*
včera
Rozhovory | Budějovice - Slovácko
21.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Patrik Blahút po Plzni
21.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po Plzni
18.04.2024
Rozhovory | Slovácko - Plzeň
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
23.04.2024
Fanoušci v zápase proti Plzni
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024

Co píší pondělní noviny o zápase v Hradci

08.10.2007, pondělí, 23:45
noviny_velky.jpg Pondělní české noviny se v hodnocení druholigového zápasu fotbalistů Slovácka v Hradci Králové shodují: Slovácko zůstalo kousíček od překvapivého vítězství, remíza 1:1 je ovšem zaslouženější.

(ozie)

MF DNES: Slovácko dělil jen krůček od výhry

Nepatrně blízko od důležitého triumfu stáli druholigoví fotbalisté Slovácka.

Na hřišti třetího Hradce Králové se včera večer v 89. minutě ujali naprosto nečekaného vedení, které ale neudrželi ani celou minutu. I po remíze 1:1 se ovšem bodově dotáhli na vedoucí Příbram.

„Je to obrovská škoda.“ Tuto větu opakoval trenér Pavel Malura při hodnocení utkání několikrát.

Slovácko sice bylo celé utkání pod velkým tlakem, ale mělo dostatek příležitostí získat vedení. Rackova hlavička v 15. vteřině duelu, Chmelíčkův únik ve 21. minutě či Šultesova hlavička zblízka ale zůstaly nevyužity.

Až v závěru se děly věci! Nejprve se prosadil Šultes, který lehce doklepl vyraženou Inemanovu ránu z 35 metrů. Překvapený kouč Malura ani nestihl hru pozdržet taktickým střídáním. Po zaváhání Šturmy měl domácí Rezek snadnou pozici k vyrovnání.

„Nezkušeností hráčů jsme nepřerušili hru, Šturmovi chyběl důraz. Je to obrovská škoda, dělba bodů je ale zasloužená,“ poznamenal Malura.

Autor: Radek Štěrba



DOBRÝ DEN S KURÝREM: Mimořádné utkání skončilo smírně

V Hradci se v neděli večer hrálo jedno z finálových utkání druholigové soutěže. Kvalita utkání a výkony obou mužstev tomu napovídaly.

„Věděli jsme, že hrajeme s nejlepším mužstvem soutěže, a proto jsme se na něj pečlivě připravovali. Přestože jsme se místy dostávali pod tlak, tak jsme našli síly na nebezpečné protiútoky a v nich si vytvořili šance, které se dají nazvat tisíciprocentními. Je škoda, že jsme nedokázali proměnit alespoň jednu z nich. Samozřejmě je také škoda, že jsme vinou nezkušenosti některých hráčů nedokázali udržet vedení. Teď nás ztráta vítězství mrzí, ale až přijedeme domů, tak hodnotu bodu určitě doceníme,“ byl spokojený s výsledkem trenér 1. FC Slovácko Pavel Malura.

Jeho protějšek Luděk Klusáček, který ještě v minulé sezóně sdílel s Malurou jednu lavičku ve Slovácku, byl ale ještě spokojenější. A to jeho tým doma dva body ztratil. „Na druhou ligu to bylo mimořádné utkání. Mělo všechno, co takové utkání má mít. Kulisu, výkony, jak individuální, tak kolektivní. Do devadesáté minuty mu chyběly jen branky, ale i ty nakonec přišly. Závěr utkání nepostrádal dramatické situace i emoce. Vlastním hráčům nemám co vytknout. Naopak hráli na hranici možností a s bodem jsem spokojen,“ netajil radost z bodu i výkonu Luděk Klusáček, který svého kolegu a kamaráda přece jen zaskočil. „Věděli jsme, že hráči Slovácka jsou v obraně přece jen pomalejší, tak jsme nasadili rychlonohého maličkého Pilaře, kterému se v přípravě dařilo,“ prozrazoval recept, který si z působení ve Slovácku přinesl, Luděk Klusáček. Nad jeho tahem Malura jen pokyvoval hlavou. „Nasazení Pilaře nás opravdu trochu zaskočilo. Nepočítali jsme s ním. Jeho pohyb a hbitost dělaly stoperům potíže.“

Autor: Aleš Mazúrek



HRADECKÝ DENÍK: Bod zachráněn v nastavení

Až góly v samotném závěru určily podobu výsledku včerejšího šlágru 10. kola II. ligy mezi fotbalisty Hradce Králové a Slovácka. Hosty poslal v 90. minutě do vedení střídající Šultes, spravedlivou remízu pak v nastaveném čase zařídil Rezek.

Pohledné utkání nabídlo řadu rušných okamžiků před oběma brankami. Nebezpečnější byli v tomto směru na brejky spoléhající hosté, gólovou hlavičku Racka a obrovskou šanci Chmelíčka však gólman Lindr parádními zákroky zlikvidoval. „Byly to tisíciprocentní šance, škoda, že jsme je neproměnili,“ litoval po utkání trenér hostí Pavel Malura.

Obranu Slovácka zase zlobil především hbitý Pilař, slibnou příležitost měl Bouška a pumelice Černého bude brankáře Marka pálit na hrudi ještě hodně dlouho. Těsně před přestávkou mohl domácí tým poslat do vedení Karal, po rohovém kopu však na míč ve skluzu jen o centimetry nedosáhl.

Do druhého dějství vlétli „votroci“ jako uragán. K jejich smůle už po patnácti vteřinách nepotrestal Šimáčkovu hrubku Černý, který z úhlu přeloboval Marka i brankovou konstrukci. Správný cíl nenašla ani pohotová hlavička Přibyla. Bezbrankový stav mohl změnit i hostující Racko. V 65. min. se skvěle uvolnil Pilař, skvostná akce nejlepšího muže na hřišti postrádala jen Bouškovo přesnější zakončení. Lindra zase vystrašila nebezpečná hlavička střídajícího Šultese.

Branky tak přišly až v bláznivém závěru. V 90. min. vypálil ze 38 metrů Ineman, Lindr kluzký míč neudržel a dorážející Šultes pohodlně zavěsil – 0:1. Hradečtí odpověděli v nastaveném čase, kdy si Rezek zpracoval Vítův centr přizdvižený Munsterem a přízemní střelou srovnal na konečných 1:1.

„Hráli jsme vabank a vyšlo to. Prohrát bychom si nezasloužili,“ řekl po utkání šťastný střelec.

Hradecký kouč Luděk Klusáček nebyl z první domácí ztráty nijak rozladěn. „Byl to nadprůměrný druholigový zápas. Hráčům nemohu nic vytknout, všichni hráli na hranici svých možností. I s remízou jsem proto spokojen.“

Podobně hovořil i jeho protějšek. „Hradec má silný tým, bod je pro nás nesmírně cenný.“

Autor: Pavel Král



DENÍK SPORT: Slovácko se dotáhlo na Příbram

Druhá liga přišla o poslední neporazitelný tým. Příbram v 10. kole poprvé prohrála - v Olomouci s HFK - 0:2 a soutěž už vede jen díky o gól lepšímu skóre před Slováckem. To remizovalo ve šlágru kola v Hradci Králové 1:1, když oba góly padly až v závěrečných dvou minutách. Východočechům, kteří mají rovněž 21 bodů, patří třetí příčka.

V šlágru mohli jít hosté do vedení již ve 20. vteřině hry, ale brankář Lindr hlavičku Racka bravurně vyrazil na roh. Potom převzali iniciativu domácí a vytvořili si velký tlak i šance. Slovácko spoléhalo na brejky, z nichž jeden jim málem vyšel ve 20. minutě, kdy Chmelíčkovu bombu Lindr vyrazil. Domácí tlačili, ale brejky Slovácka byly nebezpečné. Až v samém závěru začaly padat branky. Nejdříve skórovalo v 89. minutě Slovácko, když střelu Inemana z trestného kopu z 35 metrů brankář Lindr neudržel a Šultes pohotově otevřel skóre. Domácí vrhli vše do útoku ve snaze vyrovnat a do ofenzivy se zapojil i jejich brankář. O remízu se po centru Víta postaral v nastavení Rezek.

Nejlepší hráči: Pilař, Rezek - Eismann.

Autor: Bedřich Vočko
Jméno Heslo
text
pristi
 Další články:
09.10.2007, úterý, 10:18 - Šultés: Trenéři nás po remíze utěšovali
09.10.2007, úterý, 10:07 - I po vysoké prohře se Spartou fotbalistky titul nevzdávají
09.10.2007, úterý, 10:02 - Palinek: Musím pochválit všechny hráče
09.10.2007, úterý, 07:34 - Malura: Zkušenější tým by výhru udržel
07.10.2007, neděle, 23:29 - Slovácko veze z Hradce bod
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace