*
včera
Rozhovory | Slovácko - Slavia
17.03.2024
Milan Heča a jeho hodnocení utkání v Teplicích
17.03.2024
Z PLOCHY | Jan Kalabiška po zápase v Teplicích
16.03.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Teplicích
14.03.2024
Rozhovory | Teplice - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 978 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku
06.11.2023
Fanoušci v zápase proti Hradcu

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

13.04.2024 od 15:00

Městský stadion MB

Přihlášeno
18
fanoušků

Slovácko je v záchranářské hře. Tragédie, řekl záložník Navrátil

16.10.2017, pondělí, 13:22
navratil slovacko_velky.jpg

Před zápasem mluvil kapitán fotbalistů Slovácka Veliče Šumulikoski o tom, že psychická výhoda proti poslednímu Brnu by měla být na straně jeho týmu. Když ale jihomoravské derby skončilo, pozitivními emocemi už se opájeli hráči protivníka, zatímco třeba slovácký záložník Jan Navrátil si při hodnocení musel pomoct sérií nepublikovatelných slov.

Po prohře 1:2 v Brně je Slovácko po třetině ligy od trojice nejslabších mužstev rázem vzdálené jen bod. A na zatím jedinou výhru (5:2 nad Ostravou) z poloviny srpna už pomalu sedá prach. Od té doby tým v sedmi zápasech získal jen tři body.

„Je to tragédie,“ hlesl Navrátil. „Máme hodně mladý kádr, pro psychiku to není dobré, ale nesmíme to zabalit. Už musí přijít trošku zdvižený prst, musíme začít hrát od podlahy, v takové situaci asi moc fotbal hrát nejde,“ uvažuje.

Nastartovat Slovácko mohl zápas v Brně, které se představilo poprvé s koučem Romanem Pivarníkem. „Taktický výkon výborný, obrovská bojovnost, obrovské srdce, bylo vidět, že jsme šli na doraz s fyzickými silami,“ vypíchl Pivarník pozitiva v projevu svých nových svěřenců.

Hodnocení slováckého trenéra Michala Korduly? „Jsem nespokojený s výsledkem, se způsobem hry i naším celkovým projevem. Teď ani nevím, co v našem podání bylo dobré,“ uvedl Kordula. „Brno tím, že zápas odedřelo, si vítězství zasloužilo.“

Fotbalové krásy důležitý zápas moc nenabídl. V první půli se slovácký brankář Heča vytáhl především proti hlavičce loňského spoluhráče Koneho. Za hosty mohl skórovat Juroška, který zblízka trefil gólmana, a Navrátil, jenž se v obdobné pozici ani vystřelit neodvážil.

Jméno Heslo
text
  • pema - 17.10.2017, úterý, 22:57
    (0)

    dodatek - ...mladí musí svou šanci dostat..

  • pema - 17.10.2017, úterý, 22:56
    (0)

    Prostě z toho vyplývá, že vedení klubu asi věří svým odchovancům a realizačním týmům - chce dodržet svou vizi a hrát převážně se svými odchovanci, proto říkám, že mladí musí svou šanci, je však nevýhodou, že až v současné době, kdy se týmu nedaří a začíná se pohybovat v jevícím se sestupujícím pásmu. To je vše na zamyšlení. No a pokud byl prodej do Jablonce a mezitím se sezonu v lize objevil Synot - tak se Slovácko vždy zachránilo....

  • aaron - 17.10.2017, úterý, 21:17
    (0)

    Ani Slovacko nevi jakou chce jit cestou. Nikoho neprivede, mlade nadejne proda Jablonci a podobnym nulam. To je potom tezke.

  • zdrh - 17.10.2017, úterý, 21:00
    (0)

    pema: Jenže Olomouc v minulosti na tohle doplatila dvakrát sestupem. Ti hráči, kteří ji nyní táhnou stojí také za sestupy v roce 2014 a 2016. Postupně nabrali zkoušenosti a nyní hrají tak, jak hrají. Před sezonou 2013/14 si tehdy vedení klubu myslelo, že po prodeji Hořavy a Pospíšila potáhnou právě ti tehdy 20letí kluci, že postupně naberou zkušenosti a budou další roky výborní. Nakonec potřebovali 4 sezóny v áčku k tomu, aby se dostatečně otrkali. Nevím, jestli Slovácko chce jít touhle cestou.

  • pema - 17.10.2017, úterý, 20:18
    (0)

    Nikdo tady nehovoří či nepíše, aby se hrálo s extra mladým kádrem ikdyž - podívejme se na letošní Olomouc apod..., prostě pokud nepřišly posily, tak musíme hrát s tím kádrem co je k dispozici - jen herní praxí získáš zkušenosti - tedy asi měli mladí dostat více příležitostí v přípravě s kvalitními soupeři - pokud ne - tak se nabízí otázka - proč více příležitostí nedostali a pokud je to z důvodu jejich výkonosti - tak je zde další otázka - proč takoví hráči jsou i nadále v kádru A mužstva mužů Slovácka..Pokud se týká hry jeden na jednoho je to mnohdy o odvaze jednotlivých hráčů - aby něco nezkazili apod.. Bohužel náběhy za obranu ..zejména pokud se dařilo Civičovi... na soupeře platilo, bohužel soupeři si již hru praktikovanou mužstvem Slovácka přečetli a našli na ni způsob obrany..mám jen obavu z toho, že se Slovácku již brzy nevyplatí stereotypní zpětné přihrávky, je jich totiž přehnaně mnoho... no a jak jsem již psal bohužel Heča není ten, kdo by uměl přesně a rychle případný překvapivý protiútok rozehrát. Pozn.ještě k zápasu v Brně - tolik zbytečně zkažených míčů a rozehrávek ... to bolely nejen oči ale i srdce fotbalového fanouška /pochopil jsem to v atmosféře na Spartě/ ale chyby, kterých se dopuštěli i zkušení hráči to je do očí bijící a nechci říci, že i něco signalizující... a to že si Kordula vybral nové asistenty jaké si vybral to je jeho věc i odpovědnost - ale ti alespoň nějakou dobu nějaké mužstvo... vedli na rozdíl od něj...

  • zdrh - 17.10.2017, úterý, 19:56
    (0)

    pema: Když hraješ o záchranu, tak nemůžeš hrát s extra mladým kádrem. Mladí hráči bývají běhaví, ale současně jejich hlavním problémem je nestálost výkonů a spíš se sesypou pod tlakem. Třeba Yua jsme letos viděl ve třech zápasech juniorky a ani jednou mě teda nijak extra nezaujal. To takový Kubala, kterého jsme v juniorce viděl 2x v létě, tam jasně vyčníval. A jak mu to jde v lize, to víme. Druhá věc je herní styl pod Kordulou, který se vzhlédl v držení míče a pomalém přechodu do protiútoku. Takový fotbal funguje, pokud máš hráče, kteří jsou schopni soupeře vykombinovat rychlými přihrávkami, nebo obejít kličkou, což ale ve Slovácku podle mě není. Dokonce jsme slyšel, že prý snad kličky jsou trenérem v podstatě zakázány. Takže výsledek je, že soupeř se zatáhne a obránci si to hážou mezi sebou a diváci pískají. Stejně jako áčko hraje tohle i béčko. Aspoň nyní v říjnu, když jsme je viděl, tak to byl úplně stejný způsob hry. Proč radši netrénují místo toho rychlý přechod do útoku, náběhy, má na to Navrátila, Machalíka,Daníčka, Šumi může rozdávat pasy.

  • karagavrylydys - 17.10.2017, úterý, 19:36
    (0)

    Ani Andrea Stramaccioni by s tímhle kádrem zázraky nedokázal ...

  • zary.cz - 17.10.2017, úterý, 19:33
    (0)

    Totalní souhlas s Pemou!!!

  • Šovkovskij - 17.10.2017, úterý, 19:11
    (0)

    Já mám pocit, že Kordula je krapet tzv. "připosraný". Když vidí, jak ta hra vypadá, tak má zariskovat a sestavu oživit. Nechápu, proč pořád nedostal šanci Hellebrand, Yu, proč hrál v Brně v útoku Petr, to ví asi jen pan Kordula. Nic proti němu nemám, ale chce to oživit, trochu ty hráče vyburcovat.

  • pema - 17.10.2017, úterý, 19:05
    (0)

    S trenérem Levým se postupně začala hra Slovácka zlepšovat viz. přípravné zápasy a byla otázka tzv. protržení střelecké smůly. Bohužel nástupem nezkušeného trenéra Korduly se hra Slovácka pomalu vrací do starých kolejí - nakopávání míčů apod.. Skutečností je, že Havlík, Heča, Petr - by měli zůstat na lavičce a zamyslet se sami nad svou výkoností... Je otázkou, zda Sadílek či někdo jiný zvládně roli špílmachra - tedy středního záložníka, který umí podržet, rozdělit míče a rovněž dirigovat hru svého mužstva neboť Šumi,/ při vší uctě k němu, přístupu v přípravě i v zápase samotných , nasazení ve hře i k oddílu již rychlostně nestačí a Daníček není typ tvůrce hry. Myslím, že bohužel s přihlédnutím k postavením Slovácka v tabulce - je třeba, aby příležitost dostali i mladí hráčí - Helebrant a spol., možná že je hra v této situaci i herně zocelí. Tenér Kordula by měl provést sebereflexi a zvážit své další působení u týmu... / jinak u Tomáče a jinde - padají tyto hlášky jako např. ..veden nikoho epřivedlo a nepřivede..., mladí šanci nedostanou... a my to přece za ty zdejší peníze nějak dokopeme...apod./. Tak je potřeba, aby se Slovácko herně zvetilo, zabralo a udržení ligy se řádně porvalo a to již od příštího utkání.../pokud máme kádr jaký máme a dokud ještě některý z hráčů nebude prodán../.

  • Greif - 17.10.2017, úterý, 16:39
    (0)

    Tak nějak trenér nemůže že SME neporazili Brno, Karvinou, Jihlavu .. je to jen ó proměňování šanci

  • Hory - 17.10.2017, úterý, 14:01
    (0)

    Odvolávat trénéra je nejvíc alibistické řešení. Kordula, přeci nemůže za to s jakým "materiálem"pracuje. Jo, pokud by si nadiktoval co ten Ital ve Spartě a měl špatné vásledky tak jo,ale jinak hloupost. Jedna z věcí co se mi vždy na Slovácku líbilo a líbí je to, že v případě měnění trenérů je klub konzervativní.

  • aaron - 17.10.2017, úterý, 13:16
    (0)

    Ja osobne bych uvital, kdyby po pristi prohre vedeni odvolalo Kordulu. K cemu tady mit takoveho tajtrlika, ktery umi jenom behat po lajne a rozcilovat se. Skoda, ze uz tady neni Psotka, ten by se hodil.

  • wiper99 - 17.10.2017, úterý, 12:29
    (0)

    zdravím všechny,tak není se co divit, když naše vedení a pan majitel nepovažoval za nutné kádr mužstva posílit a zkvalitnit a taky zvišit konkurenci mezi borcema v mančaftu,nadavalo se celou dobu na Krejčiho ale výměna nepřinesla vubec žadný efekt, a taky by se nad tim mohl pan majitel zamyslet jak to bude dál,a jestli má zajem dělat fotbal na solidní urovni tak buď do něj musí zainvestovat a nebo jestli né tak at klub prodá dokud se ještě dá něco prodat.A takové ty keci o vděčnosti ty mě vůbec ale vubec nedojímaji,fotbal tu byl vždycky a vždycky bude chodil sem třeba i na divizi a bavilo mě to a nikdy sem fandit nepřestlal,nejde řict že by se hráči nesnažili ,ale když ta kvalita prostě není tak to nejde,prostě kde nic není ani smrt nebere.Snad bude lip...............

  • rim - 16.10.2017, pondělí, 21:40
    (0)

    v útoku jsme naprosto impotentní!!! Nic jiného se ani čekat nedalo!!! Haló, vedení, POSILY!!!!!!!

pristi
 Další články:
20.10.2017, pátek, 08:28 - Slovácko veze z Julisky bod. Trefil se Zajíc
19.10.2017, čtvrtek, 09:58 - Slovácko trápí produktivita. Problém chce vyřešit na Dukle
18.10.2017, středa, 15:38 - Jan Juroška: Výsledkově se nám nedaří. Věřím, že se odrazíme na Dukle
16.10.2017, pondělí, 20:00 - Nová Mikina Sektor B3
15.10.2017, neděle, 18:30 - Jan Navrátil po Zbrojovce: Je nad námi zdvižený prst, musíme se zvednout sami
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace