*
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
07.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Fryšták po zápase v Liberci
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Pozor na zálohu Olomouce, varuje Habanec

28.11.2015, sobota, 14:03
clanek_znak_olomouc_velky.gif

Bitvy mezi Slováckem a olomouckou Sigmou vždycky měly obrovský náboj. Jen málokterý soupeř je pro fanoušky obou táborů prestižnější, vzájemné zápasy jsou velkým tahákem. Nejinak tomu bude i v sobotu, a to přesto, že se oběma moravským rivalům momentálně nedaří.

Potřebujeme tento zápas společně s domácím utkáním s Teplicemi zvládnout. Je velký rozdíl jít do jara se sedmnácti či třiadvaceti body. Chtěl bych získat aspoň čtyři body," přeje si kouč Slovácka Svatopluk Habanec.

Z pohledu na tabulku Synot ligy je zřejmé, kde oba soupeře tlačí bota. Zatímco Slovácko má čtvrtou nehorší obranu v lize, Olomouc se trápí ve finální, když ve čtrnácti zápasech nastřílela pouze dvanáct branek.

Kouč týmu z Uherského Hradiště ale varuje, že Sigma doplácí pouze na neproměňování šancí. „Rozhodně nepatří tam, kde se momentálně nachází. Dvanáct bodů její hře vůbec neodpovídá. Sigma předvádí atraktivní fotbal, v určitých momentech se jí daří celoplošný presink. A že mají problémy s útokem – tak to já nevidím. Mají tam hromadu kvalitních ofenzivních hráčů. Byl bych velmi nerad, kdyby to prolomili zrovna proti nám," řekl Svatopluk Habanec, který vyzdvihl především hru záložní řady soupeře. „I když od nich pravidelně odchází kvalitní hráči jako Pospíšil, pořád mají ve středu hřiště sílu. Je tam Navrátil nebo třeba náš bývalý hráč Kuba Petr, který teď má výbornou formu. Na to si budeme muset dát pozor a pohlídat si to," konstatoval slovácký lodivod.

Jeho tým z posledních čtyř ligových zápasů vytěžil pouze bod a do moravského derby půjde v pozici, ve které nechtěl být. Případná porážka na Hané by modrobílé přímo namočila do boje o záchranu.

Jméno Heslo
text
  • juancarlos - 30.11.2015, pondělí, 17:17
    (0)

    Z vélké části tuto dávám za vinu "koncepci" pana Krejčího, ale to už se opakuji asi po desáté. Jak je možné, že na začátku to šlo, všichni měli sebevědomí na rozdávání, goly tam padaly ? Co se nám všem v těch hlavách urodilo a zrůdičku ,že jsem v takových sračkách a jen se tu jebem po hlavách ? Neprojektujem tu tak trochu všichni i své vnitřní stavy, které kolikrát s fotbalem vůbec nesouvisí ?Zkuste me to opačně, když to jde negativně tak to musí jít i pozitivně. Všichni tu pořád kakali z Koného,který toho zatím moc nezahrál a čekali od něj nějakou spásu, tento tlak mu pro dobrý start určitě neprospěje a všiml si přes mlhu Koné, třeba jak zajímavě se rozehrál Haša v Kromplu ? Kurva mě nejvíc serou tu poraženecké a předposrané řeči tady, do konce daleko, FCS nafurt jelimani.

  • juancarlos - 30.11.2015, pondělí, 17:08
    (0)

    o tom, že jsme v herní krizi nikdo nepochybuje, každý vidí jak jsme dole. Ale Rime a ostatní , k čemu mu je teda dobré pořád dokola tu omílat to co všichni ví a co je veskrze neagtivní , jak nám to v této situaci pomůže ? Odpovím, nijak, jen náš to pošle ještě víc dolů a nemá to nic společného s růžovými brýlemi, jak se mylně domníváte. Je to o tom, že nám dlouhodobě chybí sebevědomí a srdce, které se od fanoušků, kteří po nás po 3 prohraných zápasech dokáži akorát odepsat k sestupu,to umí každý idiot. To že sebevědomí a sounáležitost s klubem dlouhodobě až cíleně nevytváří, se vždy projeví právě v časech zlých, pak jsou chybné kroky vždy víc vidět. Prostě jsme banda přizdisráčů jen si to přiznejme, dostanem gola a všeci se posereme, jak hráči tak fanoušci.

  • Michal fcs - 30.11.2015, pondělí, 15:53
    (0)

    proč to sem dáváš, když tu ten článek dávno je.......ale jsem zvědav, kde je pravda

  • karagavrylydys - 30.11.2015, pondělí, 15:52
    (0)

    http://slovacky.denik.cz/fotbal_region/kouc-habanec-pry-konci-ve-slovacku-nic-takoveho-poprel-reditel-klubu-20151130.html

  • Skein - 30.11.2015, pondělí, 15:41
    (0)

    Smysluplná diskuze...

  • Babu - 30.11.2015, pondělí, 14:59
    (0)

    Já to nějak nechápu, o co tady vajdikovi a jemu podobným jde? Co tady furt prskáte o růžových brýlích a zásluhách, co to je za sračky? Nikdo z kotle tu neřekl, že se mu líbí, jak hrajeme, kde jsme v tabulce, jaké jsou tu posily, nic takového, jen to tu nikdo nehaní v takové podobě jako někteří. To si myslíte, že když sem lidi pravidelně nepřidávají negace jako Artigas, fcslovacko atd, tak jsou slepí a mají růžové brýle? Pište si tu, kdo chcete, co chcete, ale buďte trochu soudní, furt mrckáte, že VY možete mět svůj názor, ale když má někdo jiný názor, tak mu nadáváte do růžových brýlí..

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 14:33
    (0)

    to Artigas: Prober se ty... NIKDO ti nepíše, že máš neustále chválit. Nemáš ale neustále nadávat! A ty si zrovna ten nejextrémnější případ, protože ty se zjevuješ vždy jenom v případě, že se nedaří zde a ryješ do všeho! Hráče užs tu posílal do železáren tolikrát, že by Zemek mohl všecky ostatní vyhodit kolik by jich tam měl.

  • Ykarus - 30.11.2015, pondělí, 14:32
    (0)

    Co byste chtěli? Klub bez ambicí, jakmile je zájem o našeho hráče, okamžitě je prodaný. Dokud tato politika bude, tak nám musí každý rok stačit, že se zachráníme.

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 14:31
    (0)

    to vajdik: Co se týká férovky, tak nikdy nebyla žádná férovka, která by byla jenom pro kotel, respektive vyvolené! Buď byla férovka pro všechny nebo žádná. Bylo i pár uzavřených jednání pouze pro pár povolaných, ale tyto jednání se vesměs vůbec nijak netočili kolem hry, ale především kolem fungování klub-fanoušci! Pokud máš zájem o férovku, tak ji iniciuj, já si osobně myslím, že by nic kloudného nepřinesla (jako víceméně všechny předchozí), ale uznávám, že by mohla možná přispět k pročištění ovzduší. Názor, že kotel je až příliš hodný vůbec neberu podtaz. Kotel je od toho, aby klub za absolutně všech okolností podporovat totiž! Kdo byl v Olomouci, tak ví, že to neznamená, že nemůže kotel hráčům také od plic vynadat, ale pořvávat na hráče, trenéry, funkcionáře je zbytečné až kontraproduktivní.

  • Artigas - 30.11.2015, pondělí, 14:25
    (0)

    Btw: ty kecy na mě či jiné, že neumíme nic než kritizovat, když se "týmu" nedaří jsou od "těch pravých fandů??" To asi těžko, ledaže by ty růžové brýle rozdával Krejčí na potkání. Prý se momentálně nedaří, nekupují se posily, atd. Tak proč ten mančaft Zemek dotuje? Těch 22 dřev nebo kolik jich je, berou za cca 90 min. práce týden (!!!) a to ještě jenom někteří, prachy jak ředitelé a výsledek? Patnáct kol, tj. 45 bodů, a ty lamy nemají ani polovinu!!! Poslední čtyři zápasy bída a zmar, čím dál víc trapné výmluvy a tohle mám jako neustále chválit? ... se proberte ...

  • vajdik - 30.11.2015, pondělí, 14:14
    (0)

    RIM - já nemám problém se sejít s těmi, co se jim nelíbí moje kritika - dle mého je v letošní sezoně dost opodstatněná již od prvního zápasu a nefungování ničeho (rozhlas, tabule, turnikety)..a vše vrcholí totální krizí herního NESTYLU hráčů FCS. Já si osobně myslím že fanoušci (kotel) Slovácka jsou až příliž hodní na hráče a vedení..a nemělo by se jen neustále fandit pozitivně ale aby si to hráči trenér a Bc uvědomili..mělo by se i trošku negativně, tzn. transparent, část utkání ticho, popř.vyvolat tzv. Slováckou férovku pro všechny ne jen pro ELUKYHO a spol...

  • Artigas - 30.11.2015, pondělí, 14:13
    (0)

    Greif: tak poslouchej, ty usoplený parchante, já si můžu chodit kam chci a fandit komu chci a nějaký dement na úrovni duševního suterénu, navíc ještě sprostý, mně nebude nařizovat, co mám dělat.

  • rim - 30.11.2015, pondělí, 14:10
    (0)

    proč se rozčiluješ, vždyť tě nikdo nezná. V klidisu. Když to tak udělají všichni, kdo tady potom zůstane? Trapák z Bálešova a růžové brýle z Brodu.

  • vajdik - 30.11.2015, pondělí, 14:02
    (0)

    Budu poprvé tady na tomto webu sprostý ale je to naposled protože končím s diskuzí - ELUCKY KURVA CO SI MĚ FURT BEREŠ DO HUBY - PLACEJ SE PO RAMENI JAKY SI FANOUSEK A CO VSECHNO DELAS PRO SLOVACKO TREBA TI ZEMAN BRZO DA STATNI VYZNAMENANI ZA ZASLUHY ALE KURVA NAPOSLEDY SI ME BER DO HUBY. Končím tu s veškerou diskuzí, pokud v klubu NIC nefunguje tak nebudu na to již poukazovat veřejně a bude na tomto fóru klid. NAZDAR

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 13:54
    (0)

    to KEIKIN: Vůbec nevim co myslíš onou interní uzavřenou diskusí, nic takového na tomto webu nikdy nebylo přeca... příspěvky jsou pod články i přímo v diskusním fóru vždy veřejně dostupné s vyjímkou tajné sekce, kam ale už vůbec nepatří kecy o hře a nepatří tam vajdíci aj.

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 13:53
    (0)

    to rim: Jenom trapák z Bálešova se može furt navážet do mňa s argumentem Brodu;) Fakt že su z Brodu hraje spíš v můj prospěch v tom směru, že přes určitý handicap vzdálenosti toho pro dobré jméno klubu dělám daleko víc než kdejaký domácí;) Tyto narážky na mé rodné město sů dost ubohé od tebe;) Nikdo po tobě nechce pořád chválit, vadí mi ale opačný postoj - kritika za každou cenu, která tomuto fóru vládne. Jestli si myslíš, že je to tak ok a fórum by mělo byt enom o tom, abysme poukazovali na zjevné chyby s kterýma možeme hovno dělat namísto toho, abysme sa snažili dělat něco v tom v čem klubu možeme pomoct, tak hodně štěstí, to bych na stadion radši ani nechodil;) Pro mě by fórum fanoušků mělo být místem, kde se budou fanoušci snažit svému klubu nějak pomoct a ne jej pošlapávat. To si dělej na iDnesu apod. diváckých portálech, fcslovacko.com je fanouškovský web! Od fanoušků - pro fanoušky!

  • KEIKIN - 30.11.2015, pondělí, 13:43
    (0)

    Ale néé, jen by byla možnost si prostě v klidu vyříkat jak to je, samozřejmě bys mohl psat dál veřejné komentáře.

  • rim - 30.11.2015, pondělí, 13:41
    (0)

    to ti je řešeníčko! Hlavně všechno pěkně schovat pod pokličku, vždyť ono je vlastně všechno v pořádku. Kurňa my jsme zralí na ručník a já budu obhajovat nebo schovávat to, že ty naše nekopy nechválím nebo co!?!?

  • KEIKIN - 30.11.2015, pondělí, 13:38
    (0)

    eLucky, nediv se negativním příspěvům. Možná by stálo za to obnovit interní diskusi - jen pro přihlášené. Tam by se to mohlo řešit bez obalu a neobtěžovali bysme veřejnost nářky. :-)

  • rim - 30.11.2015, pondělí, 13:28
    (0)

    a o čem tady chceš teda potom psat? O tom, jak je všechno super a bude líp? Nebude. Mimo jiné, že hrajeme úplné hovno není hanobení jména klubu! A to, že jsme se do této situace dostali nebo resp. dostaneme sami, se dalo čekat už na začátku letošní sezóny. Posily 0, akorát nejsme schopní Frantovi včas vyřídit papíry. Kdyby mi to bylo úplně někde, tak se nebudu otravovat ani s tím psát nějaké připomínky. Možná by bylo dobré postupovat jak třeba u žáčků - hlavně chválit, furt chválit. To je musí bavit. Hlavně jim to nesmíš zprotivit nějakýma kecama. Tak je to správně Lakouš? Možná v Brodě!

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 12:34
    (0)

    to rim: Ty si celý černý zas... tady nikdo neříká, že je to jiné než tu píšů všeci vajdíci aj., to proti čemu se my tu snažíme bojovat je to, že negativistické kecy nemají smysl na webu fanoušků! Pokud to stále nechápeš a myslíš si, že někdo z nás nevidí co sa na hřišti děje, protože tu nevyhazujeme trenéra, Zemka, půlku kádru aj. s uklizečků, tak máš ty černé brýle. Dlouhodobě tvrdím, že jsme fanoušci klubu - Slovácka - a stejně jak nebudu žádné hráče vynášet do nebes za momentální formu, stejně tak je nebudu srážet do pekel, když sa jim nedaří! Jestli pro tebe su z toho důvodu vyznavač opičí lásky, je mi to u prdele, já to všecko dělám pro lásku ke Slovácku, ne aby mně plácal rim nebo vajdik po zádech jaký su fanoušek... Ze stejného důvodu budu bojovat proti hanobení jména klubu tady na fóru.

  • rim - 30.11.2015, pondělí, 12:23
    (0)

    Takže tím pádem zrušit účet lze, nebo? Ať je kdo chce jaký je. Vajdika absolutně osobně neznám, ale ve svém poslední příspěvku to sděluje naprosto přesně a objektivně. A já to říkám taktéž už dlouho - sundejte už jednou růžové brýle a přijměte nebo také vyjádřete věcnou a oprávněnou kritiku! Vám by šlo asi nejvíc do krámu tady neustále všechny chválit, jak máme super hráče a trenéra, ale bohužel nám všichni škodí a nemáme štěstí! Hovňous - Svaťa neumí střídat a obranu máme tak na divizu. Došek dostal naložené a včíl nemáme ani útok! Franta Coné je tvrdý jak zmrzlé gumáky. Takže co, dobrá kritika nebo špatná pochvala? Jste vyznavači opičí lásky, která nikdy k ničemu nevedla!!!! Prostě a jednoduše jsme naprosto tragičtí!

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 12:00
    (0)

    to Greif: Rumcajs výslovně a opakovaně urážel ostatní fanoušky... a nedal si říct po několikanásobném varování.

  • Greif - 30.11.2015, pondělí, 11:49
    (0)

    elucky a jaktože ste zablokovali Rumcajza ?

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 11:47
    (0)

    to vajdik: Zrušení účtu není možné ani na výslovnou žádost. Pokud si nepřeješ web navštěvovat nebo přispívat do diskuse, tak s tím sám skonči.

  • vajdik - 30.11.2015, pondělí, 11:42
    (0)

    Vajdík prosí o zrušení / blokaci účtu - já tu nehodlám chválit když si to hráči / trenér / Bc nezaslouží. Buď se přijme realita, kritická nebo si tu pište v ruzových bublinách a plácejte se po zádech. Stejně ani já - kritik ani vy - zastánci s tím co se v klubu děje nic neuděláme, to je vše na panu BC a Zemkovi jak si svůj "cirkus" platí a co s ním zamýšlí. JS

  • Valheru - 30.11.2015, pondělí, 10:54
    (0)

    Jako nikoho netěší současný stav a rozpoložení týmu a jeho výsledky, ale ničemu nepřidáte, když tu budete odvolávat trenéra, divit se panu Zemkovi nebo nadávat. A lidi typu Artigas a hlavně Vajdik zjevně nejsou ani fanoušci, ani diskutéři, ale jen notoričtí nadávači a poštvávači, kteří jen provokují a otravují formou svých příspěvků. Přitom platí totéž, co psal Hory u Greifa - vše jde napsat kultivovaně a s rozumem, protože v některých věcech pravdu mají.

  • Greif - 30.11.2015, pondělí, 10:42
    (0)

    A podívejme se jak tomu bylo loni prohráli sme co se dalo .. http://fotbal.idnes.cz/databanka.aspx?t=tabulka&id=1000384 a ted se nedaří x zápasů a je konec světa .. Zlatí Rumcajzi a podobní kterým se blokli účty .. já si stojím za svým že Artigas je psychouš který by ten účet měl mět bloklí už hodně dávno

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 08:55
    (0)

    to Hory: Tak my se na to máme dívat z odstupem, ale Artigas a spol. se na to možů dívat jak se jim zachce. Sorry, ale Greifova reakce byla přehnaná stejně tak jako Artigasova.

  • Skein - 30.11.2015, pondělí, 08:42
    (0)

    pěkná tabulka, právě si pamatuji, že doma se neprohrávalo a ty zápasy měli šmrnc, však xx lidi tu psalo, když jsme hráli to určitě nebyli na zápase...jen chytrácké kecy, my fandíme na ochozech a podporujeme klub, co je na hřišti je druhá věc, kterou nějak neovlivníme..tečka.

  • Greif - 30.11.2015, pondělí, 08:36
    (0)

    To možná ale někteří by se měli nad sebou silně zamyslet .. http://fotbal.idnes.cz/databanka.aspx?t=tabulka&id=1000152 a dva roky předtím .. to byla teprve bída a utrpení .. jedna venkovní výhra za celý rok .. Jo já zapomněl tyto individua ještě neměli internet tak tu byl klid ;)

  • Hory - 30.11.2015, pondělí, 08:05
    (0)

    Valheru, eLucky - zkuste se na to podívat s odstupem. Jestli je někdo vulgární, tak tím že budu možná ještě vulgárnější sám pomáhám ty kola vulgarit a nenávisti roztáčet dál a víc. Tolik jen můj pohled na tuto věc.

  • eLucky - 30.11.2015, pondělí, 07:26
    (0)

    to Hory: Greif to možná řekl dost peprně, ale nic to nemění na tom, že přínos takových individuí do diskuse je naprostá nula! A tyto individua teď mají velký rej, protože se týmu extrémně nedaří.

  • Valheru - 30.11.2015, pondělí, 07:20
    (0)

    Hory: nevidím důvod proč by měl - jen pokračuje v nastolené rétorice páně sračkokydalgase. Toto je fórum fanoušků, ne psychologická poradna zapšklých páprdů, co umí jen nadávat.

  • Hory - 30.11.2015, pondělí, 06:33
    (0)

    Greif je třeba být tak vulgární? Vždyť to jde říct i slušně, ale tak...

  • Greif - 30.11.2015, pondělí, 06:11
    (0)

    A ty fandíš komu blbečku už si konečně smaž profil a vypadni zmrde

  • Artigas - 29.11.2015, neděle, 12:30
    (0)

    Už se na to vyserte, rozpusťte ten ansámbl dřeváků a věnujte se radši kuličkám nebo golfu; že to Zemka baví, valit vatu do takových lam. Doufám, že po Teplicích, které nedají ani omylem, se po 30 kolech přidají k Baníku a konečně vymáznou, protože s tím, co předvádějí poslední tři kola, to je tak na kraj...

  • Artigas - 29.11.2015, neděle, 12:21
    (0)

    To bylo hnusnější než hnus, tragédi...

  • karagavrylydys - 28.11.2015, sobota, 18:44
    (0)

    Ubochý, zbabělý a zoufalý výkon!

pristi
 Další články:
30.11.2015, pondělí, 14:08 - Vlastimil Daníček: Každý si musí zamést před svým prahem
30.11.2015, pondělí, 14:07 - Kouč Habanec prý končí ve Slovácku. Nic takového, popřel ředitel klubu
29.11.2015, neděle, 13:14 - Posledních pět zápasů, jediný bod. Strašidelné, uznal slovácký trenér
29.11.2015, neděle, 13:11 - Mizérie Slovácka pokračuje, na Sigmě přišlo o body i Doška
28.11.2015, sobota, 14:02 - Habanec do Zbrojovky? Už jsem měl trénovat i Slavii...
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace