*
DNES
Rozhovory | Budějovice - Slovácko
21.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Patrik Blahút po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po Plzni
18.04.2024
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024

Kemp Slovácka aneb Případné posily

14.12.2013, sobota, 11:30
4148

    Jak jste jistě nejen z regionálních (Kurýr, Slovácké noviny, Deník, Drslavský zpravodaj, Rudé právo), celurepublikových (Mladá fronta Dnes, Stará fronta včera, Budoucí fronta pozítřku, Li(d)hové noviny, Hospod(dář)ské noviny, Právo, Neprávo, a konečně seriosní tituly jako Mateřídouška, Sluníčko a hlavně Blesk a dokonce tn.cz, které se po devíti letech už nebudou zabývat kauzou Petra Kramného - (prosím jmenovaná média, aby mi zalala poplatek za reklamu na můj účet), jste se dozvěděli, že Slovácko se jako každý rok odhodlalo k tradiční úspešné akci, kdy testuje 75 hráčů, z nichž se vyselektuje 25, z ních 5, pak 3, pak dva a nakonec nezůstane ani jeden. Tedy vlastně jeden ano. Je to hráč, který se razantním způsobem usídlil v A týmu a povrdil naděje, které do něj byly vloženy. Jeho odpovědí jsou mraky gólů a lukrativní nabídky zahraničních klubů. Proto byl Ilja Nestorovski po úspěšném hostování v rodné Makedonii odeslán na prestižní angažmá do Interu...! Sice ne Milán, ale druholigového chorvatského Interu Žaprešič, který má ambice na postup do první chorvatské ligy.

Trenér Habanec tak chce napodobit konkurenční Teplice, které sice nemají tak úspěšný skauting jako 1. FC Slovácko, avšak někteří hráči tohoto klubu si zaslouží aspoň zmínku, i když ani jeden se neblíží kvalitě a perspektivě 75 hráčů, které populární moravský klub zrovna testuje. Hráči, jako Džeko, Mahmutovič, Ljevakovič, Litsingi, Salami, Nivaldo či Pavel Verbíř nemohou obstát v konkurenci, jako Ube Ukewele, Sergej Ozarejnyj, Trifon Ivanov a další, které si představíme.
Prosím o shovívavost k vedení  klubu, které sice pravidelně a velmi obšírně informuje o dění v klubu, nicméně v tomto případě je skoupé na slovo. Není se čemu divit. Slovácko nechce, aby mu tyto hráče přetáhla velmi významná konkurence v podobě AC Milán, FC Barcelony, Bayernu Mnichov, FK Příbram či Táborska.

Pojďme však k potenciálním posilám:
Sergej Ozarejnyj – (dosud Reaktor Černobyl - Ukrajina) – hráč, jenž je velmi ceněný pro svoji vytrvalost a neuvěřitelnou fyzickou kondici. Je doslova plný energie. Na Ukrajině má přezdívku „Святий“ - „Svatyj“ - je to z toho důvodu, protože z něj sálá silná záře a připomíná tím Svatého Petra. Pevný člen ukrajinské nejen fotbalové reprezentace. Reklamní tvář baterek Energizer na Ukrajině: vždy je dokáže dobít. Testování ve Slovácku nyní přerušil, neboť se účastní demonstrací v Kyjevě na Náměstí Nezávislosti pro přístup Ukrajiny k EU a zejména odklonění od Putinovského Ruska. Ozářené Náměstí Nezávislosti je jeho příčinou, protože ukrajinské elektrárny nejsou zvyklé na přísun tolika energie, jelikož většina obyčejného obyvatelstva bydlí v zemljankách, kde, jak jistě víte, není třeba elektřiny. Jestliže dříve byla na Ukrajině Oranžová revoluce, nyní to je Ozářená revoluce. O jeho příchod usiluje i Dynamo Kyjev a Šachťar Doněck. Vypadá to však, že Slovácko oba bezvýznamné ukrajinské kluby bohatě přeplatí. Jeho nevýhodou je však strach ze všeho normálního. Když poprvé opustil okolí Černobylu a zjistil, že ne všechny krávy mají sedm noh a čtyři hlavy, či že dvacetimetrová kukuřice není zcela normální, byl to pro něj doslova šok. Když si však na hostování v Metalurgu Záporoží všiml, že jen on má tři koule, využil tuto přednost a je hlavní hvězdou ukrajinských pornofilmů na pokračování, které připomínají ty americké ze sedmdesátých let. Ne, že bych nějaké viděl, ale slyšel jsem to v Jednotě Drslavice od náruživé sousedky, které se říká „Stará Kropáčková“. Slovácko však nezahálelo a nabídlo mu roli v pořadu TV Prima „Za kačku svlíkačku“, aby se i zde mohl plně realizovat. Vzhledem k jeho osobnosti však vedení televize svolilo a povolilo název „Za hřivnu svlíkačku.“

Ube Ukewele – (dosud Hot Dog Mogadišu – Somálsko) – bývalý hráč somálských fotbalových reprezentací, který bohužel jak z nich, tak z domácích fotbalových soutěží byl vyloučen pro svoji nadváhu, která na somálské poměry dosáhla závratných 41 kg. Podle pravidel Somálské hladové fotbalové asociace tím hrozí zalehnutí nejen soupeřových, tak i vlastních hráčů. Byl odeslán na odtučňovací kůru do koncentračního tábora v Buaro, avšak když snědl rohlík, který byl byl určen pro celou hladomornu na celý rok, byl odsouzen k trestu smrti. Tomu utekl jen proto, že kat při popravě umřel hladem a jiného neměli. Proto byl vyhoštěn do České republiky, kde podle somálských médií trpí pod Kalouskem hladem ještě více lidí. Tomu se tak stalo na jaře tohoto roku.
Původně se protloukal mřížemi v kanále, kde si však jeho hbitosti všiml fotbalový agent Pavel Paska a doporučil jej do Slovácka. Trenér Habanec si jej cení hlavně pro jeho hbitost, rychlost a zejména pro fakt, že je na hřišti prakticky neviditelný. Tím se nemyslí jeho výkon, ale jeho postava. Soupeřovi hráči prakticky nemají šanci jeho postavu vidět a proto sází jeden gól za druhým. Navíc je to levný hráč v tom směru, že není příliš náročný. K obživě mu stačí rohlík s máslem a to na celý týden. Druhou půlku pak posílá rodině do vlasti z humanitárních důvodů a další rohlík pro celý národ. Byl nominován na Nobelovu cenu za humanitu. Soupeřem je mu vůdce KLDR Kim Čong-un a Adolf Hitler im memoriam, jehož největšího konkurenta soudruha Stalina vyřadil nesmlouvavý diktát emerických imperialistů.

Trifon Ivanov (na snímku, Bulharsko – dříve CSKA Sofia a Betis Sevilla/Španělsko) – vzhledem k tomu, že do padesáti let mu chybí ještě celé dva roky, jistě velký příslib pro Slovácko. I přes svůj nízký věk odehrál již řadu zápasů za bulharský velkoklub CSKA Sofia, či zkusil atraktivní angažmá v Betisu Sevilla a není třeba zdůrazňovat, že byl zasloužilým reprezentantem, který zkusil i nedávné MS v USA 1994. Perspektivní stoper by mohl vytvořit ideální dvojici se zkušenými Trousilem, či Radou, od nichž by se mohl učit, sbírat zkušenosti a připravovat Slovácko na jízdu v Lize mistrů v sezoně 2020-2021, kam určitě směřuje. Jak jistě uznáte, Trifon je fešný mládenec k pohledání a nejen fanynkám Slovácka již teď vlhne spodní prádlo. Není tajemstvím, že svou pohlednou vizáží, sympatickým zjevem, charismatem a celkovým kouzlem osobnosti přebral Davidovi Beckhamovi jeho manželku Victorii Beckham (nyní Trifonovová). Dělal si zálusk i na Halinu Pawlowskou, ale ta dala přednost Banánovým rybičkám. Neuspěl ani u Ivety Bartošové minulý týden, která mu však dala naději, že se má zastavit v dubnu, až vystřízliví (Iveta, ne Trifon). Jelikož chce zhrzeného a neúspěšného Davida Beckhama trimufovat ve všech směrech a ujistit tím Vicorii Trifonovovou, že udělala dobře, když skončila v jeho mužné náruči, podniká i v oblasti kosmetiky a spodního prádla, což je mu vlastní. Je majitelem řady parfému s výstižným názvem „Trifon Ivanov.“ Vyrábí navíc trenýrky s Homerem Simpsonem a Barackem Obamou. Trenýrky s papežem Františkem musí schávlit Římsko-katolická církev. Bývalý premiér Petr Nečas si vymínil, že jeho podobizna nesmí být ve předu, aby si lidi nemysleli, že je ču.ák.  Svou účast se zveřejněním své podobizny na tomto prestižním spodním prádle si podmínil požadavkem,  že musí být zobrazen vzadu, aby se ukázalo, že na nás se.e. Výhodou těchto trenýrek je navíc fakt, že je jedno, jestli si je dáte zepředu, nebo zezadu. Z obou stran mají totiž kapsu, což si Trifon Ivanov nechal patentovat na Patentovém úřadu v mongolském Ulanbátaru.

Věřím, že stručnou charakteristikou jsem Vás navnadil na případné posily, které by náš klub mohly posílit. Pozitivním faktem je rovněž to, že i když kolem nich sondují terén silné a bohaté kluby, tito borci se chtějí prát za Slovácko.

Jméno Heslo
text
pristi
 Další články:
19.03.2014, středa, 10:15 - Další díl moravské bitvy aneb Všichni do akce!
24.02.2014, pondělí, 16:55 - Minirozhovor s hráči před jarní částí GL
24.02.2014, pondělí, 12:00 - Report ze zápasu s Jabloncem + video
03.02.2014, pondělí, 06:04 - FANATICOS CUP 2014
09.12.2013, pondělí, 21:55 - Podzim 2013 ve fotografiích
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace