*
DNES
Rozhovory | Slovácko - Slavia
17.03.2024
Milan Heča a jeho hodnocení utkání v Teplicích
17.03.2024
Z PLOCHY | Jan Kalabiška po zápase v Teplicích
16.03.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Teplicích
14.03.2024
Rozhovory | Teplice - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 978 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku
06.11.2023
Fanoušci v zápase proti Hradcu

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

13.04.2024 od 15:00

Městský stadion MB

Přihlášeno
18
fanoušků

Nikdy svůj klub neopustím - !AKTUALIZOVANO!

09.05.2011, pondělí, 19:43
3540

Po sobotním zápase cítím ještě pořád trošku pachuť, nicméně bych rád napsal svůj názor na dění kolem zápasu s Brnem.

Stalo se to o čem se mluvilo, spekulovalo. Jak se věci vůbec hýbaly ?

Výhra v Olomouci nám tak nějak zajistila první ligu i pro příští sezónu. V Olomouci naši hráči nepředvedli žádný extra výborný fotbal, ale určitě šlo vidět boj, boj o každý míč, převážně v druhém poločase jsme bojovali jako tygři. Stejně tak v sektoru našich fans to vypadalo jako z jiného světa. Troufám si říct, že to byl jeden z nejlepších výjezdů, který jsem za Slováckem absolvoval.

Následoval týden čekání na zápas s Brnem. Člověk by i řekl, že ta radost nám nemůže vydržet dlouho, že opět musí přijít něco co nás setne, co nám zlomí naši víru. Tak nějak to začalo spekulacemi o prodeji zápasu Brnu. Nikdo tomu nechtěl věřit, nikdo. Dokonce po prohlédnutí rozhovorů s hráči tomu nikdo nemohl věřit. Na náš tým za ten týden musel být vyvinut velký tlak. Hrají s Brnem, v médiích a po Slovácku spekulace, slyší to každý den všude. Nastupují do zápasu jako outsideři, sázkové kanceláře vyhlašují menší kurz na Brno, než na nás domácí. Tlak musí být obrovský. Přesto Slovácko nastupuje s podporou fanaticos do utkání. Po několika šancích, kdy jsme mohli vést jsme inkasovali branku. V ten moment na hráče mohla padnout ještě větší deka. Poté slyší z okolních tribun nadávky, mají to v hlavách. Snaží se ale nejde to. Není to poprvé v této sezóně. Dostáváme druhou branku a nikdo to už nevydrží, lidi odcházejí a v kotli se rozhodneme, že své místo opustíme také. Tak taky činíme a jsme všichni hodně naštvaní na situaci, která se nám odehrává před očima. Všichni přemýšlíme zda byl zápas prodaný nebo ne. Ať je to už jakkoliv, budu věřit, že prodaný nebyl a že jsme jen prostě nemohoucí a i Brno nás doma přejede.

ALE co nemohu překousnout, je boj. Boj který jsem viděl v Olomouci jsem rozhodně neviděl doma s Brnem. Takže pokud pominu "prodaný zápas" , už určitě NEPROMINU přístup jednotlivých hráčů. Pokud takto chtějí bojovat za Slovácko, pokud takhle chtějí bojovat za skvělé diváky na domácím stadionu, pokud takto chtějí bojovat za domácí kotelníky, kteří vždy nechávají na stadionu srdce a hlasivky, tak to prostě NEPROMINU! Takový hráč nemá ve Slovácku co dělat ! Dál již to je na vedení klubu a na trenérovi jaké vyvodí ze zápasu následky.

Ale co fanoušci ? Co mají dělat teď ? Ti co mají klub v srdci to překousnou a na další zápas příjdou. Samozřejmě je otázka jestli jít na svá místa v kotli, nebo jeden zápas vynechat, aby si hráči uvědomili, že nejsme slepí hloupí a že jen tak lehce jejich přístup k zápasu nepřehlédneme. Určitě v týdnu rozhodneme co bude další domácí zápas.

Dále mě mrzí, že hráči zmizeli ze stadionu aniž by se pokusili promluvit s fanoušky. Podle mě je tohle zrada! Pokud měli svědomí čisté, měli předstoupit a mluvit. Stejně tak Lukáš Kubáň, který svým gestem spousty fanoušků pobouřil. Já dokonce pochopím co se mu mohlo v hlavě motat, mohl si říkat "celý zápas bojuju, není mi to jedno a ještě mě někdo podezdřívá " a potom udělá gesto, které udělal. Věřím, že když mu vychladla hlava, že toho mohl litovat. Ale měl předstoupit před fanoušky a vyříkat si to, a né utéct. Třeba k tomu ještě příjde.

Co bude dál ? Já pokračuji, já budu pořád fandit svému Slovácku. Byl jsem tady za Valenty, byl jsem tady za Řezníka i po něm, a budu tady i po tomto období, kdy se vzduchem šíří různé spekulace. Za poslední dobu jsme udělali kus práce a nehodlám ji zahodit kvůli tomuto podivnému zápasu... Pokračujte semnou VY kteří máte srdce modrobíle! 

AKTUÁLNÍ INFO : již se mi ozval zástupce kabiny, budeme domlouvat schůzku, kdy si u jednoho stolu vyříkáme všechny potřebné věci. Samozřejmě musíme popřemýšlet zda toto sezení udělat veřejné, nebo pouze se zástupci fanoušků. Všichni musí pochopit, že by nebylo jednoduché kdyby přišlo 100lidí, takhle by se asi nic nevyřešilo. Nicméně na způsobu tohoto setkání budeme přemýšlet a budeme Vás informovat. Taky budu rád, když napíšete svůj názor na toto setkání - zda ve větším počtu nebo v menším. Díky!

Mirek

 

Jméno Heslo
text
  • stolmor - 13.05.2011, pátek, 14:04
    (0)

    čekám na ten článek ze včerejšího sezení

  • Mirek - 13.05.2011, pátek, 07:09
    (0)

    včera proběhlo sezení se zástupci kabiny, informace ohledně schůzky budou co nejdříve....

  • Buchlovjak - 10.05.2011, úterý, 20:46
    (0)

    Mr.Plow: no pro mě jako pro pravověrného fanouška je nefandit naopak strašně těžké...hulákal jsem vždy všude at v pěti lidech nebo v kotli a na fotbale nefandit jednodušše neumím...tak jsem sám zvědav zda to dokážu...mě vadí to že tu druhou půlku prostě odflákli a ty šance co za poslední půlrok mají to už je bíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííída....měli by jen a jen kopat na branku nebo já už fakt nevím....Petrželu a Nezmara by to chtělo zpátky :-)

  • Mr.Plow - 10.05.2011, úterý, 17:45
    (0)

    Pro schuzku s hráči určitě jsem všemi deseti! Spís sem pro menší počet ze strany fans, ale kompletních 14hráču co bylo v sobotu na place. Co si z toho ti kluci odnesou to my neovlivníme, ale at proste vidí ze nam to neni jedno... Spís mě mrzí to ze se na poslednim zapase proti bolce nechce nikomu fandit. Já nevím jak vy, ale proste nevysel zapas to se muze stat, ano nebojovali (ale neverim ze to prodali), ale kazdy kdo nekdy hral fotbal tak vi ze proste obcas ikdyz dela maximum tak to nejde, nekdy si toho ani nevsimneme protoze je tam dalsich deset hracu ale v sobotu to neslo nikomu a myslim si ze ted by se meli ukazat ti spravni fanousci, nefandit je strasne jednoduche, ale pro me ten klub znamena strasne moc a trebas bude proti bolce hrat deset hracu kterym je jedno ze hrajou za slovacko ale verim ze tam bude prinejmensim jeden ktery je na to hrdy a ja chci fandit trebas tomu jednomu, protoze MY SME PRVNI FC SLOVACKO!!!!

  • Babu - 10.05.2011, úterý, 16:11
    (0)

    atticus: ta otázka, proč hraješ za slovácko, je fakt dobrá.. nás se ve škole ptali, proč studujeme tento obor a čuměli sme jak pecky a druhý den sme vymýšleli nejlepší odpovědi atd, ale ta naše prvotní reakce byla prostě trapná.. su zvědavá, myslím, že by to měli taky tak.. nějaké okecávačky enom

  • grandepipo - 10.05.2011, úterý, 10:19
    (0)

    Toho Kubáňa je potřeba nakopat do řiti. Co si dovoluje to už je moc. Není to jeho první prohřešek. A zas tak dobrej fotbalista to není.

  • Atticus - 10.05.2011, úterý, 09:43
    (0)

    Osobně si myslím že z řad fans by měla jít na schůzku nějaká vybraná skupina. Taky bych se třeba zůčastnil rád a viděl reakce hráčů na otázky, ale nepřipadá mně fér, abych hráčům kladl nějaké otázky za všechny fans, když jsem nebyl na žádném výjezdu a doma sem vynechal 3 zápasy, byť z objektivních důvodů (nemoc, rodinná oslava, se Sigmou se hrálo v pondělí, to už sem byl mimo UH). Ať tam jdou ti, kteří sou v kotli snad každý zápas (doma i venku) a dělají toho z fanaticos hlediska pro klub nejvíc. Co se týče hráčů, tak ty bych si nechal pozvat všechny do jednoho. Aj takového Cissého, který tomu sice nebude rozumnět skoro, ale ať vidí, že to fanouškům není u prdele. Ať se borci předvedou a dojdou jako jeden TÝM. Když se člověk podívá teďka na ten hokej, tak naši opět to tmelí a hrajou jak jeden tým a vypadá to úplně jinak než přístup našich hráčů v sobotu na stadionu. A první otázka, kterou bych každému hráčovi položil zvlášť by mohla byt: "Proč hraješ za Slovácko?" Protože v sobotu za SLOVÁCKO fakt snad nehráli. Velice by mě pak zajímaly ty jejich upřímné odpovědi.

  • Babu - 10.05.2011, úterý, 08:32
    (0)

    já teda budu sedět a pindat enom

  • eLucky - 10.05.2011, úterý, 07:43
    (0)

    ja teda budu urcite na svem miste pri zapase s Boleslavi, URCITE nebudu sedet, jak budu fandit to este nevim... nasrani je sice velke, ale vetsina z nas zazila daleko horsi veci nez jeden posrany zapas, takze tohle mne zas tak opravdu nerozhaze...

  • kapr - 10.05.2011, úterý, 00:46
    (0)

    pěkně napsané.....

  • Buchlovjak - 09.05.2011, pondělí, 23:31
    (0)

    Taky se mi Mirův článek zamlouvá téměř ve všem, ale ve mě pořád tak nějak panuje strašný vztek jak tu zmínil Zobek. Ano nedaří se nám na ty šmejdy z Brna, ale prostě ta snaha mi stejně jako většina z Vás prostě chyběla...a ještě jeden poznatek...700 minut jsme nedali velmi slabému Brnu góla!!! Jinak co se týče diskuze s hráči, tak rozhodně v menším počtu a klidně se této diskuze zúčastním (měli by tam být všichni hráči), ale chtělo by to nějak upřesnit jak už tady více lidí zmínilo o čem se vlastně chceme bavit...omluva sama o sobě nic nevyřeší a ani o ní nestojím. Chci aby makali naplno! A přiznám se, že ještě teď se mi do kotle nechce...už jsme toho z klubem něktěří prožili mraky a fakt už kalich přetekl...A navíc nevím zda si to uvědomujete ale záchrana ještě není doma tak pozor na zadní vrátka...Samozřejmě věřím že Brno to vše nevyhraje, ale los mají daleko přijatelnější než my....FCS nafurt!

  • marakyjov - 09.05.2011, pondělí, 23:11
    (0)

    Určitě v menším počtu...ve velkém počtu by se toho moc nevyřešilo. Pak by jen někdo z přítomných fans napsal na web shrnutí co se probíralo.

  • Leningrad - 09.05.2011, pondělí, 22:54
    (0)

    Tak jakékoliv setkání platí, čím více lidí, tím více názorů, tím více řečí a tím mín se toho skutečně vyřeší, čili bych volil menší počet. Za fans určitě Mira a dál nevim kdo má jakou pozici. Někdo s vyřídilkou a rozumem. Jinak teda co se vlastně má vůbec řešit? Pokud byl zápas prodaný, úmyslně vypuštěný nebo nevim co všechno, tak to po zápase, na schůzce ani do konce kariéry žádný hráč nepotvrdí, vždyť by si ukončil kariéru okamžitě, zvlášt po tom humbuku, který výsledek toho zápasu způsobil. Něco jiného je přístup k zápasu, ten byl chvílemi skutečně komický až trapný. Čili tohle prostě nelze tolerovat. Sport jsem dělal a vím, že se těžko hraje za nepříznivého stavu, ale tohle jsou doprdele placení profíci, tak jak si muzou dovolit za stavu 0:1 či 0:2 zbytek zápasu odchodit a dohrát jen tak z povinnosti? Hráče bych nechal předvolat asi všechny, aby viděli, že tento "výkon" prostě přešel za určitou mez nějaké "herní slušnosti". Mě to přišlo horší než na podzim, kdy to bylo těch 0:7. K zápasu s Boleslaví už jsem se vyjádřil, čili po permici hozené do kanálu bych si musel lístek kupovat, což skutečně nehrozí. pokud bych na stadionu byl, tak bych v kotli seděl a nefandil P.S: tak se mi zdá, že pravý důvod spokojenosti hráčů ve Slovácku je beztrestnost, pod kterou se mohou večer před utkáním (či po utkání) pohybovat po hradištských hospodách. Pátek před Brnem nebyl výjmkou...

  • ondicz - 09.05.2011, pondělí, 22:37
    (0)

    určitě by to měla byt úzká skupina lidí

  • Ykarus - 09.05.2011, pondělí, 22:03
    (0)

    20min. bojktot je určitě málo, saouhlasím s celým zápasem a na schůzku jen vybraná skupina, která ovšem musí být tvrdá a přímá v otázkách a celého jednání.

  • Babu - 09.05.2011, pondělí, 22:01
    (0)

    kalfas8: to víš, že to nechtěl dat.. to bylo velmi okaté! Měl to svoje Brno podvědomě v hlavě..

  • Kalfas8 - 09.05.2011, pondělí, 21:52
    (0)

    Miro taky souhlas, jen mám jednu otázku, na kterou jsem nedostal odpověď v již zmiňovaném rozhovoru v sobotu u Krčku...Švanci tenkrát mlčel při mé otázce, proč nedokázal proměnit šanci, jak BRNO hlavou v druhém poločase. Snad celou sezónu se lituje, jak se nikdy netrefil kebulí a teď, když by to proměnil i žák, tutovku zahodí. Ať si myslí, kdo chce, co chce podle mě to trefit nechtěl...možná je to maličkost, ale tohle mi na jistotě nepřidalo.P.S. na Boleslav jdu určitě, ale sektor domácích nenavštívím

  • Zobek - 09.05.2011, pondělí, 21:45
    (0)

    myslím že by se takové setkání mohli uskutečnit a nejlepší by to bylo po utkání s Bolkou doma které by se bojkotovalo a ne 20 min. ale celý zápas....je to jen můj názor...su zvědaví co se vymyslí teda ale já se rozhodně na příští zápas půjdu jen podívat zatím ve mě pořád převládá nehorázný vztek.....

  • FansHonza - 09.05.2011, pondělí, 21:43
    (0)

    Přidávám se k názorům Valheru, Báboy a Michala ;-)

  • Michal fcs - 09.05.2011, pondělí, 21:36
    (0)

    Já jsem taky pro klidnou debatu tzn.menší počet, jinak to nebude mít žádnou úroveň a bude to jeden přes druhého

  • Babu - 09.05.2011, pondělí, 21:32
    (0)

    valheru: nejlepší sů dycky ti staří, kteří začínajů větů: no já chodím na synot už 28 let.. jako kdyby to něco značilo ;) ale taky navrhuju menší počet vybraných lidí, kteří umí formulovat otázky a hned se nerozčílí, aby to nebyl šrumec ;)

  • Valheru - 09.05.2011, pondělí, 21:20
    (0)

    Mirek: jsem moc rád, že se už někdo ozval a věřím, že setkání proběhne korektně bez zbytečných emocí a hlavně něco vyřeší, protože pokud se nepletu, jedno už proběhlo na podzim a zjevně se to opakovalo znovu. Ohledně počtu, určitě doporučuju spíš menší počet lidí, kteří ale mají co říct, nicméně neměli by být příliš emotivní, protože jak už jsem mnohokrát zjistil na jednáních, příliš mnoho lidí a zvláště těch divočejších, se hodně špatně domlouvá.

  • Michal fcs - 09.05.2011, pondělí, 20:58
    (0)

    Já souhlasím, že jeden zápas nemůže vše zničit, ale hodně se zkazilo a je potřeba udělat nějaké rozumné gesto z obou stran a kontakty opět navázat. Já osobně bych se setkání velmi rád zúčastnil,bylo by to alespoň trochu možné

  • RNA - 09.05.2011, pondělí, 20:58
    (0)

    setkání rozhodně, ale co na tom setkání vlastně chceme vyřešit? Hráči se omluví za výkon a pujde se dál? Nebo jak? Protože já osobně nevím, co od toho čekat

  • eLucky - 09.05.2011, pondělí, 20:54
    (0)

    Vicemene se vsim se ztotoznuju a rozhodne souhlasim take se setkanim zastupcu fanousku se zastupci kabiny, pripadne s celou kabinou, to je na diskuzi.

  • Mirek - 09.05.2011, pondělí, 20:24
    (0)

    doplnil jsem aktuální informaci, prosím diskutujte i o tom!

  • hospital25 - 09.05.2011, pondělí, 20:21
    (0)

    nas*at na výsledek s Brnem mě se jen jedná o ten přístup hráčů - nejvíc mě ale zarazil Mira Filipko sudí ještě pořádně neodpískal konec a mira už byl u kruhu a utíkal do kabiny. Ale že bych uvažoval o tom že příště nedojdu mě nenapadlo ani ve snu.Přežili jsme tu už si myslím i horší období než byl tenhle KIKS (větší už to nejde) - ale takový menší protest proti přístupu hráčů by nebyl od věci - buď ostat pod tribunou nebo se většina tribuny B rozmístit po volných místech na stadionu a třeba až v dvacáté minutě se vrátit na tribunu B

  • FansHonza - 09.05.2011, pondělí, 20:20
    (0)

    to samozřejmě chápu, fajn ;-)

  • Jerry1984 - 09.05.2011, pondělí, 20:17
    (0)

    fcsfred: ptali se ho na tu údajnou aféru..co si o tom myslí, divil se, že si myslíme, že to bylo jakože prodané..a to docela hodně divil, ale už mě nebaví nad tím dumat.

  • Arsen79 - 09.05.2011, pondělí, 20:14
    (0)

    ... celý den mám nutkání něco napsat, nicméně po přečtení tohoto článku bych se mohl jen pod Miru podepsat. "Byl jsem tady za Valenty, byl jsem tady za Řezníka i po něm, a budu tady i příště" , nicméně ta sobota hodně bolela.

  • FCSFRED - 09.05.2011, pondělí, 20:13
    (0)

    Estli si dobře pamatuju, tož Švancara sa zastavil před pokladnama a neco tam vykládal, ale co, tož to nevím, došél jsem a akorát odcházel od haufu fans

  • Mirek - 09.05.2011, pondělí, 20:08
    (0)

    FansHonza: počkám až co bude, poté Ti budu schopen říct jak se zachovám. Nyní těžko spekulovat ... nebudu psát kdyby. Valheru: věřím, že z kabiny něco výjde, jsou tam lidi kterým já pevně věřím!

  • Valheru - 09.05.2011, pondělí, 20:01
    (0)

    Moc dobře napsáno, souhlasím s tím téměř beze zbytku, jen bych možná doplnil jednu věc. Tak trochu chápu, že hráči utekli, protože tak, jak jsi to napsal, tak v sobotu přemýšlel asi málokdo. Všichni fanoušci měli v hlavách zradu a podraz a málokdo myslel racionálně (jak vidno i někteří z hráčů). Každopádně tím spíše bych rád viděl snahu někoho z nich (kapitána), o něco podobného, jak jsi napsal ty, ale ze strany kabiny. To se bohužel nestalo a trochu mě to mrzí. Taky jsem zvědavý na to, jak to bude vypadat dál.

  • FansHonza - 09.05.2011, pondělí, 19:56
    (0)

    Pěkný článek Mirku, je tam rovnováha oprávněné kritiky a víra. Jen mi řekni, když z toho důsledky nebudou vyvedeny a vše zas skončí výhružným tytyty, tak jak se hodláš zachovat v souvislosti otřesného přístupu některých hráčů a tvého neprominutí ?

  • Survival - 09.05.2011, pondělí, 19:52
    (0)

    jednoznačně souhlas! byla by obrovská škoda všechno zahodit kvůli jednomu zápasu s Brnem...

  • Babu - 09.05.2011, pondělí, 19:52
    (0)

    to zcela vystihuje můj názor, nevadí prohra, vadí ten způsob, vadí, že je nám vyčítané, že si nenecháme srat na hlavu a jednů za sezónu opustíme svoje místo. Ale neznamená to, že přestanu fandit. Respektive znamená, ale jenom na tu chvilku do konca sezóny, aby to ty trubky pochopili. A Kubáňa chápu, hrál fakt dobře a je taková horká hlava, co moc nerozmýšlí.. když se omluví, tak není problém, ale měl by se trochu krotit.

pristi
 Další články:
20.05.2011, pátek, 23:45 - Trička, kšiltovky, šály za 100 Kč Klíčenky, náramky za 50 Kč
18.05.2011, středa, 08:22 - Report ze zápasu v Liberci
16.05.2011, pondělí, 22:51 - Jednotní zesílíme, rozložení padnem.
15.05.2011, neděle, 09:24 - Sezení se zástupci kabiny aneb Všechno vysvětleno
09.05.2011, pondělí, 12:48 - Nenakupujem a neprodáváme!
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace