*
včera
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Gól na 2:2 nás paralyzoval. I penalta byla úplně zbytečná, zlobil se Svědík

01.03.2021, pondělí, 11:45
svedik_martin_listopad2019_velky.jpg

Před rokem Slavii zaskočili, povalili ji na zem a před zaplněnými ochozy po heroickém výkonu udolali 2:0. I v neděli byli fotbalisté Slovácka blízko senzace.

Proti vedoucímu a dosud neporaženému týmu FORTUNA:LIGY po prvním poločase vedli 2:1, výborně rozehraný duel ale nedotáhli, o náskok přišli v závěrečných dvaceti minutách a nakonec ve šlágru 21. kola padli 2:3.

„Pocity jsou poněkud hořké, protože jsme měli na dosah lepší výsledek. Slavia ale v závěru ukázala, že je velké mužstvo a zápas otočila,“ uvedl kouč poražených Martin Svědík.

Jeho tým vyšel bodově naprázdno po devíti zápasech, doma prohrál poprvé od 13. prosince, kdy nestačil na Spartu.

V neděli podlehl i druhému pražskému gigantovi. „Podle mě zápas rozhodly dva faktory. Gól na 2:2 a střídání. Hosté poslali na hřiště kvalitu, my jsme na zvrat už neměli,“ cítí Svědík.

Toho mrzela hlavně branka Stanciua z trestného kopu. Rumunský záložník v 72. minutě potrestal faul kapitána Kadlece na Lingra před šestnáctkou, parádní ranou pod břevno překonal Nemravu a vrátil hosty do hry. „Gól na 2:2 nás paralyzoval,“ všiml si Svědík.

V reálu se mu zdálo, že domácí brankář při střele slávistického špílmachra špatně reagoval. „Musím se na to ještě podívat, ale gól jde trošku na vrub gólmana. Balon šel totiž na jeho stranu,“ připomíná Svědík. „Přitom se to nestalo poprvé. Navíc trenér brankářů v přípravě na utkání Nemravovi jednoznačně říkal, kam to Stanciu kope,“ přidal zklamaně.

Kouč Slovácka bude svým svěřencům vyčítat i zbytečné zákroky před inkasovanými brankami. „I když víme, že Slavia má nebezpečné standardky, zbytečně faulujeme. Přitom takové velké mužstvo každou vaši chybu potrestá. V první půli zase z nepovedeného rohu uděláme pokutový kop, takže jsme si porážku zavinili i sami. Penalta byla úplně zbytečná,“ zlobil se

Jméno Heslo
text
  • Rado - 01.03.2021, pondělí, 18:29
    (0)

    Dany-Hull City- souhlasím, už jsem to psal včera. Překvapuje mě ostré negativní hodnocení Svědíka od "pema/před 4 hodinami". Zdá se, že "opět" znamená některý (é) z posledních zápasů. Máte na mysli Jablonec, Příbram, Teplice ? Martin Svědík je vítězný typ, nesnáší neúspěšné výsledky. Je dobré, že s "jeho" Pardubicemi se hraje už v pátek. Utkání přináší nejen pro šéftrenéra zvýšenou motivaci a věřím, že nadržené Slovácko tuhle výzvu zvládne !

  • riedlss - 01.03.2021, pondělí, 18:10
    (0)

    Co je. Zase někdo brečí po prohře?? :D

  • Dany-Hull City - 01.03.2021, pondělí, 17:28
    (0)

    pema a robertFCS: nevim co je mezi vami chlapci ale jeden zapas se prohraje a uz se tu dle toho co jsem cetl do sebe poustite. Není to ponekud zbytecne ?? Kazdy ma zasluhu nejakou a nechci se ani jednoho z vas zastavat ale z tvych prispevku mi prijde ze vyhledavas provokaci, ale jsme na diskuzi tak si to tu vyjasnete spolu at je tu zase klid. Za me je trener svedik to nejlepsi co tu mohlo byt a jestli je nekdo po bitve lepsi strateg jak nas realizacni tym tak at jde jak kdysi rekl rada na lavicku a ukaze sve schopnosti. Ale at nenadava az je po bitve. Nazory ze trener prokoucoval nebo nekoho mel stridat driv jsou na muj pomer diky svedikovi a spol. kde jsme akorat nemistne a tohle vyplodit tak si nafackuju sam. Uvedomte si kde jsme. Na tretim miste a porad tu ctu a vidim negativismus, co chcete byt prvni? budte nohama na zemi a ne v oblacich jak urveme druhy nebo treti flek. Budu rad za neskutecne povedenou sezonu kdyz obhajime min. 5 misto coz je historicky pocin jeste z dob kdy tu bylo mnohem vic financnich moznosti nez je ted. Tak se proberte a tahnete i fans za jeden provaz jako to dela cely nas klub 1. FC Slovácko.

  • pema - 01.03.2021, pondělí, 16:49
    (0)

    to:RobertFCS - děkuji za reakci na můj příspěvek.. Bohužel, k urážkám, které jsi vyplodil, zde na fóru se vyjadřovat nebudu... asi nevíš.. co znamená slovo diskuse...pokud se týká jmén hráčů Slávie - myslím, že všichni, kdo zde jsou na fóru, ví o koho jde..případně, i když jejich jména či přijmení nejsou, zde napsána správně dle současného českého pravopisu.. Jinak doporučuji si přečíst platná Pravidla fotbalu, zejména o postavení brankáře při pokutovém kopu.. Jinak, aniž bych si připisoval nějaké zásluhy či vyjimečné znalosti - ve fotbalu se aktivně pohybuji již více jak 50 let.. něco jsem zažil jako hráč, funkcionář, rozhodčí i fanoušek na různých úrovních ..nikdy jsem žádného vulgárně neurážel za jeho názory - jak jsem již napsal, každý fotbal vídí a prožívá jinak.. Pokud můj příspěvek bereš, jako urážku Slovácka - tak mi sděl, v čem ty urážky spočívají...jinak fórum je od toho, aby se fanoušci k fotbalu vyjadřovali a případně o něm diskutovali...pokud máš názor - že můžeš kohokoliv na fóru urážet - tak se nediv, že někteří dříve diskutující fanoušci, hráči, funkcionáří a příznivci Slovácka...zde na fóru již nepřispívají..

  • RobertFCS - 01.03.2021, pondělí, 15:31
    (0)

    Pema: Co ty jsi za debila? Než začneš psát kritiku na Slovácko. Nauč se prosím jména Slávistů. Tohle je opravdu fantazie co dokážou někteří jedinci vytvořit za jména. A k tomu Nemravovi, kolik brankářů zůstane stát na čáře při penaltě? 1/10? Opravdu škoda slov na tebe..

  • pema - 01.03.2021, pondělí, 15:27
    (0)

    Bayern Munchen - asi jsi se díval na jiné utkání..standartka Slávie byla jen vyvrcholením tlaku...třetí branka - opět z levé strany a téměř přes celé malé vápno.. / Pokud se týká Klimenta - jen se zeptal, zda Rádio Jerevan - sem.. tam.. nemá někdy pravdu... Slovácku fandím ale také vidím, kde jsou chyby..přeji si jen, aby se Slovácku dařilo, hráči se vzchopili a trenér Svědík - s týmem pracuje ale jen, aby nebyl přesvědčen - jen o své pravdě, dle jeho dřívějších výsledků - by Slovácko mohlo hrát špici Fortuna ligy, neboť v Baníku a v Boleslavi, byl odvolán z pátého či třetího místa... tudíž, zde by to mohl být vrchol jeho činnosti i jeho hráčů..

  • Artigas - 01.03.2021, pondělí, 15:25
    (0)

    Důležité je, aby to kluci rozdychali a další zápasy soupeře smazli. Pardubice dostaly čtyři, tak jim je nasypat taky. Jinak ale klobouček,👏👏👏 borci v této sezóně překonali všechna očekávání a hrají rekordní ročník. Pokud vcerejsi mač co nejrychleji zapomenou a pojedou dál, hlavně už s Navrcem a Klimentem, druhý, třetí flek není nereálný.

  • Bayern Munchen - 01.03.2021, pondělí, 14:16
    (0)

    No musím říct, že větší blbost jsem nečetl... Podpis smlouvy Klimenta, co to je za hovadina, ten hráč je mnohonásobně stěžejní jak tady býval Zajíc a ten hrál až do konce i když se vědělo, že jde do Baníku a Kliment, který stejně odejde, tak se mu zakáže hrát kvůli podpisu smlouvy... No to je úplně mimo... A kouč nic neprokoučoval... Slávie do inkriminovaného přímáku neměla v podstatě žádnou extra gólovku, možná až na tu jak Masopust trefil Simu, ale to si myslím, že by možná na čáře ještě někdo z naších vykopnul... A nebýt té standartky, tak si tvrdím říct, že jsme vyhráli... A koho by si poslal na hřiště, naše lavička není zrovna tak kvalitní jak lavička Slávie a pokud myslíš, že by si tam dal Šimka, tak to by bylo posledních dvacet minut už jen pouze na jednu branku a stejně by asi Slávie něco trefila... Chyběl hodně Kliment a Navrátil...

  • pema - 01.03.2021, pondělí, 14:06
    (0)

    Tak ať jednou pan trenér Svědík řekne, že opět zápas prokoučoval - jak jsem již psal na fóru - jen diletant, si nemohl nepovšimnout průniků Slávie do středu obrany Slovácka/ze strany Olianky, Zbořila, Provoda, Koláře, Deliho apod../ a že to Nemrava několikrát a Kalabiška zachránili.Pokud se týká Nemravy - při penaltě asi měl zůstat stát,když všehny střelce / penalty i volné kopy - zejména přímé/ mají na videu a ví, kam to kopají, o tom přímém kopu, je také zbytečné se opět zmiňovat.. /,,Jinak není ve zranění Klimenta ,,náhodou" podpis smlouvy.. Také pokud chce Slovácko hrát v utkání do 90. minuty jen s 11 či 13 hráči - tak je to špatné... tedy na co máme náhradníky, juniorku a další...?

pristi
 Další články:
04.03.2021, čtvrtek, 14:12 - Slovácko skolil koronavirus, vedení ligy mu odložilo dva zápasy
01.03.2021, pondělí, 13:30 - Konec série? Zkouška charakteru. Teď se ukáže, jaký jsme tým, míní Sadílek
01.03.2021, pondělí, 13:00 - Trpišovský zuřil, až prokopl dveře. Škodu hned zaplatíme, řekla Slavia
01.03.2021, pondělí, 12:00 - Škoda našich chyb. Na Slavii jsme měli, hodnotí Kadlec šlágr víkendu
01.03.2021, pondělí, 08:50 - Trpišovský vyzdvihl střídající hráče a chválil Slovácko: Může pošilhávat i výš
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace