*
včera
Rozhovory | Slovácko - Slavia
17.03.2024
Milan Heča a jeho hodnocení utkání v Teplicích
17.03.2024
Z PLOCHY | Jan Kalabiška po zápase v Teplicích
16.03.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Teplicích
14.03.2024
Rozhovory | Teplice - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 978 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku
06.11.2023
Fanoušci v zápase proti Hradcu

Hradec vs Slovácko

Přihlaš se na výjezd

13.04.2024 od 15:00

Městský stadion MB

Přihlášeno
18
fanoušků

Názory a dojmy hráčů před startem sezóny

28.07.2011, čtvrtek, 22:13
kolecko_velky.jpg

Fanoušci se ani nenadáli a po dvou měsících už zase budou chodit na ligový fotbal, nový ročník 2011/2012 velmi hlasitě buší na dveře. Slovácko bude chtít pro celý region znovu uchovat nejvyšší soutěž a pokusí se vylepšit loňské 12.místo při zisku 31 bodů. Kádr přes léto neprošel žádným velkým zemětřesením, do každé řady se sportovnímu vedení podařilo přivést kvalitního hráče (obránce Jan Trousil, záložník Miroslav Poliaček a útočník Libor Došek) a spoustu příležitostí dostali mladí odchovanci, kteří o sobě dali pořádně vědět, což je velký příslib pro mistrovské boje. O pozitivním nádechu svědčí i letní příprava mužstva, kdy svěřenci trenéra Miroslava Soukupa odešli jen jednou poraženi z trávníku a za zmínku stojí pouhé čtyři obdržené branky v deseti zápasech.

Období těsně před zahájením soutěže je často vymezeno různým anketám, prognózám či rozhovorům a na několik otázek pro fanoušky Slovácka, kteří budou v nadcházející sezóně obhajovat „titul“ nejlepších fanoušků, velmi ochotně odpověděla i čtveřice hráčů hájících slovácké barvy. O své názory a dojmy se podělili zkušený Jan Trousil, a pak nadějní fotbalisté, kteří se vážně ucházejí o místo v sestavě – Vlastimil Daníček, Tomáš Jeleček a Milan Kerbr.

1. Jaký máš pocit z letní přípravy mužstva a jak bys ji zhodnotil?
2. Sledoval jsi změny v kádrech soupeřů a překvapil tě či zaujal některý přestup?
3. Jaká je nálada v kabině před startem ligy?
4. Na jakých místech tabulky věříš, že se bude pohybovat Slovácko?
5. Máš nějaký osobní cíl do nové sezóny?
6. Je nějaký zápas, na který se speciálně těšíš?
7. Jaký tým dle tvého názoru bude slavit titul na konci sezóny?
8. Chtěl bys na závěr něco vzkázat fanouškům?

Jan Trousil:
1. Pocit z přípravy je dobrý, tréninky jsme měli pořád na hřišti a s míčem, zápasy taky splnily účel, takže spokojenost.
2. Změny jsem sledoval, nejvíc mě překvapil v tomto týdnu odchod Klesy do Českých Budějovic a ukončení kariéry Reného Bolfa, to mě mrzí.
3. Nálada je bojovná a plná očekávání soboty. Všichni cítíme povinnost zápas zvládnout.
4. Věřím v 8.místo.
5. Můj cíl je být prospěšný týmu, dostat co nejméně gólů a vyhrávat hlavně doma.
6. V mém věku se těším na každý zápas, samozřejmě na Spartu a Slavii Praha nejvíc.
7. Přeju to Jablonci, ale asi se rozhodne mezi Plzní a Spartou.
8. Vzkázat můžu jediný: „Budeme chtít hrát takový fotbal, abyste se nemuseli
stydět, že fandíte Slovácku. Věřím, že se nám to společně bude dařit, a že Vás bude
chodit co nejvíc.“

Vlastimil Daníček:
1. Z letní přípravy mám smíšené pocity. Hráli jsme dobré zápasy, ale moje zranění přes přípravu a teď i před začátkem ligy mi to kazí. Bohužel jsem si vykloubil rameno v generálce s Opavou a nemůžu s klukama bojovat v lize o body.
2. Změny u ostatních klubů jsem až tolik nesledoval, zajímal jsem se hlavně o nás.
3. Nálada byla během celé přípravy pozitivní a teď před ligou je stále stejná.
4.
5. Můj hlavní cíl byl a je probojovat se do základní jedenáctky. K tomu teď můžu přidat, hlavně abych se držel po zdravotní stránce, protože na to teď mám opravdu smůlu.
6. Tak na ligový zápas se těším na každý. Ale hrát s Bohemians Praha by bylo trochu emotivní, protože přítel sestry fandí Bohemce.
7. To asi nedokážu odhadnout. Ale Plzeň vypadá stále silnější, tak možná titul obhájí.
8. Ať fandí jako doteď. Zkusil jsem si poprvé hrát doma před našimi fanoušky proti Mladé Boleslavi v závěru loňské sezóny a opravdu to hráče nahecuje a cítí obrovskou sílu v zádech. FANATICOS

Tomáš Jeleček:
1. Z letní přípravy mám dobrý pocit, většinu zápasů se vyhrálo a ve většině z nich jsem i nastoupil a za to jsem moc rád.
2. Změny v kádrech ostatních týmů jsem nesledoval, takže nevím.
3. Myslím si, že nálada je velmi dobrá, tak snad vstoupíme do ligy vítězstvím nad Příbramí, bylo by to super.
4. Myslím si, že kádr je velmi silný, a že na první polovinu tabulky máme.
5. Určitě bych chtěl dostávat šance od trenéra Soukupa do ligových utkání a chtěl bych ty šance využít a prezentovat se dobrou hrou.
6. Tak aktuálně na semifinále šampionátu ME do 19 let v Rumunsku, kam jsme se probojovali.
7. Jako určitě bych si přál, aby jsme to vyhráli my :) Ale největším favoritem je pro mě Sparta.
8. Určitě bych chtěl fanouškům říct, že jsou super, jak Slovácko povzbuzují v každém utkání od první minuty do poslední, i když se nedaří. Myslím si, že jsou nejlepší v lize a už se těším na tu atmosféru!

Milan Kerbr:
1. Z přípravy mám dobrý pocit, jen je škoda, že jsem se teď zranil. Byl jsem na magnetické rezonanci a ještě jsem byl v úterý u doktora Holibky v Olomouci a mám natažený zadní křížový vaz, tak teď budu pár dní mít volno. Jinak v přípravě jsme měli i kvalitní soupeře jako je CZ Bělehrad nebo Levski Sofia. Jen škoda, že jsme neuhráli lepší výsledek a nedali nějaký gól, ale i tak si myslím, že nám ty zápasy dali dost.
2. Abych pravdu řekl, tak jsem tohle vůbec nesledoval. Možná co jsem se jen tak dočetl náhodně v novinách, ale jinak jsem to neřešil, kdo a kam jde.
3. Nálada v kabině je podle mě dobrá, uvolněná a na všech jde vidět, že jsme na ligu natěšení a chceme se porvat o body.
4. Tak důležité bude, jak vstoupíme do soutěže. Doufám, že vítězně a doma budeme sbírat co nejvíce bodů a nějaké dovezeme z venku. Myslím, že Slovácko má na to, aby hrálo dobrý střed tabulky.
5. Teď je hlavní, abych se dal co nejdříve zdravotně do pořádku, a pak se chci porvat o základní sestavu a dát svůj první ligový gól. To je teď můj největší cíl :)
6. Budu se určitě těšit na každý ligový zápas, ale myslím, že zápasy třeba se Spartou nebo Slavií budou mít větší náboj, už jen proto, že bude nejspíš vyprodáno a je to takový svátek proti takovým týmům hrát.
7. Tohle si netroufnu teď říct, ale jak Plzeň, tak Sparta mají hodně kvalitní mužstva a určitě budou hrát vrch tabulky. Takže si myslím, že tyhle týmy se zase budou prát o první příčku.
8. Tak máme nejlepší fanoušky v lize podle mě a ať zůstanou pořád tak věrní Slovácku a ženou nás každý zápas za vítězstvím, i když se nám třeba nebude dařit.

Na závěr chybí už jen dodat, že Slovácko můžete na domácí půdě podpořit již tuto sobotu, soupeřem bude od 19:00 mužstvo Příbrami. Tak neváhejte a přispějte k tradičně skvělé atmosféře, hráči se zcela jistě budou snažit odměnit tříbodovým ziskem.

 

Autor: FansHonza

 

Jméno Heslo
text
  • Artigas - 01.08.2011, pondělí, 11:08
    (0)

    Jaký negativní? Napsal jsem jenom, co jsem viděl a co mě naštvalo, ne že hra byla špatná. Jenomže tady ti hm, "fandové" neumí nic, než urážet...

  • Babu - 31.07.2011, neděle, 19:21
    (0)

    já prostě enom nechápu, že někteří sem furt přispívají jenom negativními komentáři. neříkám, že každý z nás mosí byt furt optimista, ale takový negativismus? Neumím si představit, jaký žijou ti lidi život, furt je všechno blbě, hnusné počasí, špatná hra, hlůpý trenér, tak jakýpak život s nima pak má někdo doma? Hm. jerry: :D mazec

  • Jerry1984 - 31.07.2011, neděle, 17:43
    (0)

    hm, i přes porážku mě mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit, ale o to víc se ted těším do Bolehlavi. Možná je to i tím létem, že někteří nejsou a nebudou spokojení, viz: http://infomet.cz/pix/pix1312103409-1.jpg

  • Babu - 31.07.2011, neděle, 17:38
    (0)

    *borečci

  • Babu - 31.07.2011, neděle, 17:38
    (0)

    juchůů, borečky sou tady, eště se du mrknout na fejsbuk, je mi úplně jasné, která jména tam zase budou vyjdařovat nesouhlas a mluvit nejvíc negativně a řvat soukup ven :D

  • SYNOTEK - 31.07.2011, neděle, 17:33
    (0)

    Artigas ty si fakt dementní dement. Včera parádní fotbal, jen to proměnit. Ale to nemění nic na tom, že si dement. Ale nebudu si kazit kvůli dementovi jako si ty nedělu, protože realita je taková, že takových dementů jako si ty je tu hodně a podlehnout dementním výplodům, tak se ze mě stane dement jako ty.

  • rosma - 31.07.2011, neděle, 17:24
    (0)

    nemá to cenu se ani trošku kvůli takovým BLBŮM NERVOVAT. nejlepší bude, když na tyto BLBOUNY nebude nikdo reagovat......můžou si psát sami sobě. Právě toto je baví, jak můžou někoho něčím vytočit. Tito lidé nemají rádi Slovácko a vůbec jim o něj nejde. PROTO PROSÍM NEREAGOVAT A NECHAT BLBY BLBAMA. třeba si pak založí BLB Fórum!

  • eLucky - 31.07.2011, neděle, 15:01
    (0)

    to Artigas: zajima mne slovacko ty tupce!

  • Šovkovskij - 31.07.2011, neděle, 14:27
    (0)

    Výkon dobrý, šancí mraky, tohle se musí dávat... Snad jsme si tu střeleckou impotenci vybrali.

  • Artigas - 31.07.2011, neděle, 14:17
    (0)

    to eLucky: jakou špinu? Si už konečně zdělej ty slepecké brýle a začni vnímat realitu-jenže to bys musel vědět, co to je, že...

  • eLucky - 31.07.2011, neděle, 13:52
    (0)

    to Artigas: tedka asi pises o sobe... precti si cos napsal a co pises porad dokola ty hnupe! Jediny kdo tu porad dokola za vsech okolnosti plive spinu si ty a tobe podobni!

  • Artigas - 31.07.2011, neděle, 12:36
    (0)

    jestli chceš vidět, jak vypadá, podívej se do zrcadla. Takoví ocasi jak ty neumí nic jenom urážet, chudáčci...

  • eLucky - 31.07.2011, neděle, 12:35
    (0)

    to Artigas: teda ty si fakt kokot!

  • Artigas - 31.07.2011, neděle, 12:32
    (0)

    Byla to trága; proti lamám, kterým loni FCS dalo tři fíky, aniž jeden dostalo, je to nebetyčná ostuda:( tzv. útočníci absolutní kopyta, protože trefit kuwa z pětky dycky golmana, to je do nebe volající neschopnost. S kým jako chcem vyhrát, když ne s takovýma?!!

  • kecipep - 30.07.2011, sobota, 19:54
    (0)

    Trága? Podle mě super, koncovka se dostaví ;)

  • oninek - 30.07.2011, sobota, 19:50
    (0)

    vůbec se nedivim Soukupovi, že nadavá. Kdo by taky ne! :-/ ty zahozené šance je katastrofa. Mohlo to být 3:0 a byl klid!

  • Artigas - 30.07.2011, sobota, 19:46
    (0)

    tak po první půlce trága... sudí děs, no a co hráči nedali, to je bez komentáře...

  • FOREVER - 29.07.2011, pátek, 14:35
    (0)

    hlavně ať dneska nechlastají ikdyž je ta filmovka.. ;)

  • eLucky - 29.07.2011, pátek, 07:17
    (0)

    Dobře ty!:)

  • Tempex - 28.07.2011, čtvrtek, 22:40
    (0)

    Super!

pristi
 Další články:
01.08.2011, pondělí, 12:30 - Došek: Rozhodčí na mě fauly nepískají. Jedině že bych měl zlámané nohy
01.08.2011, pondělí, 12:25 - Matějku, Matějku... potřeboval bys pořádné brýle! + VIDEO
01.08.2011, pondělí, 11:00 - V neděli výjezd do Mladé Boleslavi
31.07.2011, neděle, 17:21 - Slovácko - Příbram 2:3 domácí zahazovali šance, hosté stříleli góly
28.07.2011, čtvrtek, 19:20 - Náš kádr je kvalitnější, myslí si před novou sezonou trenér Slovácka
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace