*
DNES
Rozhovory | Slovácko - Slavia
17.03.2024
Milan Heča a jeho hodnocení utkání v Teplicích
17.03.2024
Z PLOCHY | Jan Kalabiška po zápase v Teplicích
16.03.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Teplicích
14.03.2024
Rozhovory | Teplice - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 978 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku
06.11.2023
Fanoušci v zápase proti Hradcu

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

13.04.2024 od 15:00

Městský stadion MB

Přihlášeno
18
fanoušků

Fotbalista Kuncl při zranění sledoval politiku. Bude i kandidovat?

01.11.2013, pátek, 09:43
kuncl_velky.jpg

V sobotním domácím duelu proti pražské Dukle se po více než dvou měsících může v sestavě prvoligových fotbalistů Slovácka objevit Martin Kuncl. Co v době, kdy jej štvaly nekonečné zdravotní trable, stihl?

U Kuncla, který je vyhlášený svou sečtělostí a všeobecným přehledem, nepřekvapí řada přečtených knih. Devětadvacetiletý pravý obránce se však také naplno ponořil do sledování dění kolem předčasných voleb do Poslanecké sněmovny.

"Jak se volby blížily, hodně jsem politickou situaci sledoval, rozhodoval se," vypráví. Když se po uzdravení zase začal objevovat ve slovácké kabině, našel jen několik partnerů k politické diskusi. "Někteří kluci k tomu nemají vztah, ale já jsem tak byl vychovávaný, zajímá mě to."

Politiky se také týkal Kunclův návrat ze zápasu Slovácka proti Příbrami, který sledoval z hlediště. Do Brna se s ním totiž vracel i jeho bývalý slovácký spoluhráč Petr Švancara, hrající nyní za Příbram. Známý útočník v Brně neúspěšně kandidoval za hnutí Ano.

"Jeho kandidaturu jsme celou cestu probírali, bylo veselo. Ale konkrétně Švancimu jsem hlas ve volbách nedal," přiznal Kuncl. I on si dovede představit, že by se někdy mohl do politiky vrhnout.

Jméno Heslo
text
  • Buchlovjak - 04.11.2013, pondělí, 19:54
    (0)

    JoKeR: Jak už reaguješ aj ty tak to je jiná liga. A máš recht Jiříku. Je to prostě sport a prohry k tomu patří a já už jsem si na ně i zvyknul docela. Jen ty šance jen ty šance...hoši kopat na branku, kopat na branku...nebo se z toho zblázníte :-). FCS nafurt!

  • JoKeR - 04.11.2013, pondělí, 16:20
    (0)

    Michal fcs: A ty se nevrháš? Reaguješ uplně stejně jen v opačném směru. Kecipep ma pravdu, tady se vždy "diskutuje" jen když se něco nepodaří. To se hned vyrojí spousta všeználků, kteří nás "růžovými brýlemi" oslepené snaží přesvědčit jak je všechno špatně. Jak oni by to řešili uplně jinak ne jen na lavičce ale i na hřišti. To bych chtěl vidět. Pochopte že je to sport a ne všechno se vždy podaří tak jak si to člověk naplánuje. Vždycky proti stojí soupeř a někdy je prostě lepší nebo má jen víc štěstí, tak si ty porážky neberte tak osobně.

  • Michal fcs - 04.11.2013, pondělí, 12:53
    (0)

    Kecipep: nevím, jak ti to bylo jasné, ale já diskutuju vždy tak, abych nikoho neurážel a názory neměním ze dne na den, ale pokud jsem tě nepochopil a nepochopím, tak se ti hluboce omlouvám, tyhle diskuze nemají cenu, ale poslední dobou, aby měl člověk obavu něco napsat, protože se na něho vybraní jedinci vrhnou a ...dál to všichni známe

  • kecipep - 04.11.2013, pondělí, 12:32
    (0)

    Michal: bylo jasne, ze se urazis. Porad malo kdo chape co tim chci rict. Je ale lepsi to obratit na nastvat se.

  • Babu - 04.11.2013, pondělí, 12:23
    (0)

    Valheru: to je možné, nemám čas to tak detailně sledovat, neříkám, že by to vytrhl, ale komplexně se mi tam víc hodí.. a včera hrál moc dobře za béčko, ale tma je samozřejmě velký rozdíl v tempu.

  • Buchlovjak - 04.11.2013, pondělí, 12:03
    (0)

    Lidi já bych chtěl jen říct, že jsme všichni na jedné lodi a to fans Slovácka...přeberte si to jak chcete...je to tu jak na dětském hřišti.

  • Michal fcs - 04.11.2013, pondělí, 11:48
    (0)

    to Valheru: můžeš napsat, co napsal Lagic špatně, myslím si, že to velmi pravdivě vystihl, ale někteří panáčci nejen tady na foru vidí vše přes růžové brýle. To kecipep: nemám k tobě komentář. Navrhuji adminovi, aby diskuzi povolil jen hrstce vybraným, kteří nejsou prohromilové, a neodváží se na něco poukazovat a nebo ještě líp, ať se pod články nediskutuje vůbec. Poslední dobou jsou zde urážky takřka na denním pořádku, je to ubohé!!!

  • Valheru - 03.11.2013, neděle, 22:30
    (0)

    kecipep: jsem rád, že nejsem sám, kdo to vidí podobně. Bohužel těchto prohromilů je tu bohužel víc, než těch, co zajímá diskuze.

    Babu: chápu, že Venca hrál krátce a asi se nedostal do tempa, ale v čase, který odehrál, moc nepředvedl. Chybné rozehrávky, na to, že byl čerstvý, málo napadal, nepřišel mi tak platný, aby si zasloužil základ.

  • kecipep - 03.11.2013, neděle, 21:29
    (0)

    lagic:Taky jsem určitě pro někoho trotl. Hlavní problém je v tom, že pro mě nejste diskutující. Diskutující nečekají na každý hovno v klubu, aby na něj mohli sednout a vyrochnit se v tom. Takhle by prostě zde probíhat diskuse neměla. Nepřebírej si to jen na sebe a snaž se s tím naopak něco dělat.

  • lagic - 03.11.2013, neděle, 20:04
    (0)

    to kecipep: TROTL jsi asi ty, když tak nazýváš ostatní diskutující. Nikdo neřekl, že Petr neměl nastoupit od začátku, ale když vidím, že to někomu nejde, tak ho vystřídám klidně už v 1. půlce a nenechám ho tam trápit. A takových tam bylo v sobotu více. Habanec prostě absolutně neumí reagovat na průběh zápasu a za tím si stojím! A Radu, když chcou, aby hrál, tak ho dám na def. záložníka, protože umí hrát i konstruktivně a rozehrát DOPŘEDU, ne jen si doběhnout k obráncům a vrátit jim to zpátky nebo gólmanovi(asi víte, o kom mluvím). A ne posadit kapitána, osobnost a pilíř obrany, jakým Truska určitě je. Takto ho jen odrovná a on se mu na to vysere, protože těsně před koncem kariéry na lavce sedět nebude...

  • Babu - 03.11.2013, neděle, 18:51
    (0)

    Věnceslav by tam mohl byt od začátku, podle mě by se s Došanem doplňoval líp než Petr, ale to je otázka.. každopádně Habanec střídá jak Soukup, pozdě a blbě.. ale bylo to o pár šancích a my prostě dámegól z jedné šance z deseti, v tom jsme určitě nejtragičtější v lize a hrozně nás to sráží. Jinak dneska na Béčku hrála skoro ligová sestava (Trousil, mezla, venca, cyra, havlík..), a strašně mě zklamal výkon Jelečka, který byl rozhodně nejhorší z našeho týmu. Jo a eště bych po včerejšku vyzdvihla výkon Matěje Biolka, protože to, co ten kluk předvádí, je dost husté :-)

  • kecipep - 03.11.2013, neděle, 14:27
    (0)

    Stačí to přepsat těm trotlům na čelo :)

  • Šovkovskij - 03.11.2013, neděle, 14:24
    (0)

    kecipep: Kde to mám podepsat?:-)

  • Šovkovskij - 03.11.2013, neděle, 14:22
    (0)

    Ano, a Babu mi připomněla další důležitý bod, kterým je Venca. Já mám takový neblahý pocit, že Habancovi příliš nesedl. Jinak si nedovedu představit, kdy po přípravě, ve které byl nejlepší střelec, začíná v Teplicích ligu na střídačce, a když hraje, a nedaří se, tak to tou lavičkou zase odnese on, i když patřil k nejlepším. On mi na tom hřišti prostě chybí, ta jeho dravost se mi vždycky líbila.

  • kecipep - 03.11.2013, neděle, 14:17
    (0)

    Petrovi se to včera nevyvedlo, ale předchozí dva zápasy ano, takže nechápu, jak by někteří chytráci (známé firmy) automaticky od první minuty tam dali jiného hráče, protože přeci bylo jasné, že Petr nezahraje dobře. Habancovo střídání je dlouhodobá věc, ale s tím nikdo nic neuděláme, zrovna včera mi to ale moc nevadilo, jelikož naše hra bylo až po vápno velice dobrá. Dlouho jsme doma kvalitního soupeře [což Dukla (pro Artigase:Pukla) určitě je] tak nezmáčkli a nepřehrávali. Však naše obrana byla velmi vysoko a měli spoustu prostoru na tvorbu hry. Dosti chyb oproti minulý zápasům měl i Šimko. Kapitola Rada: Minulé zápasy supr, včera tam propadl minimálně 2 krát, kdy tam zůstal Koši sám a soupeř mohl trestat, ale jinak dobrá práce. Rád bych, aby se do toho dostal natolik, abychom jeho nezpochybnitelnou kvalitu mohli využít na postu defenzivního záložníka, pokud tam Svata nechystá Šumiho. Takže pro ty nespokojence, kteří se ozvou hned po tom, co si přečtou na fb výsledek - včerejší zápas rozhodně nebyl tak špatný, abyste sračkovali, kdyby dal Kerbr nebo Biolek své hlavičky, mohly být zaslouženě 3 body a vy byste si museli minimálně další týden počkat, co za výsledek se na fb objeví.

  • Šovkovskij - 03.11.2013, neděle, 14:16
    (0)

    Zápas jsem sice neviděl, měl jsem zase noční, ale co jsem tak četl, tak herní projev nebyl asi špatný, když si dokážeme vytvořit pět tutovek, ale zcela výjiečně nedáme ani jednu. Tohle je největší problém už XY let. Po tom, když jsme dali čtyři branky Liberci a dvě na Sigmě, říkal jsem si, že by se to konečně mohlo zlomit. Bohužel opět návrat do starých kolejí. Někdo říká, že to je smůla, ale smůla to není, to je neschopnost - takové šance musí dávat hráč v okresním přeboru, navíc, když jich je tolik. Nevím, jestli to na trénincích nějak cvičí, ale je fakt, že když dáváš góly na tréninku, tak to neznamená, že je budeš dávat v lize, kde jsi pod určitým tlakem a to očividně někteří borci nezvládají. K dalším bodem: Rada. Nevím, proč tady zase někdo plive, včera prý udělal jakousi hrubku, ale jinak v posledních zápasech jeden z nejlepších hráčů. Dále pak: Krejčí. Všichni víte, že nejsem jeho nějaký velký obdivovatel, ale jak tady někdo říká, že kecá trenérovi do sestavy a hrají jím prosazovaní hráči (podle smlouvy, hostování), je podle mne úplná blbost. Nevěřím, že jakýkoliv trenér v lize by si nechal kecat do sestavy a taky si nemyslím, že Krejčí je takový typ, aby radil trenérovi, kdo má hrát. V tomhle si myslím, že mu křivdíte. Habanec: Já mám Sváťu rád, myslím, že ten fotbal pod ním se nějakým způsobem posunul, hrajeme celkem pohledný fotbal, ale jak tady vyznělo, ta jeho střídání jsou nepochopitelná jak co se týče pozic, tak času, ale to tu již bylo zmíněno několikrát. Petr: Neviděl jsem ho, jak včera hrál, ale evidentně po příchodu z Olomouce hru oživil a rozhýbal. Melichárek: Dušan byl po návratu ze Švédska jedním z nejlepších brankářů v lize, mám však pocit, že v poslední době to není úplně ono. Ne, že by inkasoval góly, které by šly na jeho vrub, ale nemá tam ani nějaké skvělé zákroky, kterými by tým podržel, jako v minulé sezoně, nebo před ním Mira Filipko. Navíc i to vybíhání by měl pořádně vypilovat. To je tak ve zkratce zatím všechno, co mne napadá.

  • Babu - 03.11.2013, neděle, 14:05
    (0)

    Mně se včera nelíbilo taky pár věcí - 1. pozdní střídání, 2. výkon Kuby Petra a Vlasty Daníčka mně příšel průměrný, 3. Dušanovy odkopy (výkon ve vápně skvělý, ale toto mu nejde). JInak mně přijd, že když se pohlídá Došek, tak sme o 50%horší. Na Petrovo místo dat Vénu Ondřejku. Co se týče našeho Tomáše Rady, tak ten mi přijde už čtyři zápasy v řadě bezchybný...

  • Buchlovjak - 03.11.2013, neděle, 12:51
    (0)

    No to pozdní střídání nasralo i mě...už před obdrženým gólem někteří sotva pletli nohama...a hned po tom golu měli jít na plac dva čerství hráči...havlík, haša...a trusku tam pošle po pěti standartkách za sebou na bránu Pukly...no pane Habanec dnes to fakt nevyšlo...ale ty střídání jsou jalové už dlouho...ale jedem dál...

  • EanieMeanie - 03.11.2013, neděle, 10:49
    (0)

    K zapasu se moc vyjadrovat nechci, skoda nepromenenych sanci, remiza by tomu slusela asi nejvic. Rad bych ale napsal par vet individuu jmenem Artigas. Proc sem kurva porad pises takove debiloviny, pseudovtipne nazvy klubu jako "koberec", "cokoladovny", "pukla" a jine.. Pripada ti to vtipne? NENI to vtipne! Uz me s tim seres delsi dobu a myslim, ze nebudu jediny. Tak se vzpamatuj a pis normalne. Nebo radsi nepis vubec. A tve hodnoceni Rady? Taky mi drive nebyl moc sympaticky, ale posledni dobou predvadi zlepsene vykony a vcera to bylo z jeho strany prakticky bez chyb.

  • vajdik - 03.11.2013, neděle, 10:24
    (0)

    Ke včerejšku - RADA na pozici stopera udělal možná jednu chybnou rozehrávku, poslední tři 3-4 zápasy hraje velice dobře!!! To jestli na střídačce Slovácka bude Habanec, Soukup nebo Vrba je úplně jedno, tým hraje to, na co mají hráči kvalitu a tu u nás má pouze Došek. V sestavě nechápu pouze to, proč hraje Daníček a Petr. Jinak BOHUŽEL nic lepšího nemáme!!! Ono i v té brance je momentálně golman, dle mě nejslabší co tu chytal ligu (Drobek a především Mira byli úplně někde jinde..). Melicharek nohama nerozehraje vubec nic, a jeho nepochopitelní výkopy do prostoru kde nikdo není mě hlava nebere.

  • Artigas - 03.11.2013, neděle, 09:36
    (0)

    To zas byla trága; jakýsi záblesk proti koberci, totální neschopnost dotáhnout zápas v olmiku a neuhrát s bandou cajzlovských dřeváků ani bod, to je výsměch fandům a naráz je to po třinácti kolech na sestup. Že jsem včera na ten stadec lézl; že dostane pukla šestku jak jabka v Plzni jsem teda nepočítal, ale toto-děs. Neproměnit takové tutovky a hlavně proč je v defenzívě furt to dřevo Rada a né Trousil? Hošani, s takovú na vás za chvílu bude chodit stovka jak v čokoládovnách :((((((

  • kecipep - 03.11.2013, neděle, 09:02
    (0)

    Tady je to jak v toitoice, takovych sracek pohromade se jen tak nevidi

  • Hory - 03.11.2013, neděle, 08:26
    (0)

    Já nechápu ty,kteří pořád nadávají na trenéra,funkcionáře,atd. O výsledku především rozhoduje těch jedenáct lidí co je na hřišti. A pak ke konkrétním hráčům má mířit kritika.

  • egi - 03.11.2013, neděle, 00:09
    (0)

    Michal fcs-konečně to dochází aj ostatním,co jsem tu už víckrát psal,že sestava se rodí ve vedení a ne v trenérovi.Stejně to tak mastil(střídal) Soukup a půjde to tak dál,pokud tu bude Krejčí. A Rada hraje na úkor těch,kteří se ozvali a delší dobu sedí.Dnes to dojebál úplně:po špatné rozehrávce se omlouval trenérovi a za celý zapas neměl dobrý zákrok.A Krejčí ,který ho přeplatil na rozdíl od Jihlavi at táhne do pi.e. Po Řezníkovi,Baránkovi je dajší ,co Slovácko dojebal!!

  • rozekm - 02.11.2013, sobota, 23:15
    (0)

    slovacko dostalo prachy od olomuce za to ze tu bude Petr stabilne hrat, to se neodmita

  • Michal fcs - 02.11.2013, sobota, 21:16
    (0)

    vadí mě, proč Krejčí tak pozdě střídal

  • Jerry1984 - 02.11.2013, sobota, 21:09
    (0)

    tady chce někdo hrát Svěrákovu hru vadí-nevadí :-D

  • matigli - 02.11.2013, sobota, 20:45
    (0)

    Vadí......p.Habanec je protřelý druholigový trenér, ale to neznamená,že si to chce zkusit ve dvojce i s náma ...doufám.

  • Jerry1984 - 02.11.2013, sobota, 20:19
    (0)

    nevadí - jedem dál ..

  • Bayern Munchen - 02.11.2013, sobota, 20:06
    (0)

    Pan Habanec mě svým střídáním už sere pěkně dlouho. Nevím zda neviděl dnes výkon Petra, kterého bych střídal už o poločase. O Daníčkovi už raději nemluvím to je kapitola sama pro sebe. Hlavně, že na lavičce je Havlík a Ondřejka, atd. Abychom příští kolo po Znojmě nebyli na posledním místě tabulky, když se doma nevyhrává a body se rozdávají všem. Koho budem porážet Znojmo, Slávii no nevím ....

  • barnabas.666 - 02.11.2013, sobota, 20:05
    (0)

    Mně by ani nevadilo, že v závěru střídal dvakrát obránce za obránce, ale to, kdy střídal. Kozel nebyl spokojený s hrou, tak se nebál vystřídat už v 1. poločase, dalšího hráče poslal na hřiště po hodině hry. Habanec byl nejspíš spokojený s hrou, tak začal se střídáním až po inkasovaném gólu. Přišlo mi to "trochu" pozdě. Ale zarazila mě dost jedna věc. Habanec střídal v 85. a 87. minutě, to mělo být taktické zdržování? Napadá někoho nějaký rozumný důvod pro tohle dvojstřídání?

  • guerero - 02.11.2013, sobota, 20:04
    (0)

    Nevím na co Habanec čekal se střídáním až na samotný závěr,hned po inkasovaném gólu měl jít na plac Ondřejka a jak tady píše lagic,střídat obránce za obránce za stavu 0:1 je nepochopitelné.....

  • lagic - 02.11.2013, sobota, 19:50
    (0)

    Na co ti fotbalisti vůbec trénují, když to pak na hřišti vypadá, jak kdyby se viděli poprvé v životě? A Habanec tam stojí jak debil a nic s tím nedělá. Někteří se tam motají, vůbec jim to nejde, ale na co bysme střídali? Není to první zápas, u něj kdo nastoupí v základu, tak má jistotu, že bude hrát minimálně 85 minut, protože on vůbec neumí reagovat na vývoj zápasu. A to jeho střídání v 88. minutě Mezla za Kuncla, tak to byl vrchol, pravý obránce za pravého obránce...tleskám Habanče...

  • Pedro - 02.11.2013, sobota, 19:14
    (0)

    oprava - nechali jsme se Libercem asi ukolébat...

  • Pedro - 02.11.2013, sobota, 19:12
    (0)

    Takže opět dobytná tvrz??? Zdá se že Liberec byl opět jen chvilkovým ofenzivním probuzení a my opět tradičně doma rozdáváme.....i ta Dukla už se pomalu musí k nám těšit....to budeme spoléhat na Znojmo, že se porazí samo? No je toho už příliš na nervy fandů, je třeba už přestávka a vyvětrat...nechal jsme se Libercem zřejmě ukolébat...

  • egi - 01.11.2013, pátek, 22:17
    (0)

    Sláva Bohu! Zítra bych ho chtěl vidět v základu na pravo , stoper (odepsaný)Truska a v záloze bojovník Ondřejka.Ostatní bych nechal na trenérovi a ne na vedení.

  • Babu - 01.11.2013, pátek, 13:21
    (0)

    super :-) doufám, že bude zítra hrát :-)

  • Buriss - 01.11.2013, pátek, 12:35
    (0)

    KOECNE!!!Snad ti vydrzela forma Kuny,na Duklu v zakladu.

pristi
 Další články:
04.11.2013, pondělí, 10:58 - Na Znojmo!Jedem busem! Uprava časů!
03.11.2013, neděle, 15:27 - Košút: za prohru může naše nemohoucnost
03.11.2013, neděle, 15:26 - Matěj Biolek: Měli jsem rozhodnout do poločasu
03.11.2013, neděle, 15:23 - Rada vychytal i Superdošana a Slovácko odevzdalo Dukle všechny body
03.11.2013, neděle, 15:21 - Krejčí: Úspěch Libora Doška je zápisem do historie klubu
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace