*
DNES
Rozhovory | Slovácko - Slavia
17.03.2024
Milan Heča a jeho hodnocení utkání v Teplicích
17.03.2024
Z PLOCHY | Jan Kalabiška po zápase v Teplicích
16.03.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Teplicích
14.03.2024
Rozhovory | Teplice - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 978 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku
06.11.2023
Fanoušci v zápase proti Hradcu

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

13.04.2024 od 15:00

Městský stadion MB

Přihlášeno
18
fanoušků

Slovácko se zlobí na rozhodčího Královce, v úvodu chtělo kopat penaltu

07.03.2010, neděle, 14:16
pruser_velky.jpg

Fotbalisté Slovácka v sobotu ani ve druhém letošním ligovém zápase nezískali bod a je jasné, že je na jaře čeká tuhý boj o záchranu. Trenér Josef Mazura označil situaci po domácí prohře 0:2 s Brnem za kritickou.

"Věděli jsme, že když neporazíme Brno, tak to bude špatné. A bohužel se tak stalo. Můžeme litovat toho, že jsme v prvním poločase neproměnili šance a nastřelili tyčku," řekl po zápase Mazura.

Podle něj utkání ovlivnila chyba rozhodčího Královce, který hned v úvodu odpustil hostům pokutový kop za nedovolený zákrok beka Husára. Ten v pokutovém území beztrestně trefil nohou domácího útočníka Švancaru. "Byla to čistá penalta," prohlásil kouč Slovácka.

"Penalta byla na milion procent. Je to věčný boj s rozhodčími. Nevím, jak si takové verdikty obhajují. Naběhl jsem si na roh a dostal jsem kopanec do břicha. Byl jsem překvapený, že to nepískl. Těžko můžeme svádět vinu na rozhodčího, ale byl to jeden z momentů, který mohl ovlivnit zápas," mínil útočník Slovácka Petr Švancara.

Podobně nespokojený byl s výrokem arbitra Královce také gólman Filipko, kterého v 64. minutě po průniku Kalabišky překonal Slovák Hodek. "Jednou rukou jsem držel balon a měl jsem ho pod kontrolou. Brněnský hráč mi ho vykopl, takže gól neměl platit," prohlásil Miroslav Filipko, který se po obdržené brance rozběhl za sudím a za protesty vyfasoval žlutou kartu.

"Gólman dával ruku na balon a ještě ho neměl," oponoval střelec úvodní trefy hostů.

Andrej Hodek sice vstřelil vítěznou branku Brna, ale hrdinou utkání byl jeho spoluhráč Jan Kalabiška. Ten se stejně jako Hodek stal zimní posilou a v úvodu druhé části sezony je velmi platným hráčem. Na stadionu Slovácka připravil Kalabiška pro své spoluhráče obě gólové trefy.

"Jsem spokojený, i když sám bych chtěl už taky skórovat. Ale zatím vyhráváme, tak to nevadí," usmál se levonohý fotbalista.

Mazurův tým získal v posledních šesti zápasech jediný bod, sráží jej především mizerná koncovka. "Přitom do zápasu jsme vstoupili dobře. Ve druhé půli už to z naší strany nebylo dobré a po prvním gólu Brna jsme se psychicky sesypali. Pouze jsme nakopávali balony a Brno tak zaslouženě vyhrálo," přiznal slovácký kouč.

Brnu sice scházel zraněný záložník Polách, ale na jeho hře se to neprojevilo, i když s první půhodinou nebyl trenér Miroslav Beránek spokojený.

"Chtěli jsme sami napadat, ale neuhráli jsme míče, domácí nás dostali pod tlak a měli jsme i štěstí. Věděli jsme, že po přestávce se budou domácí tlačit za vítězstvím a že naše šance přijde. Po dvou skvělých akcích Kalabišky se nám nakonec povedlo skórovat," řekl Beránek, který během dlouhé přestávky začlenil do sestavy zimní posily a upravil herní styl. 

Jméno Heslo
text
  • juancarlos - 09.03.2010, úterý, 00:56
    (0)

    to Pecan: naprostý nesouhlas.kdybys uměl číst mezi řádky,tak by ti došlo ,že tím Mazura chtěl říct,že na nějaké velké nákupy nejsou prachy. Čoeče už si sedni ma židli a přestań se na to dívat z almary. Přitom je to tak prosté,aspoň půlku těch šancí proměnit a není se o čem vůbec bavit.

  • juancarlos - 08.03.2010, pondělí, 21:03
    (0)

    to se nedá číst,co tu pořád plivete,to je hlíny,že by jeden blil. Rozhodčí to ovlinil,ale tak už to chodí,teď ze Střížkovem to bude eště horší,ale my se s tím musíme poprat a začat ty šance proměňovat a já věřím,že se to zlomí. Každý tu ví sakra,jak se to má dělat a hlavně jak se to nemá dělat.Nic nebude,musí se do dohrát s tím jak to je. A hybaj všeci na Strahov pro body a svědectví !!

  • IAN - 08.03.2010, pondělí, 19:52
    (0)

    Tak jo rozhodčí nás poškodil dobře,ale to je tady pořád rozhodčí nás poškodil.Kdyby Slovácko hrálo tak jak má tak se nemusí vymlouvat na rozhodčího.Jsem fanoušek Slovácka a mrzí mě na jakém místě tabulky se nachází,ale musí udělat vše proto aby tam nebylo a nestěžovat si pořád na rozhodčího

  • Bilardos - 08.03.2010, pondělí, 16:47
    (0)

    Už, když jsme Muzuru brali, přicházel k nám ze Zlína, okud odešel se šílenou vizitkou. Už tehdy bylo nepochopitelné, že po něm sáhli. Ted to vidím tak, že ještě jedno, maximálně 2 kola, Mazuru vyhodí a na post kouče přejde p. Soukup.
    Mazura ven

  • Pecan - 08.03.2010, pondělí, 15:47
    (0)

    Štve mě taky neprofesionální přístup hráčů. Jak může prvoligový fotbalista kouřit? Prokazatelně to snižuje výkon, hlavně co se kondice týče. Pak se nedivme, že už nejsou nidky schopní ke konci zápasu soupeře zmáčknout. Takový ten hospodský styl života jim taky neprospěje. Neřeknu, kdyby občas někde zašli. Ale to slyším každý týden, kdo kde zase někoho viděl ožralého nebo někde na baru z hráčů FCS. Na tento profesionalismus a přístup hráčů by měl dohlížet trenér. Pokud není profesionální přístup, tak i výkonost výrazně klesá. U Mazury vidím hlavní problém v tom, že je moc měkký. Nedokáže toto hráčům rozmluvit a zakázat. Za takové chování - snižování platu - vyhození z klubu. Hráči by měli být trochu mentálně na úrovni a ne dělat takové kraviny, když jsou "profesionálové".

  • Pecan - 08.03.2010, pondělí, 15:38
    (0)

    Nedivte se, že to u nás vypadá jak vypadá, My se nejsme schopní posílit o pořádného hráče. V každém přestupovém období kupujeme akorát hráče,k teré jinde nechcou. Toto naše počínání dokládá věta, kterou Mazura vyřkl v létě i teď v zimě: "Počkáme, až ligové kádry uzavřou kádry a koho vyřadí a někoho z nich si vybereme" My snad nejsme ligový kádr? Stalo se někdy, aby od nás někdo z 1. ligy koupil hráče, kterého my bysme vyřadili? Ani Kladno ani Střížkov a podobní žebráci od nás nikdy takto nenakupovali a když se posilujeme takovým stylem, tak se potom nemožeme divit jaké máme výsledky. O dost koncepčnější by bylo kdby každé přestupové období se místo 4 špatných hráčů přivedl jeden drahý a dobrý, který by nezklamal, pořádně se zaplatil, kádr by se takto budoval 3-4 roky a za tu dobu bysme mohli útočit na titul (to je přehnané, ale dávvám to spíš příkladem). Cesta, kterou praktikujeme my vede jenom do záhuby. Koupíme 4 blbečky, vyhodíme 4 blbečky, koupíme 4 nové blbečky a tak to děláme už delší dobu. Občas je nějaká trochu světlá vyjímka. Jsou to ale většinou hráči za zenitem, kteří mají sice jméno, ale výkonost jim už bohužel k¨lesá. Dokud toto nezměníme, nikam se nepohnem.

  • Zdeny - 08.03.2010, pondělí, 15:18
    (0)

    V útoku jsme totálně bezzubí a i když obrana sem tam něco pustí a chybu udělá, tak bez gólů se fakt nevyhrává... A těch výmluv na rozhodčí a (ne)štěstí už mám fakt dost... Trenér musí stanovit jasnou koncepci a hráči se jí mají řídit. Takže, kde je chyba? Není koncepce a nebo hráčí hrají kulové?

  • spartan - 08.03.2010, pondělí, 14:20
    (0)

    Liga se musí vykopat kvalitním fotbalistou a ne koupit. Pak to taky tak vypadá. A trener za nic nemůže. když má 11 neschopných hráčů na hřišti tak co má dělat? Švancara ten pohas jak dorotvá svíčka.

  • Pablo88 - 08.03.2010, pondělí, 14:08
    (0)

    No neříkal jsem to! Může za to rozhodčí:-D Od poslední výhry tj. v říjnu, za špatný výsledky můžou rozhodčí. Ještě že máme našeho Pepíka Mazuru- nejlepšího trenéra na světě:-)

  • Artigas - 08.03.2010, pondělí, 13:49
    (0)

    to pema: no a o tom to je-nejlepší obrana je útok a jak kdysi řekli P. Uličný:"Nevadí, dyž dostanem tři branky-dyž čtyři dáme, tak vyhrajem". To "pes obranář" bohužel neumí, takže odchod. Ale jinak se chlapcům omlouvám, že se mně jejich hra nelíbila, protože to, co jsem viděl včera(sralta-hutníci), to se NEDÁ nazvat fotbalem ani omylem:(:(:(

  • Dr. Zero - 08.03.2010, pondělí, 11:31
    (0)

    Souhlasím s názorem: "Mazura ven!!!" Pan Mazura nás měl dovést do 1.ligy, ale místo toho jsme v druhé lize bojovali pomalu o udržení a skončili 13.!!! Pak nám všem tvrdil, že máme hráče na to abychom hráli o střed tabulky, místo toho bojujeme o udržení a i tento boj zatím prohráváme. Myslím si, že by vedení mělo uznat, že nesplňuje, co se od něj očekávalo a měl by si sbalil svých pět švestek, zamávat hráčům i fanouškům a jít o dům dál.

  • pema - 08.03.2010, pondělí, 09:17
    (0)

    Souhlasím s názory, že pokud hráči Slovácka nepromění šance a nevstřelí branky - nemohou v utkání vyhrát - je to tedy vše v samotných hráčích a trošičku i fotbalovém štěstí. K hodnocení utkání - byť to byl zápas obdobně jako v Olomouci, o kterém rozhodlo, kdo vstřelí první branku, byť jsem fanoušek Slovácka, / vyšel mi tip výsledku, jen střelce jsem tipoval Polácha a Dostálka, v Olomouci mi rovněž výsledek vyšel včetně střelce Ordoše/- mi z objektivního pohledu vychází, že hráči Slovácka nezvládli utkání po psychické stránce a to zejména při zakončení akcí potažmo brankových šancí. K brankáři Filipkovi odvedl svůj standart - při situaci před vstřelením prvního gólu, však jako zkušený golman přece musí vědět, jak si takový balon má krýt, případně jak do takového zákroku jít. Obrana mne nezklamala a líbila se mi snaha obránců o zapojení do útočných akcí - chybička, která se vloudila před vstřelením druhé branky - se stala - je to obvyklé, když se hraje vabank..,v záloze mne mile překvapil Lukáš Zelenka zejména svou aktivitou, pohybem po celém hřišti a hráčkou kreativitou, jen to chtělo mí trošičku štěstí při střeleckém zakončení, dá se řící, že byl co do nasazení a bojovnosti jeden z nejlepších hráčů Slovácka i ze všech hráčů na hřišti, neboť i za nepříznivého stavu se snažil něco vymyslet a bojoval. I jeho přenesení hry na Švancaru bylo ukázkové /ikdyž mi připadalo, že se tito dva hráči zřejmě v poslední době nemusí../, překvapil mne i nasazením Urbánek /který právě prožíval smutnou záležitost v rodině/, jen některé přihrávka a řešení standartních situací bych od něj očekával přesnější, po zranění srdnatě bojující Jirka Perůtka vynikajícím způsobem plnil úkol nárazového štítu a rovněž se snažil něco na hřišti vymyslet a že něco zkazil, tak to bych mu nezazlíval... zápas se nevyvedl Lukáši Fujeríkovi a to hru záložní řady Slovácka poznamenalo, Vašek Ondřejka jako vždy bojoval ať v útočné nebo záložní řadě a byl z hráčů Slovácka nejvíce nebezpečný a průbojný, jen si myslím, že v prvním poločase při dvou šancích z levé strany měl dát více na přenost a razancí něž na efektivitu..ale to se projevilo jeho mládí a hráčské nevyzrálost... Největší zklamání však pro mne byl výkon Petra Švancary a to co předváděl, zejména ve druhé půli / alibistické, nepřesné nákopy míčů do šestnáctky/ mi bohužel k hráčům jeho pověsti a kvality prostě nesedí...řekl bych to v přirovnání že..Mercedes zacouval zpět do garáže... má ještě zimní přestávku a bojím se, že jeho přeudržovanost dosáhla konzervačního stavu...Ke střídání - Nestorsku měl býti postaven dle mého názoru do útočné řady - jsem názoru, že při svém prvním startu byl pochopitelně nervozní a to mělo vliv na jeho hráčský projev, Cleber přišel na hřiště již, kdy bylo mužstvo v křeči a nedostal se do své oblíbené pozice / v rychlosti a jeden na jednoho/, nasazení Chmelíčka do hry byl poslední záchvěv o náhodné zachránění výsledku ze strany trenér Mazury, bohužel Chmelíček roli žolíka nesplnil a tím potvrdil i své kvality..Rozhodčí Královec - řídil utkání v dikci - kdo dá první gól vyhraje a popenaltě odpustil na každé straně....Ale jako fanoušek Slovácka věřím, že hráči krizi překonají a všechny nás výsledkem překvapí již v příštím utkání na hřišti soupeře /Střížkov bych však dopředu nepodceńoval, protože na hřišti Slovácka byli nebezpeční../. V současné době si myslím, že změna trenéra by nic převratného nepřinesla a hráči především musí ukázat jaký jsou opravdu kolektiv a ten jakou má herní sílu...

  • RNA - 07.03.2010, neděle, 21:48
    (0)

    RIM: mám stejnou otázku

  • Bilardos - 07.03.2010, neděle, 21:06
    (0)

    Mylím, že už se dá práce Pepy hodnitit. Bohužel předvádí to, co jsem čekal, teda špatný výkon a jeho angažování nebylo dobré. Na jeho obhajobu však musím napsat, že tak časté obměňování týmu je špatné a týmu to neprospívá. Od pádu do druhé ligy nás tlačí bota v utoku za za tu dobu přišlo snad 10 obránců a jeden útočník (zařazení jinde nepotřebných nepočítám mezi posily)

  • člen gangu - 07.03.2010, neděle, 19:48
    (0)

    mazura ven

  • Čevel - 07.03.2010, neděle, 19:31
    (0)

    Též si myslím ze by mel "trener" Mazura pakovat kufry dokud je jeste relativne cas.Tento hura fotbal se mi opravdu nelibi.Hnus a nerikejte me ze nefandim slovacku.Je to uz ubohost nebo vam vsem se ty vykony libi???Mam jasno a myslim ze nejsu sam Mazura ven

  • Babu - 07.03.2010, neděle, 17:55
    (0)

    Rozhodčí teda ovlivnil zápas hrubě. Jo semtam nám něco připískl, ale důležité situace obracel.. ten gól platit určitě neměl, Miro to prostě měl v rukách.. jinak si za to ale možeme sami, měli sme dat dva góly v prvním poločase a byl by klid :(

  • Bob - 07.03.2010, neděle, 17:05
    (0)

    Nic není ztracené!

  • cervik - 07.03.2010, neděle, 15:43
    (0)

    Pokud se nestrefíme do sítě,vlastně ani nevystřelíme ,tak asi ani branku dat nechceme

  • Artigas - 07.03.2010, neděle, 15:30
    (0)

    jak typické-hrajeme howno, tak to svedem na rozhodčího, špatný trávník, malé branky, šišatý balon... ubohost

  • karagavrylydys - 07.03.2010, neděle, 15:00
    (0)

    Běžte už do (_._) s podobnýma výmluvama!

  • hromik - 07.03.2010, neděle, 14:57
    (0)

    presnee taakk..nehledejte zas kurwa chyby v rozhodcich..a zamyslete se nad sebu..toe zatim hruzaa!!!!!!§

  • RNA - 07.03.2010, neděle, 14:30
    (0)

    při vší úctě to penalta nebyla. ti rozhodčí se mně zdáli jedni z nej,co tu byli. pomezní pouštěli hraniční situace ve prospěch útočícího týmu. halvní tam měl pár chyb,ale ne takové,které by ovlivnily zápas

  • mates - 07.03.2010, neděle, 14:27
    (0)

    Co nám to teď pomůže kňučet jak dosrané kočky??maximálně dostane stop na nějaké zápasy,ale to nám body nedá.Takže se Vysrat na rozhodčího,soustředit se více na svůj výkon a trenér hlavně na taktiku,nehledět v pravo v levo a jít zápas od zápasu k záchraně.FCS FOREVER!!

pristi
 Další články:
08.03.2010, pondělí, 22:48 - Němčický: Úvod jara jsme si představovali jinak
08.03.2010, pondělí, 22:23 - Švancara vyhrál Gól roku!
08.03.2010, pondělí, 22:00 - Švancara: Zvládli jsme jen poločas
06.03.2010, sobota, 10:52 - Fotbalisté Slovácka nutně potřebují proti Brnu vyhrát
06.03.2010, sobota, 08:56 - Prolomí Slovácko černou sérii s Brnem?
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace