*
včera
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Habanec si stěžoval na sudí a góly Slavie. Došek s ním míří do Brna

09.05.2016, pondělí, 08:23
habanec stadion2_velky.jpg

První gól vstřelila Slavia po ruce, druhý po údajném faulu! Zloba trenéra Slovácka Svatopluka Habance byla po utkání v Edenu obrovská. Verdikty sudích se mu vůbec nelíbily. „Bylo to od rozhodčího sporné. Nevím, jestli to mohu komentovat, nebo ne, ale je mi to úplně jedno, jestli pak půjdu před disciplinární komisi,“ spílal na tiskové konferenci budoucí kouč Zbrojovky Brno, do které s ním podle zákulisních informací zamíří i útočník hostů Libor Došek.

První sporný moment, který se týmu z Uherského Hradiště nelíbil, byl v 22. minutě. Slávistický záložník Mihalík pronikl do pokutového území a přihrávkou hledal někoho ze svých spoluhráčů. Míč se ve vápně několikrát odrazil a trefil zády stojícího domácího záložníka Antonína Baráka do ruky. Ten se stačil otočit a pohotově překonat brankáře Heču.

„Viděl jsem to po zápase. Jestli má hráč ruku od těla, bouchne si to o zem, pak vstřelí gól, tak je to jasná ruka,“ zlobil se Habenec na sudího Nenadála. Ten však situaci posoudil správně. Slávistický záložník nehrál rukou úmyslně a navíc byl k míči otočený zády.

"Vím, že jsem hrál i rukou. Moc si nepamatuji, jak byla od těla. Ale myslím, že nebyla úmyslná, že byla v normálním pohybu. Myslím, že to rozhodčí správně pustil. A pak jsem se snažil trefit bránu," uvedl po utkání Barák.

Hostům se nelíbila situace ani při druhé Barákové brance. Tentokrát měl však domácí obránce Michal Frydrych faulovat jednoho z hráčů Slovácka těsně předtím, než se Barák dostal k odraženému míči a překonal Heču. „Ten hráč byl odblokovaný. To je faul,“ pokračoval Habanec. „Nevím, jestli to mohu komentovat, nebo ne, ale je mi úplně jedno, jestli pak půjdu před disciplinární komisi,“ dodal kouč Slovácka.

Jméno Heslo
text
  • Pivo10 - 10.05.2016, úterý, 21:52
    (0)

    Já bych bral Frantu Straku.Asi by to nebylo na žadnou dlouhodobou koncepci klubu ale byla by to rána přímo na solar.Momentálně potřebujeme někoho kdo ty hráče vyhecuje a vyžene z nich to zaprděné myšlení.Každý a to to nemyslím jen hráče by se měl zlepšovat.Bohužel v našem klubu stačí průměr.A to je průser.

  • Šovkovskij - 10.05.2016, úterý, 15:14
    (0)

    Pokud mám vyjádřit svůj pohlešd na obsazení trenérského místa: podle mne to musí být člověk odjinud, který tui nemá žádné kamarádíčky. Kordula je u mne zcela mimo úvah. Sympatický člověk, ale hrál s nimi, tykají si, oni jej budou poslouchat? Vždyť je to kamarád... Nesouhlasím: trenér musí být zvenku!

  • Šovkovskij - 10.05.2016, úterý, 15:08
    (0)

    Nechci být příkrý. Takový debakl jsme si jistě nezasloužili. Jsem ten poslední, kdo je obhajuje, ale když dostaneš dva neregulérní góly, je to těžké. Z této žumpy jsem vážně znechucen:-(

  • annubis - 10.05.2016, úterý, 08:01
    (0)

    eLucky: Jirka Dekař právě pro to , že zná prostředí v klubu tak hlavního určitě dělat nechce.

  • eLucky - 10.05.2016, úterý, 07:40
    (0)

    to zdrh: Proto sem "vyřadil" Botka s Michalem a nechal v mém "výběru" Juru Dekařa a Kordiča zhruba na rovno;) Domácí trenér, který vyrostl na akademii, má výhodu v tom, že skvěle zná prostředí klubu a zná taky jeho hráče, toho trenér z venku těžko može tak rychlo dosáhnout. Záleží jak moc této výhody dokáže využít.

  • zdrh - 09.05.2016, pondělí, 23:13
    (0)

    elucky: Nemyslím si, že by bylo dobré brát trenéra s nulovými nebo velmi malými zkoušenostmi na postu hlavního trenéra. Viz případy z minulosti: Kozel (Jablonec 2007, vyhozen po pár kolech, zkušenost měl z jako trenér béčka Slavie, pak šel dělat asistenta Škorpilovi a nyní jede v Dukle), Kotůlek (zkušenosti jako trenér béčka Olomouce, přesunut k áčku, odvolán po podzimu, sezóna skončila sestupem Olomouce), s malými zkušenostmi přišel i Lavička v roce 2002 ke Spartě a neuspěl. Na druhou stranu jsou tady i pozitivní příklady, kdy třeba Vavruška přešel od mládeže Příbrami k áčku a měl obrovský úspěch v sezóně 11/12. Nebo první angažmá Psotky v Olomouci, kam přišel od mládeže.

  • eLucky - 09.05.2016, pondělí, 18:57
    (0)

    Nevim kdo přijde na post trenéra po sezóně, ale myslim, že by ideální bylo kdyby se na hlavního přesunul někdo z trenérů v klubu, který si takové šance bude vážit a podle toho to bude vypadat. Né že by si toho zrovna Svaťa nevážil, ale u trenéra odrostlého v klubu musí sounáležitost s klubem bý zákonitě vyšší. Osobně by se mi nejvíc líbil na postu hlavního Palec. Když vedl béčko, tak z toho kádru dostal aj nemožné a jeho zapojení do zápasu bylo taky přínosné pro tým. Bohužel Palec nemá licenci dostačující ani na tu MSFL dneska:( Jako alternativy k němu se tedy nabízí Jura Dekař, Staňa Vajčner, Zdena Botek a Laďa Michal, kteří potřebnou licenci mají. Vajčnera od mládeže asi nikdo nedostane, navíc je to v mládeži je to trenér oceňovaný napříč Evropou, takž tam by to asi bylo kontraprotuktivní vytáhnout takovou osobnost od mládeže. Zdena Botek je eště mladý a "asi" na to eště nemá dost zkušeností. O Laďovi Michalovi toho moc nevim, ale u béčka se mi narozdíl od Michala a Botka nelíbil, navíc nějak moc ani netrénoval, i když má A licenci. No a Jura Dekař... tak to je otázka. Odborník určitě je, ale nevim jestli by zvládl hlavního trenéra v lize, ale zkušenosti si myslím na to má. Z uvedených mi vychází jako nejlepší kandidát. Nezmínil sem eště Michala Kordulu, který by na post hlavního trenéra mohl určitě taky nastoupit - navzdory tomu že zatím nemá požadovanou licenci. Jako přirozený vůdce by se osobnostně na post hlavního trenéra určitě hodil, ale jestli by to zvládl... Psotka pro mě není vůbec kandidát, protože není trenérem klubu, takže tam je to zbytečné se o něčem bavit. Eště by mňa zajímalo kdo zacpe díry v akademii při případném přesunu některého z koučů výš anebo avizovaném odchodu Psotky. No bude to zas zajímavé. A osobně si myslím, že posuny na těchto místech můžou nejvíc naznačit o budoucím směřování Slovácka.

  • huhu - 09.05.2016, pondělí, 18:45
    (0)

    presne tak, at hrajou mladí, ten Civič není o nic horsi nez kerbr, at hrajou kluci z dorostu, ten černoušek Cruz se mi líbí, je mi fakt jedno jestli budeme osmý nebo dvanáctí. Ale at vidím ze kdyz se neco dela tak to ma smysl a směr. Nechces tu byt tak jdi do prdele prostě, místo tebe bude hrat mladší. Pristi sezonu postavit tym kolem Šumiho, Kaloudy, Diviše..zapracovat na obraně, zapracovat další mladochy do týmu a jede se dál. Hlavne zacit pracovat na hlavě hráčů a na motivaci

  • Babu - 09.05.2016, pondělí, 18:40
    (0)

    huhu: já bych radši ve středu viděla na hřišti mladé z béčka a v útoku s Došanem třeba Kubalu než ty Košúty a Kerbry, jak říkáš. Nevím, co v klubu hnije, na regionu bychom stavit měli, ale musí to mět nějaký řád, ne jak v Budějovicích, kde točí tři trenéry se vztahem k regionu. Ale jinak souhlas. Nechceš hrát ve Slovácku? bezva, jdi o dům dál.. radši prohra po bojovném výkonu než ta plácanina tohoto jara..

  • huhu - 09.05.2016, pondělí, 18:27
    (0)

    Babu: v klubu něco hnije. Neviním jenom krejčího, ale na jeho místě by měl být jiný člověk. Se zápalem, motivací, vztahem k regionu. To samé trenér. Sme klub který mosí tězit z techto věcí. Odstranit z týmu hrace, kterým stačí být desátý. Podle mě hraci jako Reinberk, Kosut, Kerbr nebo Rada, ikdyz u toho to nerad rikam, ale to jsou hraci kteri mají podle me spatny vliv na tym. Hlavně ti prvni tri me serou několik let, neposouvají se dal, chtěli by do zahranici ale hrajou hovno. Ach ty penize. Ja nevím, klub potrebuje po těch letech radikální řez, novou cestu a směr

  • Babu - 09.05.2016, pondělí, 18:20
    (0)

    céčkař: mrzí mě každý permanentkář, co odejde, ale nechápu od některých hejty na Krejčího, on akorát není z těch lidí, co by vyhlásili boj na poháry (ok, to se dá chápat jako připosranost, nebo prostě jen nechce, aby mu někdo po sezóně řekl, že to stejně nezvládl), mě spíš sere, jakou hrajeme tužku celé jaro. V Příbrami haluz, doma proti Jihlavě haluz, hráli sme pěkně proti Plzni, Brnu a Spartě, ale proti Jablonci, Bolce, Baníku, trága. Za to nese vinu Habanec a hráči (samozřejmě ne všichni, ale fotbal je týmová hra). Jak može prvoligovému fotbalistovi stačit, že se tým zachránil a pak už hrát na půl plynu?? Motivace v penězích za vyhrané zápasy nestačí? (když už chybí klubismus či osobní zápal) To jako poseru celé jaro, protože máme dost bodů po podzimu?

  • Artigas - 09.05.2016, pondělí, 18:16
    (0)

    ondicz: no, měl jsem za to, že největší lamy budou FCS, naštěstí pro ně je Baník předčil, takže nevypadnou... letos.

  • céčkař - 09.05.2016, pondělí, 17:48
    (0)

    omlouvám se těm několika málo jedincům, kteří ale spíš jen potvrzují pravidlo

  • céčkař - 09.05.2016, pondělí, 17:36
    (0)

    už mě ty pozápasové pindy hráčů i trenéra lezou krkem, ještě si počkám na zápas s Olomoucí, ale už teď jsem na 90 procent rozhodnutý, že letošní permica, bude po dlouhých letech poslední...tak znechucený jsem snad nebyl ani když jsme spadli...ta absence ctižádosti, bojovnosti a chuti něco dokázat mě neskutečně sere...asi všechny tyto vlastnosti nechali v tom jednom utkání se spartou a z toho už přežijí do konce sezóny...no museli by mě ve zbývajících zápasech přesvědčit velmi silně, abych změnil názor

  • tvojemama - 09.05.2016, pondělí, 17:12
    (0)

    Elucky- mas uplnou pravdu, u nekterych me prijde, ze jim staci, ze hraji ligu, na nejake zlepsovani a posouvani se dopredu uplne kaslou

  • tvojemama - 09.05.2016, pondělí, 17:11
    (0)

    Kdyz nad tim tak premyslim, tak hned po tom co bych se dozvedel, ze Habanec konci, tak bych hledal nahradu a ty 2-3 mesice novy trener mohl byt klidne na nejakych trenincich, zapasech, mohl konzultovat veci s realizacnim tymem, celkove se mohl lip pripravit na letni pripravu

  • ostuda slovácka - 09.05.2016, pondělí, 16:46
    (0)

    nedivím se mu, kdo by chtěl pracovat pod hrobníkem fotbalu! tady to stejně skončí příšti rok pádem do 2 ligy, všichni na to kašlou!

  • ondicz - 09.05.2016, pondělí, 16:12
    (0)

    @Artigas: rozšiřoval jsem databázi mého ubližovacího nástroje na nebohé diskutéry které nemám rád a uviděl jsem tam toto: "Jak sleduju II. ligu, tak vyjede nahoru zřejmě Olomouc a ševci, tudíž pro tento dřevácký mančaft to bude poslední sezona, jelikož větší dřeváci už v SL nebudou". Jak to myslels? :-D

  • Artigas - 09.05.2016, pondělí, 15:25
    (0)

    Zemek má asi jiné starosti, než sledovat ty svoje přeplácené nazdárky. Úkol splnili, další rok v kaprlize jistý, tak co. Škoda, že místo Habance nejde Kotal... taky nechápu, vytáhl Brno na špicu a vykopnou ho.

  • eLucky - 09.05.2016, pondělí, 13:21
    (0)

    Nevýkony hráčů na hřišti nejsů o tom, že Habanec už je jednů nohů v Brně. Pokud má hráč trochu něco v hlavě, tak musí mnět ambice ukázat se, aby si vydobil lepší smlouvu, lepší angažmá atd. Toto mi u našich hráčů nějak chybí. Až na pár vyjímek.

  • Skein - 09.05.2016, pondělí, 12:59
    (0)

    struktura managementu...ale to musí hlavní šéf ;) my můžeme jen spekulovat..

  • KEIKIN - 09.05.2016, pondělí, 10:45
    (0)

    Habance si vybral Krejčí a dal mu důvěru. Zatím to vypadá, že klub plní a splní předsezonní cíl. A je to tak každý rok. Proč vyhazovat trenéra, který plní to co mu ředitel předepíše ? Obávám se, že v naší situaci je úplně jedno kdo bude trénovat Áčko. Dokud se nezmění jisté věci, tak budem pořád tam kde jsme.

  • karagavrylydys - 09.05.2016, pondělí, 09:54
    (0)

    Habanec už měl být dávno pryč:

pristi
 Další články:
10.05.2016, úterý, 11:00 - Ve středu fandíme za Libora!
10.05.2016, úterý, 07:45 - Svatopluk Habanec: Na Slovácku jsme našel svoji druhou rodinu
09.05.2016, pondělí, 20:35 - Report ze zápasu se Zlínem a Slavií + foto
09.05.2016, pondělí, 19:24 - Habanec poprvé přiznal: Ano, jdu do Brna. Chci se loučit výhrou
09.05.2016, pondělí, 08:07 - Diviš: Položila nás třetí branka Slavie. Pak už jsme se vezli
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace