*
13.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Břečka po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Vlastimil Daníček po zápase v Hradci Králové
13.04.2024
TISKOVKA | Martin Svědík po zápase v Hradci Králové
11.04.2024
Rozhovory | Hradec - Slovácko
07.04.2024
Z PLOCHY | Tomáš Fryšták po zápase v Liberci
 
Jméno:   Heslo:  
 
*
Registrujte se v mapě fanoušků!
V mapě je celkem 979 fanoušků
*
Poslední články:
07.11.2019, čtvrtek, 08:00
Limitovaná edice mikin FCS JEDEN KRAJ - JEDEN KLUB
17.07.2019, středa, 13:03
Poslední možnost nákupu permanentek do Sektoru B3
14.01.2019, pondělí, 13:01
Do nového roku s novou bundou Sektor B3!
Poslední článek v blogu:
30.10.2020, pátek, 11:02
1. FC Slovácko získalo vý...
Poslední video
18.02.2020- Fanoušci v zápase proti Baníku
Poslední fotogalerie
05.02.2016- Fanaticos Cup 2016
*
10.04.2024
Fanoušci v zápas proti Slavii
28.02.2024
Fanoušci v zápase proti Spartě
15.02.2024
Fanoušci v zápase proti Pardubicám
04.02.2024
Sektor B3 cup 2024
30.11.2023
Fanoušci v zápase proti Baníku

Četnické humoresky: Fanouškům Slovácka hrozí za bránění vlajky až 3 roky natvrdo!

30.09.2011, pátek, 10:42
cetnici_velky.jpg

Nebraň svou vlajku, nebo půjdeš sedět! Tímto heslem by se měli řídit všichni fotbaloví fanoušci. Alespoň tedy na Slovácku, kde se místní četníci totálně pomátli a řeší bránění vlajky fanoušků Slovácka, před Baníkovci. Tři domácí fanoušci tak podle informací Slováckých Novin mohou vyfasovat až 3 roky natvrdo, nebo 10 let zákazu vstupu na stadion za to, že nedovolili fanouškům Baníku odcizit vlajku z domácího sektoru. Hledáme rovněž právníky z řad fanoušků, aby nám do budoucna pomohli v obraně s tímto totálním nesmyslem. Kontakt: info@fcslovacko.com

Fanoušci Baníku chtěli v kotli domácích odvázat transparent

Bez policejních zákroků se v Uherském Hradišti neobešlo středeční fotbalové utkání mezi 1. FC Slovácko a FC Baníkem Ostrava.

Příjezd a příchod fanoušků Baníku sice nedoprovázelo žádné narušení veřejného pořádku, ale krátce po začátku zápasu se dva fanoušci Baníku pokusili odvázat transparent domácího fanklubu v „kotli“, domácích.

To si však nenechali líbit domácí příznivci, vrhli se na tyto opovážlivce a začali je bít. „Údery pěstmi je povalili na zem, a když leželi, začali do nich kopat,“ upřesnil mluvčí policistů v Uherském Hradišti Aleš Mergental.

Hned na to vystartovali k agresivní skupince pracovníci bezpečnostní agentury a útočníky od napadených oddělili. „Mladí muži z Ostravska naštěstí neutrpěli zranění, se kterým by museli být ošetřeni v nemocnici. Naopak malíček si při rozdávání úderů zlomil jeden z agresivních fanoušků domácích,“ uvedl Mergental.

Policisté následně zadrželi všechny tři domácí útočníky. Muži ve věku od jednadvaceti do pětatřiceti let z Uherskohradišťska putovali na policejní oddělení, kde jim strážci zákona sdělili podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví. Za ty jim hrozí až tři roky vězení. Zároveň si tam mohli vykoledovat také trest zákazu vstupu na sportovní akce a to na dobu až deseti let.

„Po skončení fotbalového utkání policisté zajistili také fanouška Baníku. Dvaačtyřicetiletý muž napadl v ulici Rostislavova muže, který neutrpěl zranění a to jen díky rychlému zákroku policistů z brněnské speciální pořádkové jednotky. Zajištěný násilník se tak dopustil přestupku proti občanskému soužití,“ doplnil mluvčí.

Nezvyklým incidentem, který po zápase museli policisté rovněž řešit, byla nezaplacená útrata v restauraci v centru Hradiště. „Fanoušci Baníku odešli, aniž by uhradili útratu přesahující tisíc korun. Policisté na místě přistihli jednoho z dotyčných fanoušků, který nakonec za všechny útratu zaplatil,“ uzavřel mluvčí. Na sedmdesát policistů tak dohlídlo na poklidný odchod a odjezd nejen téměř tří set fanoušků hostů, ale také čtyř tisíc domácích.

Jméno Heslo
text
  • juancarlos - 04.10.2011, úterý, 20:46
    (0)

    a jéjé kukám,že si tu dali dostaveníčko policajti,bývalý policajti a najemní žoldáci ve službách jakýchsi agentur. Boužel nic mě nepřesvědčí,abych změnil na tyto holomky názor. Nikdy mě neochránil a nikdy mi nepomohly,vždy spíše naopak a situace je taková,že když se po 90.letech otřepali,tak už tě zas klidně přejedou za ksicht,teda pokud si budou jistí ,že jsi sám a oni tři.Nemám je prostě rád a nevěřím jim.

  • pitros - 04.10.2011, úterý, 18:05
    (0)

    já bych spíš nechápal chválu pěnou na pana Habáníka při velení na fotbalech. Když si zrovna on podával ruce se sparťanama a baníkovcema, kteří pár minut předtím demolovali stadion, hm panečku, to byl teda velitel. Ono ne všechno je takové, jak to vypadá navenek.

  • Mr. Fulham - 03.10.2011, pondělí, 23:52
    (0)

    pema: Přílívají do ohně, nebo přihřívají polívčičku? Pojem přilívají polívčičku slyším v tomto spojení prvně... Policie si své jednání vždycky obhájí a to ty víš moc dobře. Je to jako rozhodčí na hřišti :-) Když ti někdo řekne, že to bude řešit, protože to chce řešit, tak je to arogance. Asi je to snaha vyvinou tlak na ostatní aby se báli. Strach, strach, strach... Prostě padni komu padni.

  • pema - 03.10.2011, pondělí, 21:51
    (0)

    Zdravím fanoušky na tmto fóru,po delší době, sleduji názory zejména pokud se týká mužstva, průběhu urkání apod.. Po přečtení několika zdejších příspěvků,mi to však nedá a musím reagovat - vzhledem ke skutečnosti, že jsem se ještě před 3-mi lety podílel na bezpečnostních opatřeních - směřujících k zajištění veřejného pořádku - jak na stadionu Miroslava Valenty, v jeho bezprostřdní blízkosti tak i v Uherském Hradišti jako takovém, musím reagovat byť po několika měsíční pauze, na některé zdejší příspěvky.../ je jen s podivem, že někteří odpovědní pracovníci FC Slovacko, zde na fóru tzv ,, přilívají polívčičku" v reakci na činnost policie či bezpečnostních agentur, ikdyž pokud svou práci odvádějí odpovědně, ví zcela dobře a podrobně o co jde... K fanouškům Baníku můžu zcela odpovědně sdělit, že se dá s nimi mluvit /samozřejmě že jak i mezi fanoušky FCS, se mezi mimi najdou jedinci, kteří udělají na fotbale,,bordel", přípaně se nechají strhnout davovou psychozou/, situaci ve středu jsem viděl velmi dobře a je mi zcela jasné / byť v bezpečnostních službách ani bezpečnostních agenturách nepracuji/ 1/ že fanoušci Baníku se oficiálně dostanou do sektoru domácích, je to zcela dle Návštěvního řádu... /pokud se cítím organizovaný ve Fansclubu určitého klubu, přispůsobím se a jdu případně, do určeného sektoru/ 2/ na stadionu zasahovala bezpečnostní agentura jako první 3/ pokud tady na fóru někdo píše, že ,,se dali při krádeži vlajky očekávat fackovačky" - měli si to aktéři domluvit předem / kopání a fyzické napadání, dle mého názoru, do tohoto sporu ani ,,fackovačky" nepatří 4/ o tom co dělá bezpečnostní agentura či policisté na bezpečnostním opatření zainteresovaní,v době utkání musí mít přehled vedoucí bezpečnostního opatření / a veřte mně, že na to prostředky mají včetně kamerového systému/ 4/ některým příspěvkům bych pouze vzkázal, když neznáte pana pplk. JUDr. Bronislava Šabršulu, který vešel do podvědomí veřejnosti, zejména velením při zákrocích vůči fanouškům Sparty při utkání 1 GL ve Zlíně a jeho ,,informacím o skutečnosti" ve středu na stadionu FC Slovácko - TAK JEJ ZBYTEČNĚ A BEZDUVODĚ NEKRITIZUJTE.. 5/ pokud znáte skutečnosti o působení p. pplk. JUDr. Habáníka při utkáních 1.GL, zejména při utkáních na stadionu Na Širůchu - buďte ve svých přispěvcích objektivní.. pokud opravdu víte o co šlo...nebo nepište zde na fóru ,,šmé"...

  • Slovácko Kingdom - 03.10.2011, pondělí, 16:12
    (0)

    pitros: Ale tak to taky bylo. policie tam vůbec nebyla, ale pak si dohledala dotyčné podle kamere na stadionu, které údajně obsluhují při zápase měš´táci )prý proto, že je to městský stadion). Zkrátka policejní iniciativa k hovnu. Místo aby chytaly zloděje tak řeší kktiny.

  • pitros - 03.10.2011, pondělí, 15:46
    (0)

    rim: a pak si na ně někdo podá stížnost a je po policajtovi. Policajti nemají na stadionu co dělat až do doby, kdy pořadatelská služba zcela zjevně není schopná ukočírovat situaci na stadionu. O tomto vyrozumí hlavního pořadatele a ten požádá policajty o zákrok. Pokud tam byli tři baníkovci, pak nechápu, proč tam policajti vůbec byli (myslím přímo na místě toho konfliktu). Proč je nevyvedla bezpečnostní agentura a se svědectvím je pak nepředala policajtům, aby to pořešili. Jak pořešili, to už je věc druhá

  • rim - 03.10.2011, pondělí, 10:46
    (0)

    I kdyby u samotného zásahu byly složky z Brna, tak v konečném důsledku si to už řešilo Hradiště. A tam už měly místní složky postupovat dle mdlého rozumu a ty nešťastníky pustit jakože s pokáráním a tím by byl konec. Měli jim normálně říct, že to veřejně bude jako nějaká podmínka - jen jako pro věřejnost a lidsky jim měli říct, že je chápou, že si bránili vlajku, ale příště ať se na to vykašlou nebo tak něco. A ne tady vykřikovat s vazbou nebo dokonce se zákazem vstupu na 10 let! To je to, co odporuje celé logice tohoto, ze strany policie UH, trapného incidentu!

  • probost - 03.10.2011, pondělí, 09:01
    (0)

    neviděl bych problém v policii, ale v bezpečnostních a pořadatelských službách ty mají narozdíl od policie na stadionech udržovat pořádek to že si tam jde za pětikilo stoupnout kdejaký mamrd s nápisem pořadatel a Bezp. ag. kouří za rohem nezajímá je kdo je nalevo a kdo napravo a kdyby kolem nich proskákal kloklan s baníkovským dresem tak se otočí a dělají že nic. Kdyby to fungovalo nemusela by policie vůbec zasáhnout. A je pěkné že kafráte na policii v UH. ale mám pocit že tam zasahovalo SPJ z Brna a těm je u prdele koho chytnou za límec.

  • kecipep - 02.10.2011, neděle, 22:08
    (0)

    tempex: Tohle mi nedělej :D Málem jsem se zadusil, když jsem to přiblížil.. hodně husté :D 4 nebylo ani 17 a ti tři napravo? :D

  • Tempex - 02.10.2011, neděle, 22:06
    (0)

    http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/11__Sezona_11_12/11_09_28_Slovacko_Banik_1_1_Pohar/1.FC_Slovacko_vs._FC_Banik_Ostrava_-_028.jpg

  • Greif - 02.10.2011, neděle, 18:40
    (0)

    dva mají zlomený prst ... jeden na operaci dokonce .. velicí mlátiči :D

  • Babu - 02.10.2011, neděle, 17:53
    (0)

    pitros: nikoho si tam nenasadili, ale sami to označí za rizikový zápas a na stadioně není ani jeden, až v tu chvílu, kdy se něco děje, to samé GANi.. a jejich zásahy sou ve většině případů těžce neadekvátní.. prostě nějací tři týpci z Baníku (jakože každý blb poznal hned od pohledu, co sou zač) tam okouněli a snažili se být nenapádní, načež jeden z nich začal rozvazovat tkaničku u vlajky, naši na ně vběhli, ale určitě není pravda, že by se je snažili "zabít", jak je to interpretované UH policií ;) prostě jim párkrát dali za ten hnus, o který se pokusili. Toť vše. To se mosí hodit na nějaké bránění majetku, protože jinak to nemá hlavu ani patu.. prý agresivní domácí si zlomil prst.. to mě pokakejte.

  • pitros - 02.10.2011, neděle, 16:20
    (0)

    přijde mi divoké, že by si tam policajti někoho nasazovali. Ten výsledek zadržení Slovácko-Baník 3:0 je opravdu smutný. Ani si nemyslím, že zrovna ve Slovácku je nějak moc důvodů k tomu dostávat fans do podmínky, myslím, že v republice je spousta jiných, kteří by si to zasloužili mnohem víc.

  • Slovácko Kingdom - 02.10.2011, neděle, 08:46
    (0)

    Odvazovat ji podle toho co sem viděl začali. Ale chtělo by to video z kamer. policie si své jednání jistě obhájí, ale tady de o princip. Fízlové byli na stadionu protože to byl rizikový zápas a proč to byl rizikový zápas? Kvůli fanouškům Baníku a výsledek? 3 zadržení domácí, když bránili vlajku před hostujícími fanoušky v domácím sektoru. Možná tady vznikl účinný návod, jak dostat do podmínky všechny fanoušky. policie si vždy do sektoru domácích nasadí 3-4 své lidi, tam začnou jakože krast vlajku, počkají až je domácí zmerčí, dají jim nadržu a fízlové se můžou vesele radovat a slavit.

  • pitros - 02.10.2011, neděle, 00:06
    (0)

    a podal někdo na ty baníkovce, kteří šli krast vlajku, oznámení??? Zřejmě ne. Otázkou taky je, jestli se dostali k tomu, že ji začali odvazovat, pak se ji zřejmě snažili ukrást že, pokud se k tomu ani nedostali, jak jim prokážete, že chtěli ukrást právě tu vlajku, nebo vlastně cokoli jiného? Jak píše Goor - nepřiměřená obrana? Kdepak, co je za nepřiměřenou obranu, když někdo leží na zemi a ty do něj kopeš? Všechno není tak jednoduché. Pravdou je, že na B neměli co dělat a do rypáku zasloužili, otázkou zůstává s jakou intenzitou, to je pak otázka posouzení, zda jde o trestný čin nebo jen přestupek.

  • Goor - 01.10.2011, sobota, 20:55
    (0)

    jerry: To je jasné, že venku se můžeš dostat do problémů, ale my sme byli doma! Baníkovci šli kract vlajku a my pujdeme sedět? To je nějaké divné ne? Ale raději nic, protože to bych se tady mohl hádat donekonečna :-)

  • Pete - 01.10.2011, sobota, 20:42
    (0)

    Počkal bych,jak se to vyvine,a pak bych případně pro nějaký pochod byl. Prostě vyjádřit svůj postoj,vyjádřit nespokojenost,vyjasnit si určité věci. Ale určitě ne dělat bordel,to by k ničemu nevedlo,jen k dalšímu zpřísnění!

  • Jerry1984 - 01.10.2011, sobota, 20:24
    (0)

    s tím souhlasím, že když třeba někam jedem i ven, tak si s sebou člověk nese rizika, že se může dostat do křížku se zákonem..to můžeš kdekoliv, neboj se, že Goore, že nějaká křivda není ani u mě..byť menší, než u tebe třeba..protože by se to fakt stávat nemělo, dál už k tomu nic nepíšu.

  • Mr. Fulham - 01.10.2011, sobota, 20:17
    (0)

    Jistě že nemají fanoušci hostí co dělat v domácím sektoru. Upřímně říkám, že z postupu policie jsem znechucen. Je to opravdu velmi ubohé. Postup fanoušků v kotli mi přišel zcela logický. Na druhou stranu v této zemi neočekávám, že s logikou někde uspěji, protože tady si každý může dělat co chce. To co se stalo ve středu se může stát úplně každému z nás. A 90% lidí by asi jednalo úplně stejně, takže vlastně každý fanoušek je jednou nohou v kriminále. Určitě je to unikátní záležitost. Vsadím se, že nikde jinde nebyly v průseru domácí fanoušci, když do jejich sektoru došli fanoušci Baníku...

  • Jerry1984 - 01.10.2011, sobota, 20:16
    (0)

    máme na to jiný pohled..navíc, počkal bych jak to dopadne..to víš, že nahoře sou všichni kamarádíčci, a určitě mají různé "zkušenosti", ale asi se mě to fakt málo týká...to bude tím...

  • Goor - 01.10.2011, sobota, 20:06
    (0)

    jerry: Co nebyla záminka? Nechápu.Co jako kdo viděl jinak. Baníkovci jako došli jen tak a fanoušci Slovácka si typli že to sou baníkovci a hurá naně. Nebo jak to myslíš? policie by měla řešit úplně jiné věci, než to, že baníkovci dostali v domácím sektoru. Tam prostě nemají co dělat! A klub by se měl za své fanouškjy postavit.

  • Jerry1984 - 01.10.2011, sobota, 20:04
    (0)

    Goor: na to ti ale takto asi neodpovím, co bych udělal nebo ne...to bych si nechal pro sebe.

  • Jerry1984 - 01.10.2011, sobota, 20:01
    (0)

    Goor: ok..máš asi pravdu. A to, že do toho mícháš romy a celkově to zobecnuješ...tak myslím, že to oba trochu přeháníme :) no právě, jde o to, jestli věříš tomu, že je to zamínka nebo ne..podle mě to úmysl nebyl, spíš že to každý viděl jinak...to už tady zaznělo někde

  • Goor - 01.10.2011, sobota, 19:55
    (0)

    Jerry: není důvod být nasraný? A ty bys dělal co, kdyby ti kradli vlajku? Nechal by sis ju vzít? Člověk má snad právo bránit svůj majetek, Nebo si mám dát na dveře cedulku Cikáni nebojte se vstoupit a berte si co potřebujete? Navíc kdyby PČR celou věc přešla, tak by se nic nestalo, ale tady de vcidět, že hledají sebemenší záminku a to je fakt hnus. Kdo chce psa bít...

  • Goor - 01.10.2011, sobota, 19:51
    (0)

    Nejsem právník, ale věřím tomu, že šikovný právník by dokázal celou věc otočit. Pokud je to kvalifikováno jako napadení a výtržnictví, tak by neměl být problém dokázat, že to byla řekněme nepřiměřená obrana. Vždyť tam šlo o krádež! A tam by snad trest byl mírnější než u výtržnictví a napadení (Bože ten Šabršulín musí být pipinka). Rizikový zápas a Baníkovci v sektoru domácích. Co tam asi mohli chtět?Asi družbu co? Fízlové zasraní proberte se! začněte dělat něco pro lidi, než s tím lidi začnou něco dělat sami! Pokud bude nějaký pochod, nebo jakékoliv kroky, tak jdu do toho. Toto není normální. Toto je demence bývalého STBáka! Takový člověk má sedět na vrátnici a ne v nejvyšším patře!

  • Jerry1984 - 01.10.2011, sobota, 19:51
    (0)

    nemá smysl byt nasraný..

  • Jerry1984 - 01.10.2011, sobota, 19:50
    (0)

    pablol: tož, to už zase beze mě..tady tomuto se směju, ale furt je to pro mě zábava a nepotřebuju nic hrotit a toto už je trochu moc do politiky..sory

  • pablol - 01.10.2011, sobota, 19:44
    (0)

    Chtěl jsem taky něco písnout po přečtení všech příspěvků, ale už je vše napsáno.Je to hnus co se tady děje, policejní stát.Když bude nejhůř, tak co tak naše hochy nějak veřejně podpořit, nějaký pochod městem nebo tak něco.FUCK OF POLICIE i celý BANIK a pěkně do PRDELE

  • molinka - 01.10.2011, sobota, 19:40
    (0)

    a ještě přes bránu neprošel ani jeden z těch co je pak vyváděli ven, to byli ti co tam přelezli z krčku nebo přes kurty..ale to už si musí zařídit bezpečnostní služba

  • molinka - 01.10.2011, sobota, 19:39
    (0)

    Máža: já na bráně dělám pořadatele a kotroluju vstupenky, když se mi tam před zápasem nahrne milion domácích fanoušků nemám čas kontrolovat jestli mi nějaký chuligán probíhá za zádama z krčku. Dále měli někteří fanoušci baníku ponechány lístky na bráně od svých hráčů a pokud má vstupenku na áčkovou tribudu a na sobě nemá nic baníkovského což neměli já ho přes tu bránu pustit musím ať chcu nebo ne..takové věci si už musí řešit vedení ne pořadatel, ten ač se to nezdá na to nemá čas.

  • Greif - 01.10.2011, sobota, 16:27
    (0)

    asi dojdu k panu šabršulovi pro tv, když je takové vypůjčování ok .. kde bydlí ..?Jo a kde se píše o tom že zmlátili tu malou holčičku ..? kolik z Ostraváků bylo obviněno protože vím o dalším případu kde zkopali kluka tak že neviděl na jedno oko ..

  • Pete - 01.10.2011, sobota, 16:02
    (0)

    Další nesmysl v tomto absurdistánu: člověk vlastně nemá právo bránit svůj vlastní majetek. Zloděje pustí,ještě mu ošetří bebíčka a slušný člověk jde sedět.

  • juancarlos - 01.10.2011, sobota, 14:30
    (0)

    přesně tak,pokus o krádež majetku fans,určitě se dá doložit,že ty vlajky mají větší hodnotu než 5000,pokud teda k nějakému projednávání dojde...

  • Mara.Jarosov - 01.10.2011, sobota, 11:13
    (0)

    Já mám v rodině skoro vyštudovaného právníka,mohl bych se ho na to zeptat.

  • Mirolav - 01.10.2011, sobota, 10:21
    (0)

    Já nevím jestli nebudu ťápat nesmysly , ale jestli je práskli ti Ováci tak bych na ně podal trestní oznámení z pokusu o krádež (ta vlajka byla určo dražší než 5000- čili už trestný čin) pak by snad zapoměli kdo nebo co jim dalo přes budku:-) a jestli je viděli kliftoni z kriminálky přímo tak to zkusit nějak přes chránění svého majetku, ale to by musel už domyslet nějaký právník - z logiky kdo by se díval jak mu někdo něco krade před očima (vím že logika+policie neexistuje )

  • rim - 01.10.2011, sobota, 10:16
    (0)

    Sdílím názor s Dany-Hull City. Na nás budou vystrkovat lokty, ale proti jiným Fans by zalezli pod kuklu a schovali se v útrobách stadionu. A když jim člověk před stadionem řekne, že jim tam pobíhají chachaři, tak se na něho ještě obéknou, ať si hledí svého. To ale vlastně fanoušek Slovácka celou dobu dělá. Hledí si svého!!! Ale kdyby mu řval chachar přímo do tváře, jaká je to černá .... s obuškem, tak bude stát se zařezanýma půlkama, protože se bude bát pípnout! Jsou to ubožáci a jen zneužívají toho, že my jsme mírumilovní fanoušci a ne zmrdi kdoví z kama! To by si měli místní složky uvědomit a ne ještě házet klacky pod nohy. Je to ubohé a naprosto, naprosto k smíchu!!! Gratulace těm, kdo tam dole u těch vlajek tak rychle reagovali a ty sebevražedné magory slušně vyprovodili!!!

  • FCS84 - 01.10.2011, sobota, 10:02
    (0)

    "kterým něco vysvětlovat je jak kdybys vrzal bránkou." :-D :-D :-D

  • Zobek - 01.10.2011, sobota, 09:31
    (0)

    na tom fóru nemá cenu vůbec nic číst tam asi píšou enom tupé hovada kterým něco vysvětlovat je jak kdybys vrzal bránkou...to totiž výjde na stejno toto je z tama co tam píše jeden z tych vypatlanců ''ja sice nebyl ani u jednoho ale co se tyče ostravy tak nevim co ta osoba čekala promenadovat se v barvach po ostravě a to že byl s babou si myslel že ho ochraní omyl''...to je reakce na článek ,který napsal Fulham..no musím se smát...ti lidi mají IQ dohromady tak 55..asi by si to měly číst celý den pořád dokola aby to pochopily....

  • Jerry1984 - 01.10.2011, sobota, 07:59
    (0)

    provokace, a pak si přečti názory na foru hooligans od lidí, kteří vypisují obecné zásady, a při tom si neuvědomují, že se vyjadřují ke konkrétnímu případu...ale to je jedno..na každou svini se vaří voda.

  • Ykarus - 01.10.2011, sobota, 07:20
    (0)

    Kuva když budu chtět, tak si ze zastrčenů šálu taky zajdu do Baníkovského kotla, ale proč? A Když ti sebevrazi došli k nám dobře jim tak.Jediné co mě mrzí, že neskončili na ARU. Protože to co si dovolili je ten největší extrém co si protifanošek može dovolit. A zvlášt' když je mělo BWA přímo na talíři, nic lepšího nemohli dostat.

  • Petrov - 30.09.2011, pátek, 21:54
    (0)

    Jak píše juancarlos tak se není čemu divit. Tato situace je už tu delší dobu a ještě dlouho bude. Já to říkám pořád že naši policajti jsou bastardi :) Už když jsem to viděl před stadionem tak jsem věděl že se zase něco stane. No a stalo. To je prostě komedie na ntou!

  • tarantule - 30.09.2011, pátek, 21:26
    (0)

    juancarlos : přesné a výstižné !!!! Palec nahoru !

  • egi - 30.09.2011, pátek, 20:17
    (0)

    Přesně tak,jak píše juancarlos.A jediné,co tym policajtom chybělo-byla baníkovská šála!!!

  • juancarlos - 30.09.2011, pátek, 19:52
    (0)

    lidi já nevím co se divíte,vždyť kdo jde dělat k policii? Jen alibistické,zběbělé a liné individua,takže se dá očekávat,že budou s otevřenou hubou čumět jak 300 Baníkovců zapaluje Hradiště a pak půjdou radši zatknout pár místních za rvačku,jak typické:-)Mě to jen utvrdilo o tom,že chlupatým se nedá věřit a to platí v těchto končinách už od Franc Josefa a nevěřím,že ještě dalších 100 let to bude lepší.Už na to ani nedokážu říct,že jsem zhnusen,nemám pro tento druh pohrdání ani výraz.

  • Máža - 30.09.2011, pátek, 17:24
    (0)

    V první řadě neměli být vpuštěni přes bránu domácích a ochranka měla hlídat krček a kurty!Kdo by se z nás dostal třeba na Baník v dresu a s šálou na jejich tribunu, natož tak do kotle. Nás vysadí u sektoru a jděte jako do klece!!! Policajti či ochranka měla zasáhnout okamžitě a né aby si někdo z našich měl špinit s kokotama ruce. A za takovou věc by se měli páni policisti chytnout za nos a těm klukom ještě poděkovat, že za ně sjednali pořádek. Hold hlava a zadek jsou jako dvě spojené nádoby. Dokud nedostanou kopanec do zadku, nezačnou myslet!

  • renatkaa - 30.09.2011, pátek, 17:16
    (0)

    To co se tu děje, je opravdu neuvěřitelné.. My by jsme si nikdy nedovolili na výjezdu jít mezi domácí fanoušky.. A už jen za to, ze si to u nás dovolí by si zasloužili.!!

  • tarantule - 30.09.2011, pátek, 17:12
    (0)

    Nikdy mě NEPOMÁHALI ani NECHRÁNILI !!!!

  • Jerry1984 - 30.09.2011, pátek, 16:57
    (0)

    pecka: a to je asi všechno v pořádku...20 jich fakt zadržených nebylo, protože pčr utekli ? :D fakt jak píše Buchlov..smát se smát se smát se..:)

  • pecka - 30.09.2011, pátek, 16:52
    (0)

    Lístky na jméno? Ti baníkovci tam naskákali přes krček. Seděl jsem tam s kamarádama ale i s mamkou a tatou. Najednou se otevřelo okno a začali tam skákat. To nám trochu zatrnulo ale naštěstí pro nás rychle mašírovali na tribunu. Hospodský jim stoupl do cesty ale pak ustoupil. Já bych taky ustoupil nikdo nemohl vědět jestli u sebe nemají zbraně. S tím vstupem to byla chyba bezpečáků. Stojí tam u brány a za zádáma jim proběhlo 20 chulošů. Kdybych je na to neupozornil tak o tom ani neví...

  • Buchlovjak - 30.09.2011, pátek, 16:19
    (0)

    Ať jdou do hajzlu aj celou policejní partičkou. Toto co se tu děje je absolutní výsměch. A to platí nejen pro PČR v Hradišti, ale i Ostravě. Jediné řešení je prodávat na rizikové zápasy v doma lístky na jméno. Je to opravdu komedie a vše začíná už u pokladen. Děje se to už od té doby co stojí stadion a je to vždy když je tu Baník, Brno, Sparta nebo Zlín. Jednoznačně jde vě většině případů odlišit i v takovém množství lidí, že tam leze někdo kdo tam nemá mezi domácimi co dělat. To kdyby si kdokoliv z nás dovolil v Ostravě, Brně či Praze tak zaručeně a v nějlepším případě skončí extrémně zmlácený a to jen v lepším případě. To že primitivové vlezou přímo pod kotel a chtějí krást je jejich hloupost a do držky by měli dostat už z principu. Fakticky policejní stát, kterému se musím smát. A když tu v článku bylo vzpomnenuto deset let zákazu vstupu na stadion, tak by mě velice zajímalo kolik chulošů Baníku nebo jiných týmů je takto potrestáno. A odpovím si sám. Nikdo. Výsměch.

  • Jerry1984 - 30.09.2011, pátek, 16:16
    (0)

    a všecko to hraje do svazových notiček...

  • Jerry1984 - 30.09.2011, pátek, 15:54
    (0)

    jinak jestli to chce změnu, nevím..tresty jsou tady postavené na hlavu dlouho..nevím no, eště pujde celý kotel na výslech :))

  • Jerry1984 - 30.09.2011, pátek, 15:43
    (0)

    *místo "osobní" "svůj"

  • Jerry1984 - 30.09.2011, pátek, 15:43
    (0)

    jinak osobně mám na tady tu událost osobní názor a nemyslím si, že to byl jenom tady tento incident těch ostraváků ze Slušovic...

  • FCS84 - 30.09.2011, pátek, 15:42
    (0)

    Synotek: No řídícího tam podle jejich webu dělá nějaký Šabršula a podle všeho je to fakt bývalý "hráč" STB viz: http://cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W358487

  • Jerry1984 - 30.09.2011, pátek, 15:41
    (0)

    hmm..škoda slov tady.

  • Zobek - 30.09.2011, pátek, 14:40
    (0)

    je to směšné v UH asi sídlí odpad PČR jinak si to nedovedu vysvětlit,příště budů asi muset ty chachary před nama líp ochránit když jsme takoví výtržníci protože toto kluci nezvládly...

  • champyon - 30.09.2011, pátek, 13:46
    (0)

    To snad nemůžou myslet vážně. ACAB

  • Dany-Hull City - 30.09.2011, pátek, 13:42
    (0)

    Já se tomu nedivím, ti nasi policajti hrdinove si spis troufnou na nase normalni fanousky slovacka, kteri nic nevyprovokavaji, ale kdyz by meli jit na banikovce tak sou posrani. Prál bych to nasim policejnim hrdinum z UH at si to zazijou hajzli jedni.

  • Mirek - 30.09.2011, pátek, 13:36
    (0)

    Majklisko:přidej svůj názor ať si počtu

  • Majklisko - 30.09.2011, pátek, 13:31
    (0)

    tady je zas nablito :D

  • Pete - 30.09.2011, pátek, 12:56
    (0)

    Vždy je na počátku nějaká ta krádež vlajky, šály... A už je průšvih na světě. Pak už jen přijde polda, co si potřebuje pohonit ego a je hotovo. Mám takovou naivní představu, že lidi si jdou na fotbal pořádně zafandit, užít si to, dat do doho všecko... Ale toto fakt nepochopím, to mi kazí pohled na fotbal. Tím se samozřejmě nezastávám fízlů, kdyby byl nějaký oficiální protest nebo cokoliv, tak se připojím. Bohužel právník nejsem. Přeju klukům hodně štěstí.

  • grandepipo - 30.09.2011, pátek, 12:55
    (0)

    Však tady na fízlech dělá samej zmrd už od pohledu. Je k smíchu ta naše policie. Jen si honí ego.

  • KEIKIN - 30.09.2011, pátek, 12:27
    (0)

    kua dyŤ je to skoro na každých slováckých hodách (stavění máje), že sa ukradne právo (májka) a pak negdo dostane do dyně.

  • KEIKIN - 30.09.2011, pátek, 12:18
    (0)

    Já to říkám furt ACAB...další důvod proč nespolupracovat s PČR

  • EanieMeanie - 30.09.2011, pátek, 12:01
    (0)

    tak toto je hnus! to se muze stat opravdu jen u nas takovyto pristup policajtu..

  • SYNOTEK - 30.09.2011, pátek, 11:37
    (0)

    Od doby co od policie odešel pan Habáník, tak se místní ancábl v piču obrací. Ale co chceme, když tady dělá šéfa estébák ze Zlína. VČJČ Kapuce na hlavy a vzhůru do ulic.

  • molinka - 30.09.2011, pátek, 11:36
    (0)

    jako nemám slov ...

  • Mirek - 30.09.2011, pátek, 11:30
    (0)

    VČJČ

  • pecka - 30.09.2011, pátek, 11:26
    (0)

    Naše místní kriminální policie se opětukázala. Ty tři ostraváky musela bezpodmínečně vidět protože seděli na tribuně. Místo toho aby POMOHLI A CHRANILI a ostraváky vyprovodili počkali až je vyprovodíme sami. Bohužel pro naše kluky - ostravské chuligány jaksi nejde poprosit aby odešli bez naší vlajky tudíž je jasné že na pěsti dojít muselo. Nechci urazit práci naší policie a ani nevím jaký mají mzdový tarif nebo prémie ale podle mě na to čekali aby měli bonus za případ. Jestli se pletu tak můj názor klidně vyvraťte. Já si jen myslím že policie měla problému předejít.

  • FCS84 - 30.09.2011, pátek, 10:56
    (0)

    Ta sou fakt PIČE! V ostravě našeho fanouška málem zabijou a tady si místní fízlové honí ego takovýmto zmrdstvem! Kukly na hlavy a řetazy do ruky.

pristi
 Další články:
02.10.2011, neděle, 17:20 - Cíl Jablonce v dohrávce na Slovácku: vrátit se na druhé místo
02.10.2011, neděle, 15:31 - Juniorka Slovácka jede, Zábřeh sestřelil hattrickem Čtvrtníček
02.10.2011, neděle, 11:41 - Jen jsme splnili povinnost, odmítá kouč Slovácka jakoukoli chválu
01.10.2011, sobota, 19:03 - Michal Kordula: Jablonci to teď šlape
27.09.2011, úterý, 12:09 - Slovácko vs. Baník, díl druhý
* Novější články * * Přidat komentář * * Vytisknout článek * * Odeslat článek * * Starší články
© 2007 Copyright fcslovacko.com & VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., iDNES a MF Dnes, Kurýr, Deník Sport a Slovácké noviny.
Všechna práva vyhrazena - publikování nebo šíření obsahu stránek bez písemného souhlasu je zakázáno
FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe
přidat k oblíbeným - nastavit jako domovskou stránku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace