*
DNES
Rozhovory | Slovácko - Sparta
30.04.2024
U19 | Rozhovor s trenérem Romanem Westem
29.04.2024
Z PLOCHY | Michal Kohút po zápase v Českých Budějovicích
28.04.2024
TISKOVKA | Ondřej Mihálik po zápase v Českých Budějovicích
28.04.2024
TISKOVKA | Jan Baránek po zápase v Českých Budějovicích
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024

Report z Příbrami

12.11.2007, pondělí, 21:37
pribram_fans_velky.jpg Ještě na začátku sezony se zdál výjezd do Příbrami pravděpodobně všem naprosto nezajímavým, avšak vedoucí postavení týmů v tabulce, pobídky fanouškům ze strany pořadatelů zájezdu a taky pobídka ze strany jednoho z oslavujících fanoušků v podobě bečky a dalších pochutin měla za následek obrovský výjezd čtyř autobusů s přibližně sto padesáti fanoušky Slovácka.

Už dva dny před odjezdem začínají organizátoři zájezdu tušit, že to nebude tak pěkné jak si to plánovali, přibližně pět hodin na cestu z UH do Příbrami je hodně na knap a navíc předpověď počasí na víkend nevěští nic dobrého takže se všechny autobusy snaží jet na doraz do cíle s minimem chcacích zastávek. Tohle zběsile tempo nám kazí zácpa na dálnic za Brnem a jednomu busu pak i zavařený motor, i přes tuto komplikaci lidé z pokaženého busu pokračují dál rozdělení do dalších busů a zběsila honička nadále pokračuje. Všechna čest řidičům ČSAD Vsetín, kteří to s autobusy zralými tak na odstřel valí co to dá. Nakonec dorazili do Příbrami všichni účastnící zájezdu, někteří museli posledních pár kilometrů dokonce po svých, ale došli.

A už jsme tady na stadioně připomínajícím staveniště i 7 let po dostavení. Krásnou atmosféru dokreslují ještě panelák a prázdné tribuny, které vidí jako zpola zaplněny snad jen místní pořadatele kteří hlásí pří pohledu na tribuny neuvěřitelnou návštěvu 2 182 diváků. To jim ostatně nevěří ani většina sdělovacích prostředků a tak jsem ještě v noci četl počet 0, dnes již byl poopraven na nejreálnějších 550 diváků. Prostě fotbalové prostředí, kotel domácích pod sektorem pro novináře, časem se nějak rozprchl. Za to kotel hostí… první autobus dorazil na stadion těsně před začátkem zápasu, většina proběhla bez placení přes pokladny, což se opakovalo ještě třikrát postupně v dalších busech. A aby těch patálií na naší cestě za Slováckem nebylo málo tak navíc pořadatelé na Příbramském stadioně nám připravili vražedné schody, které měly za následek dvě tragické události a nespočet dalších bolestivých pádu a úsměvy na tváři místních pořadatelů.

Support postupně gradoval jak přijížděli další a další fanoušci na stadion a ke konci už to bylo takřka neustávající povzbuzování hostujícího týmu, které hypnotizovalo celý stadion. Ještě více pod hostující kotel přidalo tendenční řízení zápasu rozhodčím, díky němuž si Příbram vytvářela prakticky všechny šance. Jinak se o fotbale moc hovořit nedá spíš o boji o balon a rovnováhu na naprosto promočeném terénu.

Při zápase se ještě vytahují i ultras v řadách Slovácka řadou dýmovnic a transparentem v podobě vánočního stromečku s dárky v podobě tří bodů a prvního místa, nakonec jsme si z Příbrami přivezli pouze jedno, ale i to stačí.

Po zápase opět následuje oblíbená děkovačka s hráči která stále nebere konce a neustále jsou hráči přivolávání fanoušky zpět ke kotli. Krásná atmosféra. Poté už se fanoušci vydávají zpět k autobusům, nejdříve se ještě zjišťují stavy zraněných fanoušků, jeden už leží na operačním stole a druhý si přiveze domů minimálně kurevský šrám na památku a bolehlav větší jak po opici. Před odjezdem je ještě třeba vyřešit tíživou situaci co se týče autobusů. Jsou tři a lidí je na čtyři, tudíž je přivolán autobus z další společnosti majitele klubu Zdeňka Zemka ČSAD Plzeň náhradní autobus, který převeze zbývající trosečníky na Slovácko. Autobus bohužel dorazí až za hodinu a půl a tak tento čas tráví v blízkém restauračním zařízení.

Ostatní autobusy s většími či menšími zastávkami míří ku Slovácku. Lídrem se opět stává hrdý broďan eLucky, který přijíždí se svým autobusem do Hradiště ještě před půlnocí a vyhrál tak obě dvě soutěže o nejrychlejší autobus, tuto výhru oslavil stylově, nad šálkem teplého čaje:D Ostatní autobusy zvolili pomalejší, ale více alkoholové cesty a tak přijíždí později. Autobus s pár hrdiny co zůstali v Příbrami přijíždí kolem druhé hodiny ranní. Tím končí strastiplná ale úspěšná cesta ze Slovácka do Příbrami a zpět úspěšná tak na půl jen bod, ale podzimním mistrem se stalo Slovácko!

Modrááá

FOTOGALERIE ZDE

autor: eLucky
Jméno Heslo
text
pristi
 Další články:
14.11.2007, středa, 20:59 - Nedělní zápas juniorky odložen!
13.11.2007, úterý, 10:00 - Česko - Slovensko ve VIP stadionu
12.11.2007, pondělí, 22:24 - Co píší o Slovácku pondělní noviny?
12.11.2007, pondělí, 22:11 - Jak jsem (ne) jel do Příbrami
12.11.2007, pondělí, 20:15 - ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU aneb strasti cesty Příbramské
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace