*
DNES
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Největší strašák? Komličenko, ví kapitán Slovácka Daníček

31.08.2019, sobota, 16:24
clanek_znak_slovacko_velky.gif

Pohodu nemusí, fotbalisté Slovácka jsou zase na špičkách a ve střehu. Po nepovedeném duelu v Ostravě se chystají na dalšího rivala z horní poloviny tabulky. Otázka je, zda borci z Moravy uhlídají probuzeného střelce Komličenka. 

Ruský útočník v minulém kole čtyřmi brankami sejmul České Budějovice a teď cílí na celek z Uherského Hradiště. Minule si Daníček a spol. s nejlepším střelcem FORTUNA:LIGY poradili, teď pokusí uhlídat vysokého forvarda znovu.

„Komličenko je největší strašák, ale oni celkově mají ofenzivu obrovsky silnou a momentálně jednu z nejlepších v lize. O to to bude těžší, protože to není jenom o zabijákovi ve vápně, ale mají i rychlé kraje a ve středu hřiště je Matějovský, který dokáže vymyslet geniální přihrávky,“ upozorňuje kapitán Slovácka Vlastimil Daníček.

Moravané chtějí před vlastním publikem odčinit poslední nepovedený duel v Ostravě.

„Máme co napravovat. Poslední utkání na Baníku nám vůbec nevyšlo. Nedat branku a tři dostat, to je z naší strany velká bída. Bylo to o to horší, že to i herně bylo špatné. Při-tom vstup do zápasu jsme neměli špatný, ale po první brance se to sesypalo,“ vrací se k minulému ligovém zápasu Daníček.

Moravané proti Baníku neuspěli, v úterý si proti Vrchovině s chutí zastříleli, ale v sobotu je čeká jiný kalibr. „Musíme navázat na předchozí domácí zápasy. Platit by na ně měl aktivní přístup, týmová kompaktnost a snažit se je moc nepouštět do hry. Zatím se ukázalo, že vždycky nějaký recept na soupeře je a je to jenom o tom, jak my budeme plnit pokyny trenérů,“ říká Daníček.

Jméno Heslo
text
  • riedlss - 01.09.2019, neděle, 19:23
    (0)

    Tak video je u rádoby atraktivních zápasu což jsou zmiňovana eS a Plzeň. To že je video na půlce zápasů v každém jednom kole je tudíž čistý nesmysl. Těžko říct, zda je video pro zmiňované tři kluby výhoda, jednou ano, jednou zase ne. Nicméně tři nejlepší kkubyu nás jsou kryté což je naprosto výsměch. Ano možná si to všechny kluby odsouhlasily, ale kdo ví co jim svaz nabulíkoval. Navíc se ukázalo, že zápas lze ovlivnit jak ze hřiště tak z toytoyvidea kabinky tak proč toto vbc děláme. Ve finále je to fraška jakou český fotbal neviděl. Je mi už z těch našich tří top klubů primo na blití včetně svazu, který kasíruje kluby za pokuty za fanoušky a furt nemají prachy, chudáci.

  • zdrh - 01.09.2019, neděle, 17:58
    (0)

    Včera po zápasu jsme se díval na kousky zápasu na O2 a o tom gólu Boleslavi tam z těch záběrů, co O2 měla nejde říct nic. Vždy jsou vidět jen záda hráče MB, takže, jestli ruka byla nebo ne, to nejde vůbec odhadnout. Nevím, jestli budou nějaké další záběry, ale z O2 záznamu nejde poznat nic. Ohledně neuznaného gólu - při střele Havlíka před ní uhýbal a otočil se bokem k ní obránce Boleslavi obránce č. 22 (Takács). Míč prošel mezi ním a druhým obránce MB. Ze screenshotu je jasně vidět, že pokud někdo stínil Šedovi, tak to byl právě Takács. Zajíc je mírně bokem. https://i.imgur.com/6lYVUmW.jpg

  • Honza9 - 01.09.2019, neděle, 15:28
    (0)

    Včera jsem bohužel na fotbale nebyl. Co jsem ale viděl a četl, tak se ve mě vaří krev. Ne z toho že jsme si nechali dát gól, ne z toho že jsme neproměnili penaltu, ale z výkonu rozhodčích. Není to poprvé a bohužel ani naposled co nás rozhodčí zaříznou. Když tu hrála Příbram, tak pomezní mával opačně aut, hlavní neviděl nejedno držení našeho hráče. Takže pokud rozhodčí to budou brát jako přívýdělek k zaměstnání, tak se nic nezmění...

  • spiky - 01.09.2019, neděle, 14:02
    (0)

    I to, že to bude jen na zápasech těch třech jmenovaných a zbylý 4 zápas bude náhodný? Jako proč? Oni jsou něco víc? V tomhle musí být rovnost v lize a není. A pokud jsou něco víc, tak tu ligu ani nehrajme. Domluvme se jak kdo skončí a je spousta ušetřených peněz. Tohle je špatně a jestli s tím ostatní kluby včetně Slovácka souhlasí, tak škoda mluvit. Ale nepřijde mi fér, když v osmi kolech měli Sparta, Slavia a Plzeň na každém zápase video a Slovácko jen dvakrát a to jen díky tomu, že hráli s výše jmenovanými. Takže v souhrnu oni budou mít na všech zápasech video, což je 30x a Slovácko 9x ve vzájemných zápasech s nimi + možná někdy nějaký vedlejší zápas, takže max 11x video za sezónu. Opravdu rovný metr :)

  • Valheru - 01.09.2019, neděle, 13:59
    (0)

    Je pravdepodobne ze ty situace se budou rozebirat v Dohranu+. Tak jsem zvedavy jak to tam pripadne rozeberou. Jinak jsme vcera na rozhovor zadali i rozhodci ale z nejakeho duvodu pred kameru a k novinarum prijit odmitli ;-)

  • vajdik - 01.09.2019, neděle, 13:46
    (0)

    Spiky to ze video je jen na půlce zapasu kola si odhlasovaly kluby i FCS

  • spiky - 01.09.2019, neděle, 13:21
    (0)

    Jo a hodně se řešilo kolem mě, že by mělo být video všude. Ovšem ani to není záruka dobrých verdiktů což se ukázalo v minulých kolech. Ale video jen na zápasech Sparty, Slavie a Plzně je absolutní sračka a o nějaké fair-play lize nemůže být ani řeč. Není měřeno stejným metrem a s takovou nikdy nebude.

  • spiky - 01.09.2019, neděle, 13:18
    (0)

    Po včerejšku už jsem taky trochu vychladl. Nicméně stále mě mrzí, že jsme to neuhráli na tři body. Druhý poločas byl děs, ale i tak jsme měli dost šancí na to, to utnout a rozhodčí mohl pískat jak chtěl. Na stranu druhou vést na začátku půle 2:0, tak je asi vymalováno a dohráváme relativně v klidu. Pokud to teda mělo platit, tak hrubé ovlivnění zápasu bez debat. Za mě penalta co pískl nebyla. Viděl jsem to hodně z blízka a i teď z opakovaček. Čistě kompenzace za ten neuznaný gól. Normálně by něco takového nepískl. O to větší nepochopení, když k míči šel přímo Hofi. Pomezní byli mimo oba dva včera. Hodně otočených autů o vymyšlených faulech ani nemluvím. Nedivím se že většina našich karet jsou za protesty, protože mě to na tribuně vytáčelo taky, co si ten fůkač vymýšlel. Nastavený metr nebyl žádný, protože jednou faul nepískl, podruhé nefaul pískl. Těžko může fotbal u nás v republice získávat důvěru, když se každé kolo řeší, kdo a kde jaký sudí udělal chyb. Co mělo a nemělo platit a kdo a neměl být za co vyloučen a proč nebyl. Tohle je prostě žumpa a nedivím se, že nikdo do fotbalu nechce sypat peníze, protože to stejně nic neřeší a když je potřeba, tak se výsledek udělá už pomalu mimo hřiště. Ostatní ligy kromě Anglie nesleduju, tak by mě zajímalo jestli je to tak v okolních zemích. Jestli se po každém kole řeší velké chyby rozhodčích jako u nás. Hnus je to.

  • hešpy - 01.09.2019, neděle, 12:59
    (0)

    Mimochodem ten gól padl nejspíš ještě k tomu z ofsajdu, to je k posrání

  • riedlss - 01.09.2019, neděle, 12:44
    (0)

    Tak já myslím, že Milan je tu v takovém postavení, že kdyby na pentli šel a nedal tak mu to v uvozovkách nikdo nemá ani za zlé. Kadlec je penaltových stoper, ale radši bych tam viděl hráče, od které se očekávají branky jako tzn. útočníky záložníky. Ale neříkám, že obránci nemůžou mít dobrou kopací techniku. Jsem z toho ještě dnes vytočený, neuznaný gól mě mrzí víc jak neproměněná pentle. Nic, na Slavii to nějak ukopeme. Kdyby jsme včera brali plný počet bodů bylo by mi úplně jedno jak to tam dopadne, protože Teplice doma dáme, možná už bez Hory, o kterého se zajímá Slávie. Za mne je Bolka teda jinde než Teplice, Teplicím senu nás moc nedaří ikdyž třeba vyloupili Baník. Ješte že je teď repre pauza, která nám dá čas na vychladnutí od té včerejší komedie ze h buranů v černém. Jinak se prej děly divoké věci po zápase v útrobách stadionu. Hlavní sudí vyšel až po hodině a půl, já se divím, že vbc vyšel, hajzl!

  • hešpy - 01.09.2019, neděle, 12:07
    (0)

    No ty góly s Baníkem a včera, to je jak přes kopírák, bohužel.

  • Bayern Munchen - 01.09.2019, neděle, 12:04
    (0)

    Za mě to pokazili krajní pomezní, Havlíkův gól jednoznačně regulérní. A gól rukou neměl platit... Ale je pravda, že i tak jsme to měli uhrát do vítězného konce... Hofmann si na penaltu sice věřil, ale kopl to jako žáček, měl jít Petržela nebo Havlík, bohužel asi nejsou tak průbojní, aby si hned vzali míč a šli... tyto ztracené body nás můžou hodně mrzet, hlavně když jsme doma už odevzdali body Budějovicím a podle mě úplně zbytečně nechali body Ostravě... ale ve všech třech utkáních se projevují naše slabé kraje obrany... bohužel i ten včerejší gól je Šimka, který pozdě dostoupil centrujícího hráče Bolky, vůbec k tomu centru nemělo dojít, a je škoda, že jsme to neukopali poslední minutu trochu dál od našeho golmana... na Slávii nečekám že něco uhrajem, je to v naší lize top a na to nemáme... a tabulka je dost vyrovnaná po Slávii se uvidí na co máme, budeme hrát pak s kluby které jsou všechny pod námi v tabulce...

  • Greif - 01.09.2019, neděle, 12:03
    (0)

    A ta penalta co jsme kopali být neměla či měla ?

  • Michal fcs - 01.09.2019, neděle, 11:59
    (0)

    možná si věřil ,ale většina takových rozběhů při penaltě končí špatně

  • champyon - 01.09.2019, neděle, 11:48
    (0)

    Tak jak píše hešpy. Hofi si věřil, chtěl si dát další gól. Vzít to na sebe jako kapitán za Vlastu. Na druhou stranu neviděl jsem, že by se k penaltě hrnuli Havlík, Petržela, Kadlec.. No stalo se. Celkově to byl šílený zápas od rozhodčích.

  • hešpy - 01.09.2019, neděle, 11:38
    (0)

    Michale, mně to hlava bere, já myslím, že si o penaltu řekl Hofmann sám, byl v laufu, věřil si, bohužel to nedopadlo. Měla se kopat i penalta po zákroku na Petrželu? Měl jsem to přes celý stadion, ale zdálo se mi, že Petržela padal o něco dřív. Ruka jasná, pravidlo, že branka neplatí po jakékoliv ruce je nejspíš úplně k ničemu. Srandovní bylo, že měl rozhodčí v puse píšťalku a nejspíš to chtěl písknout, ale tajtrlík na lajně mu poradil jinak, no ztracené 2 body, se Slavkou můžou jenom překvapit, ale ta je úplně jinde, tak pak to chce doma zvládnout Tepláky, to je taky podobně kurevský tým jak Boleslav, ta tady dá vždycky nějakou haluz, hrozně nesympatický mančaft.

  • Hory - 31.08.2019, sobota, 22:29
    (0)

    Opět parádní tiskovka v podání našeho trenéra. Šel až na samou hranu kam může v hodnocení.Smutné na tom celé je to, že komise rozhodčích bude v příštím týdnu konstatovat, že Slovácko bylo poškozeno a mělo vyhrát a to je vše. Jinak musím dnes pochválit Marka Havlíka a Milana Petrželu. Od obou moc dobrý výkon. Slávii v dalším kole dáme!

  • Michal fcs - 31.08.2019, sobota, 20:51
    (0)

    Proc kope penaltu Hofmann me hlava nebrala, jeho rozbeh uz hovoril za vse..... Divim se, ze to nebyl Kadlec, v repre to byla jeho parketa..... pak by rozhodci uz nemel sanci

  • spiky - 31.08.2019, sobota, 20:46
    (0)

    Tak takovou komedii jsem už na fotbale dlouho nezažil. Druhý poločas, to bylo něco. Havlíkům neuznaný gól, to je výmysl, za který by ten mávač praporkový se neměl podívat na ligový trávník. Zajíc míč netečoval, ani nestál ve směru střely, takže jaké stínění? A když stínění, tak se řeší když ten brankář ho má metr před sebou a ne tohle kdy je hráč na velkém vápně. To je velký výsměch. A pak už druhý poločas byl veden zcela jasně. Kompenzační penalta, kterou jsme zahodili. Neproměnění šancí a klasický nastavení s pofidérním gólem, který by jinde s videem asi ani neplatil.

  • tomisek - 31.08.2019, sobota, 20:32
    (0)

    Pojezný dneska mile překvapil!

  • champyon - 31.08.2019, sobota, 20:07
    (0)

    To byl kurva ansábl, to tu už dlůho nebylo. Zmrdi zkurvení.

  • Babu - 31.08.2019, sobota, 20:00
    (0)

    Tož to sem neviděla, aby po zápase šel na hřiště svědik, sekretář Kolář i jinak klidný Pojezný.. mimochodem půl hodiny po zápase sudí nevyšli z kabin.. sraci :)

  • Jerry1984 - 31.08.2019, sobota, 19:48
    (0)

    souhlasím, že to byl jiný zápas než s Budějicema..docela dobrý zápas, mělo to náboj :).. remíza je možná pro někoho málo, pro mě ne, před zápasem jsem bod bral, teď ani nevím.

  • Pett - 31.08.2019, sobota, 19:31
    (0)

    Tak pech na MB nám nekončí :-(

  • volič - 31.08.2019, sobota, 19:25
    (0)

    Hory: popsal jsi to přesně,taky jsem nechápal proč byl gól neuznán kvůli ofsajdu.

  • riedlss - 31.08.2019, sobota, 19:22
    (0)

    Nedáme branku když je možnost, ale to co předvedli dneska sudí to je totální trus. Ať si celá videa strčí do prdele a dávají si ho na posranou spartu, Slavii a plíseň.

  • Hory - 31.08.2019, sobota, 19:13
    (0)

    Babu zajícův ofsajd. Ten se ani balonu nedotkl, nezměnil jeho směr, nestínil brankáři, prostě jak kdyby tam nebyl, přesto rozhodčí gol neuznal kvůli Zajícovému ofsajdu...

  • volič - 31.08.2019, sobota, 19:11
    (0)

    Nj zápas blbec,Hofman +1 -1=0,ale ten konec fakt posrali,hlavně ti v útoku,z přenosu nešlo poznat zda-li to plichtili rukou nebo ne,to budou nejlépe vědět fanoušci na béčku,je to smutné,ale neprohráli jsme,fotbal nemá logiku a výkony sudích+karty pro lavičku také ne.

  • Babu - 31.08.2019, sobota, 19:10
    (0)

    Hory: a co vlastně ten šašek pískl? Stínění?

  • Hory - 31.08.2019, sobota, 19:04
    (0)

    Hlavně v úvodu druhé půle to byl zcela regulerní gol,který dal Havlík.

  • Babu - 31.08.2019, sobota, 18:59
    (0)

    Sorry ale úplně jiný zápas než s ČB, ano, měli jsme dát penaltu anebo juroska měl dát na 2:0, ale ten gól pro Boleslav byl po jasné ruce

  • Artigas - 31.08.2019, sobota, 18:57
    (0)

    Další totálně prodrbany zápas, jako s ČB, navíc nedat pentlu, neuvěřitelné. O sudím raději nemluvit...

pristi
 Další články:
01.09.2019, neděle, 18:50 - Rozhodčí pískal dobře, myslí si trenér Mladé Boleslavi Weber
01.09.2019, neděle, 18:40 - Divočina na Slovácku. Sudí si to udělal, jak chtěl, řekl naštvaný Svědík
31.08.2019, sobota, 20:07 - Slovácko s Boleslaví remizovalo, o výhru přišlo v nastavení
31.08.2019, sobota, 19:57 - Slovácko - Boleslav 1:1, v nastavení srovnal Klíma, Komličenko nehrál
31.08.2019, sobota, 12:54 - Divíšek: Hrozivé skóre? Máme stejnou šanci jako soupeř
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace