*
včera
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Došek: To bylo čekání na popravu, nezasloužili jsme si bodovat

26.04.2015, neděle, 11:59
Dosek FCS_velky.jpg

Až téměř hodinu po zápase a pořádně naštvaný přišel Libor Došek na tiskovku. Kapitán Slovácka sice nebušil pěstí do stolu, ale vztek nad prohraným zápasem z něho přímo čišel. Muž, který den před zápasem oslavil 37. narozeniny, mířil s nezvykle drsnou kritikou hlavně do vlastních řad. „Agresivita z naší strany byla tragická. Někomu asi stačí, že je v kádru áčku. To bylo čekání na popravu, nechci to hodnotit, jsem v emocích," sypal ze sebe hodně nespokojeně nejlepší střelec mančaftu.

Už od první minuty bylo vidět, že Liberec je daleko bojovnější. Souhlasíte?
Nevím, špatně se to hodnotí, nezasloužili jsme si vyhrát, nezasloužili jsme si ani bodovat. Věděli jsme, co nás čeká a na hřišti to vypadlo úplně jinak, prostě Liberec byl ten tým, který chtěl vyhrát. Bohužel to bylo vidět. To je špatně.

Slovan hrál s větší chutí a bojovností. Řekli jste si k tomu něco o poločase?
Všichni jsme věděli, že když minulý týden porazili Spartu, tak to mají založené na bojovnosti. Celá naše příprava k tomu směřovala. Nedokážu to vysvětlit, byli jsme všude druzí, prohrávali jsme souboje, to byla tragédie.

Dostali jste doma tři branky. Hořela hlavně obrana?
V prvním poločase to byla úplná tragédie. Hořel celý náš systém, to vlastně nebyl žádný systém, to bylo čekání na popravu. Mohli jsme dostat čtyři branky. Nevím, hrozně těžko se to takhle bezprostředně po zápase hodnotí, jsem v emocích. Nebudu a nechci hodnotit jednotlivé posty a hráče. Prostě jsme zklamali, ať si každý šáhne do svědomí, agresivita z naší strany byla tragická. Od všech. V tom zápase bylo všechno špatně.

Byl zápas s Libercem o tom, že byste ještě v případě výhry mohli pohlížet k pohárovým příčkám?
Co bychom v tom poháru dělali? To je jenom sen. Ty výkony by musely vypadat úplně jinak. Musíme rychle zpátky na zem.

Dal jste vyrovnávací branku, potěšila vás?
Ta ve finále nic neřešila.

Jméno Heslo
text
  • riedlss - 29.04.2015, středa, 07:17
    (0)

    bingo :D

  • MicheL - 29.04.2015, středa, 00:32
    (0)

    Já osobně si myslím, že Slovácko do pohárů nechce resp. do nich nechtějí ti, kteří by toto museli financovat. Fanoušek vidí akorát to, že se jeden zápas odehraje venku, odveta doma, zafandí si a bud bude v hospodě zapíjet postup nebo žal. Ale ty peníze, které to klub stojí už nevidí a ještě navrch bude remcat, že stál lístek tři kila. Protože účast v pohárech je skutečně finančně i fyzicky náročná, stejně tak na šířku kádru. Pokud má majitel spočítáno, že se např na 90% do hlavní soutěže evropské ligy stejně nedostane, že odehraje jedno, dvě předkola, na kterých bude v součtu ztrátový, tak je správné rozhodnutí ty poháry nehrát. Sportovní hledisko sice pláče, fanoušek remcá, ale klub má jistotu, že příští sezonu nebudou žrát hráči násadu od smetáku.

  • vajdik - 28.04.2015, úterý, 11:20
    (0)

    Jak si pročítám diskuzi tak souhlas s těma, co píší že hráči řeknou do eteru ze jejich výkon nebyl idealni blablabla..jenze na hristi to ani není že by chtěli..viz po zapase s HK, Příbramí, ted s Libercem..vzdy jedno utkání zaberou a pak zase to stejne a opakujici se.. Chci videt jak tvrdí trenér ze dojde ke zmenam v lete v kadru..ale osobne tomu neverim, takových keců uz bylo..realne to ve finanční situaci Slovacka není dovest 3 hrace do zakladu.. Souhlasím ze rada lidi chce Slovacko v poharech, ale my skutecne co jedinné máme k těm pohárům je stadion..ale bez penez a hraců je hrat ani nemůžeme..Kadr o 13 hracich nemůže ani na poháry pomyslet.. Ted mame 32b, v Plzni nic neuhrajeme, doma Brno - optimista 3b, Sparta opět nula, s MB 1 a na Slavii kde to víc jak za bod nebude..takze optimisticky 37b, realisticky 34-35b. Musíme si asi uvědomit ze jsme klub kdy poháry jsou nám na míle daleko a sestup také.. Asi musíme brát za vděk to naše 10.místo

  • riedlss - 28.04.2015, úterý, 11:07
    (0)

    no aby jsme nakonec v posledním kole na Slávce nehráli o jedno z posledních tří míst spolu se Slávií :D los máme ale z těchto středových týmů asi nejtěžší.... jsem velmi zvědav jak se s tím poperem.

  • Ondra - 28.04.2015, úterý, 09:55
    (0)

    Není něco špatně? Z 5 posledních týmů tabulky jsme se 4 doma prohráli. A to nás ještě čeká souboj s Brnem.

  • tomrs - 28.04.2015, úterý, 09:10
    (0)

    Buchlovjak: ja to rikam porad, radsi prohrat v Pribrami, ale pred domacim publikem by se melo vyhravat, jinak lidi jsou nasrani a potom vedeni se nemuze divit, ze divaku nepribyva. Je mi usmevne, ze treba takova Pribram smete Duklu, primeho konkurenta o pohary 3:0 a my pristoupime k tomu zapasu takhle, asi v tom Slovacku jsou dobre placeni i za ten stred tabulky a nejaky mozny postup do poharu tedy nehrozi, mne se libi vyjadreni nekterych hracu po zapase, kteri rikaji, ze nejsou spokojeni s takovym umistenim a ze mame na vic, skutek na hristi vsak utek😂

  • Buchlovjak - 27.04.2015, pondělí, 23:18
    (0)

    tomrs: dokonale jsi udělal souhrn toho co já tu říkám už snad dva roky a obzvláště letos je to ta nesnaha se porvat o Evropu největší stejně tak jak šance na ten postup, co píšeš...je to fakt tristní pánové.Taky jsem hleděl jak tele na nové vrata, že se o ten možný gól nepřeli i když nečekaně ze záběru to vidět nebylo ale na vlastní oči jsem to za čárou viděl. Já narozdíl od eLuckyho na pár metrů vidím dokonale...Nic to ale nemění na tom, že to náš mančaft prostě odflákl a to hlavně v obraně. Ještě by si hráči měli uvědomit, že právě na tomto zápase jsme mohli získat cca 1000 nových pravidelných fanoušků na stadionu, kteří byli na celou řadu věcí zvědavých....

  • Babu - 27.04.2015, pondělí, 22:00
    (0)

    huhu: pěkně řečeno. Já mám Radu právě ráda za to, jaký je do toho živý! Jak nic nevypustí a všechno ho sere a nenechá se odbýt ani sudím, myslím, že chyběl na hřišti v sobotu hlavně psychologicky...Šumimu se vůbec nedaří a Kalouda s Valentou ho zastoupili podle mě dobře. Kebin nalevo chyběl, Hlúpikovi se taky nevedlo. Jediný, kdo se mi výrazně nelíbil, byl Košút, ten podle mě hraje dozadu hrozně alibisticky a vyklusává a nevrací se naplno. Šimko a Mezla taky kupili chyby, ale podle mě se na to nevysrali. Prostě život..

  • Babu - 27.04.2015, pondělí, 21:58
    (0)

    zdrh: Tak jestli máme mít na každé pozici adekvátní náhradu, tak nás to zruinuje.. poháry nepoháry.. na to prostě Slovácko nemá finance. A většinou je to tak, že se zraní dva tři lidi zároveň a systém se sype.

  • zdrh - 27.04.2015, pondělí, 21:34
    (0)

    babu: Právě šířka kádru dělá rozdíl mezi průměrným mančaftem a mančaftem, který chce hrát o poháry. Aby se s takovým oslabením tým dokázal vyrovnat a uhrál dobrý výsledek i v oslabené sestavě. Proto Slovácko zatím na poháry pomýšlet nemůže.

  • huhu - 27.04.2015, pondělí, 20:51
    (0)

    kolik roků sme sa báli o to, abysme byli aspon v první lize. Ted nám bohudík(bohužel) dali čuchnout k pohárům a čekáme zázraky. Nevím o kterých hráčích mluvíte, že na to kálí. Nelíbil se mi Hlůpik a Mezla, ale třeba zrovna u mezli to není ze by se na to vysral, ale už na to nemá. Vetsina z vas to uslysi nerada, ale Rada opravdu chyběl, kdyz vidím jeho xicht, tak aspon vidím, že nerad prohrává. Ikdyž to není zdejší hráč. Šumi se trochu vytratil. Takový hráči jako Diviš, Kerbr nebo Hlůpik..když už to často nemají v noze, měli by aspon žrat trávu. To se nestává pokaždé. Ve středu zálohy samá hračička, na baníku to uběhali, ale došel agresivní liberec a hotovo. Nadáváte tu na Svaťu, ale ten šířka kádru je na urovni hradce nebo bohemky. Není kde brat, toho Diviša, Hlůpika nebo Kaloudu stejně mosí postavit. Uvidíme kdo přijde v létě, možná jeden obránce, víc tomu nedávám. Skončí mezla,možná rambo.

  • Babu - 27.04.2015, pondělí, 20:50
    (0)

    lagic: přesně tak, už jsem to tu psala, břečka zraněný, rambo po zranění, rada vykartovaný, prostě to jinak poskládat nešlo a až budou všeci fit, tak to zas bude vypadat jinak.

  • lagic - 27.04.2015, pondělí, 19:55
    (0)

    Bohužel máme tak úzký kádr,že když se někomu nedaří, tak stejně bude hrát, protože nikdo jiný není. Kdyby byla adekvátní náhrada, tak si na to nikdo z hráčů nedovolí kálet, ale takto ví, že i když bude hrát kulové, tak bude příště hrát zas. Habanec to řekl správně s tím: koho jsem tam měl dát? Nikoho jiného (lepšího) na střídačce nemám...

  • riedlss - 27.04.2015, pondělí, 15:13
    (0)

    pokud si tohle uvědomuje a přizná si některých z hráčů třeba jako Došan, nemám strach, že v kabině nebude vítr. To si tady zase někteří mumlají pod nos, že je to jen past na oko fanouška. Tr. Habanec si rozhodně nenechá od hráčů srát na hlavu takovým stylem.

  • JoKeR - 27.04.2015, pondělí, 15:01
    (0)

    to Puk: V týmu je potřeba takový nějaký "hajzlík" který soupeře trochu pocuchá. Sice je to za karty ale lepší než alibista Mezlík co se vyhýbá soubojům a schovává se před balonem.

  • Pan Puk - 27.04.2015, pondělí, 12:12
    (0)

    Na diskuze s rozhodčím a vztekání chyběl Rada. Na druhou stranu si myslím že by nějakého toho černouška sejmul za červenou nebo aspoň za penaltu.

  • Greif - 27.04.2015, pondělí, 11:19
    (0)

    Sanci dat na 3:2 bylo dost .. Takze obvykla neschopnost

  • eLucky - 27.04.2015, pondělí, 10:45
    (0)

    to duffino: Osobně si myslím, že ze strany trenéra pojeb bude a taky si myslím, že někteří hráči budou v rámci řezu odejíti po sezóně. Nejmenovaní hráči dlouhodobě dokazují, že na ligu ne že nemají, ale nechtějí mít. Pokud někdo na ligu prostě nemá parametry, tak je to smutné, ale těžko mu to možu vyčítat, ale pokud na to někdo má a mrdá na to, tak je to daleko horší!

  • tomrs - 27.04.2015, pondělí, 10:45
    (0)

    Nevím co si mám o sobotním výsledku myslet, možná je to směrem k fanouškovi Slovácka trochu výsměch a znevážení tříbodového exportu z Ostravy. Tak odfkláknutý výkon v obraně jsem již dlouho neviděl, bohužel byl vidět rapidní rozdíl kdo na tu ligu má a kdo ne. Bohužel po dlouhé době je možnost proniknout do poháru z nižšího místa než ze třetího a my abychom se o to pokusili a zkusili tyto příčky atakovat, tak přistoupíme k zápasu s Libercem takovým to způsobem. Asi hráčům stačí plachtit se kolem 6-10 místa nemít žádné ambice a mít radost z toho, že jsou v A-týmu. Plně chápu rozhořčení Doška.

  • duffino - 27.04.2015, pondělí, 10:36
    (0)

    A troufl bych si tvrdit, že ani žádný skutečný pojeb ze strany vedení a trenérů nebude. Jen divadlo pro veřejnost. Jako obvykle...

  • duffino - 27.04.2015, pondělí, 10:34
    (0)

    Jak to tak čtu, tak by měla spíš otázka znít: Body jsme si nezasloužili nebo jsme body nechtěli??? Podotýkám, že zápas jsem neviděl. I přesto, že vlastním permici, absence na tomto klání mi dopředu nevadila,protože jsem měl jakéhosi tucha, že to prostě projedeme. A výkon by mě akorát tak nasral. V obojím jsem se jak je zřejmé z diskuze nemýlil (pro rýpaly: ne, nevsadil bych si na to).

  • eLucky - 27.04.2015, pondělí, 10:12
    (0)

    Sice bez brýlí nic nevidím, ale s něma sem v sobotu míč jasně viděl za brankovou čárou a měl to být vyrovnávací gól. Že se o tomto nepíše nikde v novinách mňa vůbec nepřekvapuje, ale co mňa překvapuje, že si tohoto faktu nikdo z hráčů a trenérů ani nevšiml. Asi v kontextu toho, že za ten výkon sme si body opravdu nezasloužili.

  • Babu - 27.04.2015, pondělí, 10:06
    (0)

    riedlss: no to jsem též nepochopila, že nikdo proti ničemu neprotestoval? A šlo něco vidět v tom dohránu nebo ne? Z kotle to byl gól.. a to jsme stáli řadu pod průchozí.

  • riedlss - 27.04.2015, pondělí, 09:48
    (0)

    pěkná holomajzna to byla, s tou obranou by se mělo něco dělat, je to katastrofa. Tak jak jsem tvrdil, že Koši v Ostravě super, tak teď to byla bída, asi proto, že Baník hrál úplné hovno. Naopak Liberec nás motal jak špinu v kýblu. nevím co si o zápase myslet, ale máme kopat roh, kopem odkop, nikdo nic. Dáme branku, která mohla a nemusela být ale přesto se ani o roh ani o gól nikdo nepřel. Jestli to bylo hráčům až tak moc u prdele, tak to se na to můžeme vysrat všichni......

  • KEIKIN - 27.04.2015, pondělí, 07:47
    (0)

    rim: Po shlédnutí pořadu Dohráno mně napadá jediné slovo. Dosráno !

  • eLucky - 27.04.2015, pondělí, 07:32
    (0)

    to Buchlovjak: Myslim, ze Libor spis narazi na fakt, ze s takovymto pristupem bysme v poharech udelali jenom ostudu. A tvrdit z jeho strany, ze Bolka, Pribram aj. kopyta tam udelaju stejnu ostudu nemoze, i kdyz si to dost mozna mysli taky. Jejich vykony ostatne presne o tomto vypovidaji. Bolka jeden tyden v plne sestave dostane 5 golu od Teplice a za dva tydny porazi Plzen bez 8 hráčů v sestavě. To je prostě klasický tým české ligy, nevyrovnaný až hrůza. Jeden zápas soupeře přejedou, druhý odevzdaně odchodí. To je všeobecný problém týmů ve středu tabulky prostě. A je to přesně o tom, že některým nejmenovaným holt stačí už to, že hrají ligu za áčko, nemají ambice dostat tým a sami sebe někam dál a podle toho taky hrají. Není to problém jenom našeho týmu, ale pokud budeme mít takové hráče, nemůžeme čekat, že budeme vyčnívat mezi 10 dalšíma týmama, které jsou na tom stejně.

  • Buchlovjak - 27.04.2015, pondělí, 00:56
    (0)

    Babu je to možná bez vytáček, ale já v tom vidím totální týmovou nepřipravenost...my už deset zápasů po sobě hrajem o poháry a vždy to dojebem doma. Kuva Došane chceš mě říct, že taková Bolka, Příbram, Jihlava nebo jiné hovna mají v pohárech větší přínos než my? Tak to teda prrr....

  • rim - 26.04.2015, neděle, 22:26
    (0)

    Po shlédnutí pořadu 'Dohráno' (poněvadž z tribun nejsou některé akce tak viditelné) jsem chtěl napsat hodně vět. A včera večer taktéž. Jenže člověk se má ale ze svého rozpoložení vyspat a nějaký komentář vyjádřit nejdříve po prospané noci. Tohoto pravidla se drželo německé a české vojsko za druhé světové. Doufám, že toho zítra budu schopen se stejnou kritikou, jakou mám v sobě nyní!!!

  • Dan - 26.04.2015, neděle, 17:53
    (0)

    Ale že není schopný hrát ukazuje celé jaro.

  • Babu - 26.04.2015, neděle, 17:35
    (0)

    Dan: není schopný hrát? Nic takového neříkal. Nebyl nejspíš stoprocentně fit, ale kdyby se necítil na zápas připravený, tak nenastoupí.

  • Dan - 26.04.2015, neděle, 17:24
    (0)

    Proč ho tedy Habanec stavil když není schopný hrát.

  • Babu - 26.04.2015, neděle, 16:58
    (0)

    Pěkný rozhovor na férovku, žádné vytáčení...

  • Greif - 26.04.2015, neděle, 16:19
    (0)

    Jenze ktery tym u nas v cr ma vyrovnane ... I ty Teplice prohrali na Bohemce ...

  • huhu - 26.04.2015, neděle, 16:07
    (0)

    a o tom to celé je, na baníku jezdili po prdeli, běhali. Včera byli všude druzí. Tyto nevyrovnanosti nás provází celou sezonu a je to jen ukázka toho, že k pohárům vede ještě dlouhá cesta

  • Witeek - 26.04.2015, neděle, 14:34
    (0)

    Super rozhovor. Došan to vylíčil hezky.

  • Skein - 26.04.2015, neděle, 13:14
    (0)

    jsem rád že Doši to řekl na rovinu, šlo to i vidět, takové pobláznění..ale kua divoký fotbal jak cip. A dobré závary před brankami. A doufám, že už to nebude o trávníku ;)

pristi
 Další články:
04.05.2015, pondělí, 07:10 - Fotbalový chodník slávy se setkává s podporou hráčů
03.05.2015, neděle, 15:41 - Naděje Slovácka v Plzni pohřbil vlastní gól a vyloučení
29.04.2015, středa, 16:32 - Na Plzeň Vávro!
27.04.2015, pondělí, 23:00 - Report ze zápasu s Libercem
27.04.2015, pondělí, 11:07 - Slovácká obrana v troskách. Budou nutné zásadní změny, hromoval kouč
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace