*
21.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Patrik Blahút po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po Plzni
18.04.2024
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024

Jaroslav Diviš: V Brně jsem ještě neprohrál. Snad to vydrží

18.09.2015, pátek, 14:39
divis_fcs_velky.jpg

Den po nevydařeném zápase proti Liberci vzal přítelkyni, psa a šel provětrat hlavu kolem řeky Moravy. Jaroslav Diviš se snažil přijít na příjemnější myšleny, ale úplně prohrané utkání z hlavy nevyhnal.

„Ta nálada nebyla nic moc, prohra přišla doma, o to víc byla nepříjemná. V týdnu jsme si ukázali na videu chyby a příprava už směřovala na zápas v Brně," povídá 29letý ofenzivní záložník, který překvapivě prozradil, že v dresu Zbrojovky odehrál i několik zápasů. „Byl jsem tam asi tři měsíce v dorostu."

Zůstal vám v Brně ještě nějaký kamarád?
Nikoho z kádru neznám, teda mimo gólmana Dušana Melichárka, který tam odešel ze Slovácka. Musím přiznat, že jsem byl fanoušek Boby Brno, to bylo v té době, kdy tam hrával Maroši, Pacanda, Palinek, už je to strašně dávno, je to pryč. Momentálně jsem ve Slovácku a jsem v Hradišti spokojený.

Poslední tři zápasy v Brně Slovácko vyhrálo. Dá se mluvit o tom, že Zbrojovka je pro vás příjemný soupeř?
Zatím se nám tam daří, doufám, že to vydrží i po sobotním zápase. Osobně jsem s Brnem ještě neprohrál, ale Zbrojovka ztratila body v poslední minutě ve Zlíně, určitě bude chtít prohru odčinit. My chceme také vyhrát, ale je to moravské derby, nečeká nás nic jednoduchého.

Pocházíte z Břeclavi, vaši fanoušci to budou mít na zápas kousek. Čekáte na stadionu mimořádnou podporu kamarádů a známých?
Asi to bude stejné jako na Slovácku. Lidi jezdí raději do Hradiště, řekl bych, že je tam lepší atmosféra a kulturnější prostředí. Přijede jako obvykle pár kamarádů, určitě rodiče a babička, která mně hodně fandí. Že bych čekal dva autobusy fanoušků, to určitě nehrozí. Moc rád bych je potěšil, chceme napravit domácí zaváhání s Libercem a v Brně bodovat.

Jméno Heslo
text
  • Šovkovskij - 22.09.2015, úterý, 19:47
    (0)

    Souhlasím s Michalem i s Pemou. Taky jsem nad tím uvažoval. Minulé dvě, tři sezony s tím měli problémy v AC Milán, tak odpovědné osoby vyprali a zdá se čistý vzduch. Nechci kategirozovat, obzvláště nás srovnávat s milánským velkoklubem, ale je to vážně zvláštní.

  • pema - 22.09.2015, úterý, 11:58
    (0)

    to: Michal fcs - plný souhlas - jak píšeš - otázka náplně tréningu, rozcvičení, postupné zatěžvání jednotlivých partií a svalů - pokud sledujeme popis zranění - jedná se ve většinou o poranění vazů a svalů, ke kterým však dochází, tak pouze ze 40 procent přímo v utkáních, je tedy na zvážení, zda je to volbou špatného tréningu nebo přílišného zatížení...zaráží mě zejmna časté potíže s třísly a zády..snad to nebude v podzimních utkáních, kdy budou horší kliematické podmínky a terény..

  • riedlss - 22.09.2015, úterý, 10:19
    (0)

    To jsem si myslel, že hráči mají nad sebou nadstandardní péči a vše se řeší téměř okamžitě a přitom to vypadá jako by byli na listině čekajících na nové orgány. Zápas s Bohemkou ukáže kam patříme, pokud je tady necháme bodovat, nabídneme jim možnost přiblížit se k nám a do souboje o střed tabulky. Po sobotě by měli zůstat na předposledním místě se čtyřmi body, protože Baník zůstane na svém. V Teplicích nevyhraje, takže bude dobré se držet co nejdále od posledních dvou prozatím potencionálně sestupujících.

  • Pan Puk - 22.09.2015, úterý, 10:19
    (0)

    Ceckar> ty podivne terminy a diktat televize ma jediny duvod - cena za vysilaci prava. Kluby souhlasili s prodejem prav za urcitou castku a podminek a tim ztratili pravo vyrazneji ovlivnovat cas zapasu. Souvisi to s cenou kterou dostane klub kazdy rok podle smlouvy. A 5mio do rozpoctu je 5mio. To zavre hubu vetsine klubu nasi chude ligy. A bohuzel neverim ze by nekdo z manazeru klubu rekl ze chce jen 0,5mio/rok, ale ze si budou hrat kdy chteji.

  • Babu - 22.09.2015, úterý, 09:32
    (0)

    céčkář: myslím,že listopad, únor atd jsou zimní měsíce, kdy budeme hrát určitě nejpozději v 17,00. Ale jinak ti rozumím, atmosféra pod světlama je úplně jiná. Problém bude asi v tom, že v televizních právech se točí víc peněz než v prodaných vstupenkách.

  • Babu - 22.09.2015, úterý, 09:30
    (0)

    Michalfcs: S Kaloudou nevím, ale Koné se zranil nějak mírně, čekalo se, že to přejde a pak si to obnovil, tak přistoupili ihned k zákroku, který mu udělal klubový lékař, tak jsem to pochopila z informací na czku. A Šumi má něco se zády, což asi úplně neovlivníš.

  • Michal fcs - 22.09.2015, úterý, 09:10
    (0)

    mě spíš zaráží jiná věc a to , jak pracuje lékařský a masérský tým, ono tolik zranění nemusí být jen náhoda, jak moc je kvalitní regenerace, rehabilitace, skladba tréninku a pod. Je zarážející, že Kalouda se zraní v posledním kole na Slavii na konci května a na operaci jde v srpnu, Koné se zraní v červenci, na operaci jde v září, mám obavu, aby z Valentových třech zápasů nebyl zbytek podzimu, Šumi v podstatě je buď zraněný, nebo je na lavce (ano, na tréninku se může zranit), mám pocit, že to může taky hrát svou roli a ne být vše jen smůla

  • pema - 22.09.2015, úterý, 08:19
    (0)

    V současné době - neobvyklé - tím myslím množství zraněných středopolařů, se ukazuje to, o čem tady již bylo několikrát psáno - že totiž nejen v přípravě musí mladí hráči dostat příležitost a to i na celý zápas - jinak potřebné herní zkušenosti nezískají. Je to o tom, že pan Habanec, bohužel staví na starších hráčích neumí reagovat střídáním na tempo, vývoj a průběh zápasu - poté se stane co teď, že musí postavit celkem herně v lize, nezkušené hráče... To, že zejména v obrané činnosti, hoří již delší období levá strana a konkretně Rambo je zcela zjevné - že bychom neměli v rámci Slovácka nadějné beky, se mi nechce věřit - ptám se tedy a ne jistě sám - jaká je tedy kvalita trenérů /U 19, Béčko atd./ a jejich koncepce. Jinak pokud dá Slovácko balón na zdem a hraje technický fotbal formou krátkých přihrávek a narážeček - je schon soupeře přehrát viz. druhý poločas s Příbramí, naopka je zřejmé a avizované, že Liberec má vzrůstově menší obránce a Slovácko výškovou převahu nepoužije až na posledních pár minut... V Brně to bylo o tom, kde dá první branku, bohužel šance Diviše a zejména Sadílka nebyly proměněny, tedy došlo na přísloví nedáš - dotaneš ale to je sport. Souboj s Bohemckou naznačí mnoho a to zejména - zda se bude Slovácko pohybovat kolem 10 místa hůře nebo bude atakovat střed tabulky směrem výše. Bude to boj, kdy Bohemka jako tradičně přijede bránit, bude nepříjemná v osobních soubojích = bude to hodně bolet, budou spoléhat na zkušenosti Čížka aspol. a nebezpečné brejky a dynamičnost v soubojích, zejména z řad hráčů jiných národností. Doufejme, že se Diviš již zklidní a zpřesní jak centry tak zejména zakončení, pkud se do něho dostane. Je však jité to, že Slovácko musí bodovat což je přání myslím nejen samotných hráčů ale všech fanoušků Slovácka.

  • céčkař - 22.09.2015, úterý, 06:07
    (0)

    Babu: nehážu to na klub, jako, že si to vymyslel, ale rozhodně má tu možnost se k těmto nesmyslným časům vyjádřit a vymezit...existuje tuším něco jako ligové shromáždění klubů...neberte mě za slovo, asi to není přesně...a dojednávají se pravidla před sezónou, začátky zápasů také. Já Ti milá Babu řeknu, kdy budeme hrát od 19.00....nebo spíš od 20.15 ...na konci listopadu, nebo ještě lépe v únoru až bude mímus deset...a fakt se nechci otírat o klub, jen mě to strašně sere, pamatujeme si všichni, když se pravidelně hrávalo od 20.00, pak od 19.00...atmosféra pod osvětlením(nemyslím tím slunko a +35)byla uplně jiná a myslím, že i hráči to vnímali jinak a vyhecovali se k lepšímu výkonu...toto prostě musí změnit lidi, co dávají do fotbalu své peníze, ti by měli mít hlavní slovo a né Peltoberbrovská sebranka.

  • Greif - 21.09.2015, pondělí, 21:03
    (0)

    O sestup bojujem uz 5 let akorat za 4 tydny vzdy hrajem pak o pohary .. Zdravim kluky s jejich schyzou :)

  • Babu - 21.09.2015, pondělí, 18:03
    (0)

    kara: a jak jako reagovat? Máme podle mě několik nadstandardních středních záložníků (havlík, valenta, kalouda, popř. šumi, sadílek) a zrovna jsou všeci chabrus, ale přece si kvůli zranění Valenty na tři týdny a Havlíka, který je nakonec v pořádku asi, nebudeme sem tahat středového záložníka na hostovačku na půl roku? Furt voláte po koncepci a toto je úplně mimo. Slovácko chce prostě hrát s minimem hráčů, vystačit si s akademií a pár zkušenýma, funguje to tu už několik let a furt se někteří diví, že sem nechodí ve velkém posily.. a nevěřím ani nicku ahojhošku, ani fcslovacko ani vajdikovi, že budeme bojovat o sestup.

  • Greif - 21.09.2015, pondělí, 18:01
    (0)

    Klub za to nemuze ale ja taky zvracim a nevim zda s takovou vubec budu ...

  • Babu - 21.09.2015, pondělí, 17:58
    (0)

    céčkař: wtf, tak jako já fakt už nevím, tady je to jak u bláznů. Jak chceš toto hodit na klub? Prostě televizní diktát chce ostatní zápasy 15,30, tak to jinak nejde. Já sice taky nechápu, že kluby toto před začátkem ligy dovolí, ale jinak na to nemají možnost reagovat, přitom každý v klubu a okolí ví, že v sobotu ve 3 je to prostě debilní čas, sebere ti to celé odpoledne a nic za celou sobotu neuděláš. Ale prostě ČT řekla, musí to tak byt. Já spíš nechápu, proč si kluby nahlašují, kdy chtějí hrát (slovácko - sobota 19), když na to stejně dojde tak jednou za sezonu.

  • Michal fcs - 21.09.2015, pondělí, 17:48
    (0)

    to cečkař: tak zvracej, v sobotu mimo tv zápas hrají všichni v 15:30

  • céčkař - 21.09.2015, pondělí, 17:23
    (0)

    ...trochu z jiného soudku...ani se mi nechce věřit, že se hraje v sobotu od 15.30....už jenom zbývá to někdy zkusit v neděli dopoledne a smíchy se neudržím...Viktóóórka Žižkóóóv je tu....jestli chceme být ten regionální klub, tak bychom měli vědět, že sobota je na dědině normální pracovní den a spousta lidí maká na poli, ve vinohradě(já například) atd.....tak se pak nedivme, že přijde 3856 diváků...příště zas bude MS v americkém fotbalu, nebo v kuličkách....to mě fakt hlava nebere...a neříkejte, že za to može svaz a klub mosí držet hubu a krok...zvracím

  • zdrh - 21.09.2015, pondělí, 17:19
    (0)

    Na lavce v Brně byl také David Machalík, střední záložník, který hraje v béčku.

  • vajdik - 21.09.2015, pondělí, 17:18
    (0)

    Já si článku Dany čtu a dění kolem Slovácka sleduji..ale NEJDE hrát se záložní řadou věkového průměru 21 let bez ligových nebo s minimálními ligovými zkušenostmi :( Jde o to...zda na sobotní zapas byla i jina volba, když pominu že Rada prostě hrát nemohl z výchovného hlediska a my už fakt nemáme kam jinam šáhnout..prostě hrálo to co má nohy a ruky...

  • achjohosku - 21.09.2015, pondělí, 16:19
    (0)

    Už se nemůžu dočkat až se bude hrát s mladíky z akademie o sestup...no co, furt lepší než nudný konec sezóny.

  • Dany-Hull City - 21.09.2015, pondělí, 16:03
    (0)

    vajdiku precti si clanky, pak pochopis ze chcou hrat s mladiky s akademie a posilovat se nebude. Ale souhlasim s tim co si psal o zaloznicich, stred je spatny a posilit by se mel.

  • vajdik - 21.09.2015, pondělí, 15:59
    (0)

    Babu záložníků mraky co..ale Havlíka tam nechají aby hrál na půl..a Havlík v příhrávce na gol nevinně není..proste namazal, ale to se stane. Jen mi hlava nebere když je teda zraněný proc hraje a proc na hriste nejde Rada do zálohy (kdysi tam hraval) a raději zdravý rada než poloviční Havlík ne? Nebo Rada to měl výchovně za trest do Brna na lavičku??? To jsem tam mohl jet já..a řekl bych si poloviční peníze! A přesně tak,jak pise karagavrlydys..cekat to nemohl nikdo a asi necekal..jen vedení stále na něco ceka..cernoch za tri měsíce odehrál poločas s karvinou a máme jen Doška který je uplně bez stavy..takže co..budeme čekat až se cernoch uzdraví a nebo až Došek chytne patý dech? Nebo se to mohlo řešit formou např.půlročního hostovní někoho dalšího a to i do stredu zálohy..nebo tu budeme plakat se sešlo vše špatné ale proste nemame hrace a blablabla?

  • Skein - 21.09.2015, pondělí, 15:41
    (0)

    spekulace ;)

  • karagavrylydys - 21.09.2015, pondělí, 15:25
    (0)

    Babu: Čekat to nikdo nemohl, ale reagovat by ta někdo mohl.

  • Babu - 21.09.2015, pondělí, 15:20
    (0)

    vajdik: jo a ještě Sadílek, toho jsem zapomněla.

  • Babu - 21.09.2015, pondělí, 15:18
    (0)

    vajdik: nevím, ale máme v záloze šumiho, havlíka, daníčka, civiče, diviše, kaloudu a valentu, popřípadě radu, chvátala, to mi přijde dost lidí. Přece nikdo nemohl čekat, že se v jeden týden budeme muser obejít bez šumiho, kaloudy, valenty i havlíka. To už by bylo ztrojnásobování postů nabírat někoho do zálohy.. a já jsem tě vůbec neosočovala, jen jsem ti napsala, že havlík je v tom docela nevinně. Zápas rozhodla první branka, která byla smolná a darovaná.

  • Skein - 21.09.2015, pondělí, 15:10
    (0)

    tady se jen brble, kdyby tuto aktivtity přeměnili v podporu klubu.

  • Skein - 21.09.2015, pondělí, 15:08
    (0)

    http://zlin.idnes.cz/slovacko-fotbal-0jp-/zlin-sport.aspx?c=A150921_2193153_fotbal_ald k zápase

  • eLucky - 21.09.2015, pondělí, 15:06
    (0)

    Čekal bych, že se tu bude řešit jako pomoct klubu a lidem kolem v projektu Slovácko-Slovácku - kdysi to tu tak vesměs bylo...

  • vajdik - 21.09.2015, pondělí, 14:13
    (0)

    Jo a ELUCKY a BABU..tady se RIEDLSS a CECKAR ptali kdo zavinil branky ze na utkani nebyli..tak jsem to napsal kdo..a vy me tu zase osočujete ze nevim nic o Slovacku.. Jinak ke strednim zaloznikum, Kalouda si nekopne tak do dubna do balonu, Valenta mimo taky na mesic no ale sak co...vedeni tvrdi ze si vystačíme z vlastnich zdroju..tak cekam teda s kym??? Neberu jestli se Havlik při utkani zranil..ale pak nemá na hristi co delat a chyba u golu ze byl zraneny ho neomlouva snad ne? Věci trenéra je ze bere na utkani dva stopery na lavku a nikoho na stred..to kdyby si napr.Havlik zlomil nohu..tak radeji ho nechame na hristi??? Ale asi to nemá cenu resit ze..jenze co pak resit na foru?

  • vajdik - 21.09.2015, pondělí, 14:06
    (0)

    Elucky..nevim nic.. diky za info! Ja myslel ze mame nahradnich hracu dost kdyz to vedeni neresi..

  • eLucky - 21.09.2015, pondělí, 14:03
    (0)

    to vajdik: Aktuálně máme tři střední záložníky ve stavu zraněných, proto nebyl ani jeden záložník na lavičce a trenér tak nemohl Havlasa nahradit post za post. Víš vůbec něco o Slovácku?:D

  • vajdik - 21.09.2015, pondělí, 14:00
    (0)

    Babu a proc hrál kdyz byl zraněny? On za zraneni nemůže..stanr se ale proc neni nahrada..??? To uz je veci trenera koho nominuje na zapas..skoda ze sedeli na lavce dva stoperi..a k cemu jsou dva stoperi na lavku nominovani?

  • ondicz - 21.09.2015, pondělí, 13:23
    (0)

    @vajdik: dík

  • Babu - 21.09.2015, pondělí, 13:06
    (0)

    vajdik: a že neřekneš i druhou stranu mince, že Havlík hrál prakticky celý druhý poločas zraněný a byl rád, že to dohrál..

  • vajdik - 21.09.2015, pondělí, 12:08
    (0)

    No já zápas viděl - první branka z odrazu, kdy málem Hofmannem vlastní branka, branka spíše náhodná, druhý gól 100% Havlíka..lehkovážná rozehrávka ve středu hřiště přimo k brněnskému hráči..takže tady nikdo jiný než Havlík za ten gol nemůže. Jeho chybu už nikdo nedokázal z bránících hráčů odčinit. Jinak článek s Doškem, ano, tento hráč od zápasu s Jihlavou včetně ani nevím že hraje - bohužel. No a v součtu s pohárem již třetí porážka v řadě a jak to popsal Komnacký, Slovácko je tým kdy boduje v 5 zápasech a pak zase pet kol nic.. a ano, jak pise riedlss, padáme tam kam patřime :( Ted Bohemka a SNAD tri body, a pak zase prohra na Sparte.. prostě jak se v klubu chce..to deváte místo je naše :( Ale touto image nenaláka ani pan Zemek na fotbal lidi, to plácání čtvrtým rokem někde okolo 7-10 místo už řadu lidí moc nebere...

  • riedlss - 21.09.2015, pondělí, 11:53
    (0)

    též jsem zápas neviděl, ale první gól byl jakýsi nešťastný a druhý bych řekl, že opět obrana zaspala, tudíž nás bota tlačí stále na stejném místě. To, že nedáme gól je věc druhá. Padáme postupně tam kam už léta patříme. Nic víc nic míň.

  • céčkař - 21.09.2015, pondělí, 07:42
    (0)

    ..zápas jsem neviděl, tudíž nehodnotím, jen mě trochu překvapilo, že s Radou zůstal na lavce i Košůt, který se mi v zápase s Libercem až na nějaké drobné chyby celkem líbil...i když, nevím jak se kdo podepsal na tom druhém gólu...trma-vrma, nezkoumal jsem,kdo to mohl nejlíp odkopnout a neodkopl....spíř bych viděl na lavku Ramba....

  • eLucky - 21.09.2015, pondělí, 07:33
    (0)

    to vajdik: Takže když někdo po prohraném zápase nehaní všecky na hřišti aj na lavičce a neodsuzuje Slovácko do boje o záchranu, tak je to vlastně fanoušek spokojený s průměrem?:D Fanoušek žádného klubu se nikdy nespokojí s průměrem, vždycky chce aby jeho klub stoupal výš a výš. Ale jelikož sme realisti, tak nechceme jednorázové úspěchy klubu na úkor budoucího přežití! Baník bojoval eště 4-5 let zpátky o titul skoro, dnes jenom živoří na hraně přežití a jenom s velkým štěstím je stále účastníkem první ligy. A takto může dopadnou každý sebetradičnější účastník ligy, který přepálí finance a dovolí si neuváženě spalovat větší prachy než co si može dovolit. My máme - pravda hlavně díky Zemkovi - roky vyrovnaný rozpočet bez dluhů. Pokud se nám bude dařit zapracovávat odchovance do týmu jako dnes, můžeme pomýšlet na vyšší ambice. I kvůli tomu tu také vznikl projekt Slovácko-Slovácku, který má zvýšit sounáležitost regionu s klubem a celkové povědomí o Slovácku. Když se nám podaří v regionu vybudovat hrdost na to, že Slovácko reprezentuje náš kraj, tak možeme pomýšlet aj na to, že se klub může posunout dál. Samotné Hradiště a samotný Zemek nemůže z klubu už dostat víc, buď budeme klub celého regionu Slovácka, na což si zatím jenom hrajeme - a máme šanci se někdy dostat výš - nebo budeme dál průměrný klub z Hradiště, který dokáže občas překvapit, ale už nedokáže překvapovat dlouhodobě.

  • Šovkovskij - 21.09.2015, pondělí, 00:02
    (0)

    vajdiku, mohl bys nám osvětlit Tvé myšlenkové pochody? Jak jsi přišel k té teorii, jakou jistě já již nebudu rozebírat. Sebekriticky říkám, napsal jsem tu za ty roky hodně sraček, ale Tvá hovna, to vrchol:-)

  • ondicz - 20.09.2015, neděle, 20:04
    (0)

    tím že ty se tady furt vztekáš a píšeš infantilní věci o kouření něčího péra tak věci prospěješ jak? opravdu prosím o odpodvěď, řekni mně, k čemu to vypisování tady je a proč je špatné že někteří se chovají jako by jim stačil průměr (to samozřejmě není pravda, ale klidně si to mysli)

  • vajdik - 20.09.2015, neděle, 18:52
    (0)

    Dane ono kdo tady nepláca fans nebo hráče po zádech tak je trapný atd .. to já si už zvykl..jen jsem si nezvykl že tady většině stačí průměr a nic víc nečekat..

  • Dan - 20.09.2015, neděle, 17:42
    (0)

    to:Pema, mně včera naopak zklamal a to hodně Sadílek, a sekundoval mu opěvovaný nejstarší hráč Slovacka. Ten by venku naměl hrát venku vůbec, tam skutečně jen zavazí. Raději končím, ať nejsu trapný jak Vajdík atd.

  • pema - 20.09.2015, neděle, 17:04
    (0)

    Mladí nezklamali a zkušenosti získají jenom přímo na hrací ploše, v přímé konfrontaci se soupeřem o mistrovské body. Věřme že to bude již jenom lepší - s Bohemkou to bude těžké, přijedou bránit, kopat a čekat na brejky - může to být zajímavý fotbal a podívaná..

  • Maja - 20.09.2015, neděle, 11:50
    (0)

    to už je trochu k smíchu. na konci sezóny tu všichni povolávali sadílky a civiće do základu a když tam jsou, tak chtějí posilovat :-D zkušenost je potřeba, říkal jsem to tehdy, říkám to teď. bohužel nejspíš musíme počkat na uzdravení valenty a kaloudy

  • Šovkovskij - 20.09.2015, neděle, 10:37
    (0)

    Jak jsem zmínil, třeba v Jihlavě patřil k nejlepším, to je bez diskuse. O tom se nemíním se zaslepenci bavit - i jeho hodnocení v periodikách bylo nadprůměrné - v tomto směru více věřím médiím, než zhrzeným a věčně nadávajícím a nespokojeným divákům ze Slovácka. Ještě jednou dodám, že včerejší zápas jsem neviděl, takže jeho včerejší výkon nemohu soudit.

  • achjohosku - 20.09.2015, neděle, 10:34
    (0)

    V poslední době nahoru? To včera sletěl teda hodně dolů, tomu klukovi jednoznačně balón překážel a co se týče centrů, to je pořád stejná písnička.

  • ostuda slovácka - 20.09.2015, neděle, 10:30
    (0)

    I když my jsme tým bez ambic se někam posunout, kdo by k nam šel, vedení stačí neustále plácání se ve středu tabulky!

  • ostuda slovácka - 20.09.2015, neděle, 10:25
    (0)

    Nejvíc mě sere vedení klubu, máme velkou marodku a jim to snad do řiti vubec nevadí nebo co, tak snad dovedu kvalitní hráče aspon na hostování, doprdele ti mladí kluci z akademie všechno nezachraní! ZBÝVÁ 2 DNY DO KONCE PŘESTUPU V LIZE! Doufám, že někdo přijde jinak SPADNEME!

  • Šovkovskij - 20.09.2015, neděle, 10:14
    (0)

    Vážení, nechci Vám do toho kecat, zápas jsem neviděl, ale dle toho, co jsem měl možnost přečíst, tak to nebyl z naší strany špatný zápas. Herně to údajně bylo celkem slušné. Pokud se navíc podíváme na naši marodku, tak se to časem prostě musí projevit. A vy antiDivišovci, už jste s tím fakt trapní. Každý zápas, pořád, pořád, pořád dokola. Při tom, pokud byste byli soudní, tak si zajisté všitmnete, že Jarda šel v posledních zápasech herně nahoru. Někteří mi vážně připadáte jak zapšklí dědci z céčka, kteří jen nadávají a prskají. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Kdo by nebyl kritický, ale u některých už je to spíše tragikomické.

  • Skein - 20.09.2015, neděle, 09:23
    (0)

    tady je to vykřik do tmy, tady jde o web fanoušků, my jsme na straně kotle, slušného chování i mezi sebou (což někteří neumí), a druhá stránka mince je sportovní stránka klubu, se kterou mi nic neuděláme...tady všichni se snažmě splečně podporovat slovácko a doufejme, že klub bude také pracovat. konec tečka

  • vajdik - 20.09.2015, neděle, 08:36
    (0)

    KotelGulase - promiňte, ja uz z toho Divise opravdu jsem zbechuceny..a uz nevim jak to dat najevo. Toto byla spatna volba, ale v pondeli pisu Habancovi dopis a tady uz s nim dam pokoj. Chci jen vysvětlení proc ten hrac ma asi 3/4 roku misto jiste v zakladu ale muzstvu nic nepřináší

  • KotelGuláše - 20.09.2015, neděle, 07:20
    (0)

    Vajdíku už to přeháníš.

  • Matesss - 19.09.2015, sobota, 22:43
    (0)

    Hej Slovácko není vás slyšet ...

  • Maja - 19.09.2015, sobota, 21:40
    (0)

    Chápu, prohrát v Brně není dobrá vizitka. Jenže bez Valenty (a od poločasu bez zraněného Havlíka) jsme neměli střed, tudíž zbývalo hrát po křídlech, na což byli připraveni. Záloze s průměrem 21 let nelze moc vyčíst.

  • karagavrylydys - 19.09.2015, sobota, 21:11
    (0)

    Klasika, zase bude boj o záchranu ...

  • ostuda slovácka - 19.09.2015, sobota, 21:09
    (0)

    @footballzlin má údajně v plánu získat do svého týmu sparťana Tiemoka Konatého. @transfery_cz @PrestupyTop @marketcz. #spekulace #SYNOTliga

  • ondicz - 19.09.2015, sobota, 20:05
    (0)

    @vajdik: proč do tebe? šak se ztrapňuješ sám dost

  • vajdik - 19.09.2015, sobota, 19:48
    (0)

    Porad dokola - Divis ven nebo kouri Habancovi pero??? A vsichni do me

  • Fífa - 19.09.2015, sobota, 19:31
    (0)

    Tak to mě hoši zklamali, proti takovým ubožákům z Brna. No hold pořád se nevyhrává a snad to odčiní doma za týden :)

  • Nike - FCS - 19.09.2015, sobota, 19:30
    (0)

    Bída, bída.... Krásně to všechno podcenili hlavně že mají 10 bodů... oni mají nahráno můžou si 2x dovolit prohrát a teď do třetice.... To už musí být výhra nebo nevím...

  • Hory - 19.09.2015, sobota, 18:57
    (0)

    Co k tomu říct? Jdeme k desátému místu a tam to umíme. Taková je realita. Ten druhý gol to byla chyba v rozehrávce Chvátala? Jinak mě překvapila sestava a to příjemně. Tak snad už brzy do ní přibude Koné a začne se střelecky dařit.

  • Pedro - 19.09.2015, sobota, 18:55
    (0)

    No tak pěkně šupity zpět tabulkou dolů...hrát pouze 20 minut nestačí...jednoduchá hra domácích - pohlídat Doška, protože ostatní jsou u nás neškodní, trošku na nás zatlačit a jsme vedle jako ta jedle. Proboha chce to změnu, ta naše hra je tak stále čitelná, až je to hrůza, Koho chceme překvapit??? Úvodní nadšení ze vstupu do letošního ročníku je pryč. Zase ta nakopávaná, lehká hra, bez rychlosti a překvapení. Vedení klubu řešte to !!!!

  • achjohosku - 19.09.2015, sobota, 18:31
    (0)

    Ten Diviš už si dělá prdel, ne ?

  • ostuda slovácka - 19.09.2015, sobota, 16:44
    (0)

    Naše sestava proti @FCZbrojovkaBrno: Heča - Chvátal, Břečka, Hofmann, Reinberk - Daníček - Diviš, Sadílek, Havlík, Civić - Došek. #slovacko

  • Skein - 18.09.2015, pátek, 15:57
    (0)

    už bys se mohl strefit, potřebuje to

  • vajdik - 18.09.2015, pátek, 15:39
    (0)

    Hory jak píšeš..proste mu to nejde a proto bych čekal změnu, navíc když máme zdravého kuního do beku a ten chvátal v záloze hrát může taky..možná by to chtělo Jardu zase nastartovat..dát mu nejaky impuls..

  • Hory - 18.09.2015, pátek, 15:14
    (0)

    Mě zase až tak špatný nepřijde. Snaží se,ale nemá golový efekt. A to spoustě lidí vadí. Přijde mi to, že on a dříve Vlasta Daníček jsou hromosvody fanoušků na kterých vylijí svůj vztek na hráče.

  • vajdik - 18.09.2015, pátek, 14:48
    (0)

    No a já doufám že Jarda Diviš utkání v Brně začne pěkně na lavičce náhradníků...ale to už doufám asi 3/4 roku :( Škoda že pravá strana nebude ve složení obrana Kuni a záloha Chvátal.. :( Mě přijde že Jarda tu procházku podél Moravy přenáší i do zápasů a hraje jako na procházce :D

pristi
 Další články:
21.09.2015, pondělí, 15:17 - Slovácko zápas v Brně nezvládlo, ale hrát s mladými je náš cíl, řekl kouč
21.09.2015, pondělí, 09:12 - Nepomůžu týmu, musím se zlepšit, přiznává útočník Došek
21.09.2015, pondělí, 07:42 - Došek: Ze svých posledních výkonů jsem zklamaný, musím se zlepšit
21.09.2015, pondělí, 07:40 - Slovácko sestřelil dvěma trefami Řezníček
17.09.2015, čtvrtek, 15:03 - Majitel fotbalového Slovácka: Chci přivést do hlediště nové fanoušky
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace