřejnost volala po odvolání pana Mazury, že to byl zrovna on, pan Krejčí, který Mazurovi naopak smlouvu ještě prodloužil! Načež pan Mazura se nakonec slavně pakoval pět kol před koncem ligy. A hlavně: klub bude pana Mazuru platit až do konce kalendářního roku! Já se ptám, jestli i pan Krejčí za toto svoje jednání ponese zodpovědnost. Mně napadají jen dvě možnosti: buď je pan Krejčí opravdu takový diletant, a Mazurovi prodlužoval smlouvu v naivním domnění, že klub zachraní a ještě budeme hrát o evropské poháry, nebo se spíše jedná o kamarád kšeft... druhá varianta se mi zdá reálnější. Pan Zemek by si měl jistě zanalyzovat i práci klubového vedení a vyvodit z toho patřičné důsledky.

  • FansHonza - 21.05.2010, pátek, 13:16
    (0)

    Presne tak ! Jen tak namatkou - Zelenka v sestave - vyhra proti Kladnu, proti Budejovicim, proti Boleslavi a proti Pribrami + dost dobry vykon proti Brnu... v sestave nebyl - Remiz s Libercem (otresna prvni pule), remiz s Bohemkou, prohra na Kladne...akorat proti Slavii se to povedlo, kdyz nebyl v sestave... Vim, ze nedelal zapasy on (mel samozrejme i nepovedene, ale ne tak slabe, jak se hovori), ale o necem to svedci a hlavne ty zapasy za neco staly a ne jak nakopavana pri dvou def.hracich, jak uz tady zaznelo... Ja proste mam rad kreativni hrace, kteri umi vymyslet neco smerem dopredu a ne jen nakopnout balon a ten model on ve stredu a Valenta vedle na levem kridle se mi moc libil...

  • karagavrylydys - 21.05.2010, pátek, 12:56
    (0)

    Velká chyba! V Synotu (Slovácku) kopali pouze 2 tvořiví záložníci, Polách a Zelenka. A jednoho z nich se teď ukvapeně zbavujeme. Copak si nikdo nepamatuje na holomajznu a nakopávanou, když se ve středu zálohy potulují 2 defenzivní štíty bez špetky kreativity? Minimálně půl roku měl Zelenka ještě dostat šanci.

  • zivel - 21.05.2010, pátek, 12:55
    (0)

    Musím s vámi souhlasit, Zelí měl dostat šanci, protože ukázal že na to má a nevíc měl chuť tady hrát, jak už tady zaznělo, myslím že by si s týmem přes léto sedl a byl by přínosem. Daleko víc mě ovšem mrzí, že se spekuluje o odchodu Abrca. :(

  • RNA - 21.05.2010, pátek, 12:43
    (0)

    brácho, souhlasím, tohle mě ne mrzí, ale ser.e. Sám říká, že o penězích už to u něho neni. Prostě ať je to jak chce, tak Zelí uměl rozdat parádní nahrávky a uměl vystřelit.

  • FansHonza - 21.05.2010, pátek, 12:39
    (0)

    Me osobne toto fakt mrzi a hodne...zvlast kdyz mel chut...Sem zvedavy koho chcou na jeho post privest jako vyraznou posilu, za vyraznou posilu budou musetzaplatit nejaky prachy a plat ten hrac zrovna maly taky dostavat nebude, si myslim... Ja teda nvm, jak velky plat ma Zeli...verim tomu, ze by se v lete vytrenoval a byl platny, takoveho kreativniho hrace nikde nevezmou a ve 30ti letech to nebyl zadny starecek... Z meho pohledu velka chyba toto :-/ a jeste vetsi Abraham... chjoo...

pristi
 Další články:
15.07.2010, čtvrtek, 15:05 - Ve pátek od 15:00 do 17:00 hod. poslední možnost nákupu supporter karty a permice do kotle!
26.05.2010, středa, 14:35 - Slovácko stvrdilo bronz vítězstvím nad Brnem
26.05.2010, středa, 08:50 - Stoper Mezlík odloží dovolenou. Slovácko je výzvou, říká
24.05.2010, pondělí, 08:53 - Juniorka Slovácka zvládla devítigólovou přestřelku
20.05.2010, čtvrtek, 18:57 - Soukup už nepočítá s Formánkem, Randou a Chmelíčkem. Možnost opustit Slovácko má také Zelenka
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace